-
پاسخ : دلار با سرعت 100 کیلومتر بر ثانیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
از همون 1.5 سال پیش اینقدر جمع کردن که الان تا 4 نسلشون از نظری مالی تامین هستن.
در ضمن هر رم یک گیگ که یک گیگ نمیشه
شما با یه سرور 32 گیگ رم میتونی 32 تا یک گیگ بدی و هم میتونی 64 فش 1 گیگ بدی.
اکثر هاستینگ ها الان 100% سود دارن شایدم بیشتر
کدوم شغلی هست که این همه سود دهی داشته باشه ؟ اون مغازه دار اجناس رو با چه سودی میفروشه ؟
این همه آه و ناله که میکنن نمیدونم واسه چیه .
بعد از مدرسه و جواز کسب رو هم خوب اومدی
دقیقا مشکل هم تو زمینه ی هاستینگ همینه که قوانونی نداره و طرف واسه خودش قانون میبافه.
ای کاش هاستینگ هم مثل همون مغازه که فرمودید رشد قیمت داشت به جای رشد کلاه برداری :)
دوست عزیز با تشکر از صحبت های شما
با این حساب همه *** هستیم در هاستینگ و مال مردم میخوریم
روزا هم که از مدرسه میایم خونمون میشینیم سرور بازی
آواز دهل از دور شنیدن خوض است
لطف کنید شما سرور بگیرید ببینیم شما چه میکنید
واقعا دوستان که این مطالب رو میخونند راحت این توهین ها رو تحمل میکنند؟؟
جای تعجب داره
:-|:-|:-|
-
جای بحثی نیست ، الان مزخرفترین درآمد رو ما داریم همه میدونن دیگه جای چه بحثیه .
هرکسی متناسب با فهم خودش حرف میزنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز با تشکر از صحبت های شما
با این حساب همه *** هستیم در هاستینگ و مال مردم میخوریم
روزا هم که از مدرسه میایم خونمون میشینیم سرور بازی
آواز دهل از دور شنیدن خوض است
لطف کنید شما سرور بگیرید ببینیم شما چه میکنید
واقعا دوستان که این مطالب رو میخونند راحت این توهین ها رو تحمل میکنند؟؟
جای تعجب داره
:-|:-|:-|
نقل قول:
80% که اورسل میکنن
10% هم یه چند تا مشتری جمع کردن یه خورده معروف شدن دارن الکی گرون میدن و میگن ما به کیفیت اهمیت میدیم
10% هم این وسط دارن درست کار میکنن
اینکه میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برمیداره اینه ها
اینکه شما خودت یا سایر افرادی رو که در این تاپیک شرکت کردند ، جزو دسته ی سوم قرار نمیدی به من هیچ ربطی نداره :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
جای بحثی نیست ، الان مزخرفترین درآمد رو ما داریم همه میدونن دیگه جای چه بحثیه .
هرکسی متناسب با فهم خودش حرف میزنه
سرور 96 گیگ رم با پورت 10 گیگابیت رو خدایی نکرده زبونم لال کلیه فروختین خریدین ؟!
