منم با تعریف هایی که از های وب شنیدم یکی رفتم گرفتم ببینم در حد شاتل است یا نه
کارش خوبه فعلا که بهتر از شاتله سرعتش انشالله همیشه همینجوری باشه و یکی رقیب شاتل بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم با تعریف هایی که از های وب شنیدم یکی رفتم گرفتم ببینم در حد شاتل است یا نه
کارش خوبه فعلا که بهتر از شاتله سرعتش انشالله همیشه همینجوری باشه و یکی رقیب شاتل بشه
اینترنت شرکت خودم :d
HiWEB نام تجاری داده گستر عصر نوین هست که از شرکت های PAP اصلی و قدیمی هم زمان با سایر شرکت ها مانند پارس آنلاین و شاتل هست امابه دلیل فعالیت بسیار محدود اصلا شناخته شده نیست که ظاهرا جدیدا تغییراتی در رویه کاری دادند.
فقط بهترین { آسیا تک }
کیفیت عالی
:53:
من که از مخابرات داریم گوهه سرعت 512 به زور 70-80 میرسه
بابا من حرفاي شمارو خوندم برا همين تو سايت ثبت نام كردم كه بگم گووووووووور هر چي شركت اينترنت تو ايران.. همشون *** و دروغگو هستند من قبلا از مخابرات و همارا گرفتم يه گيگ ميگرفتم دو سه تا سايت ميرفتم تموم ميشد كادرش هم كه تا بخاي بي ادب بودن ! تا اسفند گذشته رفتيم سراغ پارس انلاين يه ماه تست دادن دو گيگ . خوب بود سرعت خوبي هم داشت قرارداد بستم اما تا خرشون از پل گذشت اينا هم شدن هماراي دومي . همين يه هفته پيش چيزي نموند از حرص مودمو بزنم رو سيستم و تكه تكش كنم عرض 45 روز 14 گيگ حجم تموم كردم عين اكسيژن بي خاصيت كه نه رنگ داره نه بو داره . تا مياي يه سايتي رو باز ميكني ميبني 200 سيصد مگ حجم مصرف كرده! دو بار هم نصف شب خودمو دلخوش كردم كه از خدمات رايگان شبانه اش استفاده كنم اومديم يه فايل 700 مگابايتي و 250 مگابايتي گذاشتيم برا دانلود - حدود 8 صبح بيدار شدم و ديدم 700 مگابايت تموم شده و 200 هم نيمه ارور داده . وارد سايت شدم تا حجمم رو چك كنم دود از كله ام بلند شد شبش مودم روخاموش و روشن كردم حجم بنده حدود 2 گيگ بود اما الان فقط 900 مگابات حجم مونده بود با پشتيباني تماس گرفتم تو شهر خودمون يه چيز ديگه گفتن مركز زدم يه چيز ديگه گفتند بيچاره ها خودشونم بلد نيستند چي بگن فقط حرف آخرشونم اين بود كه چون شبا سرعت كم حدود 100مگا دانلود شده بقيش بين 7 تا 8ونيم ! محاسبه كنيد كل حجم كسر شده بيشتر از حجم دانلود شده من بود پس اون صد مگا دانلود شبانه كجا رفته ؟ بار دوم هم كه يه فايل 280 مگابايتي گذاشتم تا صبح فقط 50 مگابات دانلود شده بود و بعدش هم ارور داده بود چون اصلا سرعتي وجود نداشت كه از سرور دريافتي داشته باشد! قطعي هاي مكرر هم كه افتضاحه ! خلاصه با اين اوصاف به كلي كلافه شدم ! ده نفر ميگن شاتل بگير 11 نفر اونور ميگن شاتل بده ! شما بگين پس من چه خاكي توي سرم بريزم به قول يكي منم مجبورم برم تو سرزمينهاي اشغالي و كرانه باختري پناهنده بشم چون اونجا سرعت دو برابر ايران!:104: :104:البته يادم رفت اينم بگم كه از حق نگذره ! تنها حسني كه اين پارس آنلاين داره فقط مودب و با نزاكت بودن كادر پشتباني هست به خصوص پشتيباني تهران البته فقط آقايون . خانمهاش عين سگ آدمو قاف ميزدن -يه بار پشتيباني يه خانم برداشت فكر كنم سواد ديپلم هم نداشت كلي هم با افاده و بي احترامي جواب ميداد آخرش دوام نياوردم و منم يه چيزايي بهش گفتم كه بيچاره چيزي نموند پشت تل بزنه زير گريه! :)):)) #:-s خنده هامو نگا نكنين باور كنيد دلم پره :(
در حال حاضر در تمامی نقاط کشور پارس انلاین و شاتل پایدار ترین سرویس ها رو دارد...به دلیل اینکه پهنای باند بسیار بالایی در اختیار دارن و مشکلی از این بابت ندارن...
کادر فنی و پشتیبانی در سطوح مختلف level 1 و 2 دارای اطلاعات فنی مناسبی هستند که همگی باعث شده سرویس های خوبی ارائه بدهند.
