-
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با سلام دوست عزیز سرور شما اماده تحویل است
آقا خیلی ممنون کمتر از 15 دقیقه شد سرور هم عالیه مرسی
-
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستان || **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
با سلام از نظر شما ممنون هستم و امیدوارم بتوانید با ما بهترین را احساس کنید پیروز و موفق باشید درضمن امروز پنجشنبه 1392.02.26 ساعت 00.29 4 سرور تحویل داده شد
-
با سلام خدمت تمامی کاربران و دوست داران بسیار خوشحال هستم که در مدت کوتاهی توانسم به نتیجه دلخواه خود برسم و کاربران را در انجام تک تک مراحل کاری خود قرار دهم با تماس تلفنی به هر کاربر تشکر از خرید کنم و تایید از سفارشون بگیرم و برخورد مناسبی داشته باشم سرغت عمل در تحویل سرور ها و پشتیبانی مناسب و پاسخ هر کاربر با تماس تلفنی در هر شرایطی در این مدت کوتاه یک هفته توانستم نظرات شما کاربران که اکثرا هم افراد توانا یا آشنا با سرور مجازی بوده است را جلب نمایم به این دلیل مجموعه ای از نظرات کاربران را لیست کرده ام تا هم تشکر کنم از لطف همه دوستان هم در کارنامه خودم تجربه بسیار خوبی را ثبت کرده باشم با سپاس از محبت همه دوستان و فروش هم همچنان ادامه دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
خرید شد 1گیگ سرعتش هم بالا بود.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminkm
با سلام یک سرور رم 3 گیگ خریداری کردم واقعا کیفیت بالایی داره سرور هاشون اگر به همین شکل باشه من
حاضرم پول بیشتری هم برای این سرویس ها بدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin_
چند دقیقه پیش ازشون خرید کردم و خیلی راضی هستم.
هم سرعت تحویلشون خوب بود، هم منابع سرور.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsan983
با سلام
بنده هم یه سرور ازشون خرید کردم که هم سرعت تحویلشون خوب بود و هم سرعت دانلود سرورشون
و مهمتر از همه احترام خوبی که نصبت به یوزراشون دارن
تشکر میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohandes66
سلام
من امروز یه سرور خریدم
مهمترین نکته مثبتی که دوستمون دارن ٌٌُپشتیبانی عالیه
این واسه من خیلی مهمه که اگه مشکلی برام پیش اومد سریع حل بشه که دوستمون کارش حرف نداره
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
امروز خرید کردم واقعا از سرویسشون راضی هستم و قیمت خیلی مناسبه
اخلاق و رقتارم هم 1000000000000000000000000000 درصد تایید میشه.خیلی خوش برخورد هستن و با حوصله به سوالات پاسخ میدن
سرعت پاسخ گویی و عملکرد هم فوق العاده هست
با تشکر از اقای داود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
سرورو 10-15 دقیقه تحویل دادند
واقعا سرعت کار بالا بود
در حال تست کیفیت هستم تا الان که منو راضی کرده انشالله که همیشه به همین صورت باشه
هم قیمت هم کیفیت
انشالله امشب تست اساسی میزنمش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimomen
بنده از ایشون یک سرور گرفتم بسیار راضی هستم -منابع اختصاصی هست قیمتشون نسبت به کیفیت مناسب
هست-امیدوارم همیشه خدماتتون به همین نحو باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimomen
هر سروری میگرفتم یک راست کلیک که میکردم تا باز مییشد پدر ادم در میومد ولی تو این سرور مثل این
میمونه که دارم با کامپیوتر شخصی خودم کار میکنم واقعا عالیه-بعد از مدتها طعم یک سرور خوبو دارم میچشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba_azad
با تشکر از ایشون سرور خریداری شد - سرعت و کیفیت و پشتیبانی تا اینجا عالی بود - باز هم
نوشته اصلی توسط
0o0
ممنون
کیفیت سرور حرف نداره
خدا کنه همینجوری بمونه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0o0
بنده هم از خریدم راضی هستم
سرورشون کیفیت داره
ولی متاسفانه من ویندوز 2008 32bit خواستم واسم 64 نصب کردن گفتن از سایت مایکروسافت 32 گرفتن ولی 64 بوده
به هر حال سرویسشون رو ماه بعدی کنسل میکنمa
چون الان هم نمیتونم ازش استفاده کنم و یک خرید الکی هست ...
