هزینش چقدره؟
راه حل رو هم می گید یا فقط ایرادات؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من ادمین سایت irancardshare و Bestleech هستم
سید حسینی رو نزدیک به ۶ ماهه می شناسم و کارشون رو هم قبول دارم
یه سفارش جدید براشون دارم که اگر به ما یار قدیمی ها تخفیف بدند روند Seo سایت رو همینجا برای همه دنبال می کنم که بفهمید کار ایشون چقدر عالیه ... سایت وردپرس است و تازه خودم راه اندازیش کردم و خام است
ویرایش شد ...
جناب حسینی شماره تماسی که توی سایتتون گذاشتید خاموشه چرا ؟؟؟
سلام . آقای حسینی شما میتونید بک لینک توی تعداد خاصی از بک لینکاتون که ما میگیم ثبت کنید ؟؟؟ مثلا توی 20 تا رنک 3 فقط باشه . ممنون میشم زودتر جواب بدید کارمون گیره
قیمت اوردن برای هر کلمه به صفحه اول چقدر است؟
سلام خسته نباشید
میخواستم سایتم رو سئو کنید سایت فیلم هست چه قدر میگیرید ؟
و میخوام رو کلمه های دانلود فیلم ، دانلود سریال ، دانلود فیلم با لینک مستقیم صفحه اول باشه
قیمت رو بی زجمت بگید
با سلام
حداکثر چند درصد برای سایت هاستینگ مقدور است ؟
100 درصد می شود
لطفا درخواست خودتون رو کامل ایمیل بفرمایید تا بررسی بشه . باتشکر
Seo98_ir@yahoo.com
سئو98 تایید میشه ;;)
قبل از آپدیت ناقص گوگل 2 سایت برای ما با موضوع خرید س*ا*ک*س به پیج 1 آوردن و بعد از آپدیت هم بخاطر مشکل گوگل با عوض کردن آدرس ایشون برای ما چندین وبلاگ پیج 1 آوردن که بسیار از کیفیت کار راضی هستم
این تاپیک به هیچ عنوان برای جذب مشتری نیست چون اسمی از آفر در اون نیست !! این تاپیک مربوط به کلیه مشتریان سئو98 هست چه قدیم چه جدید و مشتریانی که دوست داشته باشن میتونن توی این تاپیک هر زمان که دوست داشته باشن پست بدن . فکر نمیکنم که نیازی به اجازه از شما باشه !!!
لطفا در تاپیک اسپم ارسال نفرمایید . باتشکر :)
کاملا مشخصه;;)
همین که نوشته شده سئو 98 افتتاح شد و 100 تا هم پاسخ داده شده با اون بازدید هرکی بیاد مشتاق میشه تاپیک رو بخونه و در تاپیک هم که کلی تعریف و تمجید هست و همه ی اینها کاربر این انجمن رو کنجکاو میکنه بیاد برای سئو پیش شما این خودش میشه جذب مشتری .
تاپیک چت روم نیست که هرکس دوست داشته باشه هر زمان بیاد نظر بده . :)
دوستان عزیز آی دی اصلی ما (Seo98_ir@yahoo.com) دی اکتیو شده متاسفانه . لطفا آی دی جدید مارو ادد کنید و به دوستان خودتون اطلاع بدهید که سوء استفاده نشه انشالا . باتشکر
New Yahoo ID Of Seo98 : info_seo98@yahoo.com
http://www.webhostingtalk.ir/f170/93346/
قیمت بگین؟
درخواست ارسال شد ... با تشکر
هنوز ارسال نشده عزیز !
دوست عزیز پاسخ شما از طریق ایمیل ارسال شده همون روز . بابت تاخیر در پاسخگویی در انجمن شرمنده . خیلی کم به انجمن سر میزنیم .
http://www.webhostingtalk.ir/f170/108282/
خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه ...
با سلام تبریک میگم موفق باشید
با تشکر آسیاهاستینگ
خواهش میکنم :)
موفق باشید