-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
laser1
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
تمامی سرور ها فول میباشد.با عرض پورش
فعلا امکان ارائه سرویس نمیباشد.
-
با سلام و خسته نباشید چند عددسرور خالی موجود میباشد برای سفارش اقدام فرمایید
پرشیا سرور - سبد خرید
-
-
6 عدد از امریکا موجود میباشد.4 عدد از انگلیس:55:
-
سلام واقعا سرورهای قدرتمندی داشتید ممنون از خدماتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramtin_fbi
سلام واقعا سرورهای قدرتمندی داشتید ممنون از خدماتتون
این شالله همیشه راضی باشید.موفق باشید
-
2 عدد فقط از انگلیستان خالی میباشد.
-
سلام ایشون مورد تایید هستن من از ایشون 2 تا سرور گرفتم تا الان هم خیلی راضیم
یه چیزیشون خیلی خوبه این که هم پشتیبانی از طریق یاهو خیلی خوبه هم تلفن که هر دوتاش رو جواب میدن
و مشکل رو حل میکنن
:113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eshghejalal
سلام ایشون مورد تایید هستن من از ایشون 2 تا سرور گرفتم تا الان هم خیلی راضیم
یه چیزیشون خیلی خوبه این که هم پشتیبانی از طریق یاهو خیلی خوبه هم تلفن که هر دوتاش رو جواب میدن
و مشکل رو حل میکنن
:113:
ممنون از تایید شما:53:
-
سلام
آقا رضا کارشون درسته
مورد تایید هستند
ساپورت فوق العاده عالی
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javadezati
سلام
آقا رضا کارشون درسته
مورد تایید هستند
ساپورت فوق العاده عالی
موفق باشی
ممنون از لطف بی اندازه شما نسبت به ما اقای عزتی عزیز !!!کاری نکردیم واسه شما اینطوری تایید میکنید.هرچیزی از ساپورت و ... بوده وظیفه بوده.
بازم نظر لطفتون بود:53:
-
تمامی سرور ها فول میباشد.تا 2 الی 3 روز دیگه سرور جدید اضاف میشود اطلاع میدهیم.
با تشکر از تمام کسانی که سفارش دادند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadwow
آپی برای تست میدین؟
از چه کشوری؟
-
دیروز یه سرور از ایشون سفارش دادیم منتظریم تا فعال کنن
امیدوارم زودتر فعال بشه کارمون لنگ ـه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SiminSecret
دیروز یه سرور از ایشون سفارش دادیم منتظریم تا فعال کنن
امیدوارم زودتر فعال بشه کارمون لنگ ـه ...
با تشکر از سفارش شما .تحویل داده شد.موفق باشید
-
سلام
واقعا بی نظیر هستن .
هم پشتیبانی هم آنلاین - هم تلفنی - هم اس ام اسی - هم تیکت
آپ تایم سرور واعا خوب بود تا الان .
5 تا سرور دارم از ایشون واقعا راضی هستم .
ایشالا که همیشه موفق باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_jon
سلام
واقعا بی نظیر هستن .
هم پشتیبانی هم آنلاین - هم تلفنی - هم اس ام اسی - هم تیکت
آپ تایم سرور واعا خوب بود تا الان .
5 تا سرور دارم از ایشون واقعا راضی هستم .
ایشالا که همیشه موفق باشن
با تشکر از سفارش های شما و نظر لطف شما.امیدواریم همچنان کیفیت و ساپورت ما نظر شمارا جلب کند
-
سرور جدید از دیتا سنتر های امریکا choopa-datashuck اضاف شد تست پورت سرور و ای پی جهت تست
سرور زیر از دیتا سنتر choopa امریکا میباشد در حالی که 70 % سرور فول میباشد.!
66.55.129.227 ip test:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%D8%B1-dl-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%D8%B1-dl-png
-
-
یه سوال داشتم.
بنده مصرف بالایی دارم. تقریبا به صورت دائم 2مگابایت در ثانیه (یک مگ دریافت یک مگ ارسال) مصرف پورت داره. یعنی راحت به بالای 2-3 ترابایت در ماه میرسه.
البته بعد از یکی دوماه دیگه این مصرف حداکثر به 1ترابایت میرسه. اگر مشکلی ندارید بنده 2عدد سرور با رم 512 یا 1گیگ سفارش بدم.
همچنین قیمت ها ثابت هستند؟ تغییر آی پی و یا انتقال سرور که ندارید؟ چو بنده تا 4ماه نمیخوام هیچ گونه انتقالی انجام بشه و حضور هم نخواهم داشت. سرور انگلیس مدنظر بنده هست.
-
قیمت ها تا زمانی که دلار تغیری جدی نکند همین میباشد.
ای پی هم عوض نمیشه مگه مشکلی خواستی پیش بیاد
پهنای باند هم روی سرور های انگلیس مشکلی ندارد.
-
تمامی سفارش های دیروز و امروز تحویل داده شد.
-
-
-
-
-
قیمت هر آی پی اضافه چه میزانه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freelove
قیمت هر آی پی اضافه چه میزانه؟
ای پی اضافه متاسفانه روی سرور ها نمیتونیم بدیم
-
شاید دیر پاسخ دادم ولی من قبولشون دارم ;)
-
تعویض سیستم عامل چندبار رایگان ؟
پهنای باند نامحدود ؟
نوع هارد ssd ?
