-
پاسخ : آیا با یک اینترنت پر سرعت در خانه میتوان سرور شخصی داشت ؟
سلام
دوست عزیز اگر اینکار رو انجام بدید چند مشکل بوجود می اید
1- از طرف سایبری اگر این موضوع را متوجه بشند شکایت و جریمه میشید من میخواستم از یک ای اس پی اینترانت بگیرم 20 مگ و گیم سرور فروش برسونم تمام تجهیزات هم اماده بود ولی سرچ کردم دیدم خیلی زود متوجه اینکار میشند و برای من و هم برای ای اس پی مشکل بوجود میاد و جریمه زیادی هم داره
2- نیاز به چند خط اینترنت دارید برای پایداری سرور
3- تجیزات یو پی اس و تامین برق هم نیاز هست
4- سرور مناسب و مدیریت ان
در کل پیشنهاد نمیکم
-
سلام دلیلی برای جریمه نمی بینم؟ مگر اینکه کارتون خلاف قانون باشه.
-
بابا جرا می پیجونید اصلا امکان پذیر نیست
چون سیستم خنک کننده ندارید تمام
-
سلام به کل دوستان. اصلا نمی خوام وارد مباحث فنی بشم چون در برابر افرادی که اینجا هستن چیزی نمی دونم اما یه چیز. با فرض اینکه هیچ مشکل سخت افزاری و نرم افزاری جود نداشته باشه. اما یه دیداس برای اینترنت ایران و خطی که شما دارید کافیه. اون وقت کامپیوترتون رو باید از برق بکشید.
-
من نمیدونم این تاپیک چرا 6 ماهه بیخود و بی جهت آپ میشه . اصلا بحث کردن نمیخواد . بله شدنش میشه ولی هر کسی را بهر کاری ساخته اند !!!
-
آقا می شود بی خودی بحث نکنید
می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safeith
آقا می شود بی خودی بحث نکنید
می شود
این لینک میشود جریانش چیه؟ ربطی به بحث داره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangate
این لینک میشود جریانش چیه؟ ربطی به بحث داره؟
بله این لینک روی یک پی سی خونگی راه اندازی شده و می شه حتی سایت های با بازدید ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر در دقیقه را هم روش راه اندازی کرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safeith
بله این لینک روی یک پی سی خونگی راه اندازی شده و می شه حتی سایت های با بازدید ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر در دقیقه را هم روش راه اندازی کرد
خیلی خوبه به نظرم برای تمام شدن این تاپیک بهتره یک how to شما که عملا این کار رو کردید بنویسید.
-
دوستانی که عرض کردند پلیس فتا و.... به چه جرمی باید ایشونو بگیرند؟ حمل مواد مخدر؟ یا ***ی؟ ایشون از رو علاقه یه سرور در منزل راه اندازی کردند که این باعث افزایش تجربه و سواد یک شخص میشه و فکر نمیکنم مشکلی باشه!!!!
-
واقعا موندم بعضی دوستان برای نه گفتن هاشون چه دلایلی که نمیارن!
دوست عزیز اونطور هم که بعضی از دوستان فکر میکنن هم نیاز به سیستم تهویه هوا ندارین این یک
دو هم اینکه وقتی یک اینترنت با سرعت آپلود بالا داشته باشی چرا که نشه؟!
فقط نباید سایت مهمی رو بیاری تو خونت چون هم میتونی قطعی برق داشته باشی و هم قطعی اینترنت...
-
از اونجایی که دوست و همکار عزیز Safeithیک وب سرور و یک تست روی لپ تاپ داغونشون گذاشتن برامون(از توی منزلشون در....)
بهترنیست این تاپیک قفل شه
-
در حد یک سایت با بازدید خیلی کم میتوانید انجام دهید ، کار نشد نداره فقط امنیت و آپ اگر براتون مهمه بایت هزینه کنید و داخل دیتاسنتر اینکار را انجام دهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
از اونجایی که دوست و همکار عزیز Safeithیک وب سرور و یک تست روی لپ تاپ داغونشون گذاشتن برامون(از توی منزلشون در....)
بهترنیست این تاپیک قفل شه
اگه دقت کنید روی اتصال مودم adslمیبینید که اکثر سرویس دهندهها سرعت ارسالشون یک چهارم سرعت دریافت هست.
-
شدنش رو میشه
به سادگی آب خوردن
بنده شخصا 3 سال قبل نصب و راه اندازی کردم ، انقدر ساده است که شاید نتونید باور کنید!
