خدا رو شکر درست شد .
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر درست شد .
کاش اطلاع رسانی می کردند جمع کنیم بریم-چکار کنیم با این وضع؟
این چه پشتیبانی هست؟؟؟؟؟؟
توی این مشکلات شخصی فکری به حال سایتها هم کردند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :63:
دوستان خیالتون راحت همه اومدن بالا همه :53:چی آرومه.....
امیدوارم که مشکلشون حل بشه
پارسال که مشکل پیش اومد
من با دو 3 هاستینگ که ادعاهایی دارند و در همین انجمن هم هستند
کار کردم
افتضاح!
عملا سایتم برای یک ماه خوابید. به علت بی کفایتی مدیران هاستینگها برای یک سایت 200 ایران!
سایت ما رو که نمی تونستند ساپورت کنند
بقیه سایتهای روی سرورشون هم داون میشد
عملا من رفتم روی سرورشون
هم ما رو بیچاره کردند .. هم بقیه کسانی که روی سرورشون بودند
اگر کسی تمایل داره.. پی ام بده.. اسم هاستینگها رو بدم
hostdl خیلی کیفیت بالایی داره
و من تا به حال رقیبی برای این شرکت در ایران ندیدیم.
به هرحا باید منطقی بود و از کسی که ارزش تعریف رو داره.. تعریف کرد
امیدوارم که مشکلاتشون حل بشه
و برگردند
با سلام،
همانطور که احتمالا مطلع شدید در برخی از سرورها سی پنل برای دامنههای آی آر از دسترس خارج شده که علت شکایت شدید اللحن سی پنل از HostDL بوده که البته تدابیر لازم اتخاذ شده و کاربران همچنان میتوانند از سی پنل بدون مشکل استفاده نمایند،
کافیست بجای دامنه سایت، از آدرس nameserver و یا IP اصلی سرور که در جزئیات سفارش ذکر شده برای ورود به سی پنل استفاده نمایید
به عنوان مثال اگر سایت شما روی ns33.hostdl.com قرار دارند از این آدرس با پورت 2082 میتوانید برای اتصال استفاده کنید
پ.ن: وضعیت سرورها و همچنین پهنای باند کاربران روزانه بررسی شده و در صورت بروز مشکل سریعا اقدامات لازم صورت میپذیرد، لذا در خصوص وضعیت سرویس ها اصلا جای نگرانی نبوده و همانطور که مشاهده میکنید کلیه سرویس ها بدون مشکل در اختیار کاربران گرامیست
تصمیمات جدید هم روز پنج شنبه از همین طریق به اطلاع خواهد رسید
با تشکر
سایت من هم دوباره بالا اومد:">
پهنای باند سایت من داشت تموم میشد دستشون درد نکنه صد گیگ اضافه کردن
به نظر بنده هاست دی ال یه هاستینگ بی نام و نشون و غیر ایمن هستش!
امنیت سرور های اون تست شده و قابل نفوز می باشد. به اوپراتورشون گفتم چرا آنتی ویروس رو برای کاربرا فعال نکردین؟ می گه برای بالا بردن سرعت! خب وقتی سایت ترف هک شد و به کلی نابود شد دیگه سرعت به چه دردش میخوره؟
به نظر بنده سایت هاتون رو انتقال بدین بهتره! نمیگم به سرور من نه! کلی هاستینگ داریم با سرور های ابری و امنیت بالا می توانید از آنها خرید کنین! ما هم در خدمت هستیم!
عجب پس سرور هاست دی ال باگ داره پس سایت mihandownload.com رو هک کن
ببخشید دوستان
یک سوال
هاست دی ال مگه سرور مجازی و اختصاصی هم میده ؟!
