-
پاسخ : قیمت امروز دلار؟؟؟
سلام
دوستان میخواستم ازتون یه مشورت کوچولو بگیرم، من الان 30 هزار دلار دارم و میخوام نقدش کنم، با توجه به این که میانگین قیمت الان بازار 2700 تومان هست به نظر شما دلارهامو بفروشم یا نه؟ تو آینده امکان افزایش قیمت دوباره هست؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام
دوستان میخواستم ازتون یه مشورت کوچولو بگیرم، من الان 30 هزار دلار دارم و میخوام نقدش کنم، با توجه به این که میانگین قیمت الان بازار 2700 تومان هست به نظر شما دلارهامو بفروشم یا نه؟ تو آینده امکان افزایش قیمت دوباره هست؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟
همونطوریکه اینجا گفتم: http://www.webhostingtalk.ir/f118/63866/#post593037
به هر حال من شخصا فکر نمی کردم که دلار بره زیر 3000 و ماندگار هم بشه. ولی تا الان که این دوست ما درست پیش بینی کرده
باورش برای خود من سخته که زیر 2 تومن بره ولی امروز وقتی زیر 2600 هم رفت، من یکمی امیدوار شدم(البته دوباره یک شوک باعث شد نوسانات زیاد باشه عصر)
اما اینکه من جای شما بودم چیکار می کردم. من هیچوقت 30 هزار دلار نداشتم که بخوام اصلا راجع بهش فکر کنم :77:
فقط مهم اینه که خرید شما چقدر بوده و در چه زمانی؟
طی یکسال گذشته بسیاری از اجناس 50 تا 100 درصد افزایش قیمت داشتن و حتی برخی موارد 200 درصد هم افزایش داشتن. حتی برخی کالاها طی 2-3 ماه گذشته ترکوندن
باید مشخص بشه به چه قیمت و چه زمانی خریدی که در نهایت بگیم 2700 برات سوده یا ضرر....
من باشم اگر ضرر زیادی نکرده باشم، فعلا دست نگه میدارم
اگر احساس کنم ضررم داره زیاد میشه، نسبت به افزایش قیمت کالاها، سریعا می فروشم
-
شما محض احتیاط با یک اقتصاد دان مشورت کنید البته برادر من هست علی هنوز آن نشده که جواب بده
حتما این سوال شما را میپرسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام
نظر من این هستش که دلار و یورو مهمترین و اصلی ترین شاخص های بازار هستند . هیچگاه دلار ارزش خودش رو از دست نداده . حدود 6 سال پیش با یک اقتصاددان صحبت می کردم یک سوالی پرسیدم که چرا ارزش دلار به پول ایران کم هستش ؟ اون موقع 800 تومان بود . جواب ایشان به بنده ین بود که پول ایران 1 تومان هستش و 1000 تا 1 تومانی برابری می کنه با 1000 تومان . در صورتی که 100 تا یک سنت برابری می کنه با یک دلار در نتیجه ارزش پول ایران 10% پاین تر از دلار هستش . حال از این موضوع بگذریم . ببینید زمانی که دلار پاین بود تورم هم کم بود . امروزه میبینیم طرف میگه من ملکی داشتم که 50 میلیون خریدم الان دلار رفته بالا 100 میلیون ارزشش هست پس سود کردم . اما اینطور نیست به نسبت همونقدر هم تورم بالا رفته . ارزش ها با هم کم و زیاد میشن . از نظر من چه زمانی که دلار 5000 هزار تومان باشه چه 1000 تومان شما با تبدیل اون به ریال ارزش رو از بین می برید . من اگر جای شما باشم اون 30 هزار دلار رو در خارج از کشور سرمایه گذاری می کنم و هیچ وقت اون رو به ریالی که هیچ ثباتی نداره تبدیلش نمی کنم .
