-
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
منم بهشون امرزو گفتم سرور نمیخوام دیگه
سایتم سایت موزیک بود کلا همه چیشو بستن مسدود کردن
میگن دلیلتون خوب نیست
واقعا متاسفم براشون
وقتی من دیگه سایتی ندارم سایتم به فنا رفته مسدود شده میخوام چیکار دیگه وی پی اس؟
faramusic.org
-
پاسخ : افر استثنائی دیگر از لایوسرور×سرور های مجازی انگلستان با سخت افزار فوق قوی× منابع کاملا اختصاصی×پنل ریبوت حرفه ای×رم 512 فقط 19هزار ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lilolil
میگن دلیلتون خوب نیست
واقعا متاسفم براشون
وقتی من دیگه سایتی ندارم سایتم به فنا رفته مسدود شده میخوام چیکار دیگه وی پی اس؟
faramusic.org
:68:
یعنی چی این حرف......... شاید 100 تا بلا دیگه سر شما بیاد به مردم چه ربطی داره...:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
یعنی هر موقع سایت شما رو یه جا دیگه بسته سایت ***** شده بعد شما میگی سرور نمیخوای باید کل پولو پس بدند؟؟؟ چه ربطی به اینا داره.....
مگه میشه همچین چیزی....چه ربطی به سرور داره....
یعنی چی این حرفی که زدید.... خیلی خنده داره:109:8-}=))=))=))=))=))=))=))
شوخی کردید الان؟؟!!!
-
دوستان چند ماهی هست که از اینجا سرور دارم،تا الان مشکلی نداشتم،پشتیبانی خیلی خوب و مودب و صبوری دارند.
تایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lilolil
میگن دلیلتون خوب نیست
واقعا متاسفم براشون
faramusic.org
دوست گرامی
این مشکل ربطی به سرویس دهنده ندارد
شما قبل از راه اندازی سرویستون باید به این نکته توجه میکردید که سایتتون بر خلاف مقررات تنظیم مصادیق هست...
بنظر من این مورد به سرویس دهنده هیچ ارتباطی ندارد
-
با عرض سلام و ارزوی قبولی عبادات شما عزیزان
چند مدتی به دلیل سو تفاهمی که بود بن شده بودیم ولی با همکری مدیران عزیز و پیگیری هایی که داشتیم تونستیم یوزرمون رو ازاد کنیم.
این مشکلی که چندین بار از طرف ما روش تاکید شده که یاهو جای پشتیبانی نیست فقط برای بخش فروش استو
تمامی مشکلات شما باید از طریق تیکت پیگیری شوند...
دوستان ما قوی تر از قبل برگشتیم... امیدواریم با یاری شما بتوانیم لایق اعتماد شما باشیم.
دوستان سرویس های جدید از کانادا و امریکا و سروری جدیدی برای طرفداران سرور های انگستان اضافه شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lilolil
منم بهشون امرزو گفتم ... چیکار دیگه وی پی اس؟
faramusic.org
لازم به پاسخ بنده نیست... دوستان جوابتون رو دادند...
واقعا مایه شرمساری است مطرح کردن همچین تاپیک هایه بی موردی...
موفق باشید.
-
با تشکر از استقبال شما عزیزان..
سرویس های سفارش داده شده تحویل شد.
-
ویرایش !نارارحت شدند سوال پرسیدم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Euro It
عزر میخوام ولی من پستتون رو خوندم
لینک جفت عکس ها یکی بود!
تصحیح بفرمایید
تصحیح شد.
-
-
ویرایش !ناراحت شدند سوال پرسیدم!
-
یه سو تفاهم بود تموم شد رفت!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali732
تورنت میشه استفاده کرد؟
مشکلی نداره دوست عزیز.
-
بسیار عالی ( اخلاق - پشتیبانی - کیفیت سرورها ) :113:
خیلی متاسفام که دیر با ایشون آشنا شدم
کارت حرف نداره دوست عزیز
امیدوارم همیشه پشتیبانی همینطور باشه
-
سلام
از انگلیس موجود دارید ؟
تحویل فوری نیاز دارم تا شب میتونید تحویل بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ealireza
دوست گرامی
این مشکل ربطی به سرویس دهنده ندارد
شما قبل از راه اندازی سرویستون باید به این نکته توجه میکردید که سایتتون بر خلاف مقررات تنظیم مصادیق هست...