در مورد ترافیک رایگان شب در هیچ سرویس دهنده ای حساب باز نکنید به غیر از داتک! اونم wimax رو شخصا تست کردم که واقعا شب هم 2مگ میداد...اما واخر سرویس! سال گذشته شب افتضاح بود.
بقیه سرویس دهنده ها ممکن هست در یکسری شهر ها یا مراکز مخابراتی خوب باشند و در جاهای دیگه نا مناسب...
با عرض سلام
ما چند سالی است که پیشگامان داریم از برج 7 پارسال که تمدید کردیم تا تابستون به خاطر مشغله زیاد ازش استفاده نمی کردیم
در حد ایمیل و فیس بوک و خبر
اما تابستونی زیاد
راستش اصلا نمی دونستم از 2 تا 7 رایگانه
سرویس ما 128 است سالی 50 تومن
اوایل تابستون حدود 24 بود بعذ اسفاده زیاد رفته رو 15 حالت عادی 128
حدود 1 ماه پیش هم داشت شارژمون تموم میشد که فهمیدم 30 تومن همینجوری شارژ کردن
خلاصه خوبه فقط قطعی داره که فکر کنم 50 درصد مال خودمه
اما بعد تمومی یا همین یا آسیا تک
در ضمن قیمت های خوبی هم داره
ازشاتل سرويس داشتيم افتضاح شد.
فن آوا تعريف خوبي نشد و قطعي مرتب .
مخابرات فعلي هم كه داغونه .
اما شاتل اگه اينترنت روزانه بخواي خوبه شبانه نداره كلا
شاتل:)
برای ما الان سرعت مخابرات خوب شد
توی دانلود که سرعت عالی شده
سرعت اینترنت ما 2 مگ نامحدود
من در شهرستان هستم و با تجربه که دارم در زمینه نت ان هم 7 سال کافی نت داری .. های وب ترجیح دادم و میدم ... از هر نظر .. یکی مشکل با تلفن حل میشه کلا تل رایگان...
2- 24 ساعته جوابگو و همچنین ایام تعطیل جوابگو هستند
3- سرعت من 256 کیلو بیت هستش و سرعت داونلود من 350 کیلو بیت میرسه..
4- اینترنت قطعی نیم ساعته داشته در حدود 1 سال استفاده
5-قمیت هاش ای بدک نیست .. مثل بقیه .. ساعت دانلود رایگان هم 2 تا 5 دارم که سرعت باز خیلی کم بشه به 256 میرسه
از شرکت های خصوصی بگیری بهتره تا از مخابرات بگیری سرعتش مفته
وایمکس خیلی خوبه من یک مگابیت نامحدود دارم روی ۱۲۵ همیشه هست.قیمت های وایمکس هم به صرفه تره نسبت به adsl منظورم وایمکس ایرانسل.
مبین نت سرعت خوبی داره اما مفت مفت ترافیک تموم میکنه.
پیشنهاد من اگر در منطقه تحت پوشش وایمکس هستید ایرانسل بردارید
در اصفهان شبکیه رو تآیید می کنم.
در تهران فقط پارس آنلاین تایید میشه. همیشه بدون مشکل بوده
من از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم.اما دیگه قادر به پرداخت هزینه های زیادش نیستم.سرعتم هم 512 هست،نامحدود.سرعت دانلود در بهترین حالت 70 هست.شب ها به 20 هم میرسه.ماهی 64 هزارتومن هم دارم میدم.ماهیانه به طور متوسط 80 گیگ مصرف دارم ، 512 دیگه جواب نمیده میخوام 1 مگ نامحدود بگیرم که قیمتش 84 تومن هست.دوستان سرویس های اینترنتی بهتری هستند که همین خدمات رو با کیفیت بهتر ولی قیمت کمتر بدن؟
خوبی های وایمکس:
1-پشتیبانی فوق العاده و سریع.(بدون شک بهترین در ایران)
2-عدم هیچ گونه قطعی.تو 3 سالی که وایمکس ایرانسل دارم فقط 5 بار نتم قطع شد.یک بارش فقط برای محله ی خودمون بود که جبران خسارت هم بم تعلق گرفت.
بدی های وایمکس ایرانسل:
1-سرعت دانلود در بهترین حالت یک هشتم سرعت نت
2-پینگ بالا
3-قیمت بالا
انتظاراتم از سرویس اینترنتی جدید:
1-پینگ پایین
2-سرعت دانلود بالا،چون میخوام نامحدود بگیرم روز و شب دوست دارم سرعت دانلود یکی باشه.
3-پشتیبانی سریع و عالی
4-عدم قطعی زیاد،اصلا دوست ندارم در 6 ماه بیشتر از 3-2 بار قطعی رو تجربه کنم،میدونم تو زمینه ی عدم قطعی هیچ چیز وایمکس ایرانسل نمیشه.
5-قیمت مناسب.من الان برای 512 نامحدود ماهی 64 تومن دارم میدم.فکر کنم قیمت زیادی باشه.
همین دیگه.دوستان راهنمایی کنید بهترین انتخاب رو کنم.خیلی سخته بعد از 3 سال دارم از وایمکس جدا میشم.اما خب گاهی اوقات جدایی بهترین راه ِ ممکن هست.