من الان عضو شدم
سایت و سرور دانلود
و تمامی زندگی ما روی هاست دل است
این دوستانی که الان مثل گرگ ریختن اینجا میخوان از آب گلالود ماهی بگیرن
بدونند کدومشون میتونه ادعا کنه 50 درصد خدمات هاست دل رو میتونه بده
شرکت پشتیبان که اون همه ادعا داره جواب تیکت منو بعد 48 ساعت داده
همین مدل تیکت رو هاست دل زیر 4 دقیقه جواب میده
بعدم هیچ مشکلی نداشتیم همه چیز خوبه
انشالله با قدرت میان. تا این هاست هایی که یک سرور دارند و میخوان بندازن به مردم دستشون تو حنا میمونه
آقا دمت گرم بیا این پاتوق یو و وطن دانلود و میهن دانلود و رز بلاگ و دانلودها و پیچک و فیسنما و نود وهشتیا رو هک کن که اصلا ازشون خوشم نمیاد !!!!!!!اگه فرصت داری به مدیران این سایتها هم باگهاشونو اطلاع بده.
ضمنا تا چند کلاس خوندین ؟
نفوز = نفوذ
اوپراتور=اپراتور
ترف=طرف
بله ؛ مخصوصا سرور اختصاصی از دیتاسنتر Yesupنقل قول:
هاست دی ال مگه سرور مجازی و اختصاصی هم میده ؟
سایت من روی میهن وب هاست بود دیشب هاست بالا میومد الان اونم دیگه نمیاد صبح تیکت زدم هنوز در حال بررسی هستش
الان زنگ زدم میگه یکی از سایتا مشکل ایجاد کرده منظورش فکر می کنم همین هاست دی ال بود
شما به به فارسی نوشتن بنده کاری نداشته باشید! من فقط اینجا فارسی می نویسم بعدشم مشکل من نیست مشکل زبانه که چند تا ت داره!
بعد اینکه شما که از امنیت سر رشته ای ندارید اسپم نکنین! سرور های پر قدرت آشیانه که مرجع هک ایران هست هک شد! اینا که چیزی نداره! بنده یک بار روی سرورشون شل آپلود کردم! و آپلود شد. درحالی که میشد جلوی این کار رو گرفت بهشون گفتم! فقط تنها چیزی که جواب دادن این بود! ناراحتی انتقال بده!
من نمیگم بیاید از بنده بخرین خیر بنده هاستینگ خودم رو برای اشخاص خواصی راه اندازی کردم! من فقط برخی مشکلات رو گفتم! از قبل هم گفتن ایرانی جماعت خوبی نمی فهمه شما برین و از اونها خریداری کنین! و در این خیال باشین که هیچ اتفاقی نمی افته! ولی این رو بدونین هاستینگی که اجازه اسکن به کاربراش نمیده به درد نمی خوره! رزبلاگ هم اسکن شده بود و باگ داشت! بنده دیگه در رابطه با امنیت تو هیچ جای انجمن پست نمیدم! دوستانی که دربارهی امنیت سوال دارن بخصوص دوستانی که از وردپرس استفاده می کنند می تونن به بنده پیام خصوصی بدن!
نه بذارید براتون توضیح بدم دوست عزیز هر شرکتی برای خودش سرور داره و میتونه از یه کنترل پنل استفاده کنه
خیلی ها سیپنل رو میپسندند که سیپنل با ایران مشکل داره
یک فرد ایرانی مدتیه داره به سایت سیپنل وجود مشتری ایرانی رو سرور هارو گزارش میده
و سیپنل هم با اون سرور و خب طبیعتاً با اون شرکت برخورد میکنه
مشکل هاست دی ال همین ریپورت ها هست ولی مشکل میهن وبهاست دان شدن سرورش در اثر فشار یه مشتری هست
سیپنل فقط یه کنترل پنل هست
سیپنل نمیتونه سرور دان کنه فوقش اخطار میده که سایتهای ir باید حذف بشند همین
[QUOTE]بازم مرام و معرفتش که ملتی رو از نون خوردن میندازه !
نقل قول:
نقل قول نوشته اصلی توسط eslamzadeh نمایش پست ها
به نظر بنده هاست دی ال یه هاستینگ بی نام و نشون و غیر ایمن هستش!
امنیت سرور های اون تست شده و قابل نفوز می باشد. به اوپراتورشون گفتم چرا آنتی ویروس رو برای کاربرا فعال نکردین؟ می گه برای بالا بردن سرعت! خب وقتی سایت ترف هک شد و به کلی نابود شد دیگه سرعت به چه دردش میخوره؟
به نظر بنده سایت هاتون رو انتقال بدین بهتره! نمیگم به سرور من نه! کلی هاستینگ داریم با سرور های ابری و امنیت بالا می توانید از آنها خرید کنین! ما هم در خدمت هستیم!
نقل قول:
آقا دمت گرم بیا این پاتوق یو و وطن دانلود و میهن دانلود و رز بلاگ و دانلودها و پیچک و فیسنما و نود وهشتیا رو هک کن که اصلا ازشون خوشم نمیاد !!!!!!!اگه فرصت داری به مدیران این سایتها هم باگهاشونو اطلاع بده.
ضمنا تا چند کلاس خوندین ؟
نفوز = نفوذ
اوپراتور=اپراتور
ترف=طرف
واقعا ممنونم که دارید فارسی رو گسترش میدید !نقل قول:
خیر بنده هاستینگ خودم رو برای اشخاص خواصی راه اندازی کردم
چند ماهی میشه همینجور که مطالب رو میخونم سوتی دوستان و غلط های املایی رو جمع می کنم ایشالله در یک مناسبتی ( البته با سانسور نام کاربری افراد ) توی بخش متفرقه می زنم سندی بشه واسه آیندگان
عزیز ! شما برای افراد خاص ( spell : khaas ) زدید ، خواص ( spell : khavaas ) منظور جناب رفسنجانی و دوستان هست ! :D
ولی من به یکه بودن هاست دی ال از نظر کیفیت شک ندارم ولی ما دوتا مشتری توی هفته گذشته از هاست دی ال داشتیم به حدی اذیت کردند سر انتقال دامین ( توجه ! امضام رو پاک می کنم نگید تبلیغ خودش رو کرد ) در کل هاست دی ال خوبه ولی اگر کمی اخلاق نیک و کار راه اندازی چاشنیه کارش کنه به اوج بر می گرده
شاد باشید
قرار بود امروز تصمیم گیری کنند پس چی شد؟
[QUOTE=isoroush;600590]دوست عزیز همه مثل شما معلم دیکته نیستند که؟ شما اگر با کیبورد زیاد کار کنید و اینترنت زیادی سروکله بزنید و روزانه کلی کلمات فینگلیش و انگلیسی و فارسی غلط رو ببینید مطمئن باشید شما هم غلطهای املایی زیادی پیدا میکنید.اگر دوستان اینجا غلط املایی دارند کسی گوشزد نمیکنه به دیگری چون درک میکنن همدیگر رو و علتش رو میدونن.حالا شما میخوای تاپیک بزنی برای غلط املایی؟ بهتره تاپیکتون رو ببرید تو سایت دهخدا بزنید یک چهار نفر استاد ادبیات بهش بخندند!نقل قول:
بازم مرام و معرفتش که ملتی رو از نون خوردن میندازه !
واقعا ممنونم که دارید فارسی رو گسترش میدید !
چند ماهی میشه همینجور که مطالب رو میخونم سوتی دوستان و غلط های املایی رو جمع می کنم ایشالله در یک مناسبتی ( البته با سانسور نام کاربری افراد ) توی بخش متفرقه می زنم سندی بشه واسه آیندگان
عزیز ! شما برای افراد خاص ( spell : khaas ) زدید ، خواص ( spell : khavaas ) منظور جناب رفسنجانی و دوستان هست ! :D
ولی من به یکه بودن هاست دی ال از نظر کیفیت شک ندارم ولی ما دوتا مشتری توی هفته گذشته از هاست دی ال داشتیم به حدی اذیت کردند سر انتقال دامین ( توجه ! امضام رو پاک می کنم نگید تبلیغ خودش رو کرد ) در کل هاست دی ال خوبه ولی اگر کمی اخلاق نیک و کار راه اندازی چاشنیه کارش کنه به اوج بر می گرده
شاد باشید
در مورد هاست دل شما تو دو هفته هاست دل رو شناختید؟ از اخلاق نیک حرف میزنید؟ هاست دل شاید تو جمع 5 هاست خوش اخلاق ایران باشه که ساعت 4 صبح وقتی مشکلی پیش میاد کارت رو راه میندازه.یکبار 3 ساعت سر سایت بنده کار کردند از 3 -6 صبح با وجودی که ربطی اصلا به هاست نداشت مشکلم..تا کسی رو نشناختید خواهشن نظر منفی راجبش ندید.
