-
پاسخ : پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما میدونی قلیان سرا چه قدر به پیشرفت کشورمون کمک میکنه؟ هر چی فکره تو انجا شکوفا میشه.یک آدم نا امید رو میکنه انیشتین! :d
این مملکت هرچی عقب مونده بخاطر همین دود و کثافت کاریاست که رواج پیدا کرده
جوون مملکت مهتاد
پدر خانواده مهتاد
بعد سرمایه گذاری هم میگید بشه در این کار
کوروش پاشو ببین کشوری که ساختی چی شده
-
کافه یا همون قلیان سرا درسته که کار تمیز و با کلاس نیست و برای مملکت هیچ سودی نداره و جوونها رو ... ولی اگه توی اماکن آشنا داشته باشی و فقط به فکر پول درآوردن به هر قیمتی باشی بهترین کار که نه ولی یکی از پر سود ترین کارهاست.
حالا گذشته از پیشنهادی که به احتمال 99 درصد عملی نمی کنید به نظر من اگه با ایده جدید و جزو اولین ها با یک ایده جدید وارد نت نشین همون بهتره که سرمایه رو وارد نت نکنید، البته پیشنهاد منه.
مثلا تخفیفان و نت برگ الان کارشنو خوبه و به خاطر اینه که جز اولین ها بودن و با ایده جدید اومدن.
یا بازی های آنلاین الان اینقد زیاد شده ولی اون قدیمیا اسپید آپ و ... خیلی بهتر کار می کنن.
دنبال یه ایده جدید بگردید و برای ایده جدید فقط باید خودتون فکر کنید چون هیچ کس ایده ناب و جدید خودشو در اختیار دیگران نمیزاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online.ir
اونقدر اماکن بهت گیر میدن که نگووووووووووووووو
در صورتی که مختلط نباشه و شما سن زیر 18 راه ندی تو قهوه خونت هیچجوره گیر نمیدن مگر اینکه طرح جمع آوری عرازل باشه و مشتری های شما هم عرازل باشند (:دی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
این مملکت هرچی عقب مونده بخاطر همین دود و کثافت کاریاست که رواج پیدا کرده
جوون مملکت مهتاد
پدر خانواده مهتاد
بعد سرمایه گذاری هم میگید بشه در این کار
کوروش پاشو ببین کشوری که ساختی چی شده
حرف شما کاملا درسته
مطمئنن کسایی هستن که برای کسب درآمد چشمشون به چیزای دیگه بسته میشه و فقط کسب پول واسشون مهمه
برای همین مثال شخصی که سایت فروش اکانتینگ راه میندازه شاید قصدش خیر باشه ولی نمیدانه که کاربرانش با همون سرویس چه کار هایی که نمیکنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
در صورتی که مختلط نباشه و شما سن زیر 18 راه ندی تو قهوه خونت هیچجوره گیر نمیدن مگر اینکه طرح جمع آوری عرازل باشه و مشتری های شما هم عرازل باشند (:دی)
ببخشیدا ولی قهوه خونه اگر نخواد به دختر پسر جا بده
نخواد این کارای کثافت کاری رو بکنه
اون هم سودی نداره
شک نکنید
وقتی سود آورده که لوژ و اینطور کارا راه بندازی
تا سود کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
حرف شما کاملا درسته
مطمئنن کسایی هستن که برای کسب درآمد چشمشون به چیزای دیگه بسته میشه و فقط کسب پول واسشون مهمه
برای همین مثال شخصی که سایت فروش اکانتینگ راه میندازه شاید قصدش خیر باشه ولی نمیدانه که کاربرانش با همون سرویس چه کار هایی که نمیکنند!