رم و سی پی یو اختصاصی هست ؟
-
با سلام
دوستان توجه کنید
بنده دیروز صبح خیلی عجله داشتم که یک سرور برای یوزر هام تهیه کنم از ایشون شرایط رو پرسیدم گفتن ..... گفتم تحویل کی گفت عصر نهایتا شب
خرید کردم
امروز بهشون میگم چی شد پس چرا تحویل ندادید میگن مگه نمیبینی تو سایت نوشته 1 تا 48 ساعت !!!!!
بهشون میگم آقا من عجله دارم نمیتونی تحویل بدید هزینه رو برگشت بدید از جای دیگری تهیه کنم
میگه ما برگشت نداریم باید وایسی !!!!
یک بار دیگر هم قبلا از ایشون خرید کرده بودم که یادمه اون بار هم سرورشون کیفیت پایینی داشت پر از قطعی و به هیچ وجه جوابگو نبودن و هنگام تمدید هزینه تمدید رو 2 برابر محاسبه کردن اما متاسفانه این بار یادم نبود این همون آدمه و دوباره پولم رو دور ریختم
خلاصه ایشون برای یک وی پی اس تونل از بنده 50 تومان گرفتن و 36 ساعت میگذره هیچ سرویسی تحویل ندادن و اصلا هم جوابگو نیست و میگن باشد وایسی پول هم پس نمیدن
حالا دوست داشتید با این شرایط از این آدم خرید کنید
-
salam alaki poshte saresh harf nazan man chand sale mishnasameshun ta hala hamchin barkhordi azashun nadidam:67:
-
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
motherlikher
با سلام
دوستان توجه کنید
بنده دیروز صبح خیلی عجله داشتم که یک سرور برای یوزر هام تهیه کنم از ایشون شرایط رو پرسیدم گفتن ..... گفتم تحویل کی گفت عصر نهایتا شب
خرید کردم
امروز بهشون میگم چی شد پس چرا تحویل ندادید میگن مگه نمیبینی تو سایت نوشته 1 تا 48 ساعت !!!!!
بهشون میگم آقا من عجله دارم نمیتونی تحویل بدید هزینه رو برگشت بدید از جای دیگری تهیه کنم
میگه ما برگشت نداریم باید وایسی !!!!
یک بار دیگر هم قبلا از ایشون خرید کرده بودم که یادمه اون بار هم سرورشون کیفیت پایینی داشت پر از قطعی و به هیچ وجه جوابگو نبودن و هنگام تمدید هزینه تمدید رو 2 برابر محاسبه کردن اما متاسفانه این بار یادم نبود این همون آدمه و دوباره پولم رو دور ریختم
خلاصه ایشون برای یک وی پی اس تونل از بنده 50 تومان گرفتن و 36 ساعت میگذره هیچ سرویسی تحویل ندادن و اصلا هم جوابگو نیست و میگن باشد وایسی پول هم پس نمیدن
حالا دوست داشتید با این شرایط از این آدم خرید کنید
شما اگه یکبار خریدید دیدید بی کیفیت هست دلیل نداره باز بخرید
پپس چرا خریدید؟اگر واقعا خرید کرده بودید گرون شده به خاطر نوسان دلار بوده ولی بازم قیمت هامون نسبت به جاهای دیگه فکر کنم خوب باشه !!
عجله شما هم به من ربطی نداره بیاید اینجا الکی حرف بزنید !!طبق تضمین سایت ارسال شده
روز اول گفتید زود میخوام منم گفتم سعی میکنم تا عصر بدمتون نشد فردا میدمتون
نگفتم حتما عصر میدم
بعدش هم 24 ساعت نشده ارسا شده
کاش یکم میفهمیدم این جیزا رو الکی نمیرفتیم حرف بزنیم
و..
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elshan22
salam alaki poshte saresh harf nazan man chand sale mishnasameshun ta hala hamchin barkhordi azashun nadidam:67:
شما لطف دارید عزیز بعضی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
expres
دوست عزیز یه تاخیر چند ساعته باعث نمیشه شما بییاید اینجا پشت سر این بنده خدا اینجوری حرف بزنید. شاید مشکلی پیش اومده که سرور رو دور تحویل داده. من که 4 ساله باهاشون کار میکنم و یک ساعت هم تاخیر نداشتن.:-
اره بعضی ها نمیفهمن در حدشون نیست درک کنن.ممنون از شما
-
baziha nemidunam hadaeshun chie ya ki ferestadateshun ke bian intori poshte sare aghaye zare beharfan vali man shakhsan azashun raziam shode mosaferat budan karmandeshun nabude saato montazer namundam karmandeshun biad javabe tickte mano bede zang zadam be khode aghaye zare khodeshun ba in ke mosaferat budan karamo ra endakhtan :67::x:x:-*:-*
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royasoft
شاید دیر پاسخ دادم ولی من قبولشون دارم ;)
ممنون از شما دوست عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
تعویض سیستم عامل چندبار رایگان ؟
پهنای باند نامحدود ؟
نوع هارد ssd ?
رم و سی پی یو اختصاصی هست ؟
1 بار رایگان هست
بله نامحدود
بله اس اس دی هست 10 گیگ اول سیست عامل رو میاریم بالا بقیش هارد نوع عادی ساتا میدیم
بله اختصاصی هست
-
آقا این سروری که ما دیروز سفارش دادیم چی شد؟ قابل تحویل هست یا ما به فکر یه جای دیگه باشیم؟
تیکت ها که جواب داده نشده، تلفن هم که خاموشه، تو یاهو هم که افلاینید؛ ما از کجا پیگیر باشیم؟
ما هم به کسای دیگه قول دادیم خب؛
لطفا بررسی کنید
-
سلام از دیتا سنتر choopa سرور میخوام موجودی دارین؟