-
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
ممنون از شما ، ولی بعضی از افراد درکی همچون شما ندارند ، فقط دنبال این هستند که کسی رو خراب کنند.
نمونش در پیام خصوصی بنده ست
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی از دو دیتا سنتر بزرگ امریکا -colocrossing و المان- hetzner با قیمت استثنایی به مدت محدود + پشتیبانی تضمینی-کولو سرور
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
البته مشتریان حق دارند که شک و شبهه داشته باشند. عملکرد شما در کوتاه و بلند مدت بهترین تبلیغ هست. دیگه اون زمانهایی که نیاز به تبلیغهای آنچنانی بود سپری شده.
اولین شرط رقابت اخلاق هست. مشتریان دائمی و حرفهای هم گوش به حرفهای حاشیهای نخواهند داد و نهایتا تسلیم برنده رقابت خواهند شد.
متاسفانه توی فضای کسب و کار ایران، اکثر افراد دنبال سودهای مقطعی و زودبازده هستند.
به امید روزهای بهتر...
یا حق
-
1 فایل پیوست
خب, من مشتری فناوری سرور بودم که با اونا مشکل داشتم ولی وقتی گفتم من از فناوری سرور, سرور داشتم فورا سرور رو در عرض نیم ساعت بهم تحویل دادن.
تا الآن هم که باهاش کار کردم واقعا راضی ام و مشکلی نداره. در ضمن سرعت دانلودش واقعا برام عجیب بود و من اولین باری بود که با همچین سرعتی برخورد می کردم!, حدود 30 مگابایت به ثانیه!, اسکرینشات رو آپلود کردم می تونین ببینین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
من از شما یک سوال دارم،
شما داری نهایت تلاش رو میکنی تا بهترین سرویس دهی رو بدی به کاربرات، روز ها زحمت میشکی ولی یک روز یکی میاد با یک کلیک بهت تحمت میزنه و ابیرو که با هزار زحمت جمع کردی میبره ، سپس شما با ملایمت و لطافت باهاش حرف زنی؟
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام
ببینید حرف شما درسته قبول دارم
اما ایشون هم نمیخواسته تهمت بزنه بلکه تشابه اسمها این اشتباه رو به وجود آورده والا کدوم آدم سالم عاقلی یهویی میاد وسط تاپیک بخواد کسی رو خراب کنه
بنده هم بعد از خوندن اون پست و رفتن به تاپیک اون یارو اون فکرو کردم و تعجب کردم پس به من مشتری هم حق بدید یه لحظه این فکرو کردم
در هر صورت اگر شائبه تهمت زدن در پست من بوده من از شما عذرخواهی میکنم و از مدیران میخوام که پستهای اضافی و سوتفاهم رو پاک کنند تا تاپیک از روند فروش منحرف نشه
موفق باشید
دوست عزیز من شما رو مقصر نمیدونم اون کسی رو مقصر می دونم که الکی اومد به ما توهین کرد ، هم در تاپیک هم در پ.خ
-
با سلام
http://www.webhostingtalk.ir/f15/61399/
به نظر من شما با این یارو کلاه برداره یکی هستید
-
-
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست عزیز شما خوب هستین؟سر حال هستید؟
مدارک شناسایی اسکن کنم که بنده این کلاه بردار نیستم؟
به هر حال من دیگه به گفته های احمقانه و بی فکر شما اهمیتی نمیدم فقط و فقط به مدیران گزارش میدهم تا بررسی های لازم را انجام دهند.
وقعآ برای افرادی همچون شما متاسف هستم که حتی از درکی ناچیز هم عاجز هستند..
الان که سایت شما باز نمیشه این چه جور شرکتی هست که سایت خودش باز نمیشه ! الان اگه وی پی اس قطع بشه چطور میخوان پیگیر مشکلش باشن
بعد شما میگید این فرد نیستید ثابت کنید
لطفا آدرس شرکتتون تو مشهد هست قرار بدید تا حضوری بیام پیشتون ببینیم واقعا شرکت دارید و...