بنظر من این مورد به سرویس دهنده هیچ ارتباطی ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jojeordak
=))=))=))
میگم دوست عزیز
حالا که سایتت رو بستن برو دامنه سایت هم پس بده
راستی هاست اصلی سایت هم پس ده
ای بابا اشتراک اینترنتت هم پس بده
باشه
ای راستی چون سایتت بسته شده کامپیوترت هم پس بدی بد نیستا
=))=))=))
اما خدا خیرت بده
امروز اصلا نخندیده بودم
دمت گرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssoheil
:68:
یعنی چی این حرف......... شاید 100 تا بلا دیگه سر شما بیاد به مردم چه ربطی داره...:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
یعنی هر موقع سایت شما رو یه جا دیگه بسته سایت ***** شده بعد شما میگی سرور نمیخوای باید کل پولو پس بدند؟؟؟ چه ربطی به اینا داره.....
مگه میشه همچین چیزی....چه ربطی به سرور داره....
یعنی چی این حرفی که زدید.... خیلی خنده داره:109:8-}=))=))=))=))=))=))=))
شوخی کردید الان؟؟!!!
خواهش میکنم برای خود شیرینی حرف های .... نزنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
من همچین حرفی نزدن که کل پول پس بده
برای من همین اتفاق افتاد و میهن وب هاست مقدار روز های باقی مونده رو حساب کرد و وجه و بازگشت داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
database
سلام
از انگلیس موجود دارید ؟
تحویل فوری نیاز دارم تا شب میتونید تحویل بدید ؟
بله موجود است..بعد ثبت سفارش زودتر از شب تحویل میشه به امید خدا.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin1364
سلام به همگي
من ازشون سرور مجازي خريدم بسيار عالي
پاسخگويي هم بسار عالي
همچيشون عاليه
very nice هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ealireza
سرویس کاناداشون تست شد و مورد تایید بندس
دوستان میتونن با خیال راحت خرید بفرمایند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
نیازی به گفتن نیست !
ایشون همه جور مشتریان رو ساپورت میکنن و کارشون درسته
به امید موفقیت بیشتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khorzokhan0007
بعد از 2سال خرید وی پی اس از جاهای مختلف اولین جایی هست که می بینم تا ساعت 5 صبح پشتیبانی پاسخگو بوده
من که راضی بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
topservice
بسیار عالی ( اخلاق - پشتیبانی - کیفیت سرورها )
خیلی متاسفام که دیر با ایشون آشنا شدم
کارت حرف نداره دوست عزیز
امیدوارم همیشه پشتیبانی همینطور باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aryb
دوستان , ایشون کارشون حرف نداره
من قبلا هم گفتم , اینجا هم میگم , از نظر کیفیت و از اون مهم تر پشتیبانی حرف ندارن
کاملا تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mad-adwords
دوستان لایوسرور تایید می شند هم در پشتبانی و کیفت سرور ها تا الان ما مشکلی تو وی پی اس های از کاندا گرفتیم ندیدم
تشکر دوستان... سرور جدید سفارش شده تحویل شد...
تمامی سرور ها و افر های ما در یک تاپیک ایجاد شد... لینک تاپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/86214/
-
ببخشید الان دو روزه سایتتون بالا نمیاد. vsphere هم دو روزه قطع شده! میخوام تیکت بزنم.جسارتا کد پستی خودتون رو میگید تا بجای تیکت براتون نامه بنویسم از طریق پست پیشتاز ارسال کنم...؟
-
من هم مشکل dj_ahmad رو دارم, چند وقت یه بار اینطوری میشه. سایت خودتون هم بالا نمی یاد که آدم تیکت بزنه. خواهش می کنم اقدام کنید, اگه نه من رو سرویس های شما تجدیده نظر می کنم. و به دوستان دیگه هم انتقال می دم.
