-
پاسخ : سرور مجازی ایران - رم 1گیگ فقط 35000 تومان - vpsfars
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
تیکتی که حل شده باشه بسته میشه
اینجا ساپورت من نیست هر سوالی و مشکلی دارید توی سایت پیگیر باشید
چیزی حل نشده
من گفتم روی سروم نمیخوام هیچی باشه شما همه چی نصب کردی
باز میگم دوباره نصب کن رفتی همونو باز نصب کردی
بعد میگی همه چی حل شده و رفتی تیکت رو بستی
الان چی حل شده؟
اونم از پشتیبانیت تیکت هارو 24 ساعت یه بار جواب میدی
یاهوم که نداری فقط جایی شده برای تبلیغ خودت زدی ایگنورم کردی
گوشیم که تحت هیچ شرایطی جواب نمیدی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Maleki
چیزی حل نشده
من گفتم روی سروم نمیخوام هیچی باشه شما همه چی نصب کردی
باز میگم دوباره نصب کن رفتی همونو باز نصب کردی
بعد میگی همه چی حل شده و رفتی تیکت رو بستی
الان چی حل شده؟
اونم از پشتیبانیت تیکت هارو 24 ساعت یه بار جواب میدی
یاهوم که نداری فقط جایی شده برای تبلیغ خودت زدی ایگنورم کردی
گوشیم که تحت هیچ شرایطی جواب نمیدی
خوب همون تیکت رو اپ کنید و توش اعلام کنید
یاهو وقتی بهتون هرچی میگم بازم کار خودتون رو انجام میدید مجبورم ایگنور کنم
تلفن هم بیشتر اس ام اس جواب میدم
از تیکت پیگیر باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب همون تیکت رو اپ کنید و توش اعلام کنید
یاهو وقتی بهتون هرچی میگم بازم کار خودتون رو انجام میدید مجبورم ایگنور کنم
تلفن هم بیشتر اس ام اس جواب میدم
از تیکت پیگیر باشید
باشه داش چشم
-
شایان جان من میخواستم سرور مجازی بخر شما میگید قیمت از 32 تومن شروع میشه این سرویسی که 32 میدید رو اینجا شرح میدید.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa0010
شایان جان من میخواستم سرور مجازی بخر شما میگید قیمت از 32 تومن شروع میشه این سرویسی که 32 میدید رو اینجا شرح میدید.ممنون
سلام
رم ۱گیگ ایران ماهانه ۳۲۰۰۰ تومان هست
توی سایت توضیحات کامل گزاشتم
تحویل سرور های ایران ۱۰ مرداد به بعد هست
-
سلام آق شایان یه سرور مجازی ایران یه هفته لازم دارم میدی یه هفته ای ؟ یا 15 روزه ؟ اگه آره قیمتم بده
-
سفارش بدیم کی تحویل میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siingle_boy
سفارش بدیم کی تحویل میدید؟
فعلا مثل اینکه مشکل دارن من 2 روزه سفارش دادم آماده نشده سرویسم که قرار بود 12 ساعته تحویل بده البته تو سایت آنلاین هستن ولی پاسخ نمیدن یکمی بی احترامی به کاربره وقتی میبینی آنلاین میشه و جواب نمیده , تلفنشم مسدود کرده اس ام اس هم جواب نمیده , از حق هم نگذریم سرویس هاشون کیفیت خوبی دارن ولی پشتیبانی صفر
-
وی پی اس فارس دیگه مثل قبل نیست ... افتضاح هستش ... دیروز سرور قطع شد .. امروز باز قطع شدم ... قعطی مکرر .و مدام .. شاکی هم باشیم اقا شایان جواب تیکت ما را دیر تر خواهند ... داد ... اقا ما این سرور نمیخواهیم پول ما رو پس بدین بریم ..تیک کلام اقا شایان .. در قطعی مکرر ...لن قطع کردید
-
2 فایل پیوست
قطعی های مکرر از وی پی اس فارس ... والله من خودم خجالت میکشم این همه تکیت دادم و این همه نوشتم سرور بالا نمیاد ... الان هم تیکه کلامشون شده.. لن را قطع کردید ... منم هر بار براشون مینویسم اقا بهانه لن(شبکه)فایل پیوست 14787 را قطع کردید یادتون نره ... تو رو خدا قضاوت کنید .. جای من باشید ... نمیخواهید پول شما برگشت داده شود .. ولی خدا وکیلی حرف بزنید ... http://www.webhostingtalk.ir/attachm...s-untitled-jpg
-
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
من 15 تومن ریختم به حسابش برا سرور 48 ساعت تحویل نداده جواب هم نمیده :| پول رو برگشت نمیده فکر کنم 15 تومن رو کشیده بالا :d ولی خدایی آقا خیلی بده خوب عزیز من 2 روزه تیکت کردم بیاد بگو اصن سرور نمیدم پولتو خوردم یا بگو مشکل دارم 2 روز دیگه اخه بدون جواب مارو الاف کردی که چی بشه خدایی این پول خوردن داره مگه حلال و حروم چیه همین چیزاس دیگه طرف که حتما نباید بره زورگیری و چاقو کشی پول حروم در بیاره :|
شایان برو جواب تیکت رو بده اصن یه فوش بنویس ولی یه چیز بنویس :|
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
/// یک اخلاق خدا پسندانه دارد پول کسی بالا نمیکشه واسه همین بعد این همه قطعی تمدید کردم .. ولی دیگر از حد خودش گذشته .. قطعی پشت سر هم .. تعویض ای پی من و بهم ریختن کانفینگ که در مقابلش پول داده بودم .. حال باز پول دادم کانفینک کردند برام . باز قطع شد /// و در جواب می گوید مسئول نصب برنامه ها شما نیستم .. مسئول قعطی مکرر هم نیستند .. مسئول پول به جیب زدن هستش این اقا
من پارسال ازش سرویس داشتم خیلی عالی بود اون قسمت پول بالا کشیدنشم شکلک گذاشتم جلوش که قصدم شوخی بود کسی نمیاد برا 10 یا 15 هزار تومن ناقابل همچین کاری بکنه ولی خوب 2 روزه من میبینم که تو همین سایت آنلاین میشه و جواب تیکت های بقیه رو میده مال من رو جواب نمیده درحالی که تو یاهو باهاش صحبت کردم قبل از واریز وجه گفتم کی سرور رو تحویل میدی گفت حداکثر 12 ساعت حالا اگه سرور رو داد که چه بهتر اگه پول رو هم پس داد که بازم چه بهتر اگه سرور رو نداد و پول رو هم خورد که دیگه دمش جیز :d
-
راستی تیکه کلام دیگر از جانب اقا شایان .... میدونم پول برگشت نمیزند .. لااقل بزار مردم متوجه تکیه کلام ها شوند ...
تیکه کلام که تحویل من هم داد///// جالبه خودتون گند میزنید
انتظار دارید من گند کاریتون رو جمع کنم؟!
به هردلیلی که بوده رفتید توی لیست سیاه توی این سایت
UCEPROTECT�-Network - Spam Database Query
و تا وقتی هم خارج نشید تحت هیچ شرایطی سرورتون باز نمیشه!
تیکه کلام دیگر ====>>
اپتایم هم تا وقتی
خودتون روی سرور خرابکاری نکنید سرورتون قطع نمیشه
تیکه کلام ها از صفحه پایین نگاه کنید که نوشته خود اقا شایان هستش .. نگید من از خودم نوشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/68955/index4.html
-
چه اشتباهی کردم پول رو ریختم به حسابش :|
-
2 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
چه اشتباهی کردم پول رو ریختم به حسابش :|
دوستان همین پست را کلامل بخونید و خرید کنید ... خواهشا پستها را تکمیل بخوانید تا مثل ما گرفتار نشوید
گفته بودم تیک کلام های داره از زبان خود اقا شایان
قبلا هم گفتم تا وقتی خودتون مشکل ایجاد نکنید ( نصب کریو اشتباه - غیرفعال کردن لن - نصب فایروال و... ) سرور داین نمیشه ( مگر اینکه دیتاسنتر بدلیل ابیوز یا ببنده یا مشکلی باری وی ام ویر پیش بیاد که خیلی کم هست)
به این صفحه مراجعه کنید برای تیکه کلامهای ایشان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/68955/index6.html
-
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samaras
جناب penoil از متل فو بیش از یک هفته از سفارشم گذشت قصد تحویل سرور رو نداری ؟
سفارش من رو هم تحویل نداده :|
-
1 فایل پیوست
راستی کسانی هستند اقا شایان .. بهتر بگم وی پی اس فارس تایید میکنند به نظرتون مشکوک نمیزنه این کاربر این سایت //خودتان قضاوت کنید.. عکس نگاه کنید http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2222222222-jpg
-
اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
اقا من با هیچ کس کاری ندارم!
نزدیک 500 تام پست دارم!طرفداری الکی نمیکنم
ولی من از سروری که دارم ازشون راضیم!
