-
پاسخ : تجربه شما در مورد رد استیشن !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
رداستیشن رو فقط برای بک آپ گیری به درد میخوره..:65: من خودمم ازش دو بار گرفتم اصلا نمیتونه جوابگوی دانلود باشه.. پورتش واقعا فجیح پاییه..حالا جالبیش اینجاست پورت 10 گیگ هم هستند!! اما با توجه به قیمت پایینش برای بک آپ گیری مناسبه.
شما هزینه کنید اگر مایل هستید ماهیی 2000پوند پرداخت کنید بنده به شما پورت 10گیگ میدهم که جوابگوی شما و چندسایت بزرگتر از شما در ایران بابت دانلود باشد فقط روی یک سرور! پورتهای 10گیگ برروی سفارشهای جدید فعلا تا 500مگابیت گارانتی میشوند. درصورتی که همین الان یکی از بزرگترین سایتهای لیچ ایرانی از ما تمامی سرورهایشان را تهیه کردند و بدون مشکل درحال کار کردند هستند!(قبل از تغییر سیاست پهنای باند و بعد از آن) :)
نقل قول:
همه چیز عالی هست به غیر از پورت، سرور هایی که قبلا داشتم عالی بود ولی الان خیلی خیلی بد هست
شما اگر اشتباه نکنم دو سرور قبل از سیاست جدید دیتاسنتر با پورت 10گیگ داشتید! مشکل سرعت داشتید؟! خیر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
شما هزینه کنید اگر مایل هستید ماهیی 2000پوند پرداخت کنید بنده به شما پورت 10گیگ میدهم که جوابگوی شما و چندسایت بزرگتر از شما در ایران بابت دانلود باشد فقط روی یک سرور! پورتهای 10گیگ برروی سفارشهای جدید فعلا تا 500مگابیت گارانتی میشوند. درصورتی که همین الان یکی از بزرگترین سایتهای لیچ ایرانی از ما تمامی سرورهایشان را تهیه کردند و بدون مشکل درحال کار کردند هستند!(قبل از تغییر سیاست پهنای باند و بعد از آن) :)
شما اگر اشتباه نکنم دو سرور قبل از سیاست جدید دیتاسنتر با پورت 10گیگ داشتید! مشکل سرعت داشتید؟! خیر!
سلام. بنده تیکت زدم در مورد پورت 10Gbps premium مثل قبل یعنی 10Gbps گارانتی شده باشه. جواب ندادید !
به خود دیتاسنتر هم email دادم گفتن نمیدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-batista
سلام. بنده تیکت زدم در مورد پورت 10Gbps premium مثل قبل یعنی 10Gbps گارانتی شده باشه. جواب ندادید !
به خود دیتاسنتر هم email دادم گفتن نمیدیم.
شماره تیکت را برای من پیغام خصوصی کنید. اگر هزینه کنید ما به شما ارائه میکنیم!
-
AlmaHost
جریان افت شدید سرعت پورت چیه ؟
خودم و چند تا از همکارا این مشکل رو دارن
پینگ به 500-600 رسیده
گفتن که به علت اتمام پهنای باند پورت داون گرید شده
آیا راهی نیست واسه حل این مشکل ؟ خب هزینه ی پهنای باند رو بگیرند. چرا پورت رو داون میکنند!
-
پورتش شدیدا داغون هست
حتی مقدار گارانتی شده دارای نوسان بسیار شدید می باشد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost.david@gmail.com
اگر قصد سفارش هم دارید حتما از رید 0 استفاده کنید
چون سرعت در مقایسه با رید 1 کاملا متفاوت هست
H200 Raid Controller - Raid 0
Raid1 فقط Mirror انجام می دهد ...
تاثیری در سرعت ندارد
Raid0 هم امنیت اطلاعاتش بسیار خطرناک هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
پورتش شدیدا داغون هست
پس مشکل سراسریه !
رد استیشن دقیقا از وقتی آقر های جدید و با تخفیف های آنچنانی زد . کیفیت پورت داغون شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
پس مشکل سراسریه !
رد استیشن دقیقا از وقتی آقر های جدید و با تخفیف های آنچنانی زد . کیفیت پورت داغون شد
شما یه وی پی اس بالا بیار
سرعت دانلود idm روی 10 مگابایت محدود کن ، قبل از دانلود و در طول دانلود پینگ را مقایسه کنید
نتیجه وحشتناک است !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
شما یه وی پی اس بالا بیار
سرعت دانلود idm روی 10 مگابایت محدود کن ، قبل از دانلود و در طول دانلود پینگ را مقایسه کنید
نتیجه وحشتناک است !