اما کیفیت سرور و هاردشون واقعا عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladkiaei
آفر 512 انگلیس خریداری کردم. از پشتیبانیشون هم راضیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
سرورشون تایید میشه
زیر تست هم خوب جواب داده
کانفیگ iis هم برام رایگان با شرایط مورد نظر من انجام دادند
کارشون عالی
انشالله که پایدار بمونه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
یه سرور سفارش دادم ببینیم واقعا 15 دقیقه تحویل میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
-
وجه بنده کامل برگشت داده شد...
با تشکر از ایشون
-
** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستا
سلام
لطفا دیگه پستی ارسال نکنید تا تصمیم بگیرم.
نمیخوام تاپیک رو قفل کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستا
تاپیک پاکسازی شد.
لطفا این بحث رو "اینجا" ادامه ندید.
با تشکر
-
پاسخ : ** || فروش ویژه سرور مجازی رم 1 گیگ 18 هزار تومان منابع اختصاصی از کشور انگلستا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
تاپیک پاکسازی شد.
لطفا این بحث رو "اینجا" ادامه ندید.
با تشکر
با سپاس از محبت شما ممنون هستم
-
طبق خریدی که گفته بودم انجام دادم
http://uploadtak.com/images/h275_mahak.jpg
انشا الله همیشه موفق باشید
بدرود
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با سلام بنده هم به دلیل حمایت از کودکان مبتلا به سرطلان به شما به خاطر کار نیکی که انجام دادید یک سرور اختصاص می دهم لطف کنید در سایت من عضو شوید تا اطلاعات ارسال شود با سپاس از لطفتون
و بنده هم در کار نیک شما شریک باشم درضمن مبلغ 18 هزار تومان هم به به صورت نقدی کمک شدhttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...A%2A-mahak-jpg
آی پی سرور هدیه ما به شما دسوت عزیز majidisaloo1 88.150.135.126
نام کاربری و پسورد برای شما پیام شخصی شد پیروز و موفق باشید دوست عزیز
-
با سلام امروز یک سفارش رم یک داشتیم و فروش هم چنان ادامه دارد در تاریخ 1392.02.26 ساعت 16.36 عصر پیروز وموفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما شماره تماس پشتیبانی 24 ساعته 09382516330 و 09132205176
-
با سلام در تاریخ 1392.02.26 یک سفارش رم دو گیگ ویندوز 2008 داشتیم که مجموع سفارش های امروز تا ساعت 6 عصر دو عدد سرور بوده است تعداد سرورهای باقی مانده بر روی دو سرور ما 5 عدد است جهت اطلاع کاربران بعد از اتمام این تعداد فروش ویژه ما تمام می شود
پیروز وموفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
-
با سلام و تشکر از همه دوستان و همکاران که من را تحمل کردند و تشکر از همه کاربران دوستان عزیز توجه داشته باشید فروش ویژه سرور مجازی ام اس ام هاست پایان پیدا کرد و سرورهای ما پر شد منتظر تاپیک های فروش ما باشید جهت خرید در اینده پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست
-
دوستان عزیز یک وی پی اس رم 2 گیگ خریداری شد!
با کمال تعجب وی پی اس فکر کنم به چندساعت هم نکشید تحویل داده شد! برخلاف بعضی دوستان که یک هفته باید حداقل صبر کنی!
وی پی اس تحت تست می باشد و بعد از تست کامل نتیجه اعلام میشود.
------------
لازم به ذکر است 80 درصد وی پی اس های ارائه شده در این انجمن خریداری و تست شده!
