128 نامحدود دارم پارس آنلاین
تا 130 دانلود مبکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
128 نامحدود دارم پارس آنلاین
تا 130 دانلود مبکنم
تهران- مرکز محابرات زارعی
این پینگ ها در بدترین حالت 220 بوده و تا حالا بالای 220 پینگ نداشتم
پینگ نت من هم بین 125 تا 140 هستش
مرکز اردبیل نوین نت(های وب)
اطلاع زیادی بنده ندارم اما این جا که وضعش خیلی بده !
سرعت و کیفیت مرور صفحات وب و دانلود
های وب عالیه
اوربیت نصب کن برای دانلود
سلام
در منزل ما موجودی به نام «خواهر» وجود داره که غذای اصلیش پهنای باند اینترنت منه!:(( بنابراین قصد دارم براش یه ADSL جدا بگیرم تا بیشنر بیچارم نکنه :109:
با این اوصافی که HiWeb داره میگه سرعت 8 مگ میده سرویس 9ماهش برای من ایده آله. من خودم ParsOnline استفاده می کنم و خوبه. اما درمورد HiWeb چیزی نمیدونم. بنابراین:
میخواستم بدونم دوستانی که از HiWeb استفاده می کنند آیا از آن راضی هستند؟1. سرعت دانلودش در بهترین و بدترین حالت چقدره؟
2. پشتیبانیش چطوره؟
3. آیا قطعی و وصلی داره یا پایداره؟
4. رضایتمندی شما در کل از این شرکت چطوره؟
چون میخوام قبل از ورشکسته شدن کامل (!) سرویس ADSL خواهرم راه اندازی بشه، ممنون میشم همه دوستانی که از HiWeb استفاده می کنن من را راهنمایی کنند.
پیشاپیش از لطف همه دوستانی که بزرگواری مکنن جواب منو میدن ممنونم.:77:
سرویس دینامیتش علاوه بر اینکه قیمت مناسبی داره سرعتشم خوبه
سرعت من تا 900 کیلوبایت بر ثانیه تو دانلود میرسه البته باید توجه کنین که سرعت دانلود یکطرفه نیست و باید سرور سایتی که ازش دانلود میکنین هم بکشه تا این حد
قطع شدنشم قبلنا بود مثلا یه روز یا دو روز قطع میشد تو ماه
الآن 3 ماه میشه قطعی نداشتم
سرعتشم خوبه
16 گیگ ماهانه میده 45 تومن!
هر گیگ کمتر از 3 تومن
همون نووین نت خودمونه دیگه اسم عوض کرده والا نوین نت به یه چیز معروف بود که اسم عوض کرد ...
در حال حاضر صبانت و و پارس آنلاین در بهترین حالت هستن...
البته نظر شخصی هستش
از من میپرسی از یه شرکت کوچیک بگیر که دستت به یجا بند باشه...
چون در حال حاضر اینترنت شده تو ایران یه تجارت... زیادی گووووووووونده! شدن شرکتها جوری که دیگه دولت هم حریفش نیس چه برسه به امسال من و شما
به دلایل فنی (!) من میخوام سرویس 9 ماه 27 گیگ 57هزارتومانش را بخرم. به نظر شما این سرویس هم مثل دینامیت هست؟
آخه این سرویس قیمت 2 ماه دینامیته!
آخه این سرویس که 1 ماه نداره.
لیست سرویسی که میگم: های وب - گنجینه
البته بهتره سرعت شبانه هم تست بشه و همینطور ضریب اشتراک هم چک بشه چون اگر ۱ به ۸ باشه روزانه با ۹۰۰ هم دانلود کنین شبانه (اگه ۵۱۲) باشه به زور به ۶۰ میرسه البته بستگی به پر یا خالی بودن پهنای باند مرکز داره( که بپرسین امکان نداره راست بگن )
ولی بهتره ضریب اشتراک پرسیده بشه
سلام والا من خودم 6 ماهی میشه دارم از این شرکت که قبلا اسمش داده گسترعصر نوین بودش تازگی ها شده های وب و سرویس 8 مگ رو گذاشتن همه چیش خوبه پشتیبانی هم شبانه روزی هستن اونجا حتی ساعت 3 صبح در ضمن بسته های فشفشه هم داره میتونید بگیرید من با 8 مگ حداقل سرعت دانلودم به 600 الی یک مگ میرسه ثبت نامش هم خودت میتونی توی سایت ثبت نام کنی
ولی اول یک ماهه بخر اگر راضی بودی تمدید چند ماهه کن این سرویس ها فکر نکنم جوابگوی شما باشه چون سرویس پایه اش ترافیکش کمه و فشفشه های یک روزه میده بیشتر بهت اگر شما واقعا قصد خرید داری یک سرویس یک ماهه با 8 گیگ ترافیک بگیر اگر کم اوردی برو فشفشه بخر قیمت سرویس 8 مگ با 8گیگ ترافیک میشه ماهی 27500تومان
هر سوالی هم داشته باشی 2954 خط تهران جوابگو هستش
شبانه رایگان هم وجود نداره بجاش فشفشه گذاشتن که شب افت کیفیت نداره
novinnet.ir--
کجا باز میشه ؟
های وب - خانه
اینجا
پس های وب = نوین نت قدیم :)
شما اسم آیاسپی رو گفین
منظورم همون داده گستر هستش
برای مثال
Maxnet.ir = bozorg net arya
منظورم اینکه ممکن چند شرکت کوچیک یا بزرگ از یک آیاسپی اینترنت بگیرن اسمها مختلف ولی آیاسپی یکسان
باید هنگام خرید دقّت کنین ممکن الان پارس آنلاین باشین بعد برین از یه شرکت کوچیک که پهنا شو از پارس آنلاین میگیره اینترنت بگیرین
سلام
کیفیت خیلی خوبی دارد
سلام یه قانون در کل دنیای شبکه هست که اینترنت رو بر هسب بیت (bit) محاسبه میکنند ، اما وقتی مصرف کننده شروع به دانلود میکند ، بر اساس بایت(byte) در ثانیه سرعت اینترنت را رویت میکند.