[QUOTE=delta;600652]دوست مهربان من !
اگر شما هم 5 روز لنگ یک انتقال دامین ساده ( یا حتی تغییر نیم سرور ) می بودید این حرف را نمی زدید ، کل زوایا وقتی مشخص می شود که شما قصد ترک آنها را داشته باشید . حتما تجربه خود را از نحوه انتقال و همکاری با ما در میان بگذارید. ما به این مشکل برخوردیم که این حرف را زدیم وگرنه نه پدرکشتگی با هاست دی ال داریم نه تخریبی انجام دادیم ( اگر دقت لازم را بفرمایید بیشتر تعریف بود و به نسبت بسیاری دیگر محترمانه گفتیم ) .
ضمنا تمام سوتی ها فقط غلط املایی نیست ! عکسی دارم که آقایی در وبهاستینگ تالک مشخصات سرور خود را به جای پ.خ کردن پابلیک کرده است !! این هم به مشغله زیاد باز می گردد ؟؟
delta جان بله شما درست میگین! قبلاً تمام امکانات بود و خیلی هم خوب با مشتری حرف میزدند ولی چندی هست که بیخیال مشتری مداری شدن! این حرف من ماله یک ماه پیش بود! قبلاً بله خیلی کمک می کردند ولی بعداً نمی دونم پشتیبانی عوض شد چی شد که دیگه خوب جواب نمی دادند! من هم برای تست یه شل آپلود کردم و دیدم که آنتی اکسپلویت ندارن!
و در مورد سوتی های بنده! بنده تا دلت بخواهد سوتی میدم هرچقدر می خواهید بخندید چون به قدر کافی ذهنم مشغول هستش پس شاید باز سوتی بدم
گرامی ،
متاسفانه طوری شده که وقتی مشکل یکی رو گوشزد کنی دلخور میشه و به دل میگیره ، بارها شده که پ.خ دادم به دوستانی که غلط املایی داشتن که گفتم آقا عبارت این کلمه اینطور بهتر و درست تره و با حرفهایی مثل : معلمی ؟ دکتری ؟ به تو چه ؟ مواجه شدم . حقیقتا من خوشحال میشم عیبم رو بفهمم تا بتونم اصلاحش کنم ، طی این دو سال بیش از 20 بار عودت وجه بدون قید و شرط داشتم ، وقتی که پول رو به حساب مشتری برگردوندم پس از اینکه حسابش رو چک کرد و خیالش راحت شد ازش خواستم که عیب من رو کامل بگه و سعی کردم عیبم رو برطرف کنم ،
کسی هم قصد تمسخر کردن حضرت عالی را نداشت. موفق باشید
در اینکه Hostdl تو سرویس دهی از بهترین ها بود شکی نیست .
ولی حالا شاید به خاظر مشکلاتی که دارند (دیگه با اینکه چه مشکلی داره کاری ندارم) کاربرا ناراضی شدند. خودم شخصا از زبان مشتری هاش هم شنیدم.
انشاالله که دوباره مشکلات رفع بشه و برگردند
جناب دلتا اگه سایتتون هم تو hostdl باشه بررسی کنید هک شده :53:سایتی که تو امضا زدید رو منظورمه
نه از نظر من هیچ مشکلی نداره! من دوستدارم همیشه ملت رو لبشون خنده باشه! جایه ناراحتی نداره
@Nubmer14:
اون سایت رو سرور های onlinenic.net هستش گویا!
