این شماره پرونده رو بررسی کردم اصلاً وجود خارجی ندارد..............
نمایش نسخه قابل چاپ
rezasat با توجه به مدارک یوزر بن شده است...
خیلی از مدیران سپاسگذارم....
واقعاً با آبروی کسی بازی کردن حدی دارد.......
سرویس هاشون خیلی عالیه تایید
من خلافی نکردم که اخراجم میکنید!
من فقط با این آقای سرور فروش به قول خودشون صحبت دارم اینکه آیا شما که 7روز گارانتی برگشت پول دارید سرویسهای منو که بهم ندادید پول منو چرا بگشت نمیدی؟
دوم اینکه سرور به کسی میدی چرا یوزر و پسورد نمیدی و چرا خاموش میکنی سرور را ؟
تاریخ های تیکت و سفارش من را خودت نگاه کن و تاریخ امروز را نگاه کن ببین خجالت آور نیستش که تو مردم را گیر آوردی؟
من تمام عکسها را برای هم شما و هم الان باز هم فلیس فتا فرستادم ودوست دارم که مدیران این سایت به حق رای دهند اگر من مقصر هستم و مال کسی را بالا کشیدم به مانند ان یوزر خودم تنبیه بشم و اگر این به قول خودش آقا مقصره ایشان را فردی کلاهبردار معرفی کنند
من مشکلی هم ندارم من فقط پولم را میخوام
در ضمن امروز صبح بهم زنگ زده و میگه که برو تاپیکهای خودت را ویرایش کن و بگو غلط کردی و از شرکت ما تعریف کن و من هم گفتم اگر به گدایی بیفتم همچین کاری نمیکنم
دوستان خواهش دارم با توجه به تاپیکهای قدیم و گذشته خودتون قضاوت نمایید.
فایل پیوست 15889
فایل پیوست 15890
فایل پیوست 15891
فایل پیوست 15892
اگر تخلف نکردید مدیران بن نمیکردند
الان چیزهایی که گذاشتید یعنی چه؟
مگر غیر از این گفتیم؟
سرویس رو خاموش میکنید و فقط یک تیکت دادید
مشکل روانی دارید یا عقده ای هست که روی دلتان مانده.
من در رابطه با مشکل خودم این مسئله رو عنوان میکنم
0 سرور دیروز بعد از ظهر تحویل داده شده اون عکس برای دیروز هست ! اگر نیاز هست عکس ها هم منتشر میشه از تمامی تیکت ها و عکس های رد و بدل شده بین دوستان
1- شما اصول خرید و فروش را رعایت نکردید چون بعد از دریافت سفارش تحویل ها بیش از 3 روز طول کشیده
2- شما در رد مطالب بنده مغلطه میکنید و به سادگی این موضوع قابل اثبات است
3- سیستم پشتیبانی شما با ادعای همراهی در شبانه روز 7 روز در هفته در عمل برعکس این مورد رو اثبات میکنه
4- در مورد اینکه گفتم پیش فروش میزدین روی حرفم هستم و شما روی چه اصولی میفرمایید سفارش میتونه حتی 3 یا 4 روز بعد تحویل داده بشه
5- بی صداقتی بی مسئولیتی در جواب دادن تیکت و شب را روز کردن به بهانه متفاوت کاملا در سیستم شما مشهود بوده
6- من در ارتباط با مسائل دیگر افراد نیستم و به خوبی صبر کردم و شما در تیکت به جای جواب دقیق و مشخص کردن ساعت تحویل سرور به کاربر رو به فردا ارجاع میدادید البته بعد از چندین بار تکرار!
7- ایجاد بخش های مختلف در پشتیبانی چیز بدی نیست اما ارجاع دادن به بخش دیگه و بی جواب موندن ممکنه خیلی خوب نباشه
8 - لطفا به شعور افراد توهین نکنید ممکنه این حرف به نظر شما زشت بیاد واقعیت اینه شما طوری رفتار میکنید که انگار واقعا هیچ اتفاقی نیفتاده
9 - پشتیبانی شما فقط در طول ساعاتی از روز یا شب به مدت بسیار کوتاه جواب گو هست پس نیاز ادعای 7*24 نیست!
10- من فکر نمیکنم در شان یک مدیر سایت یا کارمندان اون باشه تا در صورتی که حتی کاربری توهین کرده باشه اون هم به مانند اون فرد رفتار کنه و این کار کلاس کاری یک سایت رو خیلی پایین
میاره گرچه من گرفتار این مشکل نبودم!
