شما دارید زیادی بزرگش میکنید جایگزین سرور خوب بسیار ساده است بعضیها اینجا بفکر جیب خودشونن نه سرور خوب دیگه پیدا نمیشه !!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
شما دارید زیادی بزرگش میکنید جایگزین سرور خوب بسیار ساده است بعضیها اینجا بفکر جیب خودشونن نه سرور خوب دیگه پیدا نمیشه !!!!!!
بابا بیخیال شین من که سرویس نداشتم دارم کم کم فکر میکنم دنیای اینترنت به پایان رسیده والله:))
نمی دانستم ولی مثل اینکه hostdl اصلا فروش بلند مدت سالانه و ... نداشته!؟
هر سایت پربازدید معمولا در آمد داره همینجوری که نیست
دیگه نهایتا یک سرور اختصاصی کیم سوفی که میتونن بگیرن واسه سایت هاشون یا یک سرور مجازی
بعدشم اینقدری که اینجا یک عده با هم دعوا میکنن کسی نمیتونه تمرکز کنه که چیکار کنه!
آرزوی موفقیت دارم برای همه!
انشاالله از این سر در گمی در بیایید!
اقا نمی خوام بحث رو سیاسی کنم نمی خوام کسی رو مقصر بدونم
ولی میخوام اینو بگم
دولت مردان ما اینقدر عقل ندارن با این شرایط سخت بیان یک نرخ مرجع ثابتی به این گونه شرکت ها بدن یا دست بال اون هارو بگیرن این همه امدن به شرکت های کوچیک کمک کردن ولی به این گونه شرکت ها نه (چون دولت مردان ما اینترنت رو فکر میکند ابزار دشمن هست )( ولی اینجا هم بگم ما ایرانی ها همیشه اماده خوریم در همه شرایط به این فکر نمیکینم یک شرکت به این بزرگی نابود شد یک ضربه بزرگی به قسمت های اقتصادی و هاستینگ و ... وارد شده) والا اقتصاد کمر این مملکت رو شکوند بعدش توی نماز جمعه میگن امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند تحریم هیچ مشکلاتی برای ما به وجود نیورد بیا اولین همین شرکت بزرگ هاست دی ال رو میگم و بعضی از وب سایت ها . خدا رحم کنه
آقای یعنی هیچ جایگزینی برای هاست دل ال نیست ؟ هاستی که وارز باشه و پهنای باند 150 گیگ ماهیانه بده و 10 گیگ هم حجم
امنیتش هم خیلی قوی باشه
فکر نمیکنم پهنای باند 150 گیگ خیلی زیاد باشه یعنی هیچ هاستی نمیتونه 150 گیگ پهنا باند به یه سایت بده درست درمون با کیفیت و بدون داون و هک ؟
نیست؟
من سه ساله که دارم هاست عوض میکنم ، و به جز این مدت یکسالی که رو هاست دی ال بودم ، بقیه اش فقط برام دردسر بوده ... یا سرور هک شد و بکاپ نداشتن (مایا هاست) یا بعلت ثبت نشدن پرداخت شون در دیتاسنتر سرور اصلی شون رو بستن و سایت ما چند روز داون بود (اسم نمیارم) یا طرف کلاهبردار بود و سرور رو بالا کشید (هاست سل) و یا اصلا پشتیبانی درست حسابی نداشت ، ساعت تعیین کرده بود واسه پشتیبانی (اسم نمیارم) و یا ...
خب حالا به نظر شما ، پشتیبانی هاست دی ال که ۳ نصف شب هم جواب تیکت ها رو میده ، یا آپتایمش که تا حالا (حداقل برای من) داون تایم نداشته (البته اگه بخوام صادقانه بگم ، در حد ۱ ساعت دوبار پیش اومد ه ، که به علت ارتقای وب سرور بود) با بقیه فرق نداشت ؟
از نظر امنیت هم که مشکلی نداشتیم ، بار ها تهدید به هک شدیم و هیچ اتفاقی نیافتاد ، یا خیلی وقتا زیر دیداس بودیم ، اما سایت آپ بود و مشکل در حدی نبود که قابل توجه باشه ...
من احساس میکنم ، بعضی دوستان که فک میکنن ، یک ریسلر یا مستر ریسلر و یا یک vps یا vds گرفتن سیپنل نصب کردن و شدن هاستینگ ، علاقه شدیدی به ماهیگیری (از آب گل آلود) پیدا کردن !