سرور هم یک لپتاپ معمولی آی5 که 3سال پیش غولی بود برا خودش :71:
چند ماه روزانه 12 ساعت روشن بود! شب ها خاموش
همین الان هم اگه لازم باشه در کمتر از 10 دقیقه میشه نصب و راه اندازی کرد!
آی پی استاتیک هم نمی خواد.
حتی دامنه هم میشه ست کرد.
نکته اینجاست که به شکل تجازی نمیشه استفاده کرد ، شاید شما مشکلات رو تحمل کنید ، اما مشتری بابت هزینه ای که پرداخت می کنه باید آپتایم ، پهنای باند و ترافیک قابل قبولی دریافت کنه
این سیستم صرفا جنبه آموزشی داره
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abrun
اگه دقت کنید روی اتصال مودم adslمیبینید که اکثر سرویس دهندهها سرعت ارسالشون یک چهارم سرعت دریافت هست.
جدیدا بعضی از سرویس دهنده ها با دریافت مبلغ اضافه سرعت دریافت با ارسال را برابر میکنند
-
دوستان یک چیزی هم بگم که سرعت اینترنت من دریافت با دانلود منیجر 150 الی 170 هست خوب بر این حساب سرعت ارسال برای ایران 75 هست یعنی نصف میشه ولی اگر سرعت اینترنت خودم را بالا ببرم و سیستم خودم که مال 7 سال پیش هست اگر به روز کنم سرعت باید بالا بره
دوستان من راه اندازی کردم با ویندوز xp و iis سرعت دانلود از سرو مجازی از انگلستان 30 کیلوبایت بر ثانیه و به یکی از داخل ایران تست زدیم با کامپیوتر خانگی 75 سرعت رو زد
ولی جالب بود
اینترنت نامحدود با سرعت بالا
برای سرور دانلود نرم افزار یا اسکریپت سایت اختصاصی به نظرم خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
من نمیدونم این تاپیک چرا 6 ماهه بیخود و بی جهت آپ میشه . اصلا بحث کردن نمیخواد . بله شدنش میشه ولی هر کسی را بهر کاری ساخته اند !!!
بنده هم با این دوست عزیز موافقم. ادامه این بحث جز پرکردن حجم انجمن هیچ فایده ای نداره.
بله امکان ایجاد سرور در هر لحظه با حداقل امکانات وجود داره،
اما واقعا این سرور پایدار هست ؟
آیا امکان شیر اون بین بیش از چند کاربر به تعداد انگشت شمار وجود داره، اونهم کاربرهایی که در قبال پرداخت هزینه ها انتظار سرویس مناسب دارن ؟
آیا این سرور دارای حداقل استانداردهای لازم هست ؟
اگر جواب این سوالات مثبته که ادامه بدید.
اگر که جواب منفیه پس ادامه بحث بی معناست.
-
دوستان حق دارن تیکه بندازن با این تایپیکت!
-
دوستان بنده خدا چند ماه یش یه سوالی کرده حالا شما چرا این رو بالا اوردین
-
من اینترنت 10 مگ دارم سرور و رک هم دارم تو خونه تو اتاقم یو پی اس و تهویه هوا ندارم فقط و اینکه یه 10 مگ دیگه هم میخوام بگیرم نظرتان چیست برای میزبانی میخوام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
من اینترنت 10 مگ دارم سرور و رک هم دارم تو خونه تو اتاقم یو پی اس و تهویه هوا ندارم فقط و اینکه یه 10 مگ دیگه هم میخوام بگیرم نظرتان چیست برای میزبانی میخوام
اینترنت دیتاسنتر با اینترنت خانگی متفاوت میباشد
شما ممکنه دانلود 10مگ رو تو خونه داشته باشید اما هیچ وقت نمیتونید با 10مگ هم اپلود کنید
در میزبانی سایت و سرور هم فقط سرعت اپلود مهم هست-یو پی اس هم الزامی هستش
-
دوست عزیز بنده فقط پست اولتون رو خودندم و با توجه به همن پست پاسخ میدم، شما برای ایجاد سرور روی اینترنت خانگی مشکلی ندارید اگر موارد زیر اکی باشند:
1-تضمین اینکه هرگز اینترنت شما قطع نشه یا برق خانه قطع نگردد. حتی به مدت 1 ساعت قعطی موجب ازدست دادن کاربران خواهد شد.