-
دوستان ما هم مشکل شما هم داریم سرور ما خاموش شد فقظ صبور باشید ببیتم مدیریت چه جوابی می ده
-
ای بابا شورش رو در آوردند سرور منم خاموش شده : کی جواب این down ای ها رو میده؟؟؟؟؟؟؟
-
اقا من مشتری ایشون نیستم ولی فکر کنم تقصیر خودتونه
روز اول می ایید تاییدشون می کنید می گید تایید می شن و ....
بعد که خراب می شه می ایید می گید این چه وضعیه و ...
فرداش درست می شه دوباره می ایید تاییدش می کنید
اقا من به ایشون قصد توهین و .... ندارم
ولی برادر من اخه شما این قضایا رو نمی بینید ؟
دانیال گردی (ولت سرور ) شایان عسگر پور ( فارس وی پی اس ) مبین پارسیان ( فرانتورک ) و جناب اقای کوهی و شرکت پرشین هویز و ....
خب برادر من اگر نمی پسندید قطعی مکرر داره خب چرا دارید تمدید می کنید ؟
و هی می ایید تایید و فرداش رد می کنید و پس اون فرداش دوباره تایید میکنید ؟
به هر حال از ما گفتن بود
-
دوستان
تا جایی که اطلاع دارم سرور آقای صادقی توسط ovh ساسپند شده ( که یک چیز نرمال در این دیتاسنتر هست )
ایشون از ما سرور تهیه کردند و در حال هماهنگی های لازم جهت انتقال دیتا به سرورهای جدید هستند
با توجه به اینکه فعلا ایشون دسترسی ندارند این پست رو زدم تا اطلاع رسانی بشه و مشکلی پیش نیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا من مشتری ایشون نیستم ولی فکر کنم تقصیر خودتونه
روز اول می ایید تاییدشون می کنید می گید تایید می شن و ....
بعد که خراب می شه می ایید می گید این چه وضعیه و ...
فرداش درست می شه دوباره می ایید تاییدش می کنید
اقا من به ایشون قصد توهین و .... ندارم
ولی برادر من اخه شما این قضایا رو نمی بینید ؟
دانیال گردی (ولت سرور ) شایان عسگر پور ( فارس وی پی اس ) مبین پارسیان ( فرانتورک ) و جناب اقای کوهی و شرکت پرشین هویز و ....
خب برادر من اگر نمی پسندید قطعی مکرر داره خب چرا دارید تمدید می کنید ؟
و هی می ایید تایید و فرداش رد می کنید و پس اون فرداش دوباره تایید میکنید ؟
به هر حال از ما گفتن بود
اولا که من چیزی رو تایید نکردم.
بعدشم من تازه ماه دومه از ایشون سرور دارم ماه اول که مشکلی نبود ماه دوم ip سرور block شد که درستش کردند ولی این قضایا داره اذیت می کنه....
-
درود
hpnn عزیز شما اصلا حرفی نزنی خیلی سنگین تری! دوست من. ایشون گناهی نداند دیتاسنتر سرور رو قطع کرده !
و لایو سرور هم برای رضایت مشتریان سرور هارو داره به دیتا سنتر دیگر انتقال میده!
اگر هم امکانش هست این مثالهای زدین ! رو با اقای امیر مهرانفر یکی ندونید!
بنده هم سرور های زیادی دارم و قطع هستند ولی صبورم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
hpnn عزیز شما اصلا حرفی نزنی خیلی سنگین تری! دوست من. ایشون گناهی نداند دیتاسنتر سرور رو قطع کرده !
و لایو سرور هم برای رضایت مشتریان سرور هارو داره به دیتا سنتر دیگر انتقال میده!
اگر هم امکانش هست این مثالهای زدین ! رو با اقای امیر مهرانفر یکی ندونید!
بنده هم سرور های زیادی دارم و قطع هستند ولی صبورم!
اگر دقت می کردید می دید که بنده اصلا منظورم ایشون نبود
فقط و فقط منظورم این بود که اگر ناراضی هستید نخرید
مثال ها رو هم زدم چون می بینید که این همه ناراضی دارند و بقیه اش رو هم خودتون می دونید و تاپیک هاش هم موجوده
دوم اینکه عزیز من با شما کاری نداشتم فقط و فقط می دیدم این تاپیک هی اپ می شه اونم به دلایل چرت و پرت !