-
سایت به درست باز میشه و مشکلی نداره .
درضمن ما مشهد نیستم ، در شهرستان تالش هستیم اگر تشریف دارید بگید آدرس بدیم بتا حضوری ملاقات کنیم شما رو
شماره تلفن شرکت هم داخل سایت ذکر شده.
تماس با ما : 4235632-0182
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
سایت به درست باز میشه و مشکلی نداره .
درضمن ما مشهد نیستم ، در شهرستان تالش هستیم اگر تشریف دارید بگید آدرس بدیم بتا حضوری ملاقات کنیم شما رو
شماره تلفن شرکت هم داخل سایت ذکر شده.
تماس با ما : 4235632-0182
لطفا آدرس دقیق بدید
شماره ثبت شرکت هم بزارید ممنون میشم
-
گیلان-تالش ، خیابان بهشتی،روبه روی بیمارستان نورانی.
شماره ثبت با مسئولیت محدود نداریم دوست من ، ولی تا هفته دیگر شرکت ثبت شده خواهیم شد (در حال پیگیری برای دریافت شماره ثبت هستیم)
-
از سر ظهر منتظر ارسال اطلاعات هستم و هنوز چیزی ندیدم. متاسفانه یه خرده گروهشون کند عمل میکنن.
-
جناب uisoftware عزیز امروز جمعه هست و بیشتر کارمندان پشتیبانی نیستند.
لطف کنید تیکت بدید تا سریعآ تحویل بشه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
جناب
uisoftware عزیز امروز جمعه هست و بیشتر کارمندان پشتیبانی نیستند.
لطف کنید تیکت بدید تا سریعآ تحویل بشه
ممنون
ساعت ۲ بعدازظهر تیکت کردم.
-
کلاه برداری با وعده های دروغین
سلام
عذر خواهی میکنم اول بابت اینکه این موضوع رو اینجا مطرح میکنم
من به دلیل اینکه پست هام زیر صد عدد بود نمیتونم تاپیک بزنم و مجبورم به اطلاع شما دوستان عزیز این مسئله رو برسونم.
چند وقت پیش بنده تو همین سایت یه موضوعی پیدا کردم با عنوان:
فروس سرور مجازی رم 512 ماهیانه 7500 تومان
خوب دیدم قیمت خوبه و اکثریت هم در صفحه او راضی هستن
پول واریز کردم و بعد به یکسری مشکلات خوردم که تو گفتگویی که با این مسئول سایت یاسVPS داشتم همه رو گفتم
که ایشون چه چیزها گفتن و چگونه عمل کردن!
!اما در صفحات پایانی (22،23)دیدم همه از دم ناراضی!(البته بعد از واریز پول)
این متن گفتگوی ما در مسنجر یاهوست
اما این اواخر ایشون اصلا کلا زیر و رو شدن و تاپیک برگشت کلا
همه شروع کردن به بد گفتین.پشتیبانی ضعیفه و .....
و بعد چند روز هم کلا به دلایل نامعلوم اصلل تاپیک قفل شد که شد...
میتونید تاپیک و متن گفتگو من و ایشون رو مطالع کنید تا دقیقا متوجه موضوع بشین..
ممنون از ایکه وقتتون رو به من دادین و حتما اطلاع رسانی کنید تا چنین افرادی رشد نکنن و...
-
خوب دوست عزیز این موضوع چه ربطی به ما داره؟ :|
دوستان یک سوال ، اینجا مدیر نداره؟ که این قدر شیر تو شیر هست؟(عذر میخوام بابت ادبیات بد ولی واقعآ صبر من به سر رسیده )
-
ؤیپورت به مدیر بدید میاد همه رو پاک میکنه
-
خیلی وفته که ریپورت دادیم..
ولی اصلآ توجه نمیکنند.
-
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم. ولی اصلا راضی نبودم. پشتیبانی ضعیف یکی از مهمترین دلایل نارضابتی این بنده از کولوسرور هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zhigool_karaj
من یک سرویس از کوکو سرور گرفتم....
دوست عزیز خدا رو شکر یکی از نقاط قوت ما (البته از نظرکاربران) پیشتیبانی ماست... البته این چند روز اخیر دیتا بیس whmcs با مشکل روبه رو شده بود و تیکت ها ثبت نمیشد... و این مشکل رفع گردید.
اگه مشکلی یا سوالی هست میتونید تیکت بزنید امیدواریم بتونیم رضایتتون رو جلب کنیم.
تشکر از انتقاد شما.
-
ما که گرفتیم راضی هستیم هم سرور خوبه هم پشتیبانی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام ما سفارش دادیم اما اجازه پرداخت نمیده توی پنل هم جایی برای پرداخت نبیت لطفا پیگیری کنید
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام - عزیز بهتر نیست تیکت بزنید در سایتشون ؟ اینجا تاپیک فروش هست و اولویت پشتیبانی مشتری برای همه ماها ( هاستینگی ها ) سایتمون و تلفنمون هست - فروم ی جای عمومی هست و اولویت پشتیبانی بعدی قرار میگیره . ضمن اینکه کسی ساعت 2 - 3 صبح تعهد نمیده بیدار باشه و کارای مشتری ها رو انجام بده. خودتون رو باید بزارید جای فروشنده - اونم انسانه اگر جوری خستش کنید که پشیمون بشه ( خیلی که آدم خوبی که باشه ) میاد میگه میخوام جمع کنم - هر چی باشه 8 ساله تو این کار هستم به شخصه و میدونم چه فشاری روی سرویس دهنده هست و باید چقدر صبور باشه - بزارید اگر کسی داره کارشو ( داره سعی میکنه ) خوب انجام بده کمکش کنید و راه رو باز نگه داریم - به امید اون وضعیت - ببخشید فقط خواستم بگم باید تیکت بزنید یا مشکلی بود زنگ بزنید به فروشنده اما صحبتم طولانی شد ( دلمون پره دیگه :دی ) - فروم رو یا یاهو رو محل ساپورت تصور نکنید - ممنون از همگی
سلام تشکر از شما اما ما هم نگفتیم الان پیگیری کنن کلمه ی الان از ما شنیدید ؟؟
اول فکر کردم مشکل از سایت هستش که برطرف شد در هر حال شب خوش.
-
برید تو بخش سرویس های من از اونجا پرداخت کنید :105:
-
سلام
هزينه ي 500 گيگ
1 ترابايت
2 ترابايت
هارد اضافه رو بيان كنيد
-
نقل قول:
هر ۱۰۰ گیگ هارد اضافه ۱۰ هزار تومان میباشد.
این مبلغ باید ماهانه پرداخت بشه ؟
اگر جواب مثبت هست در صورت انصراف برای ماه بعدی به چه صورت هست؟
-
سلام من سرویس صبح گرفتم ولی نه پشتیبان هست نه سرور رو تحویل دادن ؟!
میشه پیگیری کنید .
-
سلام متاسفانه سرویسی که گرفتیم از این شرکت ما رو به غلط کردن انداخت
سفارش دادیم گفتن تو وب هاستینگ تالک تاییدمون کنید گفتیم چشم اومدم نوشتم
پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.
اما چند روز بعد سرور به فنا رفت کانفیگ افتضاح
اور سل یا .... نمیدونم خودشون میگن ما اتک میشیم اما 4 ساله همچین دشمنی نداشتیم 3 روز بدون وقفه مارو اتک کنه که سرور نتونه بالا بیاد
تیکت هم دیگه خیلی دیر جواب میدن
و الانم خیلی راحت میگن برید یه جای دیگه در به در شدیم
با 160 تا مشتری سایت هامون داون شده و موندیم تو گل
خدا عاقبتتون رو بخیر کنه
نظر همکاران راجع به این قضیه اینجا هست میتونید ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/f7/67616/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
سلام متاسفانه سرویسی که گرفتیم از این شرکت ما رو به غلط کردن انداخت
سفارش دادیم گفتن تو وب هاستینگ تالک تاییدمون کنید گفتیم چشم اومدم نوشتم
پشتیبانی خوبی ارائه میدن سرور داریم از ایشون انشالله که به همین روال کار ادامه پیدا کنه.