اما چند پیشنهاد
یک : پذیرفتن اشتباهات
دو : صداقت بیشتر در کار
من از جمله افرادی بودم که به دوستان گفتم شکایت نکنید این کار خوب نیست وبزاریم این مشکل جل بشه و سفارش ها تحویل داده بشه حالا که شما از ابزار دیگه ای برای دفاع از خودتون استفاده کردین روش درستی هم نبوده گر چه فرقی نمیکنه اما چرا من زیاد ناراحت نبودم مثل دوستان چون این واقعیت هست که نباید از یک خرید 10 تومنی این قدر انتظار داشت در عین حال این مسئله باعث نمیشه حق رو به شما که هر طور دوست داشتین رفتار کنید ولی به خودی خود 2روز و نیم هم صبر کردم اما این گونه پاسخ شما در تاپیک و قبول نکردن مسائل و مغلطه واقعا خنده داره بهتر بود با صداقت همون روز اول سفارش یا در خود تاپیک میفرمودین سفارش ها طی 4 روز تحویل داده خواهد شد به هر دلیل به علت شلوغی به علت زیاد بودن کار و سفارش ها و یا به هزار دلیل دیگر و فکر میکنم اگر این گونه برخورد میکردین با این مسائل رو برو نمیشدید
من معتقدم و دلیل اصلی من بر پافشاری نوع جواب دادن تیکت و زمان بندی نامشخص و همین طور نامشخص نمودن زمان تحویل و روراست نبودن با مشتری باعث شد که دوستان اینگونه رفتار کنند
هیچ کس دوست نداره دوست عزیز به شما اهانت کنه یا مشکلی درست کنه هر ادمی درک میکنه شما هم برای امرار معاش این کارهارو انجام میدین و من هم درک میکنم این قیمت شما بسیار پایین و سود بسیار کمی هم دراین معامله نصیب شما میشه ولی هستند سایت هایی که اطلاع میدن یا تاپیک هایی که اطلاع میدن مثلا سفارش ها فلان روز تحویل داده میشه و شما هم میتونید کمی صداقت به خرج داده وروراست باشید یا حداقل بعد از بروز مشکل شفاف سازی میکردین درست زمانی که تیکت ها به سوی شما روانه میشدند
اما یک سخن با کاربران دوستان من سفارش از ایشون تحویل گرفتم سرور خوبی هست فعلا خوب هست با این قیمت و کیفیت در جال حاظر جواب گوی من هست و مشکلی پیش نیومده تا به حال
امید وارم که ایشون به کارشون ادامه بدن وکیفیت سرویس هاشون هر روز بهتر بشه و همینطور این رو پسندیده نمیدونم که با بروز یک مشکل کل شخصیت کاری یک فرد رو زیر سوال برد و این ها همه از روی دلسوزی هست نه بدجنسی اتفاقا سفارش دیگه ای هم فردا از ایشون خواهم داشت
به زودی شفاف سازی هایی خواهیم داشت.....
امروز صحبت های خوبی با پلیس فتا داشتیم.
شنبه مجدد مسائه رو ادامه خواهیم داد که خیال کاربران رو به کلی راحت کنیم!
این که ما بخواهیم به هر کسی که بیاید هر جوابی بدهیم درست نیست
کاربر: نمایش مشخصات: hanis - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
بنده به شدت از شما عذرخواهی میکنم.
توضیحاتی لازمه بدم که عمومی هست:
در سایت وب هاستینگ تالک صرفاً با ارائه ایمیل (چه به صورت پست چه پ.خ) میتوانیم پیگیری کنیم و هیچ اطلاعاتی را به کاربر اینجا ارسال نمیکنیم اما کاربر میتواند اطلاعات خود را قرار دهد.
این مدت(از زمان استارت تایپیک) اینجا و در سایت مورد هجوم افرادی قرار گرفتیم که گویا به سرویس نیاز نداشتند(ینده منظورم کلی هست و مربوط به افراد خاصیست که هویت آنها...) این یکی از دلایل تاخیر بوده و هست و ..... نخواهد بود.....!
قوانین سایت لازم الاجراست و برای هر درخواست باید به تمام موارد توجه نمود.
کاربرانی داشتیم که به مدیران توهین کرده اند اما پاسخ کارمندان شاید تند بوده اما توهینی نشده....
متاسفانه بررسی دلایل اینکه چگونه این افراد به اینجا رسیده اند و این کارها رو کردند به زمان بیشتری نیاز دارد...
درمورد پاسخگویی واقعاً یا دو کارمند در بخش سرور مجازی سخت است!.... و تا ده روز دیگر به کارمند دوم دسترسی های بیشتری خواهیم داد و همکار سومی در این بخش خواهیم داشت.
درمورد زمان تحویل هیچ مطلبی درج نشده ولی معمولاً بیشتر از 3 ساعت طول نمیکشد مگر در موارد خاصی مثل هجوم کاذب مدت اخیر...
البته در ساعت 3 شب به بعد کمی بیشتر هست.
اتفاقاتی که افتاده همین که بوجود اومدند.....خودش خیلی اعتبار ما رو زیر سوال برد و لازم نیست دروغ بگیم که.... اتفاقیست که افتاده و شاید تجربه ای باشد برای فردایی بهتر.......
از اینجا مجدداً از تمام کاربران عذرخواهی میکنم.
از این پس تمام درخواست ها از طریق پورتال کاربری ارسال می شوند.
این شرایط را از امروز در سایت می بینید:
1 - کاربری که فحش میدهد برای اون پاسخی نخواهم داشت و ساعاتی مسدود سپس در صورت عدم ارائه توضیحات اخراج می شود.
2 - هیچ وقت به کاربر توهین نمیکنیم و اگر چنین بوده به بخش مدیریت ارسال کنید.
کاربری نیز در این سایت وجود دارد که یوزرهای متعددی دارد و متاسفانه امروز ثابت کرد که ارزش هیچ چیز را ندارد.
باسلام
یوزر ایشان بن شدند در سایت
کاربران هم از سایت ایشون یا مراجع قضایی پیگیر باشند
موفق باشید