ممنونم ازتون
کاملا درسته
پول در آوردن خوبه
ولی باید راهش رو بدونه
اگر نه درآمد از راه قاچاق هم در میاد
ولی آیا این پول ها خوردن داره ؟؟؟؟؟؟؟
دنبال کاری آدم باید باشه که توش به مردم و خودش خیر برسه
نه فقط پول
خدا وکیلی پول کم ولی حلال و با برکت خیلی بهتر از پول زیاد و بی برکت و حروم هست
انشالله که در همه دوران های زندگیتون موفق باشید و پیروز
یا حق
-
اقای محمد زاده یه گیم نت بزن درامدش خوبه
تو محله ما یه نفر گیم نت داره سر و تهش 20 میلیون هم نیست ولی ماهی کم کمش 6 میلیون به جیب میزنه
-
برادر بنده یک کافی نت در کرج داره درآمدش عالیه
کافی نت بزن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bl4ck
اقای محمد زاده یه گیم نت بزن درامدش خوبه
تو محله ما یه نفر گیم نت داره سر و تهش 20 میلیون هم نیست ولی ماهی کم کمش 6 میلیون به جیب میزنه
ممنون بابت نظر شما دوست گرامی
گیم نت؟ بنده 3 سال داشتم سال 82-85 و دردسر و عصاب خوردیش خیلی بیشتر از درامدش بود و مخصوصا سرو کله زدن با بچه ها واقعا حوصله و اعصاب قوی میطلبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
ببخشیدا ولی قهوه خونه اگر نخواد به دختر پسر جا بده
نخواد این کارای کثافت کاری رو بکنه
اون هم سودی نداره
شک نکنید
وقتی سود آورده که لوژ و اینطور کارا راه بندازی
تا سود کنی
ممنونم ازتون
کاملا درسته
پول در آوردن خوبه
ولی باید راهش رو بدونه
اگر نه درآمد از راه قاچاق هم در میاد
ولی آیا این پول ها خوردن داره ؟؟؟؟؟؟؟
دنبال کاری آدم باید باشه که توش به مردم و خودش خیر برسه
نه فقط پول
خدا وکیلی پول کم ولی حلال و با برکت خیلی بهتر از پول زیاد و بی برکت و حروم هست
انشالله که در همه دوران های زندگیتون موفق باشید و پیروز
یا حق
دقیقا درست هستش و موافقم
اینکه صرفا درآمدی کسب شه فقط مهم نیست
اینکه نون حلال آدم سر سفره زن و بچش بیاره برای من اهمیت بیشتری داره و اینکه امنیت شغلی داشته باشه
یکی با 2 بار قاچاق ممکن هستش بارشو ببنده یکی هم بعد 10 سال قاچاق دستگیر میشه و تمام اون 10 سال که هیچ کل زندگیشو پاش میده.. پس اینکارها هیچ امنیت شغلی نخواهند داشت
برخی دوستان کارهایی پیشنهاد میدن که صرفا درآمد زا هستند اما دریغ از اینکه توجه نمیکنند که آیا اون کار مثلا به درد یک آدمی که زن و بچه داره و کم سن و سال هم نیست و در حیطه کاری خودش سالها تخصص داره میخوره یا خیر..
به نظر شما شخصی که سالها در یک زمینه تخصص کسب کرده و سختی کشید این عاقلانه هستش که پرستیژ کاریش و تخصص و دانش فنیشو ول کنه بره سر کوچه فلافل بفروشه؟ .. !! مطمئنا دوستانی که این حرف را میرنند 95% مجرد هستند
یک ادم متاهل اینکارو نمیکنه چون برای انتخاب کار باید خانواده همسرش هم در نظر بگیره و نمیتونه تن به هرکاری بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
دقیقا درست هستش و موافقم
اینکه صرفا درآمدی کسب شه فقط مهم نیست
اینکه نون حلال آدم سر سفره زن و بچش بیاره برای من اهمیت بیشتری داره و اینکه امنیت شغلی داشته باشه
یکی با 2 بار قاچاق ممکن هستش بارشو ببنده یکی هم بعد 10 سال قاچاق دستگیر میشه و تمام اون 10 سال که هیچ کل زندگیشو پاش میده.. پس اینکارها هیچ امنیت شغلی نخواهند داشت
برخی دوستان کارهایی پیشنهاد میدن که صرفا درآمد زا هستند اما دریغ از اینکه توجه نمیکنند که آیا اون کار مثلا به درد یک آدمی که زن و بچه داره و کم سن و سال هم نیست و در حیطه کاری خودش سالها تخصص داره میخوره یا خیر..