سوم اینکه یه مقدار به اندازه خودتون حرف بزنید خیلی خیلی سنگین تر از اینی که هستید می شید
-
نه بابا مسخرشو در اوردن اینا
5 روز منو سر کار گذاشتن
همش دروغ
همش سرکاری با این شرکت
اول صب کن سرور از فرانسه بگیرم
بعد صبر کن هp بدن
بعد 2 روز از فرانسه میره سویس
دوباره صبر کن سرور بدن تا کارتونو انجام بدیم
آخرش رفتم از جای دیگه vps گرفتم
پول اضافه ریختم اشتباها . 20 روز منو دوندن تا پولو پس دادن
کار بسیار خوبی کردن که ایشون رو بن کردن
کی میاد تایید کنه
خودشون تومسنجر می گن برو تایید کن تا سرور می خری
هر کس خواست براش حرفای مسنجر رو میدم که خودشون میگن تایید کن
شورشو در اورده تو 1 ماه 20 روز سرور مشکل داره
10 روزم سایتش قطعه
جالبه که هر زمان مشکل داره سایت و کلیه راه های دسترسی بسته میشه
آقای عزیز بیا بقیه پول مارو بده vps واسه خودت
-
دوستان عزیز من از لایو سرور یه سرویس گرفته بودم که یه بار خاموش شد و سایتشون از دسترس خارج شد سریع رفتم یه جا دیگه یکی دیگه گرفتم (البته فک کنم هنوز سرویس فعلی مدتش تموم نشده باشه در لایو سرور )
اما الان مسئله ای که هست اینه که سرویس فعلی من هم که از جای دیگه تهیه کردم دوباره خاموش شده
خواستم برم یه جا دیگه دوباره یه سرویس دیگه بگیرم که متوجه شدم 3 تا سایت فروشنده سرور مجازی الان داون هستن ( paraserver - liveserver - vps2 )
این سوال برا من پیش اومده که ممکنه از جانب بچه های بالا روی این ها اعمال محدودیت شده باشه ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
چون اکثر ملت از سرور مجازی جهت ارائه خدمات اینترنت بدون محدودیت استفاده میکنن
کسی جایی سراغ داره ما بریم یه سرور مجازی بخریم که خاطرمون جمع باشه پس فردا درش تخته نمیشه ؟
الان دوست خودم هم سایتش داون شده هم خط مبایلش خاموشه هم سرویسش از دسترس خارج شده ( vps2.ir )
همینطور سایت لایو سرور و سایت پارا سرور
عجیب نیست به نظر شما ؟ 8-|8-|8-|8-|8-|8-|
-
سلام
نقل قول:
عجیب نیست به نظر شما ؟
به وضوح هرچه تمام تر ربطی ندارد.
اغلب این دیتاسنترها در اروپا و آمریکا است.
واضح است که دولت ما با هرکجا خوب باشد با انگلستان و آمریکا رابطه خوبی ندارد و نمیتواند اعمال نفوذی داشته باشد.
ما خودمان در ایران هرکاری بخواهیم در رایانه انجام میدهیم...
نرم افزار کرک شده، ایمیل و حتی پیامک های هرزنامه و...
برخی دوستان میخواهند همینطوری در سرورهای خارج هم رفتار کنند.
کرک، وارز، اسپم، تورنت، نقض کپی رایت(دانلود برنامه و فیلم و سریال...) و... و... در سایت های ایرانی موج میزند
شما نمیتوانید در اروپا و آمریکا باشید و قوانین اروپا و آمریکا را هم نقض کنید...
نتیجه اش آن میشود که سرور میگیرید و بعد دوهفته که خواستید یک ایمیل از سرور سایت تان ارسال کنید، متوجه میشود که نفر قبلی هزاران هزار هرزنامه ارسال کرده و ip در بلاک لیست است (طرف هم خیلی راحت رفته یک ip دیگر را کثیف کند!) ...