و هر چند اینجا جای این پست نیست! ولی تا یه مدت دیگه مدیریت محتوای وردپرس رو به صورت کاملاً ایمن می سازم و به رایگان قرار میدم تا دوستان استفاده کنند!
نه عزیز... ان سایت والا مال شرکتمون هست یک مدتی هست همش میخوام وردپرس بیارم بالا میزننش!!:)) هاستشم رو یک ریسلری اختصاصی هست.هر کاری میکنم بازم میزننش! معلوم نیست این وردپرس با این امنیتیش کجا میخواد بره..
در مورد هاست دل هم انشالا مشکلی پیش نمیاد.گرچه بازم برای اطمینان امروز یک فول بک آپ از دیتابیس و سایتهام گرفتم.بقیه هم همین کارو کنند.هاست دل هم یک هاستینگه.تا وقتی هست ما هم هستیم و راضی.خدا ازش راضی باشه.اگر رفت ما هم میریم جایی دیگر! دیگه والا اینقدر حرف و حدیث نداره.:105:
سلام
حالا بالاخره هاست دی ال ادامه میده یا خیر ؟؟
جای نگرانی نیست هیچ کس این همه مشتری رو از دست نمیده! ادامه میده مطمئن باشید! ولی برای اطمینان یه بک آپ بگیرین و تا مدتی سایتتونو انتقال بدین تا شرایط معلوم بشه! فقط اگه یکم خرج امنیتش کنه خیلی خوب میشه!
delta جان شما کل فایل هاتو باید نگاه کنی ببینی شل آپلود نکردن تو سایتت یا نه!نقل قول:
نه عزیز... ان سایت والا مال شرکتمون هست یک مدتی هست همش میخوام وردپرس بیارم بالا میزننش!!:))هاستشم رو یک ریسلری اختصاصی هست.هر کاری میکنم بازم میزننش! معلوم نیست این وردپرس با این امنیتیش کجا میخواد بره..
من موندم یه سری افراد که شاید دارن اینجا از آپ گل آلود ماهی میگیرن ،
فعلا که مشکلی نداره ، نه سرعت نه امنیتش ، این چند روز هم مشکلی نبوده خداروشکر.
من با ۴تا هاست از غول های ایران کار کردم ،خدایی پشتیبانی هاست دی ال خیلی خوب، با حوصله و سریع هست . ساعت ۳شب تیکت دادم زیر ۵دقیقه جواب دادن.
ایشالا مشکلشون هم حل میشه...
سلام
دقیقا همینه جناب ilight جان !!
من نمیدونم بعضیا چرا علاقه ی بسیاری به سم پاشی دارن !
امیدوارم زودتر به حالت عادی خودشون برگردند که کاربران هم از سردرگمی در بیان
واقعاً ؟نقل قول:
ولی تا یه مدت دیگه مدیریت محتوای وردپرس رو به صورت کاملاً ایمن می سازم و به رایگان قرار میدم تا دوستان استفاده کنند!
میشه یه تماسی باهاتون داشته باشم ؟
وب سایت شما خودش مشکل امنیتی داره! من به شما یه شل میدم شما تو هاستینگتون آپ کنین! اون موقع معلوم میشه که امنیتش بالاست یا نه!نقل قول:
من موندم یه سری افراد که شاید دارن اینجا از آپ گل آلود ماهی میگیرن ،
فعلا که مشکلی نداره ، نه سرعت نه امنیتش ، این چند روز هم مشکلی نبوده خداروشکر.
علاقه ای به سمپاشی نیست علی جان من فقط گفتم مراقب باشید و راه رو نشون دادم! حالا خود دانی هرکسی هر جوری بخواهد میتونه عمل کنه!نقل قول:
من نمیدونم بعضیا چرا علاقه ی بسیاری به سم پاشی دارن !
فقط یه سوال! اگه تو سایتتون یه شل آپلود شده باشه و کلی هم فایل داشته باشین چجوری می تونین بفهمین کجاست؟ دونه دونه فایل هارو باز می کنین؟