از قیمت هم نباید تعجب کنین خیلی از سایت ها رم 2 شیر دقیق همین 10 تومن میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
از قیمت هم نباید تعجب کنین خیلی از سایت ها رم 2 شیر دقیق همین 10 تومن میدن
فروش سرویس شیر شده نه گناهه نه خلاف به شرطیکه ادعای سرویس اختصاصی نباشه
اگر ایشون خودشون دارن میگن که شیذه دیگه اعتراض وواسه چیه خوب سرویس شیر دارن میدن حالا با این قیمت مشکل چیه الان که همه ریختید دارید میکوبید این بنده خدارو :39:
یه میکروتیک میخوام
آقایون و خانم ها خجالت بکشید بابا شورشو در نیارید 2 نفر اومدند یه چیزی گفتند حالا هرکس از راه میرسه خوشمزگی میکنه !!!
سلام علیکمنقل قول:
یه میکروتیک میخوام
سفارش بدین تو سایت از لینک که در تاپیک قرار داده شده است
و ورژن که میکروتیک میخواین رو بگین
من یه تمپلیت دارم ورژن 5.2 میخواین؟
من سوالي داشتم:
اين قيمت ماهيانه به صورت دائمي هست يا اينكه براي اولين ماه چنين قيمتي داريد؟
شاد باشيد
سلام علیکمنقل قول:
من سوالي داشتم:
اين قيمت ماهيانه به صورت دائمي هست يا اينكه براي اولين ماه چنين قيمتي داريد؟
شاد باشيد
قیمت به صورت ماهیانه میباشد
ماه اول به مناسبت سال نو 10 هزارتومان
اگر هم خدای نکرده دلار افزایش قیمت داشت افزایش نرخ سرور مجازی باری ماه دوم 3الی 5 هزارتومان میباشد
من یکی سفارش دادم. نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
سلام علیکمنقل قول:
من یکی سفارش دادم. نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
سفارشتون رو دیدم در پوتال ممنونم
تو پورتال تیکت نزدیدن واعلام نکردین جه سیتم عامل میخواین منتظر هستم تا اعلام کنید و سرویس رو تحویلتون بدم
سرور تمامی کاربران تحویل داده شد تا الان
سرور دوم وی گیگ پر شده است
سرور سوم وی گیگ سفارش داده شده است انشالاه 24 الی 48ساعت اینده از طریق همین تاپیک فروش را ادمه خواهیم داد
با تشکر از یاری شما
سلام علیکم
پیش فروش انجام میشه کسانی که قصد خرید دارند از لینک ذیل سفارش بدن وپرداخت کنند
لینک خرید:http://www.portal.vgig.ir/cart.php?gid=5
تیکت بزنند و نوع سیستم عامل را بگویند تا بعد از تحویل سرور. سریع سرور مجازی عزیزان تحویل داده شود
با تشکر
سلام.
اميد به خدا سفارش داديم ببينيم چي ميشه.
من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی:102:
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت
هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش :71:
مهرم حلال جونم آزاد
هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.
سلام علیکمنقل قول:
من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی:102:
آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت
هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش :71:
مهرم حلال جونم آزاد
هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.
عزیز دل
هر مشکلی دارین از لحاظ فنی و نرم افزاری یا ..... که مرتبط با سرور مجازی خریداری شده شما هست
از طریق تیکت بخش پشتیبانی مطرح کنید تا رفع بشه مشکلتون
تاپیک فروش هست اینجا نه پشتیبانی
ممنون از شما
در آیاتی از قرآن کریم به موضوع کم فروشی اشاره شده وبرای درس عبرت جهانیان خداوند متعال عاقبت قومی را که چنین اعمال ناشایستی مرتکب می شدند و هیچ پندی نمی گرفتند را به وضوح بیان فرموده است.
کمفروشی و گرانفروشی از منظر قرآن - پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News
من مشکل نرم افزاری فلان ندارم که بخوام پشتیبان بگیرم که. این کاری تکراری نصب را ده ها بار انجام دادم ولی مشکل از کیفیت سرویس هست.
در ضمن ایشان کم فروشی نمی کنن همون رم دو گیگ رو می دن. ولی ای کاش 128 می دادن ولی یه چیز درست.
در ضمن کانفیگ اینا خیلی عجیب غریبه ، 2 گیگ رم رو با 13 گیگ هارد می دن یعنی اگر سرور پر شه از مشتری 100 گیگ از هارد پر میشه. و این منطقی نیست. کار ایشان از oversell کردن گذشته.
همکارم جوابتون رو دادننقل قول:
سرویس خوب = هزینه
5 تومان پول آی پی هست سرور شما اندازه 5 تومان باید باشه !
این انتخاب شما بوده !
موفق باشین کاربر عزیز
سلام
همه پستها روخوندم و مثل خیلی از دوستان از کارت انتقاد دارم
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن
ما باهم دوست هستیم و این یک انتقاد دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشی
انتقاد زیاد هست- انشالاه که پیشنهاد هم باشهنقل قول:
سلام
همه پستها روخوندم و مثل خیلی از دوستان از کارت انتقاد دارم
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن
ما باهم دوست هستیم و این یک انتقاد دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشی
-
خوبه خودت میدونی داشینقل قول:
سلام بنده 2 عدد ویندوزش رو میخوام پورت برام مهمه تیکت کردم
سلام علیکمنقل قول:
سلام بنده 2 عدد ویندوزش رو میخوام پورت برام مهمه تیکت کردم
تیکت شما رو مشاهده نکردم در سایت
اگر تیکت نزدین دوباره تیکت بزنین بخش فروش
موفق باشید
این تاپیک فوق العاده هستش... !