زمان خرید (2ماه پیش ) سرعت دانلود 60 مگ بود . الان به زور 6 مگ میشه !
پینگ هم از 250 شده 450-500
-
از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی اش میخوری
الان اینهم به نوعی سیاست دیتا سنتر هست امده پورت محدوتر کرده و بجاش قیمتها کمتر کرده که فروش بیشتری داشته باشه پورت بهتر میخواهید باید هزینه کنید و یا از دیتا سنترهای دیگر خرید کنید که پورتشون همیشه استیبل هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
پورتش شدیدا داغون هست
جالبه ما همچین مشکلی ندارم سرور جدیدی هم که گرفتیم همون به اندازه پورت 200 مگ جواب میده و گاهی بالاتر اما کمتر از 200 مگ نشده هرچی باشه خودشون اعلام ردن که 200 کگ گارانتی میشه پ نمیشه شکایتی کرد ، به قول معروف خودمون میدونستیم و خرید کردیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
پینگ که کاری به دیتا سنتر نداره و مدتی هست نت داخل ایران مشکل دار شده بار یهمین پینگش ممکنه بیشتر شده باشه
در مورد پورتهم خوب سروتون خالی بود الان سرور پورتش پر شده میخواهی تست کنی کل سرورها خاموش کنید بعد تست کنید که فکرکنم درنحیات همون 50-60 مگ سرعت داشته باشید در این حالت
پینوشت: پورت 1 گیگ رد استیشن درکل تعطیل تعطیل هست و فقط سرورهایش که پورت 10 گیگ دارن حرفهایی برای گفتن دارن که و ان هم درحد یک پورت 1 گیگ اختصاصی واقعی هست تقریبا سرعتشون یا نحایت یه 20 مگ بیشتراز پورت 1 گیگی اختصاصی میرسه درکل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
جالبه ما همچین مشکلی ندارم سرور جدیدی هم که گرفتیم همون به اندازه پورت 200 مگ جواب میده و گاهی بالاتر اما کمتر از 200 مگ نشده هرچی باشه خودشون اعلام ردن که 200 کگ گارانتی میشه پ نمیشه شکایتی کرد ، به قول معروف خودمون میدونستیم و خرید کردیم
یعنی با سرعت نحایت 25 تا 30 مگ سرعت دانلود منظورتونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام
در زمان خاموش بودن سرورهای مجازی تست کردید ؟ روی مصرف پورت کاربرا مونیتور دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یعنی با سرعت نحایت 25 تا 30 مگ سرعت دانلود منظورتونه
با حدود 30 تا وی پی اس فعال بله تا 60 مگ به صورت احظه ای و ارقام مختل که سریع عوض میشن و تا حدود 40 مگ به صورت استیبل دانلود داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
در زمان خاموش بودن سرورهای مجازی تست کردید ؟ روی مصرف پورت کاربرا مونیتور دارید ؟
بله تست شده
در مورد پینگ هم فقط مربوط به نت بنده نیست . تمام کاربران مشکل پینگ رو دارند . و نت من هم مشکلی نداره از جای دیگه هم سرور دارم ولی پینگ 500 بهم نمیده پس مشکل نت نیست
در زمان خاموش بودن سرورها هم 6 مگ دانلود میده
-
دوستانی که مشکل دارن لطفا بگن از چه نوع رید کنترلری استفاده میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
بله تست شده
در مورد پینگ هم فقط مربوط به نت بنده نیست . تمام کاربران مشکل پینگ رو دارند . و نت من هم مشکلی نداره از جای دیگه هم سرور دارم ولی پینگ 500 بهم نمیده پس مشکل نت نیست
در زمان خاموش بودن سرورها هم 6 مگ دانلود میده
از چه لینکی دارید تست میکنید شما ؟
-
1 فایل پیوست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-05_213228-png
سرور شما حتما مشکلی داره این تسترو من وقتی گرفتم که 30 تا سرور روشنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
از چه لینکی دارید تست میکنید شما ؟
از لینک سایت وی ام ور
http://vsphereclient.vmware.com/vsph...0.0-623373.exe
چند تا لینک تست اسپید هم از همین انجمن تست کردم همین اسپید بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
همچین سرعتی محاله رور شما بدون شک مشکل داره من الان از رد استیشن خودمون وی پی اس ندارم که لینک وی ام ور تست کنم اما 100% سرعت دانلود از وی امویر هم بالای 20 مگه
-
1 فایل پیوست
اینم یه تست که همین الان گرفتم
فایل پیوست 10730
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
با پشتیبانی دیتاسنتر صحبت کنید سرور رو برای 2 ساعت توسط او اسهای لایو مثل ابونتو بالا میارن و خودشون تست میکنن احتمالا مشکلتون قابل حله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
با پشتیبانی دیتاسنتر صحبت کنید سرور رو برای 2 ساعت توسط او اسهای لایو مثل ابونتو بالا میارن و خودشون تست میکنن احتمالا مشکلتون قابل حله
مطمئنید که حل میکنند؟
چون گفتند که به خاطر اتمام پهنای باند پورت به 100 مگ دوان گرید شده !