عزیزه من ، من با درآمد شما چی کار دارم ! نوش جونتون ! فقط میگم الکی این همه جو ندید این همه تعصب نداشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
همون نمایندگی رو به دفتر مرکزی گذارش بدید باهاش برخورد کنن ولی این هاستینگ ها رو چی کار میشه کرد ؟
میری نمایندگی جنس 20 تومنی رو میگه 100 تومن . دوس داشتی میخری دوس نداشتی نمیخری ولی تو این پول رو میدی بعد میبینی چی کردن تو پاچت . اعتراض هم که کنی همون رو هم ازت میگیرن
به هر حال هدفم این بود که ببینم چرا این هاستینگ ها این همه به خاطره نرخ دلار دارن آه و ناله میکنن که به این نتیجه رسیدم :
هاستینگ های محترم هم اینقدر دارن به خاطر نوسان ارز آه و ناله میکنن دلیلش اینه که میزان سود دهیشون از 500 - 600 درصد داره میرسه به 100 - 200 درصد :)
دلیل این نتیجه هم این بود :
با توجه به گفته ی خودت تا تهش برو :)
به همین سادگی نمی تونید نتیجه گیری کنید
اجازه بدید تا براتون بیشتر مسئله رو باز کنم
زمانی که دلار 1350 بود سرویس دهی از بهترین دیتاسنترهای جهان توسط افرادی که مهارت هایی در این زمینه داشتن ارائه میشد ، ارزانی در حد 20 هزار تومان وجود نداشت به طبع سرورهای با کیفیت بالا در اختیار مشتریان قرار می گرفت
مشکل از جایی شروع شد که نرخ دلار افزایش پیدا کرد ، دو حالت وجود داره برای سرویس دهنده
1-اینکه سرویس دهنده بسته به درصد افزایش هزینه این درصد رو از میشتریان دریافت کنه و همون سرویس دهی قبل رو انجام بده که بهترین کار هم همین هست
2-سرویس دهنده به نوعی جبران هزینه سرور رو انجام بده با توجه به اینکه قیمت برای مشتری تغییر نکنه
بک مثال بارز هم oversell هست
روش اول مشکلاتی داشت که معولا درصد کمی از سرویس دهنده ها به دنبالش نرفتن چرا که با افزایش سرویس دهنده ها و ارائه سرویس های ارزان فضای رقابتی به گونه ای شد که امکان نداشت. پس اکثرا راه دوم رو پیش گرفتند و زمانی بود که آفرها فقط از فرانسه شروع شد (مثال)
به طور کل این دلایل باعث شد تا همگام با انتخاب راه دوم ، روی آوردن سرویس دهنده به دیتاسنترهای درجه پایین شروع بشه تا بتونن قیمت های کمتری ارائه کنند
شواهد بسیار زیاده و کافیست کمی تحلیل انجام شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
اینکه میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برمیداره اینه ها
اینکه شما خودت یا سایر افرادی رو که در این تاپیک شرکت کردند ، جزو دسته ی سوم قرار نمیدی به من هیچ ربطی نداره :)
دوست نسبتا محترم
من میگم همه مغازه دارها ***ند
بعد بیام بعضی ها هم استثنا هستند
شمایی که زیر بار مشکلات این سرورها دست و پنجه نرم نکردی حق نداری اینجوری صحبت کنی
طرف اورسل میکنه ارزون میده؟
چشمتو باز کن نگیر
توی بازار هم جنس چینی هست
هم ارجینال
حالا کسی که چینی میفروشه ***ه؟
متاسفم برای شما که اینقدر سطح درکتون بالاست
گناه دوستان رو بشورید با تهمت
مشکلی نیست
اصولا کافر همه را به کیش خویش پندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
به همین سادگی نمی تونید نتیجه گیری کنید
اجازه بدید تا براتون بیشتر مسئله رو باز کنم
زمانی که دلار 1350 بود سرویس دهی از بهترین دیتاسنترهای جهان توسط افرادی که مهارت هایی در این زمینه داشتن ارائه میشد ، ارزانی در حد 20 هزار تومان وجود نداشت به طبع سرورهای با کیفیت بالا در اختیار مشتریان قرار می گرفت
مشکل از جایی شروع شد که نرخ دلار افزایش پیدا کرد ، دو حالت وجود داره برای سرویس دهنده
1-اینکه سرویس دهنده بسته به درصد افزایش هزینه این درصد رو از میشتریان دریافت کنه و همون سرویس دهی قبل رو انجام بده که بهترین کار هم همین هست
2-سرویس دهنده به نوعی جبران هزینه سرور رو انجام بده با توجه به اینکه قیمت برای مشتری تغییر نکنه
بک مثال بارز هم oversell هست
روش اول مشکلاتی داشت که معولا درصد کمی از سرویس دهنده ها به دنبالش نرفتن چرا که با افزایش سرویس دهنده ها و ارائه سرویس های ارزان فضای رقابتی به گونه ای شد که امکان نداشت. پس اکثرا راه دوم رو پیش گرفتند و زمانی بود که آفرها فقط از فرانسه شروع شد (مثال)
به طور کل این دلایل باعث شد تا همگام با انتخاب راه دوم ، روی آوردن سرویس دهنده به دیتاسنترهای درجه پایین شروع بشه تا بتونن قیمت های کمتری ارائه کنند
شواهد بسیار زیاده و کافیست کمی تحلیل انجام شه
کاملا درسته
منم که همینو میگم
اونایی که خوب بودن به تدریج برای حفظ منافع oversell کردند یا هر چی که کم کم نتیجه شد چیزی که الان میبینیم ! همون 80 درصد 10 درصد 10 درصد
خب پس منافع خودشون رو حفظ کردند و این وسط مشتری آسیب دید .