به مدیران هم میگیم...میگه شما کاری نداشته باش...مسئولیت خرید و فروش با سایت نیست !
واقعا اسنان در کار خلق الله میمونه !
اولا اظهار تاسف واسه کسانی که شروع به اسپم دادن در تایپیک دوستمون کردن!
دوما!اگه قرار اورسل بکنه به خودش و مشتری های خودش مربوطه !
یه جوری میگید اورسل! انگار خودتون اورسل نمیکنید!
حداقل بهتر از کسایی هست که میان واسه رم 2 گیگ ! 20 -30 تومن میگیرن! اورسل هم میکنن
اینجوری اگه کاربر رم 256 گرفه باشه 10 تومن منصفانست!
سوما! اگه اسپم دادن و خراب کردن تایپیک خوبه ! پس وقتی تو تایپیکتون کسی اسپم میده شاکی نشین!
اگه اورسل نمیکردید همتون !همون ریسیلر بودید !
سلام علیکمنقل قول:
من تو توضیحات زده بودم، تیکت هم زده ام. ولی هنوز خبری از vps نیست.
سفارش شما و تیکتتون رو در پورتال کاربران دیدم
سرور دوم پر شده
سرور سوم سفارش داده شده و منتظریم تحویل داده بشه
شما و تعدادی کاربر دیگه منتظر هستن که سرویس بهشون بدیم و میدهم
از وقتی که سرویس رو بدیم هم تاریخ شروع رو میزنیم
صبر داشته باشین لطفا
ان شا الله من هم بزودی ازتون سرویس میخرم . البته به عنوان بک آپ اگه مشکلی نباشه !
هارد اضافه چتد در میاد ؟
سلام علیکمنقل قول:
ان شا الله من هم بزودی ازتون سرویس میخرم . البته به عنوان بک آپ اگه مشکلی نباشه !
هارد اضافه چتد در میاد ؟
چقدر هارد نیاز دارین؟
برای بکاپ گیری سرویس مناسبی هست. مشکلی نخواهیم داشت
سلام علیکم
سرور جدید وی گیگ اماده شد
سرور های مجازی کاربران که سفارش داده اند در حال تحویل سرویس ها هستیم
فروش همچنان ادامه دارد برای خرید از روش ذیل اقدام کنید
لینک خرید:
تست دانلود لطفا!!!
قیمت ها ثابته برای تمدید ماهای بعد؟
تیکت کنید در سایتنقل قول:
تست دانلود لطفا!!!
قیمت ها ثابته برای تمدید ماهای بعد؟
فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟
سلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم
جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم
1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن
سلام علیکمنقل قول:
سلام
من الان 45 دقیقه هست دارم تاپیک رو میخونم! چقد انتقاد
آقا من دفعه قبل حدود 2 ماه پیش اومدم تو این انجمن یه VPS بخرم (برای اولین بار) ، یه تاپیک هم زدم از یه بنده خدایی خریدم که قرار بود 30 دقیقه ای تحویل بده ولی 1 روز بعد پیغام دادن که سرورشون پر هست و پول رو برگشت دادن!!
از یه نفر دیگه خریدم که ایشون هم بعد از 2 ساعت گفتن نمی تونن سرویس بدن!! و پول رو برگشت دادن درست نیست اسم شخصی برده بشه برای همین بنده هم اسمی از کسی نمی برم
جناب kingserver گرامی ، بنده برای اولین بار میخام VPS بگیریم تا یه حدی آشنایی دارم ولی تمام چیزی که من میخام رو براتون میگم اگر خدا وکیلی سرویس مناسبی داشتید بفرمائید واقعا دفعه ی قبل کلی اعصاب خوردی داشتم
1- من آپلودر هستم ، شاید روزی حدود 3-4 گیگ فایل دانلود و آپلود کنم تو چند تا سایت شرینگ
2- کامپیوترم زیاد بالا نیست (رم 1 گیگ و CPU 2.4 ) آیا این مشکلی در کار با VPS ایجاد نمی کنه؟
3- چون اولین بار هست VPS میخام بخرم چون بیشتر جنبه آموزشی داره برام پس هزینه زیادی نمی کنم ولی طوری باشه که بتونم حداقل کارم رو باهاش انجام بدم
ممنون میشم کمک کنید بتونم VPS بخرم تو این انجمن
خوب هستین ؟
خوب یک سال قبل مشکلات داشتیم و مشکلات را نتونستیم در اون موقعیت زمانی به دلایل که داره و نمیشه بیان کرد حل کنیم و در سطح رضایت کاربر رو جلب کردیم
بعد از فعالیت هایی که داشتیم تصمیم گرفتم فروش ویزه ای رو با قیمت مناسب در این وضعیت شروع کنم
سرور هایی که داریم کیفیت مناسبی دارند و منابع به صورت اشتراکی بین تمامی کاربران میباشد
سرویس که میدیم نیاز فعلیتون رو برطرف می کنه مصرفتون بیشتر بشه باید منابع اصلی رو تهیه کنید
برای استارت و جنبه اموزشی بودن این سرویس بسیار مناسب هست هم از لحاط قیمت و هم از لحاظ کیفیت
در خدمتتون هستم
اگر نرخ دلار همین مقدار باشه نرخ ها تغییر نخواهد کرد اگر نرخ دلار بالا تر بیاد شاید ۲-۳ هزارتومان به هزینه سرویس اظافه میشه که این افزایش با گرفتن نظرات تمامی کاربران انجام خواهد شدنقل قول:
فیمت تمدید برای ماه بعد؟؟؟
موفق باشید
یه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت