-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miload
دوستان عزیز این آقا هر ماه قیمت ها رو افزایش میده
با قیمت 7500 تومن شروع کردن و قول ثابت موندن قیمت رو دادن اما مثل اینکه سیاست کاریشون بوده تا مشتری جمع کنن
قیمت هم 1000 تومن یا 2000 تومن افزایش ندادن بلکه بیشتر از اینهاست. حالا هم میگن اجباری به تمدید نیست. به نظر شما این درسته ؟
من تازه یک هفته هست دارم از ایشون سرویس میگیرم
تا به این لحظه که خوب بوده
با توجه به بالا رفتن این قیمت دلار
قیمت سرور ها زیاد تغییر نکرده
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 512 مگابایت ماهیانه 9.900 تومان - 1 گیگابایت 14.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miload
با قیمت 7500 تومن شروع کردن و قول ثابت موندن قیمت رو دادن اما مثل اینکه سیاست کاریشون بوده تا مشتری جمع کنن
قیمت هم 1000 تومن یا 2000 تومن افزایش ندادن بلکه بیشتر از اینهاست. حالا هم میگن اجباری به تمدید نیست. به نظر شما این درسته ؟
فکر میکنم داخل تیکت به شما گفته بودم
سرویس 512 به قیمت 7500 تومنی که ارائه میشده با 400 مگاهرتز سی پی یو و پورت 100 مگ و پهنای 500 گیگ بوده است
اما این مشخصات باعث ناراضی بودن مشتری ها بود و هر وقت سی پی یو پر میکردند فکر میکردند از سرویس ما میباشد و اعتراض میکردند تا اینکه ما پورت را باه 1 گیگابیت و سی پی یو به 6400 مگاهرتز ارتقاع دادیم و قیمت ها را بالا بردیم، در غیر اینصورت بی دلیل ما افزایش قیمت نداده ایم
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miload
سیاست کاری خیلی از VPS Provider ها تخفیف ماه اول ( یا قیمت پایین برای ماه اول ) هست ..! کارشون هم غلط نیست.
اگر 7500 تومان بوده تا 10000 تومان هم میتونند افزایش قیمت داشته باشن. با دلار 3500 تومانی واقعا فکر می کنید میصرفه برای کسی سرور 7500 تومنی بده؟
یکم خودتون رو جای سرویس دهنده بذارید دوست عزیز.
-
دوست گلم بجهت اطلاع شما باید عرض کنم حتما واسشون صرف داشته که اومدن همچین آفری با قول ثابت ماندن قیمت رو دادن.شما هم مانند خودشون دوست من هستید اما به جای 10 تومن به 15 تومن رسیده ولی خب با مشخصات بالاتر.و به طبع بهتر میشه.
در مورد قسمت بعدی فرامایشاتون ، تخفیفی در کار نبوده . قیمت اصلی بوده که الان با این وضع بازار و صحبت های خودشون قبول دارم که اینطور باید بشه.
با اجازتون بحث همینجا خاتمه پیدا میکنه
موفق باشید
-
-
با سلام...عزیز من پول رو واستون واریز کردم اما از دیشب هیچ جوابی به تیکت ندادید...:x
لطفا پاسخ دهید...با تشکر
-
هنوز منتظرم[-(این عزیز جواب تیکت نمیدند:-|عزیز لطفا اینجا یه چیزی بگید یا داخل تیکت:-*
-
دوستاني كه از اين اقا سرويس دارند تيكت بدند ببينن جواب ميدن به تيكت ها؟!؟!:-؟
سرويس vps ديگه ام هم كه قطع هست:-|
-
تیکتی مشاهده نشد که به جواب باشد!!
تیکت خود را بروز رسانی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
سلام
پ خ ارسال کردم
ایشون جواب پ خ های خودشون تو سایت هم نمیدن!!!
خدا به داد پشتیبانی برسه...
-
من از شون سرویس دارم
نسبت به قیمت سرویس مناسبی و قابل قبولی دارند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abidarnet
:105: من که الان دقیقا 22 دقیقه هست تو سایتشون تیکت زدم منتظر جواب هستم. معمولا هر تیکت چقدر طول می کشه که جواب بدین؟
پاسخ به تیکت بین 2 تا 6 ساعت میباشد دوست عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
ایشون جواب پ خ های خودشون تو سایت هم نمیدن!!!
خدا به داد پشتیبانی برسه...