واقعا خیلی ناراحت شدم که هاست دی ال داره جمع میکنه :(
هاستینگ وارز هست ، شاید اینجا نباشه ... اما نسلش منقرض نشده ها ... ;)
برای مثال داخل ایران ۱۰۰ درصد وارز ه یا میتونید از روسیه vps بگیرید ... اونجا هم وارز زیاد ه ...
خرید لایسنس هم ایده خوبیه ... اما لایسنس هم که بخرید ، هاستینگی که بخواد در حد هاست دی ال امنیت سایت شما رو تضمین کنه ، کم ه !
یا بحث پهنای باند هم خودش خیلی مهم ه ، حالا انجمن من مصرف ماهیانه اش بین ۶۰ تا ۹۰ گیگ ه (به جز بخش دانلود که رو سرور مجزاست) ، اما یک از کاربرای هاست دی ال میگفت مصرف پهنای باندش ترابایتی ه !
خب برای این دوستان از نظر من بهترین کار خرید سرور اختصاصی ه ، دیتاسنتر هایی که گیر نیستن و تا ابیوز نیاد کاری ندارن زیادن ! (مثل هترنز آلمان ، لیزوب هلند ، با اینا من کار کردم ، مشکلی با وی بی نداشتن !)
شما هم بستگی به مصرف پهنای باندتون داره ، میتونید برید رو VPS یا VDS ، یا اگه مصرف پهنای باند تون پایین هاست وارز هست ... زیاد هم هست ! :53:
اما امنیت در حد هاست دی ال نیست ! اصلا دنبالش نباشید ! :63:
مصرف پهنای باند من بین 70 تا 90 گیگ ماهیانه
پیشنهادتون چیه ؟ فکر نمیکنم سرور اختصاصی با توجه به هزینه بالا مناسب من باشه .
یک سوال دیگه اینکه سرور مجازی هم وارز و غیر وارز داره ؟ یعنی روی هر سرور مجازی بگیریم میتونم ویبولتین نصب کنم یا اون هم مثل هاست وارز و غیر وارز داره ؟
آقا چی شد!؟! بلاخره جمع میشه یا خیر؟
ما هاستمان را تمدید کنیم؟
---
خوب یکم تعرفه ها رو ببره بالا !
واقعا حیف میشه اگر جمع کنه :((
دو سال پیش هم این اتفاق افتاد ولی دلیلش چیزه دیگه ای بود ...در همین انجمن خیلی ها شروع کردن به سو استفاده کردن از این موضوع و خیلی ها هم حمایت کردن از هاست دی ال که آخرش منجر به این شد که هاست دی ال قیمت هارو گرون کرد و برگشت
من نمیدونم چرا بعضی ها انقدر حرس میخورن که هاست دی ال قیمت هارو با این روش گرون کرد در صورتی که اگر سرویسشون ارزش نداشته باشه قطعا ملت خل نیستند این همه هزینه کنن ... همین الان هم به نظر من اگر هاست دی ال قیمت هارو افزایش بده و برگرده به نظرم کاملا عادی هست و این حرفه ای بودنشون رو نشون میده ...
تو این چند سال برای اکثر سایت هام از هاست دی ال هاست خریدم و هرکی ازم میپرسید از کجا هاست بخرم هاست دی ال رو معرفی میکردم چون واقعا از نظر کیفیت بی نظیر بودن و تو کل این چند سال فقط 2 3 بار با پشتیبانیشون به مشکل خوردم وگرنه از همه نظر عالی بودن
پ.ن : حسادت بعضی از دوستان نسبت به هاست دی ال در این چند سال کمتر که نشده هیچ بیشترم شده ...
متاسفیم از پایان کار این همکار اما فکر کنم اگر که قیمت های سرویس رو بالا تر میبردن میتونستن پایدار تر بمونن
در صورتی که ذکر کردند 2 ساله قیمت ها ثابت گذاشتند اما 2 سال گذشته دلار بوده 1500 در حال حاضر هست 3 هزار
به هر حال ممنونم از ایشون و امیدوارم همیشه موفق باشند
هاست دی ال از اون اولش هم کارش خوب بود ، الان به نظرم قیمت هاش رو 2 برابرم بکنه دوباره مردم ازش سروریس میگیرند
ضمن عرض تاسف
ولی حالا یه سوال واسه من هست! این سایت ها الان می خوان چه تصمیمی بگیرن؟
دانلود رایگان | وطن دانلود
میهن دانلود | دانلود رايگان نرم افزار
رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
سیب دانلود | دانلود رایگان نرم افزار | دانلود بازی
دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس
ترفندستان | Tarfandestan - اولین و بزرگترین وب سایت تخصصی ترفند های کامپیوتر و اینترنت
پرشین فال | فال و طالع بینی
نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین
شبکه اجتماعی فیس نما
http://and-roid.ir/Forum/content
و...
منم فقط میتونم بگم متاسفم. واقعا حیف شد.
همین... یاحق
خدا رحمتشون کنه
مرگشون بقای زندگی بقیه هاستینگ ها باشه...
آره احتمالا باز یه اطلاعیه میزنه که دوباره به همت .. برگشتیم .
پ.ن : من نیز از هاست دی ال سرویس داشتم دیروز هم متاسفانه پرداخت کردم امروز نوشته که " پایان فعالیت " الان هزینه من رو برگشت می زنن یا نمی زنن ؟ :دی البته من مایلم به کار ادامه بدن ولی با توجه به پیشینه قبلی یکی دو ماه بعد با افزایش قیمت ها برمیگردن !
به نظرم شيوه باحالي براي گرون كردن هست !!!
چون اگر اونجوري گرون ميكردن مشتري هاي بيشتري ميپرن به خاطر افزايش قيمت!!!
اما با اين كار بعضي از مشترياني كه با افزايش قيمت ممكنه ديگه تمديد نكنند چون ميبينند طيف وسيعي دارن تعريفو تمجيد ميكنند تحريك ميشودند براي خريد !!!
ايشا.. كه تعطيل نشه چون واقعا حيفه چنين هاستينگي تعطيل بشه .
خيلي از شركت هاي هاستينگ هاست دي الو سر لوحه كارشون قرار دادن.
حتی اگه همین الانم برگرده کلی از مشتریاش انتقال دادن.
سرویس من الان -6 روز زده رفتم نگاه کردم. کی بپره خدا میدونه :دی
یاد این جمله معروف افتادم که: :))
"آمریکا هیچ غلطی نمی تونه بکنه"
دوستان عزیز حواهشن quote یا پاسخ ندید، هیچ هدفی نداشتم. فقط گفتم جای این جمله این وسط بحث خالی بود.
خودم نه موافقم نه مخالف این گفته! ولم کنید!
جداً که مملکت مزخرفی داریم
برادر هاستینگی شما اگر کارت درسته نیازی نیست بیای اینجا از هاست دی ال بد بگی ببین یه هاستینگ چقدر باشرف کار کرده که وقتی میگه داره جمع میکنه یه همچین حجمه و نارحتی ائی تو فضای مجازی ایران رخ میده
شماها که این کاره هستید جمع کنید ببینیم چند نفر ناراحت میشن از رفتنتون نهایتاً نگران بک آپ های خودشون میشن (که آخرم بهشون نمیدید یا حسابی تیغشون میزنید) نه جایگزین پیدا کردن و یک روزه یکی دیگه مثل شمارو پیدا میکنن
شاعر میگه این مملکت دیگه مملکت نمیشه 21 دسامبر بیاد تمومشه بریم، روایت هست اون دنیا به ایرانیا یکی یه دیتا سنتر غول میدن که خود خدام کانفیگش کرده و وقتی میخواید تمدید کنید پیغام میاد که هر آینه آپلود کنید و دانلود کنید اینها جایزه های شما آدم های خفن ایرانی هست
---------------------------------------------------------------------------------
یکی نیست بگه آخه آدم عاقل همچین شرکتی اگر بخواد تعرفه هاشو ببره بالا چه نیازی به این کارا داره؟ وقتی حتی یک رقیب در حد نصف خودش هم تو ایران نداره