به نظر شما شخصی که سالها در یک زمینه تخصص کسب کرده و سختی کشید این عاقلانه هستش که پرستیژ کاریش و تخصص و دانش فنیشو ول کنه بره سر کوچه فلافل بفروشه؟ .. !! مطمئنا دوستانی که این حرف را میرنند 95% مجرد هستند
یک ادم متاهل اینکارو نمیکنه چون برای انتخاب کار باید خانواده همسرش هم در نظر بگیره و نمیتونه تن به هرکاری بده
ممنونم
دقیقا همینه مهندس جان
کار فقط درآمد نیست
پرستیژ کار خیلی مهمه
اینکه پولی که در میاد از این راه حلال هست یا نه خیلی مهمه
در آمد هم مهم هست ولی اول فاکتور های بالا مهم تر است
شما از نظر بنده کار خودتون رو گسترش بدید
در آمد میاد انشالله
روز به روز هم بهتر میشه
از نظر بنده شما اگه بتونید با سرمایه که دارید یک کاری راه بندازید که چند نفر هم کنارش نون بخورن
بهترین کاره
بخدا اگر هرکس با سرمایش کاری کنه که اشتغال به وجود بیاد و اهل ریسک باشه بخدا ایران از ژاپن هم پیشرفته تر میشه
انشالله که موفق باشید
به فکر کار در نت و تخصصی خودتون باشید
بهتره
شک نکنید
کمکی هم خواستید بنده در خدمتتون هستم
یا خق
-
پرستیژ کار ؟ عزیز مرد آن موقع که طرف دیپلم داشت نمیرفت کارگری کنه. شما شب بچت بهت بگه کفشم پارست یا بگم گشنمه با پرستیژ کاریت میتونی سیرش کنی؟ یا هنوز چیزها ندیدی یا چشمتون رو بستید.یک زره پیاده شو برو تو جمعیت شهرتون محله های فقیر نشین ببین پرستیژت رو چند میخرند.. رفیقهایی دارم مهندس و فوق لیسانس که دارند با موتور ویزیتوری میکنند.. سالها برای خیارفروش محلمون پرستیژ گذاشتیم آن الان صاحب مزدا 3 هست ما هنوز تو پژومون گیریم!! فقط برید خدا رو شکر کنید تو زندگی شانس داشتید.همین..
شغلهایی مثل قلیان سرا و فلافلی و سیگار فروشی حرام نیست.کسی هم نگفت برید قاچاق کنید و د ز د بشید!! اما شغلی انتخاب کنید دو پس فردای دیگر که سنتون رفت بالا بتونید بازنشسته بشید و دستتون رو جلوی دیگران دراز نکنید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پرستیژ کار ؟ عزیز مرد آن موقع که طرف دیپلم داشت نمیرفت کارگری کنه. شما شب بچت بهت بگه کفشم پارست یا بگم گشنمه با پرستیژ کاریت میتونی سیرش کنی؟ یا هنوز چیزها ندیدی یا چشمتون رو بستید.یک زره پیاده شو برو تو جمعیت شهرتون محله های فقیر نشین ببین پرستیژت رو چند میخرند.. رفیقهایی دارم مهندس و فوق لیسانس که دارند با موتور ویزیتوری میکنند.. سالها برای خیارفروش محلمون پرستیژ گذاشتیم آن الان صاحب مزدا 3 هست ما هنوز تو پژومون گیریم!! فقط برید خدا رو شکر کنید تو زندگی شانس داشتید.همین..
شغلهایی مثل قلیان سرا و فلافلی و سیگار فروشی حرام نیست.کسی هم نگفت برید قاچاق کنید و د ز د بشید!! اما شغلی انتخاب کنید دو پس فردای دیگر که سنتون رفت بالا بتونید بازنشسته بشید و دستتون رو جلوی دیگران دراز نکنید...
موافق حرف شما نیستم
به نظر بنده هر لیسانه ای که بیکار باشه بی عرضگی خودش هستش چرا؟
به این دلیل که اگر آدم عاقل بود به دروس دانشگاه بسنده نمیکرد و 4 تا تخصص که بازار کار داره در کنار رشتش یاد میگرفت
به نظر بنده امکان نداره کسی دانش و تخصص کافی داشته باشه و بیکار باشه... بله اونی که به دروس داشنگاه بسنده کنه جز بیکاری نصیبش نخواهد شد
در مورد قشر فقیر صحبت نمیکنیم این تاپیک در مورد پیشنهاد برای سرمایه گذاری هستش نه قضر فقیر پایین شهر...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SniTomb
اگه بخوان گیر بدن ...........گیر میدن مارو که بدبخت کردن رفت
-
سلام
به جای دلال بازی و کار های لول پائین و پر ریسک که هیچ دردی نمی خورند
مثل خرید زمین و ... که کــــار محسوب نمیشوند یا سرمایه گذاری در بانک و بورس که کمک به دیگران میکنید و مشکلات خودشو داره
مثل بانک که سودش با تورم یکی نیست و بورس که دانش کافی و ریسک پذیری میخواد
بهترین کار سرمایه گذاری در تحصیل است
اگر شما لیسانس یا فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه داری میتونی اونو توسط دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور و خارج کشور ارتقا بدی
اگه شما برای زندگی روزمره نیاز به کار داری با 8 تا میتونی تو داخل از آزاد فوق بگیری اونم در عرض دو سال بقیه هم بذار برای زندگی بدون کار:)
خارج هم میشه خودتو بورسیه کنی که در این زمینه اطلاعاتی ندارم
بعد از مدتی میشی استاد دانشگاه یا میری آموزشکده میزنی مثل اینایی که مدرک سیسکو و غیره میدن که در این مورد هم اطلاعاتی ندارم
خوب دیگه چی میخوای؟
پول؟ عزت و آبرو؟آسایش؟....