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 10731
اینم تست دانلود از وی ام ویر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
مطمئنید که حل میکنند؟
چون گفتند که به خاطر اتمام پهنای باند پورت به 100 مگ دوان گرید شده !
دوست عزیز خوب اگر چورت شما به 100 مگ دان شده پس دیگه نباید بیاید بگید سرعت رد استیشن پایین اومده خب شما پهنای باندت تموم شده و اونها هم سرور شمارو از نظر پورت محدود کردن شما میتونید هزینه آپگرید به پورت با گهنای باند بیشتر رو پرداخت کنید و مجدد سرورتون مصل قبل میشه ، این موضوع مربوط به مشکل سرور یا پورت نیست خوب سرور شما الان پوذتش 100 مگ هست نه 1 گیگ اختصاصی یا شیر
این از علت کم بودن سرعت شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
دوست عزیز خوب اگر چورت شما به 100 مگ دان شده پس دیگه نباید بیاید بگید سرعت رد استیشن پایین اومده خب شما پهنای باندت تموم شده و اونها هم سرور شمارو از نظر پورت محدود کردن شما میتونید هزینه آپگرید به پورت با گهنای باند بیشتر رو پرداخت کنید و مجدد سرورتون مصل قبل میشه ، این موضوع مربوط به مشکل سرور یا پورت نیست خوب سرور شما الان پوذتش 100 مگ هست نه 1 گیگ اختصاصی یا شیر
این از علت کم بودن سرعت شما
اگه دقت کنید تو پست های قبلی گفتم که دیتاسنتر میگه دوان گرید شده . مشکل اینجاست که چرا پورت رو محدود میکنند. هزینه ی پهنای باند رو بگیرند
هزینه آپگرید پورت هم شنیدم که خیلی بالا هست
قیمت اپگرید رو دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
اگه دقت کنید تو پست های قبلی گفتم که دیتاسنتر میگه دوان گرید شده . مشکل اینجاست که چرا پورت رو محدود میکنند. هزینه ی پهنای باند رو بگیرند
قیمت اپگرید رو دارید؟
ندیده ودم پستتونرو اما بد نشد که با مدرک و سند صحبتا پیش رفت
درباره پورت قانونششون به این شکل هست یا باید هزینه مازاد بدید یا پورت رو دانگرید میکنن
این قانون به نفع شماست ;-)
Need more bandwidth?
If you find you are exceeding your bandwidth allocation and wish to increase your bandwidth then no problem, Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units. Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used. Extra bandwidth is charged at £99 per 10TB of Premium Network Bandwidth or £25 per 10TB of Bulk Network Bandwidth.
-
برخلاف تصور همه که به خاطر قضیه تخفیفهای دیتاسنتر تصور میکنن رداستیشن دیتاسنتر ارزونی هست باید بگم 100% در اشتباهید این دیتاسنتر خیلی گرونه
فقط امیدوارم 4 ماه دیگه دوباره از این آفرهای 50 % نده تا ببینید تعداد افرادی که از این دی سی وی پی اس میدن تا95% کاهش پیدا میکنه
و 100% شاهد تاپیکهایی خواهیم بود که مدام یوزرها یا همکاران مختلف میگن کیفیت دیتاسنتر رد استیشن کم شده یا مثلا بحث مشکل ابیوز میکنن یا هر بحثی ضد این این دی سی میدونید چرا ؟
چون آفرشون تموم شده حالا باید 2 تا 3 برابر قبل پول ماهانه سرور بدن و خوب بلاخره باید به یه نحوی کاربراشونو راضی به انتقال به دیتاسنترهای ارزونتر بکنن دیگه و چی بهتر از یه شایعه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ندیده ودم پستتونرو اما بد نشد که با مدرک و سند صحبتا پیش رفت
درباره پورت قانونششون به این شکل هست یا باید هزینه مازاد بدید یا پورت رو دانگرید میکنن
این قانون به نفع شماست ;-)
Need more bandwidth?