قبلا در یاهو شما از من سوال کردید در رابطه با freebsd که گفته شد نصب نمیگردد به همین دلیل به پ.خ شما داخل سایت پاسخ ندادم
موفق باشید
-
سلام.
اینترنت ماهواره ای قضیش چیه ؟ میشه کامل توضیح بدید و یا واسم پ.خ کنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
اینترنت ماهواره ای قضیش چیه ؟ میشه کامل توضیح بدید و یا واسم پ.خ کنید ؟
بهتره در اینترنت در این رابطه جستجو کنید، بحثش طولانی میباشد و در 2 3 خط نمیتوان خلاصه کرد
کافیست در موتور جستجو وارد کنید
اینترنت ماهواره ای چیست
موفق باشید، بدرود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
بهتره در اینترنت در این رابطه جستجو کنید، بحثش طولانی میباشد و در 2 3 خط نمیتوان خلاصه کرد
کافیست در موتور جستجو وارد کنید
اینترنت ماهواره ای چیست
موفق باشید، بدرود
عزیز واقعیتش خود نت ماهواره ایو تا حدودی میدونم چیه اما خوب شما خودتون بیشتر توضیح بدید در همین مورد :d
ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
عزیز واقعیتش خود نت ماهواره ایو تا حدودی میدونم چیه اما خوب شما خودتون بیشتر توضیح بدید در همین مورد :d
ممنون میشم
ارسال از طریق خط تلفن یا هر چیزی، دریافت از ماهواره با سرعت بالا
در این حالت در حالت استفاده غیر قانونی یا هکی به سرور میکروتیک نیاز میباشد
موفق باشید
-
-
-
5 عدد دیگر از آمریکا باقی مانده است
کانادا در حال حاظر تکمیل شد
موفق باشید
-
با سلام
بنده دیروز سرور رو تحویل گرفتم و فعلا راضی هستم:-*
با تشکر
-
سلام
یه سرور امریکا 512 میخوام
چیکار باید بکنم؟
-
vds ram 256 MB
H.D.D : 20 GB
Ram : 256 MB
Bandwidth : 1000 GB
8,900 تومان ماهیانه
این آفر که تو سایت 12 تومانه چرا این جا زدید 9 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ACTION_GAMER
سلام
یه سرور امریکا 512 میخوام
چیکار باید بکنم؟
داخل سایت سفارش و پرداخت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezvani_a1
vds ram 256 MB
H.D.D : 20 GB
Ram : 256 MB
Bandwidth : 1000 GB
8,900 تومان ماهیانه
این آفر که تو سایت 12 تومانه چرا این جا زدید 9 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرور کانادا متسفانه به اتمام رسیده است
-
این هارد سرور آمریکا رو نمیشه بیشتر کنید(حداقل 30 gig)
بعد برای سفارشات سه ماهه تخفیف میخوره یا نه
-
من هم چند بار تیکت زدم اما پاسخی دریافت نکردم.
-
به درد آپلود سنتر میخوره ؟
من تا حالا با سرور مجازی کار نکردم !
تقربا به صورت ثابت ماهی چند در میاد ؟
-
[QUOTE=djembe;639139]سرور بنده از دیروز قطع شده [-(
دوبار تیک زدم به تیک پاسخ داده نشد:-|
داخل یاهو هم پی ام دادم بازم پاسخی در یافت نکردم:106:
نمیدونم چه مشکلی پیش اومده ؟:105:[/QUOTE]
به چه نامی؟ در ساعت پشتیبانی بوده؟!!
تیکت خود را بروز رسانی کنید لطفا
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aras194
من هم چند بار تیکت زدم اما پاسخی دریافت نکردم.
با شما که بنده امروز در مسنجر گفتگو کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehryar
این هارد سرور آمریکا رو نمیشه بیشتر کنید(حداقل 30 gig)
بعد برای سفارشات سه ماهه تخفیف میخوره یا نه
بله تخفیف میخورد، هر 150 گیگ هارد اضافه 10 هزار تومان میباشد
موفق باشید
-
با سلام...