در ضمن با این کار هم این دنیا را داری هم اون دنیا را
لازمه که بگم این کار خوب یعنی تحصیلات تکمیلی بهترین کار و در حین حال سخت ترین کار است
و یه پیشنهاد دیگه هم که دارم
در زمینه نشر و تالیف کتاب کامیپوتر است
من عاشق این کارم
اگر تا به حال کتاب یا جزوه یا حداقل صفحه ای را ترجمه کرده ای میتوانی کار پر در آمد را تجربه کنی
اصلا همین تجربیاتت رو بیار روی کاغذ
و بعد خودت ناشرشون شو :)
موفق باشی ،الهی
-
هر یک فول رک سرور کولو با ارائه سرور اجاره ای با قیمت مناسب نه ارزان و بی ارزش با فرض ارائه حدود 40 سرور (ظرفیت کامل یک رک ) هر 20 ماه حدود 140 میلیون تومان سود خالص داره
با 40 میلیون میتونید نسبتا خوب فعالیت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
موافق حرف شما نیستم
به نظر بنده هر لیسانه ای که بیکار باشه بی عرضگی خودش هستش چرا؟
به این دلیل که اگر آدم عاقل بود به دروس دانشگاه بسنده نمیکرد و 4 تا تخصص که بازار کار داره در کنار رشتش یاد میگرفت
به نظر بنده امکان نداره کسی دانش و تخصص کافی داشته باشه و بیکار باشه... بله اونی که به دروس داشنگاه بسنده کنه جز بیکاری نصیبش نخواهد شد
در مورد قشر فقیر صحبت نمیکنیم این تاپیک در مورد پیشنهاد برای سرمایه گذاری هستش نه قضر فقیر پایین شهر...
کاملا موافق هستم با حرف آقا مهندس
ولی حرف های آقای دلتا رو هم رد نمیکنم
ایشون هم حرفاشون درسته
ولی خب از نظر بنده کسی کار بلد باشه بیکار نمیمونه
بنده الان خودم در به در دنبال آدم کار بلد میگردم برای استخدام جدید ولی نیست
طرف زده فوق لیسانس برنامه نویسی و طراحی وب بعد یه سایت اچ تی ام ال نمیتونه بزنه
این چه درسیه ؟؟؟؟
کسی کار بلد باشه کار براش هست
من حاضرم دیپلم استخدام کنم ولی کار بلد
مثل من زیاده تو این کشور
پرستیژ کاری هم خیلی مهمه
برای یک مهندس که تخصصی کار بلده زشته بره قلاقل یا قهوه خونه
اینکه پول قهوه خونه حلال یا حروم با بزرگان
ولی از نظر بنده این پول ها به درد نمیخوره
معمولا افراد 15 تا 22 سال بیشتر الان تو لوژ ها هستند که اونا هم پول هاشون رو از پدر مادر میگیرن و فکر نکنم پدر مادری راضی باشی بچش بره قهوه خونه
این پول خود به خود حروم میشه از نظر من
بازم هر کس نظری داره که قابل تقدیر هم هست
انشالله که موفق باشید و پیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vms.servers
هر یک فول رک سرور کولو با ارائه سرور اجاره ای با قیمت مناسب نه ارزان و بی ارزش با فرض ارائه حدود 40 سرور (ظرفیت کامل یک رک ) هر 20 ماه حدود 140 میلیون تومان سود خالص داره
با 40 میلیون میتونید نسبتا خوب فعالیت کنید
نظر کاملا خوب و حرفه ای هست
جناب مهدس رو این نظر میشه خوب فکر کرد و حساب باز کرد روش
نیاز به سرمایه هم بود بیشتر با بنده هماهنگ کنید
من هم هستم
-
به نظر من به فکر سود و خدمت باشید اون هم مخصوصا توی بحث اینترنت
چون در بحث اینترنت بهتره فعالیت کنید که یه خدمتی هم به ایرانی جماعت کرده باشید .