اما چند روز بعد سرور به فنا رفت کانفیگ افتضاح
اور سل یا .... نمیدونم خودشون میگن ما اتک میشیم اما 4 ساله همچین دشمنی نداشتیم 3 روز بدون وقفه مارو اتک کنه که سرور نتونه بالا بیاد
تیکت هم دیگه خیلی دیر جواب میدن
و الانم خیلی راحت میگن برید یه جای دیگه در به در شدیم
با 160 تا مشتری سایت هامون داون شده و موندیم تو گل
خدا عاقبتتون رو بخیر کنه
نظر همکاران راجع به این قضیه اینجا هست میتونید ببینید
متاسفانه پستی که راجع به این موضوع ایجاد کرده بودیم توسط مدیرانمحترم پاک شدهنزدیک به 20 نفر روی این موضوع جوابیه گذاشته بودند
-
دوست عزیز به سرور شما داره حمله میشه... لود سی پی یو سرور مارو برده بالا ...
به خاطر شما نمیتونیم مشتری های دیگه مون رو فدا کنیم که...
مشکل دارید حتما که پستتون حذف شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samaras
این مبلغ باید ماهانه پرداخت بشه ؟
اگر جواب مثبت هست در صورت انصراف برای ماه بعدی به چه صورت هست؟
اینم لطف کنید جواب بدید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
coloserver
دوست عزیز به سرور شما داره حمله میشه... لود سی پی یو سرور مارو برده بالا ...
به خاطر شما نمیتونیم مشتری های دیگه مون رو فدا کنیم که...
مشکل دارید حتما که پستتون حذف شده است.
================================================== ====
مشکل شما دارید که 3 روزه سرورتون ما رو بیچاره کرده مرد حسابی بجای اینکه اینجا اینجوری جواب بدید برید تو پرتال تیکت هایی که از صبح تا حالا داریم میدیم رو جواب بدید
سرور رو روشن کنید تا بک اپ بگیریم اینچه جورشه دیگه گندش رو بالا اوردید با این سرویستون
اتک چیه به هرکی بگی خندش میگیره 3 روزه سرور مشکل داره بدون وقفه قطعه همه میگن این چیزی نیست جز اورسل کردن
بک اپ هم نمیتونید بدید؟
-
سلام
ممنون از دوستهای خوبم جناب قلی زاده و رادمنش عزیز که اینقد هوای مشتری رو دارن تشکر میکنم :53:
بنده امروز ازشون سرور خریداری کردم کیفیتش تا به الان هر تستی داشتم انجام دادم عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی بوده عالی امیدوارم به همین روال ادامه داشته باشه :54:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zerocpanel
سلام
ممنون از دوستهای خوبم جناب قلی زاده و رادمنش عزیز که اینقد هوای مشتری رو دارن تشکر میکنم :53:
بنده امروز ازشون سرور خریداری کردم کیفیتش تا به الان هر تستی داشتم انجام دادم عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی بوده عالی امیدوارم به همین روال ادامه داشته باشه :54:
==================================================
امیدوارم شما هم به روز مادچار نشی الان 3 روزه سرورمون مشکل داره
این باره صدمه درخواست ریستارت میدم
فقط یکنفر میاد توی پرتال میگه
کمی صبر بفرمایید رسیدگی میشه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
================================================== ====
مشکل شما ...
عزیز اینجا فروم هست و جای پشتیبانی نیست...
در ضمن برای چندمین بار عرض میکنم VPs شما لود سی پی یو مارو بسیار افزایش داده به همین دلیل off شده ...
تیکت بدین تا روشن بشه و بک اپ هارو بردارید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
سلام من سرویس صبح ....
دوستان ما نمیتونیم تو تاپیک بیایم مشکلاتتون رو حل کنیم...
دوست عزیز تیکت بدین تا مشکلتون بررسی شه..
-