-
ممنون از پاسختون
نه ضرر نمیکنم ولی چون به پول احتیاج دارم نهایتا تا یه ماه میتونم صبر کنم، به نظر شما تو 2 هفته تا یه ماه آینده قیمت دلار افزایش پیدا میکنه یا کم میشه؟ با توجه به این که امروز و دیروز نسبتا افزایش داشته و امروز بازار تبریز 2700 هست قیمت خریدشون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paypal
نظر من این هستش که دلار و یورو مهمترین و اصلی ترین شاخص های بازار هستند . هیچگاه دلار ارزش خودش رو از دست نداده . حدود 6 سال پیش با یک اقتصاددان صحبت می کردم یک سوالی پرسیدم که چرا ارزش دلار به پول ایران کم هستش ؟ اون موقع 800 تومان بود . جواب ایشان به بنده ین بود که پول ایران 1 تومان هستش و 1000 تا 1 تومانی برابری می کنه با 1000 تومان . در صورتی که 100 تا یک سنت برابری می کنه با یک دلار در نتیجه ارزش پول ایران 10% پاین تر از دلار هستش . حال از این موضوع بگذریم . ببینید زمانی که دلار پاین بود تورم هم کم بود . امروزه میبینیم طرف میگه من ملکی داشتم که 50 میلیون خریدم الان دلار رفته بالا 100 میلیون ارزشش هست پس سود کردم . اما اینطور نیست به نسبت همونقدر هم تورم بالا رفته . ارزش ها با هم کم و زیاد میشن . از نظر من چه زمانی که دلار 5000 هزار تومان باشه چه 1000 تومان شما با تبدیل اون به ریال ارزش رو از بین می برید . من اگر جای شما باشم اون 30 هزار دلار رو در خارج از کشور سرمایه گذاری می کنم و هیچ وقت اون رو به ریالی که هیچ ثباتی نداره تبدیلش نمی کنم .
مطلب خوبی رو گفتین، دقیقا اونطوری که هست که شما میگین، والله پولش رو برای خرید یه آپارتمان احتیاج دارم، تو خارج از کشور هم که هزار تا دردسر داره و سختی های زیادی داره، ملک هم تو بلند مدت باز ارزشش بالاتر میره دیگه!
-
سلام
نرخ دلار کاغذی در همین لحظه: 2850 تومان
بازار پایتخت
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
شما محض احتیاط با یک اقتصاد دان مشورت کنید البته برادر من هست علی هنوز آن نشده که جواب بده
حتما این سوال شما را میپرسم
من پرسیدم گفت که دلار قیمتش کاهش پیدا میکنه
-
2730 فردوسی تهران قیمت برای ساعت 13:50 هست قیمت خودم اونجا بودم .
-
lol خدا کنه ارزون تر شه :D
-
سلام
دلار ساعت 14 امروز در فردوسی 2750 تومان
-
سلام
نرخ دلار کاغذی در همین لحظه: 2865 تومان
بازار پایتخت
http://www.sarafiparsi.com
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6600
توی 9 دقیقه 115تومن گرونتر؟؟؟؟؟؟
منم 2750 قیمت داشتم
-
چرا دلار پیپال قیمت نمیده کسی و فقط دلار اسکناس قیمت میدهند همه؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
توی 9 دقیقه 115تومن گرونتر؟؟؟؟؟؟
منم 2750 قیمت داشتم
بله دوست عزیز...نوسان خیلی بالا هست امروز...قیمت لحظه ای هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چرا دلار پیپال قیمت نمیده کسی و فقط دلار اسکناس قیمت میدهند همه؟؟
چون دلار پیپال بستگی به سورسش داره دوست عزیز...
-
ولی خدایی همین صرافی ایشون دادن قیمت یورو و پوند ببنید اصلا با دلار نمی خونه دلار کمی حباب داره /:)
امروز بازار بودم یک لحظه 20 تومان گرون می شد چند لحطه دیگه 20 تومان ارزون اصلا معلوم نیست البته بگم همین صرافی با بازار اختلاف قیمت داره .
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
قیمت یورو کسی نداره؟
چه نوع یورویی؟بگو تا قیمت بگمیورویی که دست این ولگردهای بازار هست؟یورویی که تو داخل صرافی هست؟یورویی که تو اینترنت می فروشن؟هر کدوم اینها یه قیمت برای خودشون دارند
-
حواله باشه
ولگرد و صرافی فرق نداره! :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
حواله باشه ولگرد و صرافی فرق نداره! :دی
بازم بستگی داره به طرف اگه ادم با انصاف و خداشناس باشه میده 3850 ، ادم گرونفروش میده 4600 ( جوان سرور ) یه نفری هم هست به نام مبین پارسیان که اون میده 1500 تومن البته هکی هست و سر و کارت با اینترپل و ... درمیاد
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarnet
مرجع ؟
منبع ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azarnet
جالبه...منبع رو ذکر کنید لطفا.