کلا استفاده های عجق و جقم نمیکنم فقط یه وب کلاینت نصب کردم سرور اصلی خودمو مدیریت میکنم و راضیم
ببخشید ولی منطقی نیست برای ما ...خودتان سرور دارید سرور از ایشان خریداری کردید ....به هر حال من قضاوت نمیکنم .. ولی ..... اخه ..... چی بگم والله ...... نمدونم چی بگم
-
چه خبرتونه الکی اینجارو شلوغ کردین؟
pishva_ghaz سرور شما دیشب و امروز صبح فقط یک ریستارت شد و هیچ مشکلی نداره پست الکی هم ندید
سرور هایی که تحویل داده نشده از او وی اج هست ( امریکا و فرانسه ) که نزدیک ۱هفته هست منتظر دریافت سرور هستیم نه پول کسی خرده شده نه پول کسی بالا کشیده شده!
هرچیزی که مشکوک باشه رو به مدیریت این سایت کزارش بدید چون برخورد جدی با مولتی یوزر ها داره
واقعا متاسف هستم براتون ماردین عزیزی همین رو میتونم فقط بگم بهتون!
مدیریت اینجام که فقط بلده تایپک قفل کنه به جای اینکه جلوی اسپمر هارو بگیره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
چه خبرتونه الکی اینجارو شلوغ کردین؟
pishva_ghaz سرور شما دیشب و امروز صبح فقط یک ریستارت شد و هیچ مشکلی نداره پست الکی هم ندید
سرور هایی که تحویل داده نشده از او وی اج هست ( امریکا و فرانسه ) که نزدیک ۱هفته هست منتظر دریافت سرور هستیم نه پول کسی خرده شده نه پول کسی بالا کشیده شده!
هرچیزی که مشکوک باشه رو به مدیریت این سایت کزارش بدید چون برخورد جدی با مولتی یوزر ها داره
واقعا متاسف هستم براتون ماردین عزیزی همین رو میتونم فقط بگم بهتون!
مدیریت اینجام که فقط بلده تایپک قفل کنه به جای اینکه جلوی اسپمر هارو بگیره!!
برای شما مشکلی نیست ... برای من هستش .. قرار نیست قطعی پشت سر هم مشکل نباشه ... چرا همیشه حق به جانب .. هستی.... تو تیکت هم براتون نوشتم .. خواهشا کردم .. مشکل این قطعی مکرر حل کنید ./// یا پول برگشت بزنید .. پول برگشت نمیزنید مشکل حل کنید ... من خودم خجالت میکشم هر روز بیام تیکت بدم اقا سرور بالا نمیاد.... به خدا قسم خجالت کشیدن داره این قضیه حال عصبی میشی .. برو مشکل بر طرف کن و من و دیگران اینجا نبیین د اریم تاپیک فروش اینجوری میکنم .. میخواهیم مردم مثل ما گرفتار نشوند
متاسفم باشید برای خودتان .. مشکل قطعی را حل نمیکنید ... ما مجبور میشیم به همه اعلام کنیم ..... متاسف باشید بون اینکه به ما چیزی بگی ای پی عوض کردی و کانفینگ بهم رخیختی بعد میگی من مسئول برنامه های شما نیستم .. این ای پی بهم اجاره داده بودی مال من بود کانفینگ شده بود برنامه ها .. حال همه چی پرید .. شما مسئول نیستی .. قطعی مکرر مسئو.ل نیستی نمیتونی حل کنی شاکی هستی
-
سرور ما هیچ مشکلی نداره
همین هاست فایر و شما روی یک سرور هستید
۹۹٪ مشکلات شما با ریستارت حل شده!
۴ماهه دارید سرویس میگیرید ماه اینده منتقل کنید خسته شدم از این رفتار های بچه گانه
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرور ما هیچ مشکلی نداره
همین هاست فایر و شما روی یک سرور هستید
۹۹٪ مشکلات شما با ریستارت حل شده!
