درست نشد ! :(
ببنيد تو اين قسمت فولدرها FileManager » /domains
هيچ فايل ديگه اي نيست .
به نظرتون مشكل از اينجا نيست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درست نشد ! :(
ببنيد تو اين قسمت فولدرها FileManager » /domains
هيچ فايل ديگه اي نيست .
به نظرتون مشكل از اينجا نيست ؟
دوست عزیز !
inestall غلطه !
install.php درسته :)
شما اگه یکبار آموزشی که در سایت وردپرس فارسی هست رو مطالعه کنید به راحتی میتونید نصب کنید :)
من اصلا به این دقت نکردم کاملا درسته که install.php رو باید بزنید.ممنون میهن تک.
در گذشته رو cpanel نصب میکردین این بار روی دایرکت ادمین دوباره اطلاعات خودتون رو ارسال کنید به یاهو ی بنده مثل صبح که اون کار انجام شد این یکی هم صبح خودم براتون انجام میدم الان میرم بخوابم برای فردا با من در تماس باشید.
b_pcmaster مرسي مشكلم حل شد :)
سلام.
خسته نباشید.
امروز اومدم مطلب بنویسم که دیدم ویرایشگرم از حالت دیداری در اوده شده html و زبانه ی تغییر به دیداری هم توش نیست!
تصویزش:
http://p30up.ir/up/p2hzxny3blvfvmdzoic.gif]
لطفا کمکم کنید.تا الان باید چند تا مطلب می نوشتم که نتونستم.الان روز های حیاتی سایت منه و روزانه باید بیشتر از ۳ تا مطلب بنویسم که اینجوری شده.باید چی کار کنم؟
"کچ مرورگرتون پاک کنید"
چه جوری؟
با فایر فاکس کار میکنم ولی از اینترنت اکسپرورر هم استفاده کردم بازم نشد.می شه یه افزونه معرفی کنید برای این کار.ممنون
ctrl + shift + del
http://www.wordpress98.com/wordpress...E%D8%B1%D8%B3/
سلام دوستان من یه مشکلی دارم کسی می تونه کمکم کنه ؟
وقتی لینکای سایتمو توی فیسبوک شیر می کنم عکس نداره
فقط لینک خالی میاد
مشکل از کجاست ؟
سلام. میخوام منوی بالای سایتم رو آبشاری کنم. سعی کردم قالب بهم خورد. کسی میتونه برام درست کنه؟
آی آر بیس
فایل پیوست 17445
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان در انجمن ، بنده در حال تفکر در راه اندازی سایت گارانتی میباشم ، بدین صورت که فردی جنسی رو خرید کرده وقتی به سایت مراجعه کرد و شماره سریال رو زد وبسایت اطلاعات رو بهش نشون بده که بله جنس اورجیناله ، از این تاریخ تا تاریخ فلان گارانتیش مونده گرافیک سایت خیلی برام مهم نیبست آیا دوستان میتوانند بنده رو راهنمایی کنند که چگونه این تفکر رو عملی کنم ؟
آیا اینکار با وردپرس ممکنه ؟
ممنون .
خوب این کار شاید شدنی باشه با وردپرس .
مثلا شما میای اسم محصول رو میزنی تاریخ شروع گارانتی و تاریخ اتمامش .البته اینا توی دیتابیس ذخیره میشه .وقتی یکی میاد و توی کادر مخصوص اسم محصول رو میزنه یا کد مختص به اون رو یه دستوری ایجاد میشه که فلان تیبل از دیتابیس رو بهش نشون بده که مختص همون محصول هست .من برنامه نویس نیستم .اما برنامه نویس ها میتونن براتون انجام بدن که خوب هزینه هم داره و شایدم بتونن اسکریبت ساده ای برات بنویسن .باید بری با چندتا برنامه نویس و اسکریبت نویس حرف بزنی
با سلام
دوست عزیز اگه یه قالبی داشته باشیم که html باشه چقدر زمان میبره که با وردپرس تطبیق داده بشه؟ و روی وردپرس نصب بشه؟
قالب html رو وردپرس نصب نمیشه مگه اینکه تبدیلش کنی برای تبدیل هم یه سری آموزش هایی هست میدم خدمتتون
وردپرس فارسی
ایکس اسکریبت
مستر وردپرس
موضوع سایتتون چیه شاید تونستم قالب خوبی براتون گیر بیارم
با سلام ، ببخشید من وقتی یک پست رو که قبلا تو وردپرس منتشر شده رو ویرایش میکنم ، اون پست بالای بقیه سایت ها نمیاد و سر جای خودش میمونه . آیا راه حلی براش هست؟
اقا یه ادم چیزی میاد نمیدونم چیکار میکنه که یه دفه 500 تا یوزر ساخته میشه تو وردپرس راهی داره جلوشو بگیریم؟
سلام در افزونه yoast چرا کلمه کلیدی مرکزی رو میزنم و بعد در گوگل ایندکس میشه نه توضیحات و متا دیسکریپشن رو میاره و نه کلمه کلیدی مرکزی رو مشخص میکنه بلکه تمام متن رو به صورت کلمه کلیدی مرکزی میکنه و متا دیکسریپشنش هم از محتوای خود پست برمیداره نه چیزی که من مشخص میکنم
این ارور یعنی چی؟
Notice: load_plugin_textdomain was called with an argument that is deprecated since version 2.7 with no alternative available. in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-includes/functions.php on line 3195
Notice: Undefined index: cperpage in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1110
Notice: Undefined variable: output in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1180
Notice: Undefined variable: f_tags in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1181
Notice: Undefined variable: showdots in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1182
Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1185
Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1188
Notice: Undefined variable: aditional_tags in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1191
Notice: Undefined variable: post in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1200