If you find you are exceeding your bandwidth allocation and wish to increase your bandwidth then no problem, Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units. Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used. Extra bandwidth is charged at £99 per 10TB of Premium Network Bandwidth or £25 per 10TB of Bulk Network Bandwidth.
این مربوط به پهنای باند اضافه هست فکر کنم
هزینه ی مازاد پورت چقدره ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
این مربوط به پهنای باند اضافه هست فکر کنم
هزینه ی مازاد پورت چقدره ؟!
Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units.Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used.
رد استیسن میتواند به شما در بلوکهای 10 ترابایتی پهنای باند اضافه ارائه کند . یاد آوری میکنیم رد استیشن هرگز از شما هزینه مصرف بیش از حد دریافت نمیکند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
Redstation can add extra bandwidth to your server in simple blocks of 10TB units.Remember no over usage fees apply and Redstation will never demand payment for excess bandwidth used.
رد استیسن میتواند به شما در بلوکهای 10 ترابایتی پهنای باند اضافه ارائه کند . یاد آوری میکنیم رد استیشن هرگز از شما هزینه مصرف بیش از حد دریافت نمیکند .
شرمنده . متوجه نشدم
یعنی با افزایش پهنای باند . پورت هم آپگرید میکنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
شرمنده . متوجه نشدم
یعنی با افزایش پهنای باند . پورت هم آپگرید میکنند؟
بله
شما میتونید 10 ترابایت بالک نتورک یا پرمیوم نتورک خرید کنید و پورت هم میشه 1 گیگ بالک یا پرمیوم
فک میکنم هزینه ای که پرداخت میکنید به صورت ثابت روی صورت حساب ماهانه اضافه میشه و دیگه قابل حذف نیست (مطمئن نیستم از خودشون بپرسید )
-
سرور های نسبتا خوبی هستند بنده راضیم.
-
بده هم استفاده میکنم سرعت خوبی دارن خدا رو شکر تا لان مشکلی نداشتم و امید وارم نداشته باشم!!!!! :53: فقط قیمت هاش یکم بالاست
-
من 4 ماه داشتم خیلی خوب بود
-
تنها خوبی که من رو نگه داشته سخت افزار خوب و از اون بهتر پورت نا محدود هست :دی
-
والا من 1 ماه داشتم ...اما هزینه یکم نه خیلی بالا هست دوستان
با این سرور اختصاصی و با این هزینه
چی گیر ما میاد یه جوراییی برابر میشه
الان فرانسه و کشورهای متفرقه میسرفه البته همه دوستان استاد هستند احتیاج به گفتن نیست
یه دوستی گفت xlhost خوبه!!!! آیا پورت 100mb خوبه؟ سرعت دانلود داخل سرور خیلی بالا بره 3000 kb/s هستش
جدیدن هم که دیتا سنترها آی پی کم میدن....اونها هم یاد گرفتن به خدا
اگه ما ایرانیها از دیتا سنترهای خارجی نخریم که مجبوریم بخریم...همه اونها به ک....ی میفتن
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
scary-x2
قیمت اپگرید رو دارید؟
در قوانین ذکر شده که Overage شارژ نمیکنن کاربر رو.
خیلی از دیتاسنترها به دلیل این قضیه ضرر مالی میدن ...چرا ؟
چون ایرانی ها سرور رو می میگیرن و آخر ما روی تمدید ماه بعد دیتاسنتر برای Overage شارژ میکنه و ابرانی ها هم سرور رو تمدید نمیکنن و میرن سرور جدید از جای دیگه میگیرن !
-
رد استیشن بهترین دیتا سنتری هست که تا الان باش کار کردم
تنها ایرادشم مربوط به رید کنترلرش هست که باید 100% به h700 تبدیلش کنید وگرنه سرعت هارد و درنتیجه رایت روی هارد قدری پایین هست
بر اساس تجربه هم میگم
حتما از رید 0 سفارش بدین چون کارایش به نسبت رید 1 خیلی بهتره
البته در این دیتا سنتر مد نظرم بود
در کل خیلی مثل هتزنر گیر نیست و به ندرت ابیوز میده