میشه قیمت هر 50 گیگ هارد و هر 100 گیگ رو بگید؟!؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safinia
سلام من از ایشون سرور امریکا گرفتم داغون بود گفت می برم رو کانادا بعد به خدا ۲ هفته منتظر بودم که ای پی بدن بعدش که دادن بد نبود سرور بعد ۵ روز دیدم سرورم قطع شده دیدم ایمیل داده اسپم کردید ولی به خدا اصلا با این سرور کار نکردم چه برسه اسیم خلاصه اصلا تایید نمیشن سرور هاشونم داغونه هر کسی بخره اشتباه کرده
شما اول سرویس آمریکا 7500 هزار تومانی را گرفتید که 400 مگاهرتز سی پی یو داشت چون بنده این نکته را به شما اطلاع نداده بودم و کیفیت سرویس با 400 مگاهرتز واقعا پایین میباشد، به همین دلیل به سرویس کانادا خواستم انتقال دهم و به شما 1 کور سی پی یو دادم تا راضی شوید
اما همانطور که گفته بودم ایپی خالی نداریم از کانادا کمی صبور باشید (دوستانی که با دیتاسنتر کانادا synaptica فعالیت داشتند میدانند که در مدت زمانی این دیتاسنتر ایپی نداشتند و با تاخیری تحویل دادند، حتی اگر نیاز هم باشد عکس هایی از تیکت هایمان را قرار دهم که پیگیر ایپی بودم)
بعد از دریافت ایپی سرور شما را به سرور کانادا انتقال دادم و تاریخ سرویس شما را برای همان روز انتقال قرار دادم یعنی میتوان گفت سرور آمریکا را به شما چند روز رایگان دادم! خود شما نیز در جریان میباشید)
تا مدتی پیش سرویس شما فعال بوده که از طرف دیتا سنتر ایبوز Attack برای ایپی شما آمد و من برای شما تیکت کردم، پاسخی ندادید بعد از چند روز ایبوز دیگری امد و سرویس شما را ساسپند کردیم و همانطور که در قوانین داخل سایت گفته شده بود با خاطی به شدت برخورد داریم
شما نیز مبلغ جریمه ( 5هزار تومان) را پرداخت نکردید و همچنان سرویس شما ساسپند میباشد
در مدت زمانی که بنده سرویس را به ناچار به قیمت 7500 ارائه کردم شاهد 5 گزارش ایبوز شدیم
(عده ای از سو استفاده گران سرویس را تهیه میکردند و با آن حملاتی انجام میدادند به همین دلیل ما ناچار به برخورد شدید با خاطی بودیم در این آفر)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParnianHost
با سلام...
میشه قیمت هر 50 گیگ هارد و هر 100 گیگ رو بگید؟!؟!
5 و 7 هزار تومان
موفق باشید
-
سرور از دیروز با تاریخ سررسید اشتباه خاموش شده و پاسخی هم به تیکت نمی دید / چرا ؟
تیکت : 617281
آی پی : 199.201.127.236
-
کلاهبردار واسه 1 دقیقه هستش درست نمی دن 3 روزه پول دادم برای سرور میگن نمی تونم سی پنل نصب کنم دادم همکاران.
بزودی تصاویر پیوست میشه
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
وارد بودن مشکل نصب نبود دوست عزیز، بنده یک بار نصب کردم سی پنل بدون مشکل نصب شد، اما از ایپی که استفاده نمودم و بر روی سرویس شما قرار دادم قبل از ان یک بار دیگر نیز سی پنل به صورت تریال نصب شده بود به همین دلیل به مشکل بر خوردیم فکر میکردم من در نصب اشتباه میکنم تا اینکه بعد از کمی برسی متوجه شدم ایپی قبلا استفاده شده و نمیتوان دوباره تریال نصب نمود
ایپی خالی نداشتم (همانطور که در سایت نیز میبینید از شب 3 شنبه سفارش کانادا تحویل نمیگیریم و در پست های قبل نیز گفته بودم فروش کانادابه اتمام رسید) به همین دلیل از همکارم درخواست کردم سرویسی به ما ارائه بدهند که ایشون امروز صبح به بنده تیکت زدند که موجود ندارند.
دلیل پاسخ داده نشدن تیکت شما نیز مقصر خود شما میباشید که قبل از خرید قوانین داخل سایت را مطالعه نکردید و امدید خرید کردید (همانطور که داخل سایت گفته شده بود ساعت پشتیبانی از 12 صبح تا 12 شب میباشد)
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza68
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...nada-study-png
ایشون به بنده میخواهند یاد بدهند :دی
خیلی وقت قبل از شما به ما آموزش دهید ما پست های زیر را لایک میکردیم
http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/#post94190
البته بازگشت وجه ما نداشتیم و پشتیبانی نرم افزاری همانطور که گفته شده ارائه نمیشود اما چون به شما گفته بودیم نصب می کنیم و متسفانه مشکلاتی که پیش آمد مبلغ شما را بازگشت دادیدم
موفق باشید بدرود
موفق باشید بدرود