منم همینو میگم که
-
نقل قول:
دوست نسبتا محترم
نقل قول:
چشمتو باز کن نگیر
نقل قول:
متاسفم برای شما که اینقدر سطح درکتون بالاست
نقل قول:
اصولا کافر همه را به کیش خویش پندارد
خب اینا که توهین حساب میشه و جوابی نداره
اما بقیه ی قسمت ها :
نقل قول:
توی بازار هم جنس چینی هست
هم ارجینال
حالا کسی که چینی میفروشه ***ه؟
اگه نگه این جنس چینی هست و بندازه بهت بله که ***ه !
نقل قول:
شمایی که زیر بار مشکلات این سرورها دست و پنجه نرم نکردی حق نداری اینجوری صحبت کنی
سخته ؟ بمیرم برات:)
عزیز شما اگه خودت رو در اون 10 درصد قرار میدی که هیچ ! پس بهت دارم توهین میکنم ! ولی اگر نه وکیل مردم نباش
=====================
عزیزان دل من فقط میگم به قل اون دوستمون یه عده در این نوسان ها over sell کردن یه عده هم کشیدن رو جنس و به نوعی سود دهی خودشون حفظ کردند پس این همه جو ندن
این وسط هم مشتری بیشتر از همه ضرر کرد . کسی بخواد آه و ناله کنه مشتری هست نه سرویس دهنده
مشتری بود که با در رفتن ادمین سرور اطلاعاتش رفت
مشتری بود که با اور سل کردن ادمین کیفیت سرورش پایین اومد
مشتری بود که وقتی ادمین سرور گرون کرد مجبور شد پول بیشتری بده
-
:53:
بهترین کار کلوکیشن تو ایران هست که اونم سرمایه خیلی بالا یخواد - البته منظورم کلوکیشن درست حسابیه نه سینگل سرور
که اونم ما سرمایشو نداریم :d
بعد از قضیه کولو تو ایران می مونه نوع مشتری ها و سرویس دهی شما
اگر سرویس شما سرویسی باشه که مشتری نتونه ازش دل بکنه (نه سرویسی که قیمتس طوری باشه که مشتری نتونه دل بکنه) با افزایش قیمت هیچ آسیبی نخواهد دید البته تو این قسمت نقش مشتری خیلی زیاد که آیا سرش تو حساب باشه اصلا خب داشته باشه که دلار چند شده و اینکه کار ما با دلاره و ...
-
نقل قول:
عزیزان دل من فقط میگم به قل اون دوستمون یه عده در این نوسان ها over sell کردن یه عده هم کشیدن رو جنس و به نوعی سود دهی خودشون حفظ کردند پس این همه جو ندن این وسط هم مشتری بیشتر از همه ضرر کرد . کسی بخواد آه و ناله کنه مشتری هست نه سرویس دهنده
بقیه صحبتهارو هیچ دخالتی نمیکنم اما در این مورد درسته مشتری فشار تحمل میکنه اما این فشار رو سرویس دهنده بیشتره چون منی که سرویسم رو رم 1 گیگ میدادم 25 تومان خیلی فروشم بیشتر و راحتتر بود تا الان که کردم 35 تومان و تازه این 35 تومان مماله موقعی بود که دلار شد 3 تومن الان که شده 4 تومن دیگه نمیدونم بکنم 38 تومن چی میشه تازه الان 4 تومنه شد 5 تومن چی !!از دیدگاه یک مشتری جدید که میخواد خرید کنه و 100% 20 تا سایت بالا پایین میکنه تا یکی انتخاب کنه خوب خیلی ککمن کسایی که رم 1 بدن 38 تومن بعد میاد تو سایت ما میبینه 38 تومنه 100% اولین چیزی که میگه میگه اینا گرون فروشن دیگه نمیگه کیفیت دارن الن بلن یا دلار گرونه که چرا ؟ چون اون 20 تا سایت 10 تاشون میدن 27 تومن :d حالا اینکه چجوری میدن یا چیکار میکنن که مشتری عزیز خبر نداره که پیش خودش میگه اینا گرون فروشن اینم یه آسیب دیگه که سرویس دهده میخوره
-
دوستمون راست میگه مغازه دارها *** هستن امروز رفتم گوشی بگیرم طرف گفت دیروز میومدی 580 میدادم امروز شده 700
بعد گفت وایستا قیمت دقیقشو بگیرم فکس واسش اومد زده بود 730 تومن! گوشی همون گوشی ولی به فاصله یه روز 150 تومن قیمتشو کشید بالا
مملکت بی درو پیکره هیچ نطارتی نمیشه هر کس هر قیمتی دلش میخواد میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
کد:
عزیزان دل من فقط میگم به قل اون دوستمون یه عده در این نوسان ها over sell کردن یه عده هم کشیدن رو جنس و به نوعی سود دهی خودشون حفظ کردند پس این همه جو ندن
این وسط هم مشتری بیشتر از همه ضرر کرد . کسی بخواد آه و ناله کنه مشتری هست نه سرویس دهنده
بقیه صحبتهارو هیچ دخالتی نمیکنم
اما در این مورد درسته مشتری فشار تحمل میکنه اما این فشار رو سرویس دهنده بیشتره
چون منی که سرویسم رو رم 1 گیگ میدادم 25 تومان خیلی فروشم بیشتر و راحتتر بود تا الان که کردم 35 تومان و تازه این 35 تومان مماله موقعی بود که دلار شد 3 تومن الان که شده 4 تومن دیگه نمیدونم بکنم 38 تومن اصلا مشتری واسم میمونه یا نه
تازه الان 4 تومنه شد 5 تومن چی !!
بله طبیعتا اگر فروشنده مثل شما وجدان کاری رو ملاک قرار بده و به جای over sell ترجیه بده با افزایش قیمت کیفیت رو حفظ کنه خودش رو در مشکلات سهیم میکنه اما اکثرا over sell رو انتخاب کردند و مشتری از 10 سایتی که میره 2 تاش درست کار از آب در میاد و سره اون 8 تای دیگه کلی ضرر میکنه . پس این وسط اگر ضرر مشتری بیشتر از شما نیست کمتر هم نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
دوستمون راست میگه مغازه دارها *** هستن امروز رفتم گوشی بگیرم طرف گفت دیروز میومدی 580 میدادم امروز شده 700
بعد گفت وایستا قیمت دقیقشو بگیرم فکس واسش اومد زده بود 730 تومن! گوشی همون گوشی ولی به فاصله یه روز 150 تومن قیمتشو کشید بالا
مملکت بی درو پیکره هیچ نطارتی نمیشه هر کس هر قیمتی دلش میخواد میده
گوشی 580 تومنی شد 730 تومن
این وسط شما 150 تومن ضرر کردی
اما یک گوشی خریدی که اصل هست و برات کار میکنه
حالا فرض کن 580 میدادی و جنس بدل میدادن بهت که 2روز برات کار میکرد . این وسط 580 تومن ضرر میکردی چون واسه چیزی که هیچ استفاده ای برات نداشته 580 تومن پول دادی
الان هم هاستینگ شده این
دلار گرون میشه چیزی که بوده 25 تومن 25 تومن میمونه ولی اگه تونستی استفاده ای رو که میخوای ازش بکنی سلام برسون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
حالا فرض کن 580 میدادی و جنس بدل میدادن بهت که 2روز برات کار میکرد . این وسط 580 تومن ضرر میکردی چون واسه چیزی که هیچ استفاده ای برات نداشته 580 تومن پول دادی
الان هم هاستینگ شده این
دلار گرون میشه چیزی که بوده 25 تومن 25 تومن میمونه ولی اگه تونستی استفاده ای رو که میخوای ازش بکنی سلام برسون.