با این وجود وقتی به شما اینترنت 128 میدهند ، در حقیقت اینترنت 128 کیلوبیت به شما میدهند که سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت در ثانیه باشد . به این دلیل که معادله تبدیل بیت به بایت با ضریب 8 انجام میشود که هر 8تا بیت معادل 1 بایت میشود . پس اگر 128 را تقسیم بر 8 کنیم میشود 16 کیلو بایت سرعت دانلود اینترنت.
حالا اگه اینترنت شما 150 - 200کیلوبایت سرعت دانلود داره ضرب در 8 کنید میشه سرعت پهنای باند اینترنت شما... که حدودا 1.8 تا 2 مگابیت هست .
و هیچ شرکتی نمیاد سرعت 128 یه شما بده و بزاره شما 2مگابیت بر ثانیه استفاده کنید. این موضوع 2 دلیل دارد .
1 - آن شرکت از کش سرور استفاده میکند که غیر قانونیست و با استفاده از یه *****شکن ساده میشه کش سرور رو دور زد...
2 - ممکن است آن شرکت توضیع کننده اینترنت بطور اتفاقی پهنای باند شمارو به 2048 بر ثانیه تبدیل کرده باشد که در حقیقت شما در حال استفاده از پهنای باند و حق دیگران هستید :)
-----------------------------------------------------------------
اگر اینترنت با پینگ تایم 100 میلی ثانیه و با شیر 1 به 1 میخواهید ، از وب سایت ما دیدن کنید...
>>> www.tehranwifi.com <<<<
اینترنت این شرکت مخصوص گیمینگ هست که من خودم 5 ساله از خدماتشون استفاده میکنم...
-----------------------------------------------------------------
دی جی دارکی هستم در خدمت شما
www.djdarki.ir
فقط مواقعی که شبکه خلوته سرعت دانلود رو میبرن بالا تا کاربر از حجم بیشتری استفاده و همینطور کاربر بیشتری بگیره بخاطر سرعت بیشتر نسب به قرارداد و یه نوع تبلیغ هم هست که در این صورت سود شرکت میره بالا فقط همین موضوع نه کش و نه استفاده از پهنای باند دیگران و حق کسی نیست!
فقط زمانی که شبکه خلوته خوبه
سلام دوست عزیز - تهران وای فای با سرویس اینترنت وایرلس در سر تا سر تهران ، بدون قعطی ، بدون افت سرعت داره خدمات میده
سرعت تا 4 مگابیت ریل با شیر 1 به 1 . هیچ وقتمافت سرع نداره چون لوغی یا خلوتی اینترنت رو شیر 1 به 1 تاثیری نداره .
من 5 سال از تهران وای فای اینترنت دارم و از قدیم گفتن هرقدر پول بدی آش میخوری
لینک وب سایت تهران وای فای رو میزارو که شما هم از خدماتش آگاه بشید ;)
www.tehranwifi.com
میشه این مساله رو ثابت کنید زیر مجموعه فن اوا هستن
به این لینک هم نگاه کن
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
هیچ کدوم زیر مجموعه هیچ کدوم نیستن
رنج ای پی هاشونم کلا با هم فرق داره
با عقل جور در نمیاد !
خط من رانژه نوین هست ( های وب)
ای پی که مربوط به های وب باشه نمی تونه باید روی شبکه فن اوا یا برعکس !! مگه اینکه bgp ران کرده باشن که اونم با توجه به لینک زیر اتفاق نبوفتاده
AS56402 Dadeh Gostar Asr Novin P.J.S. Co. - bgp.he.net
شاید کلا خط شما اشتباهی رانژه شده بوده :)
دوست عزیز سلام
های وب اگر تعرفه 512 3 گیک ماهه بردارید ماهانه 16000 تومان میشه با مالیاتش این چیز ها
و اگر بخوای بیشتر استفاده کنی از تعرفه های فشفشه استفاده کن هر گیگ رو 1000ت میده
پیرو صحبتهای شما، هستند شرکتهایی که سرعت بالاتر از معمول یک سرویس ارائه میکنند ، بعد از جمع اوری یوزر به حد دلخواه سرعت ها رو لیمیت ( یا بهتر بگم استاندارد) میکنند.
یوزر هم تماس بگیره میگن طرح تشویقی بود و ... الان سرعت استاندارد سازی شده.
و خوب به صورت قانونی (نگم کلاه برداری بهتره ) /// میکنند.یوزر هم حرفی برای گفتن نداره!
مخابرات هم به همین صورت بود.یوزر جمع کرد.الان در بیشتر نقاط سرعت رو محدود.
بعید نیست های وب هم بعد از چند ماه همین کار رو تکرار کنه.