۴ماهه دارید سرویس میگیرید ماه اینده منتقل کنید خسته شدم از این رفتار های بچه گانه
کدام رفتار بچگانه هستش .. میدونید با ریستارت حل میشه .. به کاربرها پنل بدید .. چرا پنل قیمت گذاشتی 5 هزار ... چرا با سرور بهشون تحویل نمیدید .. میبینی این همه قطعی مکرر ... چرا جواب این همه قطعی مکرر نمیدید و فرار میکنید .. و همه ما خطا کار می شویم ولی کار شما درسته ... یک جای کار میلنگه اونم ایراد از مشتری نیست از شما هستش .. به عکس توجه کنید دوستان... والله به پاش بیافتم باز من بی احترامی کردم ..و ایشان نمیتوانند جلوی قطعی مکرر بگیرند .... تو رو خدا بی احترامی کردم من فایل پیوست 14796
-
1 فایل پیوست
ببخشید تا جو اینجا ارومتر بشه یک شوخی کوچولو .. بعدا حذفش میکنم فایل پیوست 14797
-
سلام...میشه بگید کی این قطعی هاتون روی سرور انگلستان حل میشه؟؟ حداقل جواب تیکت بدین...معنی پشتیبانی میدونید چیه؟؟؟؟
-
سلام . من آلان 3 روز سرور فرانسه از ایشون گرفتم فقط روز اول به پاسخ و تیکت های مربوط به نحوه پرداخت پول جواب میدن . گفتن 24 ساعت طول میکشه اما آلان شده 3 روز
من حرفم اینه که اگه سرور دستتون نیست چرا پول میگیرید اصلا این به کنار چرا به تیکت ها و تلفن ها جواب نمیدید.
لطفا این سفارشو من لغو کنید و هزینه رو برگردونید . من متاسفم برای این فروم که مدیراش چرا اجازه میدند افرادی مثل این آقا که کارش کلاهبرداری اینجا فعالیت کنه اگه به پست های ارسالی ایشون دقت کنید از همه پول گرفته یا سرور نداده یا سرور معیوب داده . از ما گفتن بود .
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webson
سلام . من آلان 3 روز سرور فرانسه از ایشون گرفتم فقط روز اول به پاسخ و تیکت های مربوط به نحوه پرداخت پول جواب میدن . گفتن 24 ساعت طول میکشه اما آلان شده 3 روز
من حرفم اینه که اگه سرور دستتون نیست چرا پول میگیرید اصلا این به کنار چرا به تیکت ها و تلفن ها جواب نمیدید.
لطفا این سفارشو من لغو کنید و هزینه رو برگردونید . من متاسفم برای این فروم که مدیراش چرا اجازه میدند افرادی مثل این آقا که کارش کلاهبرداری اینجا فعالیت کنه اگه به پست های ارسالی ایشون دقت کنید از همه پول گرفته یا سرور نداده یا سرور معیوب داده . از ما گفتن بود .
آقا من الان یک هفته اس سفارش دادم و تحویل نگرفتم
به فکر این افتادم که شکایت نامه ای علیه ایشون تنظیم میکنم وسه تحویل به پلیس فتا...
15 هزار پولی نیست، ولی وقتی سر 100 نفر 500 نفر یا 1000 نفر اینطوری کلاه بزاره آدم مجبوره از کانال قانونی وارد بشه
توی تصویر زیر به تاریخ ارسال تیکت ها و جواب ها دقت کنید
1.8.2013 سفارش دادم الان دقیقا هفت روز میگذره و هنوز تحویل نگرفت
آقا با کمال پرروی برمیگرده میگه، تیکت ندید... نوبره والا
-
چند دقیق پیش به تیکت من جواب دادن :
نقل قول:
سلام
منتظر تححویل سرور هستیم از سمت دیتاسنتر
متاسفانه دیتاسنتر بدقولی کردند
تا 24 ساعت اینده براتون ارسال میشه
منم در جوابش اینو نوشتم :
نقل قول:
ولی به نظرمن این بد قولی بیشتر از طرف شماست . من دور روز خسته شدم هی اومدم سر زدم
اصلا برای ارسال و پاسخ تیکت ها هیج ایمیلی ارسال نمیشه .
فکر نمی کنم تنظیم WHMCS برا ارسال ایمیل وقت زیادی بخواد اگر هم پورت ارسال ایمیلتون بسته است تو اینترنت کلی سرویس دهنده اکانت POP3 رایگان هست میشه استفاده کرد . اینا رو بیشتر به خاطر خودتون می گم اگه برای حقوق مشتری احترام قائل هستید.
من که دیگه به خدا داشتم می رفتم سراغ صفحه پلیس فتا چون خیلی بدم میاد از این جور کارا . حرف 15 تومان هم نیست خیلی سنگین حس کنی سرت کلاه رفته البته نمی خوام بی احترامی به شما کرده باشم . من امروز رو هم واسه خاطر شما صبر میکنم
حالا من امروز صبر میکنم فردا اگر هم نشد حتما یه تاپیک می زنیم از همه مالباخته ها امضا جمع می کنیم برا پلیس فتا.