سرمایه تون هم خوبه ولی هر چه بیشتر بهتر .
از فکر فلافلی هم بیاید بیرون ...:113:
-
سلام
جند تا پیشنهاد دارم
اما قبل از اون درباره ایده های که ممکنه بشنوید نکته ای رو میگم
حتما حداقل دو هفته رو به تحلیل مارکت اختصاص بدید.
بعضی ایده ها جذاب هستند اما عملا بازار واکنش مثبتی ندارند
تحلیل مارکت خیلی خیلی مهمه
-
بیزنس پلان داشتن هم که اصل دومه
حتی یک بیزنس پلان تخمینی
-
به فکر منابع مالی استراتژیهای تبلیغاتی خودتون هم باشید
اونها رو هم در معادلاتتون لحاظ کنید
-
کلا به کار در اینترنت فکر نکنید از نظر من
اگر به صورت معمولی و بزن برویی هر متر ساخت رو 500 تومان حساب کنیم با این احتساب شما می تونید حدود 80 متر رو تکمیل کنید و به فروش برسونید
خوبی این محسابات اینه که فرقی نداره کجای شهر باشه مهم اینه که در هر کجایی که بسازید هزینه ساخت همین متری 500 باشه
می تونید با مشارکت سازانی که در مناطق نسبتا بالاشهر کار می کنند همکاری کنید
80 متر بعد از ساخت در این مناطق حداقل قیمتی بین متری 3 تومان تا 7 تومان خواهد داشت
اگر ما حتی دست کم هم بگیریم برای اینک سرمایه کمی گذاشتید متری 1 ملیون و 500 هم که دست شما رو بگیره و بقیش نسیب اون مهندس دیگری که سرمایه اصلی ماله اونه بشه
در نتیجه شما 120 میلیون تومان بعد از ساخت دارید
هر ساخت هم به طور متوسط بیشتر از 9 ماه نباید طول بکشه
و این میشه مسیر شما برای این کار
من واقعا هیچ پیشنهادی جز این ندارم چون می بینم که چطور دوستانم دارن هر روز بالا و بالاتر میرند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
اگر به صورت معمولی و بزن برویی هر متر ساخت رو 500 تومان حساب کنیم با این احتساب شما می تونید حدود 80 متر رو تکمیل کنید و به فروش برسونید
خوبی این محسابات اینه که فرقی نداره کجای شهر باشه مهم اینه که در هر کجایی که بسازید هزینه ساخت همین متری 500 باشه
80 متر بعد از ساخت در این مناطق حداقل قیمتی بین متری 3 تومان تا 7 تومان خواهد داشت
اگر ما حتی دست کم هم بگیریم برای اینک سرمایه کمی گذاشتید متری 1 ملیون و 500 هم که دست شما رو بگیره و بقیش نسیب اون مهندس دیگری که سرمایه اصلی ماله اونه بشه
من واقعا هیچ پیشنهادی جز این ندارم چون می بینم که چطور دوستانم دارن هر روز بالا و بالاتر میرند
حق با شماست ساخت و ساز پیشرفتش چشم گیر و پر سود هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
حرف شما متین
ولی اینطور که میگید نیست مهندس جان
ما شرکت ساختمانی هم داریم
الان متری ساختمان 700 خرج میگیره
وقتی یک 10 واحدی می سازیم
5 واحد برای ماست
5 واحد صاحب زمین
5 واحد 70 متری میده
میشه 350 متر
که حدود 250 میلیون این 5 واحد برامون تموم میشه
هزینه های دیگه هم داره
مثل هزینه های شهرداری ، هر متر که خلاف ساخته میشه شهرداری الان داره 450 از ما میگیره
با این مخلفات کاریش و هزینه بیمه و ایناش حدودا 300 میلیون آب میخوره
بعد این واحد ها رو اگه بتونید بفروشید که قبلا خوب میفروختیم الان ولی بازار کساده نهایتش ما میدیم 400 میلیون
همش 100 میلیون سود داره اونم تو بازه زمانی 1 ساله اگر همه چی خوب جلو بره
ممکنه قیمت آهن بازم بالا بره و یا بقیش
دوست خوبمون 40 میلیون دارند
که حساب کنی آخر این رو بدن دست کسی نهایتش 10 میلیون سود میده بهشون
بانک بزارن بهشون 7 میلیون میده:">
ساخت و ساز زمانی سود آور هست که
حد اقل سرمایه 500 میلیونی داشته باشی و همزمان چند ساختمان بسازی و پیش فروش کنی و غیره
اگر نه سود خاصی نداره
