من میخوام از آسیا تک نامحدود 512 بگیرم میشه از طریق سایت سفارش بدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من میخوام از آسیا تک نامحدود 512 بگیرم میشه از طریق سایت سفارش بدم؟
آقا خواهشا آسیاتک نگیر پدر من رو که در آورده
باورتون میشه؟ من خونه مخابرات دارم ، شرکت اسیاتک
یک بار قطع نشده ، حتی یک بار ، اصلا قطعی چیه؟ نداشتیم اصلا
مخابرات برای خونه خوبه چون من زیاد خونه نیستم دانلود داشته باشم از شرکت میکنم
تازه یک خط تلفن دیگه هم هست اونو هم میخوام 2 مگ نامحدود کنم برای راه اندازی سرور بعد از ی مدتی که سرمایم جور شد با کارام جور در اومد نت اختصاصی بگیرم شایدم Broadbound گرفتم
دلیل قطعی نداشتنش هم اینه از سر جعبه تقسیم تلفن تا خود شرکت یک سیم تلفن جدید کشیدم و اصلا هم از تلفن استفاده نمیکنم ، استفاده هم کنم اینترنت قطع نمیشه
اگر برای دانلود می خواهید هیچی مثل مخابرات نیست 1مگ رو میده 50 ماهی بدرد هیچ چیز دیگه نمیخوره جز دانلود
ببين من واسه خونم اسياتك دارم خودم نماينده فروشش هستم ي زماني 600 تا دانلود ميداد الان زير 100 ميده 2 شب به بعد هم تعطيله يه وايمكس 512 مبين نت دارم 100 تا 120 ثابت ميده قطعي هم تو 1سال كذشته يك بار بوده :)
حالا واسه دفترم از ي سركت خصوصي دارم كه 1،5 mb ميده بهم
پیشنهاد من به شما فقط و فقط پارس آنلاینه.
3 ساله باهاش کار میکنم به هر کی هم معرفی کردم دعا کرده ما رو ;)
اینجا مخابرات نامحدود داره ماهی 180ت یه چیز باشه باهاش سایت هارو سریع لود کنه
من آسیا تک دارم خیلی هخم راضی هستم
سرعت اینترنت 128 داره بهم 300 کیلو بیت دانلود میده و سرعت 2048 دازه 650 کیلو بیت میده که جدیداً 4 مگ هم اضافه کردن که تست کردم 830 کیلوبیت سرعت دانلود میده واقعاً فوق العادست .
اوایل هر ماه 2 ساعت قعطی داشت منتها الآن 4 ماهه اینترنت حتی 1 ثانیه هم نه قطع شده نه کاهش سرعت داشه .. به نظرم خوبه ولی سرویس نامحدود جدیدشو اصلاً قبول ندارم
256 دارم 800 میده
آسیاتک خیلی خوبه ، من قبلا که داشتم راضی بودم. از طریق سایت هم سفارش بدین حتما.
مخابرات هم دارم اونم خوبه بد نیست .
پارس آنلاین نامحدود دارم 256 ماهی 47 پرت 2 مگ باز سرعت دانلود 300 راحت بعضی وقت ها 400 هم زدم ;)
اصلاً خوب نیست. توی نامحدودش سرعت خیلی کمه. دقیقاً روی سرعت خودت نگهت میداره، مثلاً اگه 512Kbps بگیری امکان نداره بذاره از 64KB/s بالاتر بری.
Pars online company of groups
عالـــــی هست ، نامحدود دارم 256 سه ماهه : 147.000 تومان . . .
4 سال است از پارس آنلایــن و از همــون اول اینترنـــت می گیــرم . . .
فوق العاده . . .
ســـرعت دانــلود کمتــرین 70 بــوده بیشــترین 400 kb/s . . .
www.pol.ir
پیشـــنهاد بنــده اســــت بــه شــــــــــــــــــما . . .
سلام. من می خواستم نامحدود 4 مگ برنزی از آسیا تک بگیرم. می خواستم بدونم سرعتم بعد از 50 گیگ ترافیک تبادل چقدر افت میکنه ؟ مرسی از راهنمایی دوستان.
سلام در مورد نامحدود آسیاتک مثل این( اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ) که نوشته امکان تبادل حداقل 8 گیگ ، یعنی چی؟ یعنی بعد از اینکه 8 گیگ دانلود کردی، اینترنتت قطع میشه؟ و اگه قطع نمیشه سرعت به چند افت میکنه؟
سلام
اون 5 گیگ ترافیک هدیه طرح نامحدود که تا 5 گیگ اول سرعت دانلودت همون سرعت طبیعیه ، هرچی قبلاً از این دطرح دانلود میکردی ، بعد این 5 گیگ سرعت ضریب به 10 میگیره ...
و حد عقل میزان تبادل ، میزان حجمیه که میتونی آپلود کنی ، دانلودت نا محدوده ;)
امیدوارم درست توضیح و شما هم مطلب رو متوجه شده باشید . :)
مثلاً
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ)
این سرعت 128
شما 128 با ترافیک 4 گیگ بزن ، سرعت دانلود واقعیت یه چیزی بین 128 کیلوبیت تا 240 کیلو بیته - تا اینجا درسته ؟؟؟
حالا شما این طرح
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 8 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ)
یعنی اون 8 گیگ اول سرعت دانلودتون ین 128 کیلوبیت تا 240 کیلو بیته و بعد اون 8 گیگ سرعت دانلود ضریب 10 میگیره و چون سرعتش متناوبه به یه سرعت بین 12 تا 28 کیلوبیت میرسه .