Notice: Trying to get property of non-object in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1200
Notice: Undefined variable: post in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1200
Notice: Trying to get property of non-object in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1200
Notice: Undefined variable: more_link_text in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-content/themes/sevenmag/functions.php on line 1200
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-includes/functions.php:3195) in /home2/oscarmov/public_html/oscarmovie1.in/wp-includes/pluggable.php on line 1121
سلام
من از سی پنل و وردپرس استفاده میکنم
در قسمت تنظیمات پیشخان قالب ادرس سایتمو از
www.name.ir
به
name.ir
تغییر دادم الان دیگه پیشخان سایتم بالا نمیاد باید چه کنم؟
البته سایتم بالا میاد
ممنون
با سلام میخواستم ببینم چطور میشه مطالب یک دسته خاص را در ورد پرس جابجا کنیم
یه کم تحقیق کردم این افزونه رو پیدا کردم
Related Posts by Category
اما کار باهاش رو بلد نیستم اگه کسی بلده لطفا توضیح بده
با سلام
از این افزونه برای نمایش پست های مشابه استفاده میشه که برای این کار افزونه Yet Another Related Posts Plugin (YARPP) پیشنهاد میکنم بنده معمولاً از این افزونه استفاده می کنم
شما دقیقاً می خواهید چه کاری انجام بدید؟
چطور میشه مطالب یک دسته خاص را در ورد پرس جابجا کنیم ( منظورتان مشخص نیست )
دوستان این مشکل به چه دلیل رخ میدهد ؟
وردپرس و با افزونه yoast استفاده شده
فایل پیوست 21206
فایل پیوست 21207
با سلامشما قالب که استفاده می کنید دارای <? ;()php wp_head?> و <? ;()php wp_footer?> هست ؟
جونyoast با استفاده از توابع وردپرس و jquery تگ های meta را اضافه می کنداین اتفاق در کدام قسمت سایت شما می افتد ؟ post , home page . category یا ... چون اگر در post یا page (برگه ) خاصی است شما باید داخل ویرایش همان برگه اطلاعات yoast را مجزا وارد کنید ( باکس پایین content آن برگه )
موفق باشید
سلام
چطوری میشه عکس تایتل رو تو سیستم وردپرس عوض کرد :-s
http://8pic.ir/images/sevvp6ccpv6linsz2e5h.jpg
به این سایت سر بزن
آموزش قراردادن فاویکون - همیار وردپرس
سلام دوستان
من از افزونه newsletter برای ارسال خبرنامه در وردپرس استفاده میکنم
اما 2 تا مشکل دارم
1.بعد از ارسال خبرنامه عکس که داخلشه به شکل ضربدر ارسال میشه و از کاربر میخواد که دانلودش کنه.
2.خبرنامه میره توی جانک یا اسپم
میشه کمکم کنین و بگین چه کار کنم که عکس از همون اول باز بشه و توی inbox بره؟
سلام
من میخام سایتی داشته باشم که خودش اتوماتیک پست بزنه مثلاازسایت های خبرگزاری.مطلب بزنه توسایتم من هاست ودامین خریدم وردپرس هم نصب کردم.چه افزونه ای استفاده کنم؟.
يه سوال داشتم خواهشن جواب بديد که کارم خيلي گيره
من يه سايتي دارم که نميخوام توي صفحه ايندکس مطالب نشون داده بشه
بنابراين يه صفحه اي ساختم با نام blog و با اين دستور
قالبش رو براي وردپرس شناختمکد PHP:
<?php /* Template Name: blog */ ?>
و براي اين که مطالبم رو بتونم تو اين صفحه نمايش بدم از اين کويري استفاده کردم
اما الان مشکلم اينه که نميتونم از تنظيمات وردپرس مشخص کنم که چه تعداد مطلب توي صفحه نمايش داده بشه و بنابراين نميتونم از wp_pagenavi براي صفحه بندي استفاده کنمکد PHP:
<?phpglobal $post; $myposts = get_posts(array('numberposts' =>5 , 'offset' => 0,'post_status'=>'publish' , 'cat'=>'-4' )); foreach($myposts as $post) :setup_postdata($post); ?>-------------------------<?php endforeach; ?><?php wp_reset_query(); ?>
لطفا بگيد که چطور ميتونم مطالبم رو صفحه بندي کنم
خيلي کارم گيره ممنون ميشم زود جواب بديد
از این استفاده کنید دوست عزیز
کد PHP:
<?php
$custom_query = new WP_Query( array(
'posts_per_page' => 5,
'cat' => -4,
'paged' => ( get_query_var( 'paged' ) ) ? absint( get_query_var( 'paged' ) ) : 1,
) );
if($custom_query->have_posts()) :
echo '<ul id="entry">';
while($custom_query->have_posts()) : $custom_query->the_post();
the_title( sprintf( '<li class="entry-title"><a href="%s" rel="bookmark">', esc_url( get_permalink() ) ), '</a></li>' );
endwhile;
echo '</ul>';
echo '<div id="paginate">';
$big = 999999999;
echo paginate_links( array(
'base' => str_replace( $big, '%#%', esc_url( get_pagenum_link( $big ) ) ),
'format' => '?paged=%#%',
'current' => max( 1, get_query_var('paged') ),
'total' => $custom_query->max_num_pages
) );
echo '</div>';
endif;
wp_reset_query();?>
سلام
دوستان من یه قالب پزشکی وردپرس دارم که قابلیت اضافه کردن پرسنل رو داره اما مشکلش اینه که هرچقدر تعداد پرسنل زیاد میشه شماره صفحه نمیاره واسه اون page ، کسی میتونه این مشکل رو حل کنه؟