واقعیت این هست که هاست دی ال فرای ایران هست و بطور قطع میشه بهش گفت جهانی
منی که هیچ کسی غیر از هاست دی ال رو قبول ندارم وقتی بگه دو برابر میکنم با کمال میل قبول میکنم چون میدونم شرافت کاری دارن و اگر گرون کردن با دلیل بوده
دوستان ناراحت نشند ولی خب با برخی دوستان کاری ندارم اما سایتهای بزرگی مثل میهن دانلود واقعا سرور اختصاصی ندارند؟
میهن دانلود بابت یک بنر 900 هزار تومان میگیره
به اندازه یه فوق تخصص مغز و اعصاب درآمد دارند از سایتشون بعد یه سرور اختصاصی ندارند؟
یه مشتری داشتم آمریکایی بود بابت یه اسکریپت فروشگاهی سرور خریده بود و داد براش کانفیگ کنم
یه اسکریپت که تازه قراره کارش شروع بشه
نمیدونم والا من این آمریکایی هارو درک نمیکنم
یکی از نزدیکان ما که خیلی هم تو کار تجارت موفقه (ربطی به هاستو اصلا اینترنت نداره کارش) همیشه یه نصیحت ب من میکنه
تو ایران توی هر کاری هستی اسم در نکن ، اسمت و سر زبونا ننداز آرومو بی صدا کار کن
این که گفتم اونی که باید میگرفت گرفت اونیم که نگرفت ولش کن :)
اینو هاست دی ال زده
پ.ن مهم: به هیچ عنوان فشاری از هیچ شخص یا نهادی در این تصمیمگیری تأثیری نداشته و کلیه شایعات در این مورد تکذیب میشود
داره پستامونو میخونه ! :دی
سلام هاست دی ال !:105:
تمووم شد رفت دیگه. ما هم رفتیم هاست جدید انتقال هم دادیم. فقط باید امیدوار بود که بقیه این کار رو با مدیر سایتها نکنند.
دوستان عزیزان هاست دی الی بیان پیشه من یک ماه تست بهشون میدم دوست داشتن ماهه بعد تمدید کنند
ادرس
هاست رایگان مستر میزبان
ای دی
mirhendi123
اینجا همه اسپم دادند که اینم روش
با عرض سلام و وقت بخیر
نظر خاصی ندارم حول عنوان تاپیک , به قول گفتنی گفتنی ها رو دوستان گرامی گفتند و شنیدنی ها رو هم شنیدن .
این استدلال شما ادمو به مرز خود کشی میرسونه .
مثل این میمونه که یکی قاتل باشه و ادم کشی کرده باشه , بعدش شما برگردی بگی چون ایشون قاتل هستش , منم قتل و آدم کشی میکنم .!!!
خدایا این ۲۳ دسامبر رو زود تر برسون .!
اون وقت از این مسایل گلایه میکنید . خوب همین الان میوه و نتیجه کار رو تحویل بگیریید ..
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این پست رو بزنم اما لازم بود که پاسخی دریافت کنید اقای میر مهدی
موفق باشید
این اون چیزی هست که باعث نارحتی ما مشتریان هاست دی ال هست و مارو دوست دار افراطی این هاستینگ میدونن که واقعاً لایق دوست داشتن هستن
طی 4 سال متوالی با داشتن چندین هاست و دامنه، نزدیک به 60 تیکت پشتیبانی ارسال کردم، که بیش از نیمی از اون اصلاً در مورد مشکلات هاست نبود چیزائی از قبیل سئوال ، مشاوره و درخواست بوده
و میانگین پاسخگوئی کمتر از 10 دقیقه و با نهایت ادب و مشتری مداری بوده و جالبتر اینکه مشکل ها در کوتاهترین زمان ممکن واقعاً برطرف شده و به قولی ماست مالی نشدن
بنظر شما آیا واقعاً میشه جائی مثل هاست دی ال پیدا کرد؟!
فایل پیوست 10029
تا به این لحظه که پیدا نشده اگر پیدا شد تاپیک بزنید پر بازدیدترین تاپیک سال میشه! دوستان فروشنده همیشه به خریداران خرده میگیرند در حالی که از پیشرفت و بهبود وضعیت نابسمان فعلی شرکتهای هاستینک که نه ربطی به تحریمها داره یا نه ربطی به سیاست داخل و خارج کشور داره و ... شانه خالی میکنن زمانی هم که بهانه تحریم و سیاست بازیها نبود مدل دیگه ایی بر ضد هاست دی ال بودن چون نماد یک شرکت استاندارد در بین مشتریان بوده و هست. چون فرد یا شرکتی هم نمیخواد به استاندارد و وضعیت هاست دی ال برسه اینطور برخوردها نرمال هست! و...........