این کاره نباشید میخورید زمین
شک نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
حرف شما متین
ولی اینطور که میگید نیست مهندس جان
ما شرکت ساختمانی هم داریم
الان متری ساختمان 700 خرج میگیره
وقتی یک 10 واحدی می سازیم
5 واحد برای ماست
5 واحد صاحب زمین
5 واحد 70 متری میده
میشه 350 متر
که حدود 250 میلیون این 5 واحد برامون تموم میشه
هزینه های دیگه هم داره
مثل هزینه های شهرداری ، هر متر که خلاف ساخته میشه شهرداری الان داره 450 از ما میگیره
با این مخلفات کاریش و هزینه بیمه و ایناش حدودا 300 میلیون آب میخوره
بعد این واحد ها رو اگه بتونید بفروشید که قبلا خوب میفروختیم الان ولی بازار کساده نهایتش ما میدیم 400 میلیون
همش 100 میلیون سود داره اونم تو بازه زمانی 1 ساله اگر همه چی خوب جلو بره
ممکنه قیمت آهن بازم بالا بره و یا بقیش
دوست خوبمون 40 میلیون دارند
که حساب کنی آخر این رو بدن دست کسی نهایتش 10 میلیون سود میده بهشون
بانک بزارن بهشون 7 میلیون میده:">
ساخت و ساز زمانی سود آور هست که
حد اقل سرمایه 500 میلیونی داشته باشی و همزمان چند ساختمان بسازی و پیش فروش کنی و غیره
اگر نه سود خاصی نداره
این کاره نباشید میخورید زمین
شک نکنید
موفق هستم
همه محاسبات روی کاغذ راحت و درسته اما :
رکود بازار ملک
گران شدن وحشتناک مصالح
گرانی نیروی کار
و..و...
تمام عواملی هستند که ازش غافل هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
موفق هستم
رکود بازار ملک
گران شدن وحشتناک مصالح
گرانی نیروی کار
و..و...
دقیقا همینه مندس جان
تو کاغذ ساختمان سازی نصف سود میدهو
لی در عمل 20 درصد نهایت
اون ساختمان ساز هایی رو هم که میبینید پول دار شدن از راه گرون شدن ملک پولدار شدنی
عنی طرف ملک رو با احتساب متری 2 میلیون حساب کرده
بعد که آماده شده خواسته بفروشه ملک شده متری 5 میلیون
اینطور پولدار شدن
خیلی ها هم اینطور ورشکست شدن
همیشه دنبال کاری باشید که توش تخصصصی خودتون بتونید کار کنید
نه کنار شخص دیگر
ارادتمند شما
آجورلو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
موفق هستم
رکود بازار ملک
گران شدن وحشتناک مصالح
گرانی نیروی کار
و..و...
باتوکل به خدا قصد انجام هرکاری داشته باشید در ائن کارموفق هستید - کاری که به صلاح خودتون و خلق خدا باشه - حالا هر کاری باشه -کار وب اگه حرفه ای استارت بخوره هم کلاس کاری و هم سودش از همه ی کار ها بیشتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
torkidatir
سلام
به جای دلال بازی و کار های لول پائین و پر ریسک که هیچ دردی نمی خورند
مثل خرید زمین و ... که کــــار محسوب نمیشوند یا سرمایه گذاری در بانک و بورس که کمک به دیگران میکنید و مشکلات خودشو داره
مثل بانک که سودش با تورم یکی نیست و بورس که دانش کافی و ریسک پذیری میخواد
بهترین کار سرمایه گذاری در تحصیل است
اگر شما لیسانس یا فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه داری میتونی اونو توسط دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشور و خارج کشور ارتقا بدی
اگه شما برای زندگی روزمره نیاز به کار داری با 8 تا میتونی تو داخل از آزاد فوق بگیری اونم در عرض دو سال بقیه هم بذار برای زندگی بدون کار:)
خارج هم میشه خودتو بورسیه کنی که در این زمینه اطلاعاتی ندارم
بعد از مدتی میشی استاد دانشگاه یا میری آموزشکده میزنی مثل اینایی که مدرک سیسکو و غیره میدن که در این مورد هم اطلاعاتی ندارم
خوب دیگه چی میخوای؟
پول؟ عزت و آبرو؟آسایش؟....