-
***اطلاعیه مهم***
با سلام و تشکر از انتخاب شما دوستان در مدت یک هفته و یاری شما دوستان و خرید از سایت ام اس ام هاست در یک هفته توانستم
به نتیجه دلخواه خود برسم در ابتدا از همه کاربران تشکر می کنم صادقانه بگویم شما کاربران برای من بیشتر در جایگاه رفیق بودید بعد کاربر ام اس ام هاست در ابتدا با توجه به فروش ویژه قیمت ها بسیار مناسب اعلام شد و با این موضوع یاد شد که قیمت ها برای تمدید با مبالغ کمی افزایش پیدا خواهد کرد که با توجه به حمایت های شما تصمیم گرفتم مجدد فاکتورهای دوره تمدید شما کاربران را ویرایش کنم تا بتوانیم با این اقدام از همه کاربرانم تشکر کنم به این شکل کهکاربرانی که رم 512 سفارش داده بودند مبلغ پرداختی 15 هزار بود قرار بود ماه بعد 25 هزار پرداخت کنند جهت تمدید که مبلغ دوره تمدید تبدیل شد به 20 هزار و 5 هزار تخفیفو کاربرانی که رم یک گیگ سفارش دادند مبلغ 18 هزار پرداخت کرده بودند که در فاکتورهای تمدید مبلغ 38 هزار خورده شده بود که شد مبلغ 28 هزاردر هر صورت از لطف شما دوستان بسیار ممنون هستم
با سپاس مدیریت ام اس ام هاست
داود بادپیما
شماره های تماس به صورت 24 ساعته 09382516330
09132205176
پشتیبانی در سایت به صورت 17 ساعته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
دوستان عزیز یک وی پی اس رم 2 گیگ خریداری شد!
با کمال تعجب وی پی اس فکر کنم به چندساعت هم نکشید تحویل داده شد! برخلاف بعضی دوستان که یک هفته باید حداقل صبر کنی!
وی پی اس تحت تست می باشد و بعد از تست کامل نتیجه اعلام میشود.
------------
لازم به ذکر است 80 درصد وی پی اس های ارائه شده در این انجمن خریداری و تست شده!
سپاس از نظر شما دوست عزیز منتظر نظر شما در مورد تست هم هستم پیروز و موفق باشید ودیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
-
یک رم 2 گیگ خریداری شد. کیفیت که عالی بوده. از سرعت لب تاپ خودم بالاتره :d
پشتیبانی 20
آقای بادپیما بازم شرمنده دیروقت مزاحم شدم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vampaste
یک رم 2 گیگ خریداری شد. کیفیت که عالی بوده. از سرعت لب تاپ خودم بالاتره :d
پشتیبانی 20
آقای بادپیما بازم شرمنده دیروقت مزاحم شدم :)
با سلام خواهش می کنم از لطف شما بسیار ممنون هستم امیدوارم بتوانم همه نیازهای کاربرانم را برطرف کنم پیروز و موفق باشید
-
1گیگ خریداری شد
فعلا که عالی بود.تا اخرش هم اینجوری باشه و بمونه که مهشر.
-
این اولین تجربه من در خرید vps بود.
فک کنم بهترین جا رو برای خرید vps انتخاب کردم.
کیفیتشون عالی و برخوردشون عالی تر ! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tennisoccer
این اولین تجربه من در خرید vps بود.
فک کنم بهترین جا رو برای خرید vps انتخاب کردم.
کیفیتشون عالی و برخوردشون عالی تر ! :)
با تشکر از لطف شما دوست عزیز اگر لطف کنید در تاپیک فروش اصلی بیان کنید نظرتون را ممنون می شوم اخه این تاپیک بسته شده و ادرس تاپیک جدید ما این است
http://www.webhostingtalk.ir/f15/80965/
-
ممنون از سرویس بسیار خوبتون بنده از چندین شرکت مختلف ویپیاس داشتم این اولین باری هستش که چنین کیفیتی رو تجربه کردم...
همچنین پشتیبانی بسیار عالی دارن...
تحویل سرویس در کمتر از ۱۵ دقیقه برای خودش رکورد هستش...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HOrSEMAN
ممنون از سرویس بسیار خوبتون بنده از چندین شرکت مختلف ویپیاس داشتم این اولین باری هستش که چنین کیفیتی رو تجربه کردم...
همچنین پشتیبانی بسیار عالی دارن...
تحویل سرویس در کمتر از ۱۵ دقیقه برای خودش رکورد هستش...
از لطف شما بسیار ممنون هستم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
-
سلام.
این سرور موجوده هنوز ؟
HDD = 45GB SATA-3 / 64MB Cache
HDD Guaranteed Speed on Second = 1500rpm
BW = Unlimited
CPU = Xeon E5620 *1000 MHz
Ram = 2048MB DDR3 ECC
Port Server Dedicated= 1Gbit
250,000ریال ماهانه
============
-
-
موبایلشون رو که پاسخگو نیستند تیکت هم مونده سرور هم دون شده
کسی از ایشون خبری داره؟
-
آقا چرا سرورت دان شده تیکت هم که هیچی
-
اینطوری ک بوش میاد بعله :113:
-
شایدم سرور مشکلی براش پیش اومده که یا دارن حل میکنن و یا دنبال راه حل برای رفع ان هستند
-
ظاهرا کلاه بردار از اب در اومدن!!
