دوستان خود مدیر مسئول زرین پال گفت قابلیت ادیت داره ولی گفت تو وب هاست تاکینگ جستجو کنم ولی چیزی ندیدم اگه دوستان دسدن خبر بدهند....
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خود مدیر مسئول زرین پال گفت قابلیت ادیت داره ولی گفت تو وب هاست تاکینگ جستجو کنم ولی چیزی ندیدم اگه دوستان دسدن خبر بدهند....
دوستان سایت پی لاین چرا باز نمیشه؟
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی الان باز ميشه.
میهن پال چرا نیست توی لیست ؟
میهن پال عالیه
همين که تونست نظر شما رو جلب کنه برای بنده کافی هست. :-> زحمتش با روبات هست که ميتونه اينکار رو انجام بده.نقل قول:
میگم شما انقدر زحمت میکشی "سامانه پرداخت اینترنتی" رو همه جا لینک میکنی به zarinpal نمیدونی که اینجا همه لینک ها nofollow هست و تاثیری نداره ؟:دی
شما يک نظر سنجی جديد برگزار کنيد. سرويس های جديد رو هم بزاريد. قطعا نتايج متفاوت خواهد بود.
من هم زرین پال هم پی لاین استفاده کردم به نظرم پی لاین بی نظیره البته نمیگم زرین پال بده یا خوبه ولی در حد پی لاین نیست باقی درگاهها رو چون استفاده نکردم نظری ندارم ولی با این حال نتایج نظرسنجی واقعیت رو نشون میده
دوست عزیز من نمیخوام بگم درگاه شما مشکل داره شما تو این حوزه سابقتون از همه بالاتره و مراحل کار با درگاه شمارو هم میدونم منم طبق تجربم گفتم ولی شما قضاوت به کاربرا واگذار کنید:قبول کنید درگاه پی لاین یا حتی پارسپال که دوستان میگن تو خیلی از موارد از شما سبقت گرفتند مخصوصا پی لاین که بنظرم عالیه و تونسته نیاز کاربرو تشخیص بده و قطعا همین رمز موفقیتش است
با احترام
فقط payline
در مورد سبقت که فکر نميکنم الان شرکت های معتبری هستند که در کنار درگاه های بانکی خودشون دارن از درگاه زرين پال استفاده ميکنن.
در مورد نتايج هم اين نظرسنجی قديمی هست. الان سايت های جديدی اومدن که با کارمزد کمتر سرويس های مناسبتری ارائه ميدن. (قطعا نتايج به سمت اون سايت ها تغيير ميکنه.) و نميشه منکر وجود اون سايت ها شد.
در پايان هم پيشنهاد ميکنم برای استفاده از سرويس های جديد زرين پال حتما نسبت به افزايش سطح تاييد به طلائی اقدام کنيد.
pay line من خیلی راضی هستم ازش خیلی خوب تسویه میکنن
میهن پال هم خوبه و رضایت کامل دارم ازش
پی لاین 3>
من هم از زرین پال استفاده میکنم ولی به نظرم اگر شرایط تایید به سطح طلایی رو آسون تر میکرد میتونست کاربران رو راضی تر کنه
ولی با این شرایطی که داره و باید به دفتر خانه و یا حضوری به شرکت مراجعه بشه و قراداد امضا بشه یکم کار رو برای کاربر سخت میکنه
اگر میشد به صورت آنلاین سطح حساب رو به طلایی ارتقا داد حرف نداشت مخصوصا برای کاربران با سابقه شون که چندین ساله دارن از سرویسشون استفاده میکنن باید امکانات ویژه ای قرار بدن
در مورد سایر درگاه ها هم اطلاعی ندارم چون باهاشون کار نکردم تا به حال.
پارس پال خوبه چون کارمزد 1 درصد
پی لاین هم خوبه چون درگاه مستقیم داره
ولی ما که از بانک ملت درگاه مستقیم داریم مال خود بانک یک چیز دیگه هست
و پرداخت امن پاسارگاد هم داریم راضی هستیم
پرداخت امن پاسارگاد هم خوبه ولی الان که 1 درصد کارمزد کردند و 3 روز طول میکشه جهت تسویه به صورت خودکار هست
ولی پرداخت امن پاسارگاد یک چیزش خوبه که میتونی آی پی معرفی کنی یعنی محدودیت ای پی نیست
کسانی که محدودیت سنی دارند و یا میخوان واسه چیز یی ان و صاکز استفاده کنن، میهن پال بهترینه. پیشتیبانی عالی و تسویه هم خیلی خوبه. واسه من یه بار کمتر از پنج دقیقه و سه بار دیگه تا یک ساعت.
تو بقیه هم پارس پال رو امتحان کردم که عالیه. هم همه چیز رو پیامک میکنن، پشتیبانی تیکتی هم عالیه.
نه فقط توی این انجمن بلکه جا های دیگه هم دیدم
که پی لان رتبه خوبی داشته
جهان پی چطور هست دوستان؟؟
تاپیک آپدیت شد و میهن پال و جهان پال به تاپیک اضافه شدن ولی متاسفانه نمیشه به نظرسنجی اضافشون کرد ...فرستنده و تک پرداخت هم چون کسی باهاشون کار نکرده حذف شدن ...
شتاب.بیز هم بخاطر تاپیک هایی که راجع به کلاهبرداریش زده شد از تاپیک حذف شد.
اگر تجربه کار کردن با این درگاه هارو دارید نظر بدید و تو نظرسنجی هم شرکت کنید
تا الان payline با 50 رای اول parspal با 28 رای دوم و زرین پال با 23 رای سوم هستن
توی درگاه های واسطه ای به هیچ عنوان امکان تسویه منظم نیست
مثلا قبلا درگاه بانک ملت 3 - 4 ساعت بعد از پرداخت به حساب واریز میکرد اما به خاطر ساپرک الان ساعت های 1 - 5 بامداد واریز میکنه و منظم هست و نیازی به درخواست و ... نیست
درگاه های واسطه ای هم میخواین این مدلی کار کنن اما نمیتونن
دلیلش معلوم نیست
کلاهبرداری هم تو این زمینه بیشتر شده و کسی هم بهش رسیدگی نمیکنه
یه مدت همه جا دیدیم که دارم فیلم به صورت پستی میفروشن که بعد یه مدت پلیس فتا با اطلعات همشون رو جمع کرد و با جریمه های بسیار سنگینی جزیمه کرد اما الان درگاه های واسطه ای میاین پول های چند صد میلیونی رو میخورن آب از آب هم تکون نمیره
واقعا زمونه بدی شده ... !
من که جهان پی رو قبول دارم
بهترین درگاهی که تا حالا دیدم جهان پی بوده
تسویه کمتر از 1 ساعت رو انجام میدن
ما الان مدت زیادی با پ لاین کار کردیم و زرین پال،هردو خوب بودن مشکل نداشتیم با هاشون در این چند ساله/اما جدیدا از جهان پی استفاده میکنیم که اینم خوبه
زرین پال و پ لاین در مقابل جهان پی هیچی نیستن
کامل ترین درگاه پرداخت جهان پی میباشد
من در حال حاضر از جهان پي و پي لاين استفاده ميكنم.
میهن پال یک ساله من استفاده میکنم کاملا راضی ام تسویه به موقع وکلا یک درصد کارمزد
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
مدت زیادی هست که با پی لاین استفاده میکنیم و راضی کننده هست
با عرض معذرت:
ارسال پست به تاپیک اصلیش:
http://www.webhostingtalk.ir/f42/107210/index4.html
پی لاین همه جوره عالیه!
یعنی هر کسی بخواد سیستمی راه بندازه اگر مثل پی لاین باشه و درصد رو پایین تر بگیره به نظرم موفق خواهد بود.
البته اعتبار پی لاین خیلی خوبه + پشتیبانی که ساعت 12 شب هم جواب تیکت دادن.
عالی هستن. ساعت 12:30 شب واریز زدم صبح تو حسابم بوده!
بهترین درگاه پرداخت از نظر استفاده شش ساله من فقط پارس پال و بعد زرین پال
گزینه سوم payline.ir
اگه سیبا پال تو نظرسنجی بود حتما سیبا پال رو انتخاب میکردم:)
زرین پال قدیمی ترین است بعد جهان پی بعد پی لاین
از نظر من
زرین پال که دورش گذشته .
الان دوره پی لاینو جهان پی و سیبا پاله.
جهان پی تصویه حسابش عالیه .
سیبا پال هم عالیه .
پی لاین هم عالیه.
شما از چه نظری این سوالو کردید ؟
از امکانات ؟
اگه امکاناته سیبا پال