در ضمن با این کار هم این دنیا را داری هم اون دنیا را
لازمه که بگم این کار خوب یعنی تحصیلات تکمیلی بهترین کار و در حین حال سخت ترین کار است
و یه پیشنهاد دیگه هم که دارم
در زمینه نشر و تالیف کتاب کامیپوتر است
من عاشق این کارم
اگر تا به حال کتاب یا جزوه یا حداقل صفحه ای را ترجمه کرده ای میتوانی کار پر در آمد را تجربه کنی
اصلا همین تجربیاتت رو بیار روی کاغذ
و بعد خودت ناشرشون شو :)
موفق باشی ،الهی
سلام آقای سرمایه دار:)
نظرتون درباه پیشنهاد بنده چیه؟
پیشنهاد اولم استاد دانشگاه شدن
پیشنهاد دومم ناشر و مولف کتاب شدن
در ضمن نکته مهم هم در جواب به اونهایی که گفتن دنیای صفر و یک در ایران واسه کار خوب نیست بگم که
آقای بیل گیس رو همه میشناسند
ایشون با دلال بازی بیل گیس نشدند
خوب با چی ؟ با کار و هوش
یعنی ایشون اگر وارد بازار کار دیگری هم میشدند آقای بیل گیس میشدند
این آقا اهل کــــــــار است
شما چی؟ فقط با معادلات ذهنی ؟ راستی اگر شما اهل کار هستید و داخل هم خوب نیست چرا نمی روید خارج؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
torkidatir
در ضمن نکته مهم هم در جواب به اونهایی که گفتن دنیای صفر و یک در ایران واسه کار خوب نیست بگم که
خوب با چی ؟ با کار و هوش
شما چی؟ فقط با معادلات ذهنی ؟ راستی اگر شما اهل کار هستید و داخل هم خوب نیست چرا نمی روید خارج؟
بیل گیس کیه؟
-
بلند مدت بخوابن تو بانک سودشو بگیر بدون درسر رو ریسک :)
-
سلام،
وقتی اقتصاد کشور دچار مشکلات و چالش های جدی هست و بخش زیادی از تولید و صنایع یا خوابیده یا با ضرر یا به سختی سر پاست
وقتی همه کسب و کارها در دوران سختی هستند شروع هرکاری مشکلات خاص خودش و ریسک بالاتر نسب به شرایط رونق بازار را خواهد داشت.
همیشه باید افق آینده را نگاه کرد و شرایط همیشه اینطور نخواهد بود و قطعا آینده که ممکن هست دور یا نزدیک باشد شرایط به نفع بهبود تغییر خواهد کرد
به نظر این حقیر اگر در زمینه میزبانی ( سرور اختصاصی - هاستینگ- سرور مجازی و سایر موارد مرتبط قصد سرمایه گذاری دارید)
کولوی سرور در ایران مناسب ترین گزینه هست و اجاره سرور و ارائه سرور مجازی روی آنها
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
torkidatir
خوب با چی ؟ با کار و هوش
آقای بیل گیتس تمام هوشی که ازش حرف می زدید با خارج رفتن حل شد؟؟ یا نه ایشون در کشورشون زمینه لازم بود در اون زمان؟
یعنی ............
:)
-
در اینترنت قصد سرمایه گذاری دارید میتوانید سرور از ایران کولو کنید و بصورت سرور اختصاصی یا مجازی ماهانه اجاره بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بلند مدت بخوابن تو بانک سودشو بگیر بدون درسر رو ریسک :)
ببخشیدا
ولی نظر من اینه که بانکی که سود بانکیش 27 درصد هست و نوزول خور 30 درصد
رفتن و پول داخل اون بانک گذاشتن از هر چیزی گناهش بیشتره
پول رو بزاریم بانک که آخر اختلاص بشه بره ؟؟؟
جناب مهندس با پول کار کنید
بزارید چهار نفر هم زیر دستتون کار کنند و نون برسونید
مطمئن باشید هیچ چیزی مثل نون رسوندن نمیشه تو دنیا
موفق باشید
-
سلام
الان زمینه های زیادی هست که با این مقدار میشه کار خوبی راه انداخت
منتها نیاز به تخصص فنی هم داره.