2-سیستم فوق العاده قوی، اگر شما ب ه معنایه واقعی میخواهید سرور اختصاصی راه اندازی کنید باید خدمتتون عرض کنم سیستمی که برای امور خانگی مورد استفاده میگیرد با سیستم سرور زمین تا اسمان متفاوت هستش هم از نظر کیفیت هم از نظر کارایی، یه نگاه به پردازنده های سرور های اختصاصی بندازید بد نیست.
3-اینکه ایپی استاتیک داشته باشید، چراکه اگر ای پی شما استاتیک نباشد هربار ک مودم خاموش و روشن بشه کار دستتون میده
4-این مورد رو اطلاع دقیقی ندارم ولی باید دی ان اس ثبت نمایید ولی بنده خودم با اینترنت خانگی برای چند لحظه سایت روی اینترنت اوردم ولی با افزایش بازدید از سایت یه سری ارور هایی رو ک نباید رو نشان میداد...
5-با یه حمله سریعا سایت شما یا همون سرور مثلا اختصاصی شما داون خواهد شد، بنا به 2 محدودیت، 1 کم بودن سرعت نت شما درمقایسه با سرعت و پهنایه باند اینترنت مهاجم، 2 عدم قدرت سرور شما جهت مقاومت در مقابل سرور مهاجم.
با توجه به موارد فوق، با این اینترنت 10 مگ و حتی 20 مگ ایران، فکره راه اندازی یه سرور اختصاصی رو از سرتون خارج کنید.
موفق باشید.
-
کاملا" تایید میشه اینترنتی که در دیتاسنتر یا ای اس پی ها هستش با اینترنتی که در منزل شماست از زمین تا هوا تفاوت داره
اینترنت دیتاسنتر اختصاصی می باشد و به علت وجود زیرساخت قوی اپتایم اون تاحد 100 درصد می باشد ولی اینترنت خونه اگر ای دی اس ال باشه کافیه فقط یک بار خط تلفن شما نویزی شود اون وقت افت بسیار شدید سرعت و.... اغاز میشه یا مشکلات دیگه که همه ما بهتر تجربش کردیم تو سرویس وایرلس هم که هیچی نگم بهتره باید حداقل 5 میلیون هزینه تجهیزات خرج بشه تا یک پهنای باند استیبل دریافت کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
اینترنت دیتاسنتر با اینترنت خانگی متفاوت میباشد
شما ممکنه دانلود 10مگ رو تو خونه داشته باشید اما هیچ وقت نمیتونید با 10مگ هم اپلود کنید
در میزبانی سایت و سرور هم فقط سرعت اپلود مهم هست-یو پی اس هم الزامی هستش
-
ولی دوستان سیستم من قدیمی هست سرعت دانلود 160 کیلوبایت بر ثانیه میزنه iis نصب کردم یکی از دوستام فایل تست دادم با سرعت 75 کیلوبایت بر ثاینه دانلود داد از سیستم من برای دوستم
که این یک تست بود تا کیفیت سرعت را بدونیم
دوستان راه اندازی کنید تست کنید
-
دوست عزیز وقتی همزمان از سایت شما بجای یک نفر 20 نفر دانلود بزنن، یا حتی بد تر از اون صفحه اچ تی ام ال یا اسکریپت پی اچ پی لود شه، برای پردازش این صفحات شما دیگه کامپیوترت توان نخواهد داشت.
بله شدنش که میشه، من چند وقتی با رم 1 گیگ و یه سی پی یو معمولی سایت بالا اوردم ولی با افزایش تعداد بازدید ها سایت دیگه کارایی نداش لود طولانی شده بود و حتی ارور میداد...
-
خوب دوست من این بدیهی هست که کامپیوتر خانگی توان این کار را ندارد و اگر راه اندازی شود بعد یک مدت کم میاره
ولی برای تست آموزش و ایجاد یک اشتراک گذاری بین دوستانتان خوب به نظر میرسه که بدون آپلود فایل راحت میتونی فایلی که دلت میخواهد را جهت دانلود به اشتراک برای دوستتان بگذارید
-
سلام
دوستان سرعت دانلود 50 مگابیت و آپلود 30 مگابیت یک فایل سرور رو جواب می ده ؟ من شندیم پورت دیتاسنتر های ایرانی هم بیشتر 20 الی 30 مگ نمی زنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
browning
سلام
دوستان سرعت دانلود 50 مگابیت و آپلود 30 مگابیت یک فایل سرور رو جواب می ده ؟ من شندیم پورت دیتاسنتر های ایرانی هم بیشتر 20 الی 30 مگ نمی زنه
سرعت آپلود 30 مگابیت اصلا مناسب این کار نیست!
