پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
سلام/مشکلی تو سایتتونه که قبلا هم گزارش شده /ولی هنوز حل نشده
تو قسمت دسته بندی ها: خیلی از گزینه ها گذاشتین که خالیه و برای خرید همشو تست میکنیم میبینیم خالیه/ اونایی که واقعا دارین رو بزارین که مشتری وقتش تلف نشه/ (گزینه زیاد دلیل بر خوب بودن نیست)
پاسخ : فروش سرورهای مجازی آلمان با منابع اختصاصی همراه با تست و ضمانت + پشتیبانی 24/7 [هزارنویس]
پنل نمایندگی فروش؟! موجود هست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
پنل نمایندگی فروش؟! موجود هست؟!
خیر
یک عدد سرور 1024 المان خریداری شد
- Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
دارم از ایشون
سرور با مشخصات زیر را تحویل گرفتم. کار بی نقص و با کیفیت. ممنون از شما.
Hetz-5 - Ram : 3072 MB - HDD : 200 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 1600 Mhtz | Bandwich : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 55 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
2 سرور مجازی دیگر با این مشخصات موجود است :
Hetz-6 -
Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000 Mhtz | Bandwich : 3TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 100 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
چنانچه مایل هستید در پرتال کاربران هزارنویس تیکت ارسال نمایید .
یکی از سیستم های مورد نظر به بنده تحویل داده شد
بنده جدیداً از ایشون سرویس خریدم که ازشون راضی بودم ، امیدوارم تا آخر اینطور پیش بره
سپاس
سلام سرور مجازی با تورنت مشکلی ندارند؟بعد از خرید کانفیگ رایگان انجام میدین iiis ,.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jaber166
سلام سرور مجازی با تورنت مشکلی ندارند؟بعد از خرید کانفیگ رایگان انجام میدین iiis ,.....
کانفیگ های پیشفرض با درخواست مشتری رایگان انجام خواهند شد.
برای سوالات بیشتر (بعد از ثبت نام) با واحد فروش مکاتبه فرمایید.
Hetz-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 600 Mhtz | Bandwich : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
خرید کردم ازشون..
سرور برای دانلود و آپلود تا سقف 250 هزار تومان، با کیفیت خیلی خوب هم دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid1f
سرور برای دانلود و آپلود تا سقف 250 هزار تومان، با کیفیت خیلی خوب هم دارید ؟
بله
مشتریانی بسیاری با سایت های خاص، از این پلن هزارنویس استفاده می نمایند که به دلیل حریم خصوصی شرکت، امکان درج نام آن شرکت ها وجود ندارد.
سلام
من اهل تعریف الکی نیستم چیزی که تجربه کردمو میگم نزدیک به 4 تا سرور عوض کرده بودم واقعا خسته شده بودم
از ایشون من یه وی پی اس گرفتم به قیمت 100 تومن و وقتی یه چتروم رو رو سرورش اوردم دقیقا به اندازه یه سرور اختصاصی 300 هزار تومنی کیفیت و قدرت داشت
در واقع منابع سرور 100 تومنی ایشون مثلا باید حدود 250-300 کاربر انلاین چت روم روی اسکریپت ای تی چتو ساپورت کنه اما برای ما تا 800 کاربر میکشه تا حالا سابقه نداشته !!!!!
کیفیت سرویس هاش واقعا یکی از بهترین هاست حتی ایشون تا ساعات 4-3 شب هم انلاینه که نشان از پشتیبانی خوب رو میده
just hezarnevis :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bl4ck
سلام
من اهل تعریف الکی نیستم چیزی که تجربه کردمو میگم نزدیک به 4 تا سرور عوض کرده بودم واقعا خسته شده بودم
از ایشون من یه وی پی اس گرفتم به قیمت 100 تومن و وقتی یه چتروم رو رو سرورش اوردم دقیقا به اندازه یه سرور اختصاصی 300 هزار تومنی کیفیت و قدرت داشت
در واقع منابع سرور 100 تومنی ایشون مثلا باید حدود 250-300 کاربر انلاین چت روم روی اسکریپت ای تی چتو ساپورت کنه اما برای ما تا 800 کاربر میکشه تا حالا سابقه نداشته !!!!!
کیفیت سرویس هاش واقعا یکی از بهترین هاست حتی ایشون تا ساعات 4-3 شب هم انلاینه که نشان از پشتیبانی خوب رو میده
just hezarnevis :x
پلن شما از :
Hetz-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
به :
Hetz-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
CPU : Intel® Xeon® E3-1245 8 Core | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ارتقا یافت.
---------------------------------
خواهش میکنم، از توجه شما سپاسگذارم.
خرسند و پایدار باشید.
سلام
خسته نباشید
من قبلا ازتون سرویس داشتم و راضی بودم. مشکل دان تایم و قطعی و اینا نداشت.
الان یه وی پی اس با رم 1 میخواستم.
ممکنه رم 1 رو 30 حساب کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ar@sh
سلام
خسته نباشید
من قبلا ازتون سرویس داشتم و راضی بودم. مشکل دان تایم و قطعی و اینا نداشت.
الان یه وی پی اس با رم 1 میخواستم.
ممکنه رم 1 رو 30 حساب کنید؟
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
با تخفیف ماهانه : 30 هزار تومان به شما ارایه خواهد شد. از طریق پرتال کاربران هزارنویس سفارش دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
Hetz-3 -
Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 1 Core 900 Mhtz | Bandwidth : Unlimited | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه 35 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
با تخفیف ماهانه : 30 هزار تومان به شما ارایه خواهد شد. از طریق
پرتال کاربران هزارنویس سفارش دهید.
سفارش داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ar@sh
سفارش داده شد.
از حسن انتخاب و اعتماد شما قدردانیم. :53:
اطلاعات سرویس تیکت گردید.
نقل قول:
Hetz-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 80 GB
سفارش داده شد و در کمترین زمان ممکن سرویس رو تحویل دادند.