شما میتونید با یادگیری طرز کار دستگاه های CNC و طراحی چوب و mdf برای مبل و....
به شغل خوبی برسید.
الان بیزینیسی که من میبینم با مبلغ 30 میلیون هزینه دستگاه + اجاره مکان و برق ماهیانه
ماهیانه 7-10 تومن درآمد داره.
البته تخصصش نیازی به حداقل 2 ماه آموزش داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
ببخشیدا
ولی نظر من اینه که بانکی که سود بانکیش 27 درصد هست و نوزول خور 30 درصد
رفتن و پول داخل اون بانک گذاشتن از هر چیزی گناهش بیشتره
پول رو بزاریم بانک که آخر اختلاص بشه بره ؟؟؟
جناب مهندس با پول کار کنید
بزارید چهار نفر هم زیر دستتون کار کنند و نون برسونید
مطمئن باشید هیچ چیزی مثل نون رسوندن نمیشه تو دنیا
موفق باشید
ببخشیدا
کی گفته گناهش بیشتره ؟ اصلا گی گفته گناه داره ؟ ما تو کشور اسلامی داریم زندگی می کنیم پس از نظر مراجع مشکلی نداره گر داشت جلوشو میگرفتن. شما مرجع تقلید یا فقیه هستید که فتوا میدید گناه داره ؟
از کجا معلوم بانک با این 40 میلیون کار دیگه ای شروع نکنه ؟ ممکنه با این پول و پول دیگر مشتریاش یک کار دیگه ای شروع کنه و مثلا این اقا میخواد بزنه تویه کاری و به 5 نفر نون برسونه (به قول شما) بانک به 100 نفر نون نرسونه ؟ .
-
سلام
قصد بی ادبی ندارم ولی
تعدادی از دوستان به فکر پیشرفت مملکت هستن و ایجاد شغل کار خوبیه ولی این کار ما نیست! کار دولت مردان ماست شما برای چند نفر میتونید شغل ایجاد کنید؟ ما بقی چی؟
با فست فود موافقم + خرید ملک و زمین + خرید و فروش اتومبیل البته این کار هر کسی نیست ریسک زیادی داره باید بازار بشناسید + سفره خانه سنتی
به هیچ عنوان با راکت موندن پول موافق نیستم مخصوصا سودی که بانک میده! سودی که از بانک دریافت میکنید نسبت به تورمی که در حال رشد است به هیچ عنوان به چشم نمیاد
یکی از دوستان دیگه ساخت کابینت و مبل پیشنهاد دادن
یکی از دوستان من تو همین کار هستن و دارن ورشکست میشن کارخونه چند هزار متری داره بسته میشه علتشم افزایش قیمت چوب و چسب و... هست
به هیچ عنوان با کسی شریک نشید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_AF_
سلام
قصد بی ادبی ندارم ولی
تعدادی از دوستان به فکر پیشرفت مملکت هستن و ایجاد شغل کار خوبیه ولی این کار ما نیست! کار دولت مردان ماست شما برای چند نفر میتونید شغل ایجاد کنید؟ ما بقی چی؟
با فست فود موافقم + خرید ملک و زمین + خرید و فروش اتومبیل البته این کار هر کسی نیست ریسک زیادی داره باید بازار بشناسید + سفره خانه سنتی
به هیچ عنوان با راکت موندن پول موافق نیستم مخصوصا سودی که بانک میده! سودی که از بانک دریافت میکنید نسبت به تورمی که در حال رشد است به هیچ عنوان به چشم نمیاد
یکی از دوستان دیگه ساخت کابینت و مبل پیشنهاد دادن
یکی از دوستان من تو همین کار هستن و دارن ورشکست میشن کارخونه چند هزار متری داره بسته میشه علتشم افزایش قیمت چوب و چسب و... هست
به هیچ عنوان با کسی شریک نشید
موفق باشید
درود بر شما
در مورد شراکت بنده هم با شما موافق هستم ترجیح میدم قدم آرامتری بردارم اما تنها و حساب شده باشه و قدم بزرگ اما شراکتی..
در مورد راکت ماندن سرمایه در بانک به نظر بنده گاهی راکت ماندن سرمایه بهتر هستش تا خرج اون سرمایه در کاری که ریسک داره
این تاپیک هم برای همین ایجاد شده است که دنبال راهی برای کمترین ریسک و بهترین بازدهی باشیم
-
-
میشه راجع به بورس و نحوه کارش توضیج بدید دوستان