گفتم که گوشی همون گوشی 580 تومنی بود که امروز شده بود 730 تومن از جاشم تکون نخورده بود فقط قیمتش رفته بود بالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
گفتم که گوشی همون گوشی 580 تومنی بود که امروز شده بود 730 تومن از جاشم تکون نخورده بود فقط قیمتش رفته بود بالا
و در نتیجه مغازه داره د ز د ه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
مشتری بود که وقتی ادمین سرور گرون کرد مجبور شد پول بیشتری بده
سرویس دهنده گرون نکرد ، ارزش ریال در مملکت اومد پایین :)
همونطور که پراید تولید داخل شده 16 میلیون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
الان هم هاستینگ شده این
این دوستمون همون گوشی رو با فاصله یک روز 150 گرونتر خریده ، همون گوشی از همون فروشگاه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بله طبیعتا اگر فروشنده مثل شما وجدان کاری رو ملاک قرار بده و به جای over sell ترجیه بده با افزایش قیمت کیفیت رو حفظ کنه خودش رو در مشکلات سهیم میکنه اما اکثرا over sell رو انتخاب کردند و مشتری از 10 سایتی که میره 2 تاش درست کار از آب در میاد و سره اون 8 تای دیگه کلی ضرر میکنه . پس این وسط اگر ضرر مشتری بیشتر از شما نیست کمتر هم نیست
پست ویرایش کردم یک آسیب دیگه که سرویس دهنده میخوره هم نوشتم
در کل وقتی ریال بی ارزش میشه همه ایرانی ها ضرر میکنن حتی یک نانوا که اصلا کاری به دلار نداره یا چه میدونم یه کارگر ساده روز مزد و همه و همه یه سهم کوچیکشم جامعه هاستیگ و مشتریهای ای حوضه
راستی 1 دلار = 100 سنت
1 تومن = 10 ریال
پس اوضاع خیلی وخیمه ما انقدر عددای بالا گفتیم که یادمون رفته شروع ارز ما 1 تومن یا 10 ریاله نه 1000 تومن یا 2000 هزار تومن !!
هم سنای من اصلا 1 تومنی ندیدن و کلا کنار گذاشته شده حذف شده (فک کن پول مملکته ما شروعش با 10 ریاله اما اصلا 10 ریالی استفاده نمیشه و چاپ نمیشه :)) ) اما 1 دلاره آمریکا 4000 تومنه ماست کمی بیندیشیم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
الان هم هاستینگ شده این
استدلال جالبی بود از این دوستمون
کلا مثل اینکه فقط هاستینگ ها حرام خورند و بقیه هر کاری کنند حلال هست
توی هاستینگ دو مطلب هست
vps
vds
کسی که کیفیت براش مهمه vds میگیره
کسی که قیمت براش مهمه vps میگیره
شما که همه را *** خطاب می کنید هم فکر کنم حرف هاتون توهین و بدون جواب باید باشه
خلاصه فکر نکنم بحث با شما نتیجه ای داشته باشه
شب خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
استدلال جالبی بود از این دوستمون
کلا مثل اینکه فقط هاستینگ ها حرام خورند و بقیه هر کاری کنند حلال هست
توی هاستینگ دو مطلب هست
vps
vds
کسی که کیفیت براش مهمه vds میگیره
کسی که قیمت براش مهمه vps میگیره
شما که همه را *** خطاب می کنید هم فکر کنم حرف هاتون توهین و بدون جواب باید باشه
خلاصه فکر نکنم بحث با شما نتیجه ای داشته باشه
شب خوش
من نمیدونم از بین این همه آدم چرا فقط به شما داره توهین میشه :)
میگم 90% درصد بی کیفیت - د ز د - اورسل کننده
10% همه جوره درست کار
میخوای جزو اون 90% باشی ؟ خب باش
دوستان ایشون خودش اعتراف کرد
-
بیچاره جوان های امروزی که میخوایم زندگی رو بر پایه اصول متغیر بنا کنیم!