-
این آقا یه دروغ گوی به تمام معنا هستن
فرض کنید من فروشنده سرور، وقتی به هر دلیلی مشکل پیدا میکنم و نمیتونم سرویس رو آماده و تحویل کنم، فروشم رو متوقف میکنم.
ولی این بابا از همون یک هفته پیش تا همین حالا فروشش رو متوقف نکرده
100% کلاهبردار
یه تاپیک دیگه هم داشتن که بسته شد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/86642/index20.html
-
سلام
آقا من هم جز مالباختگان هستم
یه سرور سفارش دادم الان 72 ساعت میهش که تحویل نگرفتم
دوستانی که راه و روش شکایت قانونی به پلیس فتا رو بلدن اینجا بگن تا ازش شکایت کنیم.
-
من طبق حرفی که زدم تا فردا صبر میکنم اگر سرور آماده شد که هیچ . در غیر اینصورت به پلیس فتا شکایت خواهم کرد .
لطفا همه کسانی که از ایشون شاکی هستند تو اید تاپیک اعلام کنند و پیگیر باشند تا نتیجه بهتری بگیریم.
-
سلام دوستان
من هم جزو مال باختگان وی پی اس فارسی ام . این بابا 1 هفتس پول ما رو گرفته امروز فردا میکنه و چند روزیه اصلا جواب هم نمی ده . ادمین محترم و بقیه دوستانی که کلاه سرشون رفته بیایید با هم کاری کنیم که از کردش پشیمون بشه
-
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmadanchi
سلام خدمت کاربران گرامی
من از کارمندان اقای عسگرپور هستم چون ایشون بلاک هستند من عضو این سایت شدم تا جواب شما عزیزان رو بدم
اول از همه معظرت میخوام بابت این تاخیر ها که متاسفانه باعث ناراحتی شما عزیزان شده
همونطور که در جریان هستید سرور های او وی اچ امریکا و فرانسه به صورت پیش فروش گزاشته شده بود و شما عزیزان هم خرید کردید
متاسفامه با بدقولی دیتاسنتر باعث شد تا ماهم پیش شما عزیزان بدقل بشیم
از اونجایی که قرار بود دیتاسنتر این سرور هارو نهایت ۲۴ ساعته تحویل بده ولی الان ۷روزی هست که هنوز سروری به ما تحویل نداده
اگر حرفم رو باور ندارید میتونم رسید ایمیلی که بعد از ۱روز برامون ارسال شده رو براتون ارسال کنم
با توجه به این تاخیر ما پس از تحویل سرور ها به شما عزیزان که حود ۷۰ تا وی پی اس هست روی هر سرور ۱۰ روز تایم رایگان بابت تاخیر اضافه میکنیم تا کمی بتوانیم شمارا راضی کنیم
بعد از دریافت سرور تیکت بدید این ۱۰روز اضافه میشه
سوالی دارد بپرسید بنده با تمام جزییات پاسخ میدم
باتشکر
خودت سیاه کن ..
دوستان خودتان قضاوت کنید
اسم کاربری جدید ... نوشته صفر و.. پستها صفر .. تشکر ها صفر .. کلا صفر پس میگم خودت سیاه کن .. ما امروز قناری رنگ میکنم به مردم میگم این فیل هستش .. ولی نسل این نوع فیل منقرض شده
-
جناب من توی اول نوشته هام توضیح دادم چون ایشون بلاک هستند من عضو شدم تا جو این جارو اروم کنم
همین چند دقیقه پیش هم عضو شدم
دشمنی با شما ندارم
-
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webson
ممنون از پاسخگویی شما .
چه مدت طول میکشه تا دیتا سنتر سرور رو به شما تحویل بده ؟
در ضمن تحویل سرور ربطی به پاسخگویی به تیکت ها نداره همین حرفها رو تو تیکت هم میشد گفت تا این همه آدم سردرگم و شاکی نشن .
ماهم مثل شما منتظر هستیم دوست عزیز
متاسفانه تیکت ها انقدر زیاد هست که اقای عسگرپور از ۱۱ صبح تا سحر به طور کامل درحال رسیدگی به همین تیکت ها هستند
از دیروز به دیتاسنتر ایمیل زدیم که سرور ها چی شده !
ولی هنوز جواب ندادند
متاسفانه تماس هم نمیتونیم بگیریم چون شماره ایران میوفته و ….
تایم دقیقی نمیتونم بدیم بهتون چون دست ما نیست ماهم مثل شما منتظر دریافت سرور هستیم
باز هم ببخشید بابت این تاخیر