-
بهتر نیست که همچین مواقعی یک پست در اینجا بگذارند
کلا 2 دقیقه هم وقت نمیگیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidreza
بهتر نیست که همچین مواقعی یک پست در اینجا بگذارند
کلا 2 دقیقه هم وقت نمیگیره
اكانتشون فكر كنم تازه باز شده
بن شد بودند (فكر كنم گفتن يك هفته )
-
به به اینجا چه خبر بوده و من نبودم دوستان من به مدت دو روز مسافرت بودم و چی شده اینجا من را کلاه بردار کردند پول کی را خوردم چند نفر از دوستان تماس گرفتند و جوا ب داده نشد درضمن بی دلیل کاملا بی دلیل اکانت من بسته شده بوده خیلی جالبه درضمن هر کسی هر مشکلی داره از طریق سایت یا شماره تماس تلفنی در ارتباط باشه اقایون دو روز از سرویس هاشون مونده 5 بار اعلام فاکتو.ر پرداخت داده شده ه پرداخت نکردید خودکار سیستم خاموش کرده وی پی اس ها را بعد ما را کلاه بردار می کنند دوستانی که من را کلاه بردار خطاب کردند پس در خدمتشون هستم
داود بادپیما 09382516330
09132205176
اصفهان شهرضا سروستان فاز دو پشت آگاهی واحد دو پلاک 76 در خدمت هستم اخه چه کلاه برداری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ بدونه شرح
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
به به اینجا چه خبر بوده و من نبودم دوستان من به مدت دو روز مسافرت بودم و چی شده اینجا من را کلاه بردار کردند پول کی را خوردم چند نفر از دوستان تماس گرفتند و جوا ب داده نشد درضمن بی دلیل کاملا بی دلیل اکانت من بسته شده بوده خیلی جالبه درضمن هر کسی هر مشکلی داره از طریق سایت یا شماره تماس تلفنی در ارتباط باشه اقایون دو روز از سرویس هاشون مونده 5 بار اعلام فاکتو.ر پرداخت داده شده ه پرداخت نکردید خودکار سیستم خاموش کرده وی پی اس ها را بعد ما را کلاه بردار می کنند دوستانی که من را کلاه بردار خطاب کردند پس در خدمتشون هستم
داود بادپیما 09382516330
09132205176
اصفهان شهرضا سروستان فاز دو پشت آگاهی واحد دو پلاک 76 در خدمت هستم اخه چه کلاه برداری شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ بدونه شرح
سلام
من میخواستم برای یک مشتری از خودم سفارش بدم
سایتتون 2 روز بود باز نمیشد!
همین الان اوکیش کردید دوست من
-
شرمنده هستم وقتی با سرعت 110 کیلومتر در جاده هستم نمی توانم در حال رانندگی جواب کاربران را بدم واقعا هم باز تشکر می کنم چه از مدیریت وب هاستینگ تالک که من را به مدت یک هفته کاملا بی دلیل بستند و هیچ پاسخ گویی از طرفشون انجام نشد و تماس های پی در پی که باهاشون داشتم و فقط پیغام گیر بود و ایمیل های بی جواب در هر صورت دوستان من هستم کلاه بردادر هم نیستم و لطفا نسبت به سرویسی که ارائه کردم بهنون خجالت بکشید جالب هست افردای که سرویس ندارند من را کلاه بردار خطاب کردند اونم بدون شرح می زارم یاد گرفتم هم اینجا نمی توانم از حقم دفاع کنم در هر صورت شماره ها داده شد ادرس هم داده شد سرویس ها هم همه فعال هست این دو روز هم که نبدو تک تک به همه کاربران تماس گرفتم اما جوابش این بود در تاپیک ممنون باز از لطف همه دوستان ممنونم ادرس اصفهان سروساتان فاز دو پشت اگاهی واحد دو پلاک 76 09132205176
09382516330
داود بادپیما
-
یعنی الان میشه سفارش داد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
یعنی الان میشه سفارش داد؟
با سلام بله دسوت عزیز مشکلی وجود ندارد فقط من دو روز مسافرت بودم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با سلام بله دسوت عزیز مشکلی وجود ندارد فقط من دو روز مسافرت بودم
پ.خ شد