شایدم مقصریم!
تا یکی میخواد کاری شروع کنه در کسب و کارش تخته میشه!
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
:))
خلاصه که چی بره بالا یک روز مثل برنده بال شکسته دوباره برمیگرده به جای اولش الان تو اوجه و با این وضع باید خودمون رو وقف بدیم
اگر هم نشکنه کمر ماست که آخرسر می شکنه دوست خوب من :)
-
الان که کمی نسبت به دیروز و پریروز امده پایین
ولی باز هم کامل نیست این پایین آمدن ها باید تا ارزش واقعی خودش که همان ۲۲۰۰ هست بیاد پایین
-
خدا کنه بشه 10 هزار تومن
مطمئن باشید همه تا الان خریدن بعد از این هم هر قیمتی بشه باز هم می خرن.
-
تلوزیون که نشون داد دلار 2500 هست !:106:
-
ما حقمونه!, هِی همین طوری بشینیم قیمت دلار رو چک کنیم ببینیم آخرش به کجا میرسیم..!
-
امروز اسکناس به ۳۸۰۰ رسید
تبریک میگم به همه
-
-
خدا بیشترش کنه :-|
اگه همینجوری پیش بریم داستان داریم :106:
-
به قول یکی از دوستان الاغ بشه 33 میلیون ملت بی خیال میشن :))
-
اخرین قیمت: 3830 تومان
یورو: 5200 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
اخرین قیمت: 3830 تومان
بله همین حدود ها هی میچرخه و اینکه هی میره بالا
-
دوستان بالا میره.. شک نکنید..
بهتره برای زندگی شخصی جدا بی خیال یه سری از آرزوها بشید.. اگه آرزویی داشته باشید..!
-
ما چند روز پیش فروختیم 3.400 اساسی ضرر کردیم
-
در ساعت 15:30 امروز قیمت به شرح زیر
دلار: 3900 تومان
-
یک نکته مهم اینکه دوستان قیمت اسکناس اکثرا دارنم اعلام میکنند در صورتیکه تقریبا میشه گفت همه کارران به دیتا سنتر پول الکترونیکی یا همون پپال میدن دیتا سنتر نه اسکناس که این پول بین 150 تا 250 تومن حداقل تفاوت قیمت با اسکناس داره
-
دوستان واقعا دلار به این قیمت رسیده فاجعه بزرگی در راه هست
https://payment24.us
نرخ دلار پی پال در این لحظه : 4300 تومان [-([-([-([-([-([-([-(
نه فقط برای هاستینگ هاستینگ تنها یک جزیی از این قضیه هست
کلیه مایحتاج مردم داره به شدت نور بالا میره
حقویق بگیران را در نظر بگیرید هر سال فقط عید به عید حقوقش افزایش داره اون هم یک چیزی بسیار بسیار جزیی از عید قبلی تا عید جدیدی حداقل حداقل در خوش بیناترین حالت 10 بار نرخها جابجا شده یعنی اون بنده خدا از کجا باید بیاره برای خرج زندگیش همه چیز چند برابر شده
https://payment24.us
-
-
-
-
این طوری یکی از موارد که سرور هست همه ورشکسته می شن مخصوصا چون با دلار ، یورو و پوند هست