اون 20 گیگ حد اقل سرعت تبادل یعنی شما میتونی فقط 20 گیگ آپلود کنی در صورتی که دانلودت نا محدوده ، حالا میپرسی چرا ؟؟؟
چون این مساله امنیت ملیه
به زبون خودمونی بگم یعنی این که هرکی یه فیلمی یا صدایی یا چیزی گرفته ، زارتی نره بزاره تو نت ، در حقیقت برا همینه که یا سرعت آپلود پایینه یا مجبورن بهش ترافیک بدن ...
الآن فک کنم دقیق متوجه شده باشی چی گفتم
با سلام
آسیا تک پهنای باند استاندارد به کاربر های نا محدود میده و سرعت پایینه
بنده تست کردم
میتونم بپرسم صبا نت چقدر میپردازید و سرعت دانلود چقدره؟
اون طرح نامحدو با هدیه 12 گیگ سرعت بالا هنوز هست ؟
سعی کنید از 2048 نامحدود آسیاتک استفاده کنید ، باقی تعرفه هاش زیاد به درد بخودر نیست
سلام من پیشگامان 1 مگ دارم ماهی 100 گیگ دانلود میکنم قیمتش هم 20 تومن در ماه
سلام
خیلی شیک و اسپشیال یکی بگه نامحدود چی بگیرم؟ اول نظر خودتونو بگید بعد اگه حال کردین جواب زیری رو هم بدین
128 مخابرات یا اسیاتک ؟ با ذکر قیمت
دمتونم حسابی گرم از جوابایی که روانه میکنید;)
با سلام
اسیا تک
با سلام
من پیشگامان دارم کاملا ناراضی هستم
پیشنهاد من فقط و فقط فن آوا یا عصرتلکام
باتشکر
سلام شاید اون نامحدوده ولی این که گفتم محدودیت 4 گیگ داره ولی از 12 تا 7 رایگانه و سرعت دانلودشم 150 هست که اگه تا صبح بزاریش بالای 3 و نیم گیگ دانلود میکنهنقل قول:
پیشگامان که 1 mb ماهی 90 تومانه ؟!!
سلام دوستان
من تا الان 256 نامحدود برنزی اساتک داشتم سرعت دانلودش افتضاحه تو حالت معمولی سرعت دانلود
بین 8تا 15 kb/sec است
الان میخام محدود بگیرم ... 256 kb یک ماهه 10گیگ شب رایگان سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟
سلام به عزیزان
آقا این اینترنت نامحدود آسیاتگ رو نگیرد من 80 هزار تومن یک ماه دادم 2 مگ نامحدود با idm حداکثر 90 کیلوبایت میداد
این شرکت های خصوصی اینترنت نامحدودشون بدرد نمی خورده اصلا نگیرید
مخابرات خوبه از نظر قیمت
سلام
شاتل هم خوبه 128 نامحدود شاتل تقریباً همون سرعتاس زمانی که من داشتم خوب بود البته بستگی به خط هم داره
من نماینده آسیاتک هستم .
سرویسهای نامحدود دارای خداقل و حدکثر تبادل هستن که برای کنترل پهنای باند این محدودیت رو داره برای مثال
اینترنت نامحدود برنزی 1024 که پورت بصورت 1/8 هست حداقل تبادل 20گیگ ماهانه در نظر گرفته شده که 20*1024 = 20480
حالا این عدد رو به 30 تقسیم می کنیم که برابر 682 مگ در روز میشه که اگرروزانه این حجم تمومو کنید به سرویس 512 و به مراتبط کاهش پورت خواهید داشت.
اما در سرویسهای حجمی پورتها تا 6-10مگ باز هستن و ماکسیمم ترین سرعت رو در صورت سالم بودن خطوط خواهید داشت.
دوستان عزیز بهترین شرکتی که من دیدم اسیاتک و پارس انلاین بود نظر شخصیم.
همه جا نامحدود شیر 1.8 میشه نامحدود حمه میگند نگیرید خود شرکت اسیاتک اول میگخ میگخ نامحدود سرعتش اینه دانلودش اینه حالا خود دانید نه تنها اسیاتک بلکه جاهای دیگه.
من همیشه حجمی یگیرم الان اسیاتک دارم مخابرات هم دارم اما اسیاتک که دارم پینگ تایم من 80 هست باورنکردنی هست سرعت دانلود من 600-700 هست میره سرعت من تازه 1میگ گرفتم اگر 2میگ 4میگ میگرفتم چی میشد خیلی خوبه راضیم اما حجمی بگیرید به کیفیت خط و مخابرات مرکزی شهرتون هم مربوط قطعی ها و سرعت پینگ . مئفق باشید در کل همه جا هر شغلی خوب بد رضایت ناراضی هست شما کسانی که رضایت دارند را بپرسشید .
بنده شخصا با بیشتر isp های موجود کار کردم .
از شناخته ترین ها تا ای اس پی هایی که حتی اسمشون ممکنه به گوشتون نخورده باشه.
اسیا تک اصلا پیشنهاد نمیکنم.
کیفیت سرویس دهی شون به شدت پایینه.
پشتیبانی پاسخگو نیست .
تجربه شخصی که داشتم پارس انلاین رو از isp های دیگر بهتر دیدم.
البته نمیگم از هر لحاظ عالی بود ولی با توجه به سرویس دهی دیگر isp های میشه گفت کیفیت قابل قبولی دارند.
سلام دوست عزيز اگه كيفيت برات مهمه شاتل بگير خيالت جمع باشه...