نتیجه آن میشود که شب میخوابی، صبح میبینی سایتت که هیچ قانون داخلی و خارجی را نقض نکرده دیگر بالا نمی آیند، هیچ کس هم جوابگو نیست...
-
بنده هم چند مدت پیش ازشون سرویس داشتم روز دوم سرور قطع شد تیکتا هم که بالای 5-6 ساعت میشه جواب بدن
-
سلام من 3روز پیش سفارش 1 وی پی اس آمریکا دادم
الان سایتشونم دان موبایلم جواب نمیدن داستان چیه؟؟؟
-
دوستان نخرید که سرتون کلاه رفته
الان دو روز سایت شون باز نمیشه
و کارمندانشان از تعهد بویی نبردن
من که دو ماه سرویس دارم ازشون و ناراضیم
-
سلام
سایتشون باز نمیشه ولی سرویس هاشون خوبه
من خیلی وقته دارم باهاشون کار میکنم
درضمن شماره تماس دارن توی مواقع اینطوری
قیمتاشون خوبه سرویس هاشون هم خوبه
بعضی از سروراشون بخاطر لطف دوستان دان میشه
وگرنه هیچ سرور داری راضی به دان بودن نیستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman-00
سلام
سایتشون باز نمیشه ولی سرویس هاشون خوبه
من خیلی وقته دارم باهاشون کار میکنم
درضمن شماره تماس دارن توی مواقع اینطوری
قیمتاشون خوبه سرویس هاشون هم خوبه
بعضی از سروراشون بخاطر لطف دوستان دان میشه
وگرنه هیچ سرور داری راضی به دان بودن نیستش
درود
بعضی از دوستان عزیز مثل یک .... رفتار میکنن و از سرور به عنوان اسپم و... استفاده میکنن که مشکل ساز بشود برای ما !
اگر امیر جان در این موزد دقت بیشتری داشته باشه و به اینجور افراد سرور نده خیلی خوب میشه ! بعضی ها از ارزونی سرور سو استفاده بدی میکننن!
-
من نمیدونم شما چه نسبتی با لایو سرور دارید ام خوب می دونم که مخوصا صا اقای امیر مهرانفر بجای حرف ..... میزنند طرفداری بی خود نکنید قیمت خوب ذلیل بر این نمیشه که هر کاری خواستن بکنن و هر گونه خواستن بر خورد کنن
-
همونطور که گفتم 3 تا از فروشنده ها همزمان دچار این مشکل شدن ..... هر سه تا سایتشون داون شده .. موبایلاشون خاموش شده ... و هیچکدوم از سرویساشون هم آپ نیست
یعنی هر سه تا از یه دیتا سنتر سرور داشتن ؟ هر سه تا از یه کشور سرور داشتن ؟
در ضمن من از وی پی اس برای راه اندازی فایروال کریو استفاده میکردم برای استفاده شخصی ... فشاری هم رو سرور نبوده ...
حالا نمیدونم چی شده که یهو همه با هم پریدن به نظر من که عجیبه
-
درود
نقل قول از طرف امیر ....
=============
اقایون محترم سرور رو دیتا سنتر
قطع کرده هاست هم روی اون بوده تا 1 روزه که دیگه یوزر ما از بن در اومد عکس تیکیت هارو میزارم برای همه...
ما مجبور شدیم سرور هارو اطلاعتشو ببریم رو سرور های کوانتینیوم
الانم 70 درصد پیشرفت داشته... اونایی که میگن فرار کردن اینقدر رقت انگیز هستند که الکی
بدون دلیل
بدون اینکه حتی با شماره ما
تماس بگیرند
تهمت میزنند؟؟؟
واقها جای تاسفه
امری بود در خدمتم
09197796843.
کوروش نگهدارتان باشد.
-
منم متاسفم برای افرادی که تهمت میزنند من خودم انتقادات زیادی داشتم ولی دیدم از اون افرادی نیستن که قبلا پول رو خوردند و رفتند و واقعا کارشون و برخوردشون حرف نداشت....
-
سایتشون بالا نمیاد چون برندشون خراب شد و احتمالا باید با یه اسم جدید بیان
سرور انگستان هم الان رفت لالا کنه... کی از لالا بیدار میشه خدا میدونه.