-
دلار |
|
فروش |
2.8743 |
خرید |
2.7892 |
-
طی تماسی که به صرافی گرفتم گفت، 2550 تومان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shirazshop
نرخ ارز مبادلاتی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
مطلب خوبی رو گفتین، دقیقا اونطوری که هست که شما میگین، والله پولش رو برای خرید یه آپارتمان احتیاج دارم، تو خارج از کشور هم که هزار تا دردسر داره و سختی های زیادی داره، ملک هم تو بلند مدت باز ارزشش بالاتر میره دیگه!
اتفاقاً بنده هم 10 ماه پیش پولی که داشتم + 18 میلیون وام + 20 میلیون رهن رو دادم ملک خریدم . ملک تنها چیزی هست که با تورم بالا پاین میشه و از ارزشش کم نمیشه هیچوقت . بهترین کار رو می کنید. سرمایه گذاری بر روی ملک مطمعن ترین و پر سود ترین هستش . اگر حمله نشه مثل فلسطین خونه هامونو منفجر نکنن :)):d
-
دوستان نرخ ارز اینکه فلان سایت چند زده مهم نیست و ملاک نیست مهم اینهکه موقع پرداخت پیپال و یا حواله اون نرخ چند هست و گرنه
منهم میگم دلار 2000 تومن ولی کو و کجا و کی داره و کی با این قیمت پرداخت میکنه توی قصه ها باید اون پیداش کرد
مهم اینه که موجود باشه و به اون قیمت و براتون حاضر باشن پرداخت کنند
وگرنه کی بدش میاد که ارونتر بشه هرچی ارزنتر بشه توان خرید بیشتر میشهه تا قبل از گران شدن ما داشتیم 28 میدادم رم 1 گیگ ولی الان دارم میدم 42 تومن خوب مطنا مشتری به نسبت قبل کمتر میشه با این قیمت
14$*3000=42
دلار پیپال فعلا توی رنج 3000 یا نحایتا شاید بشه 2900 گیر اورد نرخ تمام شده بدون کارمزد از جای معتبر و مطمن
-
با سلام،
قیمت امروز دلار قبل از ساعت 10:30 نرخ 2710 رو داشت، بعد از آن تا به ساعت 16:00 رقم 2900 را تجربه کردیم و پس از آن رو به نزول بود که در آخرین وقت به رقم 2840 رسید.
-
بازار تبریز نرخ خرید دلار 2900 تومان!
-
نرخ دلار پیپال 3150 توملن می باشد
صبح من 3000 خریدم اما بعدش باز هم خواستم بخریم 3150 تومان شده بود
-
با توجه به بالا رفتن انس طلا که به 1750$ در هر انس رسیده است، متاسفانه شاید روز دوشنبه با افزایش نرخ دلار مواجه شویم که محتملا بالای 3000 تومان خواهد بود.
پینوشت: این یک تحلیل می باشد و تحلیل ها هیچ گاه 100% نیست، پست بنده صرفا یک نظر و تحلیل شخصیست.
-
الآن دلار پیپال 3030 میزنم من
قیمت ها رو هم توی این پست سعی میکنم همیشه آپدیت نگه دارم
http://www.webhostingtalk.ir/f172/64169/#post596026
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوستان نرخ ارز اینکه فلان سایت چند زده مهم نیست و ملاک نیست مهم اینهکه موقع پرداخت پیپال و یا حواله اون نرخ چند هست و گرنه
منهم میگم دلار 2000 تومن ولی کو و کجا و کی داره و کی با این قیمت پرداخت میکنه توی قصه ها باید اون پیداش کرد
مهم اینه که موجود باشه و به اون قیمت و براتون حاضر باشن پرداخت کنند
وگرنه کی بدش میاد که ارونتر بشه هرچی ارزنتر بشه توان خرید بیشتر میشهه تا قبل از گران شدن ما داشتیم 28 میدادم رم 1 گیگ ولی الان دارم میدم 42 تومن خوب مطنا مشتری به نسبت قبل کمتر میشه با این قیمت
14$*3000=42
دلار پیپال فعلا توی رنج 3000 یا نحایتا شاید بشه 2900 گیر اورد نرخ تمام شده بدون کارمزد از جای معتبر و مطمن
بالا خره باید یه سایت مرجعی باشه که قیمت دلار دستون بیاد
اگه سایتی نباشه و قیمت خریدو فروش رو نزنه که ما ایرانیا ...
-
پیش به سوی دلار زیر 2000 تومان خداراشکر هر روز داره صد تومن کمتر میشه
-
سلام
نرخ دلار کاغذی در همین لحظه: 2880 تومان
بازار پایتخت
نوسان قیمت زیاد هست و رو به بالا.
سپاس
-