برای میزبانی سایت تا مدتی جواب گو هست اما برای سرویس دانلود خیر...
-
سلام اصلا بدرد نمیخوره
اگه از لحاظ قیمت و پهنای باند سرور دچار مشکل شدی من بهت هاست میدم نه سرور با صد در صد رم در اختیارت و صد درصد سی پی یو در اختیارت میدم تا مشکلی نداشته باشی خوبه
سالی برای دوتا هاست پرسرعت با 500 مگ فضا یک دو یا سه یا چهار هسته ای 300 هزار تومان خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
adsl هست یا وایرلس ؟! اگه adsl هست که کلان نمیتونین !!! بندویچ نمیده بهتون اصلا اون مودم برای اینکار ساخته نشده !!! ولی اگه وایرلس دارین از مرکز اون پهنای باند یعنی مستقیم !! که نت رو بهتون به صورت استیبل بدن یعنی اینکه نت استیبل باشه نه اینکه اینترانت باشید بعد نت هم هی کم زیاد بشه نه !! باید استیبل باشه روی 80 مگ فکر کنم خوبه اینجوری دیگه مشکلی از بابت کلاینت ندارین ولی در صورت عادی همین ای دی اس ال که دارین فقط سرعت دانلود اپلود کلاینت ها ممکنه بالا باشه ولی تعداد کانکشن ها از یه تعدادی نمتونی بیشتر بشه که معمولا هم 8 تا بیشتر نمیشه جواب نمیده !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak87
پس بیخیالش بشم نه؟
از چه نظر میگید کار جالبی نیست ؟
بببینید من فقط واسه این میخوام که در ماه دوتا سرور رم 512 که میخرمو خودم راه بندازم
لینوکس هم نیست
فقط ویندوز
از چه نظر میگید جالب نیست
یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم
دوست عزیز اصلا این کار شما به نظر من مناسب نیست
خیلی دلیل هست که نمیشه از سیستم خانگی و اینترنت معمولی اون هم در ایران یک سرور اختصاصی راه انداخت
من تازه اینترنتم ماهواره ای هست و 9 مگ سرعت داره همچین کاری رو نمیکنم
شما در حد آزمایش و برای یاد گیری میتونی برای خوت راه بندازی ، اما برای این که بخوای مثلا آپاچی نصب کنی و بخوای سایت بالا بیاری اصلا مناسب نیست
چندتا دلیل ساده رو بهت میگم
1-ممکنه برق منزلتون بره
2-ممکنه اینترنتت قطع بشه
3-ممکنه کارت شبکه سیستمت بسوزه
4-ممکنه مودمت بسوزه
و... خیلی چیز ها که باعث میشه آپتایم سایتت حتی 50 درصد هم نباشه.
-
کلا کار جالبی نیست
هزینه که برای اینترنت میکنید نصف قیمت همون رو میتونید سرور بگیرید
سرعت سروری که میگیرید کجا و سرعت سرور خودتون کجا
-
کلا نظر شخصی بنده اینه !
برای مصارف شخصی و یا میزبانی 2-3 سایت شما میتونید پهنای باند بگیرید و از یک کیس سرور و یا کیس حرفه ای استفاده کنید و باید شرایط یک تهویه ی مطلوب رو محیا کنید ! این کاریه که شرکتا معمولا انجام میدن !
اما برای مصارف تجاری ( هاستینگ و ...) اصلا توصیه نمیشه ! و توصیه ی شخص بنده Colocation یا خرید سرور (اختصاصی/مجازی) هستش !
-
-
من تو خونه راه انداختم آپتایم 99.71 درصد اومد اگه 99.999 نشد بخاطر چند ساعت قطعی و تعویض سخت افزار بود :113:
http://aryana.parsispace.com/direct/monthly-report.png
-
شدنیه
آیا می تونید سیستم خونتون را پایدار و همیشه مثل سرور روشن نگه دارید
ترافیک مصرفی نت خونگی قطعی زیاد داره
ترافیک گرون تر از ترافیک مصرفی سرور است
خنک سازی و امن بودن سیستم از خاک و حوادث مهم است
اگر موارد بالا مهم نیست 100% میشه مثلا برای روزی 2-10 ساعت سرور گیم و ... با کانفیگ عالی خوب از آب درمیاد
قبلا انجام دادیم