اهواز-گلستان.
بنده 3 ساله از آسیاتک سرویس دارم و کاملا هم راضی هم ازش . از لحاظ سیستمی شاید یه مقدار جالب نباشه ولی سرویس دهی و پشتیبانی ش عالیه
به شما فن اوا را پیشنهاد میکنم پهنای بانده خیلی قوی پینگ زیر 30 میلی ثانیه و sharing پهنای باند یک به 3 طرح من یک مگ هست ولی تا 270تا دانلود میده دانلود شبانه با سرعت بین 90تا 120 میده نمایندشون تو مشهد شرکت کیانت هستن
من اوابل پارس انلاین داشتم
256. سرعت دانلود در شب 25 و در حالت عادی 400
تقریبا بعدش یه سری قطعی زیاد بهم بخورد رفتم نامحدود اسیا تک را گرفتم اونم 3 ماهه !!! واقعا پشیمون شدم مزخرف بود سرعت دانلود 17 بود
بعدش محدود اسسیاتک را گرفتم 256 الالن سرعت دانلود بیین 400تا 700 کیلوبایته و شب ها هم30 کیلوبایت
الان راضی هستم اما دانلودم بالاست دنبال یه شرکت هستم سرعت دانلود رایگانش خوب باشه
تقریبا از 2 تا از دوستام از بیرجند و اهواز که پرسیدم 2 مگ مخابرات دارن سرعت دانلود در تایم شب 600 هست و تا حالا مشکلی نداشتن یکی از دوستام هم نامحدود مخابرات تهران داره حدودا گفت 120 هست سرعت دانلودش
اما من خودم از شهر یزد هستم
کسی میتونه راهنمائی کنه چیکار کنم؟
سرعت اینترنت....
اینم سرعت اینترنت ایران در تاریخ: 27 آذر 92
فاکتور: میانگین سرعت کاربران + میانگین سرعت سرورهای داخل ایران تقیسم بر دو
الان سرعت کاربر ها رو حساب کنید:
اینم عکسش:
فایل پیوست 17359کلیک بر روی عکس برای بزرگنمائیراستی الان از:
- پاکستان
- مصر
- یه گوشه ی گینه
سواحلی لند
اتیوپی
بوتسوانا
سودان
کوبا
گامبیا
بورکینا فاسو
بهتریم. هوراااااااااااااااااا :-|
تقریبا 15 کشور مونده به آخریم. با تشکر از شرکت زیر ساخت، تا دو سال آینده به رتبه 5 مانده به آخر خواهیم رسید.
کیا از ما بهترن؟ 171 کشور و شهرکشور در دنیا...
لینک به منبع رسمی جهانی:
[-(
دوستانی که بخواهند از آسیا تک سرویس بگیرند میتونیم بهشون تخفیف هایی را بدهیم با توجه به اینکه نماینده دیتاسنتر هستیم
تبلیغ نیست اما خوب یک خدمتی است به دوستان داخل انجمن که میخواهند سرویس بگیرند
در صورتی که شما مکان برای فروش داشته باشید میتونیم تا حد اکثر ده درصد در فروش و تمدید بهتون از جانب خودمان نمایندگی بهتون بدهیم
البته هزینه ناچیزی است اما در کنارش فروش مودم و نصب و پشتیبانی و... هزینه مطلوبی می باشد
والله اگر 2 روز قطعی را تحمل بکنید دوباره بدهید به رانژه 10 درصد هزینه هر ماه برایتان میتونیم کم بکنیم
البته باز میگم چیز زیادی نیست اما خوب قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
اینجا بخش فروش نیست میان بنمون میکنند:دی
در پیام خصوصی ادامه را پیگیر باشد
10 درصد فروش و همین درصد در تمدید است
هزینه خواصی ندارد و نیاز نیست / به تمام نقط کشور که آسیا تک سرویس ارائه میکند شما هم میتوانید ارائه بکنید
اگر شما بخواهید مودم های ارزان قیمت 40000 تومانی که خود آسیا تک 20000 تومن روشون تخفیف برای خرید سرویس میدهد هم میتونیم برایتان بفرستیم یعنی کاربر 40 تومن میده به مودم 20000 تومن بن میگیره واسه خرید اشتراک به نحوی ماه اولش هم رایگان میشه و با اون 20 تومن هم اشتراک و هم هزینه رانژه و... انجام میشود
در پیام خصوصی در تماس باشید
آسیا تک 1 مگ به خانگی میده؟!
شاتل = استیبل بودن در هر زمان
سرعت با اینرنت مخابرات
Speedtest.net by Ookla - My Results
مخابرات کدوم شهر هستید؟
2 سال هست مخابرات دارم
بدک نیست
ولی نظر من
آسیا تک هست.
درود
ببیند اینترنت به اون استانی که هستید خیلی بستگی داره
الان به طور مثال مشترکین مخابرات در تهران خیلی ناراضی هستند ولی در مشهد بسیار راضی هستند ! مثال بود که گفتم !
و از نظر اوپراتور و کیفیت شاتل در رده اول قرار داره
سرویس های جدیدی هم اومده میتونید در موردشون سرچ کنید....