-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
خیر عزیز کارمند ایشون نیستم :) .. برای کسی کار نمیکنم ;)
از کسی هم دفاع نمیکنم... دقت کنید در پستم نوشتم 99% مواقع ! شما شاید شامل اون 1% باشید.
طبق شناختی که از آلماهاست دارم تا الان باید مسئله شما حل و فصل شده باشه. ممنون میشم نتیجه رو اینجا اعلام کنید و بنده و سایر دوستان از نحوه برخورد این سرویس دهنده و حل مشکل با خبر بشیم. :)
خوشبختانه مشکل ما حل شد.
دیتاسنتر به واسطه آلماهاست برای ما جبران خسارت کردند و همچنین یک سرور جدید با همون مشخصات برای ما کانفیگ کردند.
ما از مدیران آلماهاست نیز تشکر می کنیم و امیدوارم چنین موارد نادری دیگر برای شرکتشان بوجود نیاید.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 65درصد تخفیف برای 6 ماه!
سلام
سرعت برای پورت Bulk چقدر هست تقریبا. البته میدونم این دیتاسنتر روی پورت اشتراکی تضمین نمیده اما میخوام بدونم حداقل چقدر میشه؟> 100TB Bulk 1gbps
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
کسایی که از دیتا سنتر ردستتین سرور گرفتن و وستشن آلما هاست بود
خواهشاً اینجا اعلام کنن، و در مورد کیفیت سرور، و همینطور کفیت پشتیبانی آلما هاست بگن
چون من بیشتره 48 ساعت ایمیل دادم هنوز جوابی نگرفتم البته شاید کم باشه :دی
دوستانی هم که میتونن نظر بدن در مورد LeaseWeb و RedStation ممنون میشم
سلام
در مورد تیم آلماهاست و بخصوص مدیریتش (حامد آرایش) من به شخصه کاملا مطمئن هستم و شناختی که در یکسال اخیر همکاری با ایشان دارم این اطمینان رو به من داده و میده.
پایاپای بودن و همراهی و مساعدت با مشتری در کل تیم آلماهاست به خوبی رعایت شده و میشود و بخصوص خود آقای آرایش یک نمونه بارز از یه آدم مشتری مدار هست.
حالا این موضوع که جواب نگرفتید هم برای من روشن نیست که ایمیل زدید یا تیکت زدید. اما خب راجع به این مسئله تخفیف ویژه بسیار سرشون شلوغ هست. حالا شما فکر کنید اینها هم باید پاسخگوی فروش باشند و هم تیم در خدمت مشتریان سابق (امثال من) و تیکت هاشون باشه.
در مورد لیز و رد هم به نظر من مقایسه صحیح نیست چون هر کدوم یه سری سیاست های فروش و پشتیبانی خودشون رو دارند. اما مهم اینه که آلماهاست به عنوان نماینده اصلی داره فعالیت میکنه و نیومده یه پنل کاستومری بگیره و اقدام به فروش کنه که بعدها نتونه پاسخگوی مشکلات و نیازهای مشتریانش باشه.
از لحاط سخت افزار و شبکه هم واقعا با رداستیشن دارم زندگی میکنم و همین قدر بگم که با یک سرور پورت 10 گیگ دارم روزانه 10 ترابایت (آپلود/ دانلود) سرویس به یه سری مشتریان خاص میدم و به هیچ وجه مشکلی نداشتم. (آپلودسنتر)
ارادتمند شما
نیما احدی
-
ta in lahze motasefane javabi daryaft nakardam az tarighe ticket bode
sharmande FA english neveshtam, site behnevis.com yerooz ke tarjome nemikone vasam :(
kholase hala daram majbor mishe beram Ovh.co.uk , shayad az onja server begiram
-
سری جدید سرورهای دیتاسنتر
Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
شایان ذکر میباشد که این سرورها پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.
موفق باشید
-
سلام
در این مورد توضیح می دید ؟
Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed (Free)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
سلام
در این مورد توضیح می دید ؟
Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed (Free)
با اجازه
پورت 10 گیگ هست به صورت رایگان و سرعت دانلود 500 رو گارانتی کرده که داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
misagh72
با اجازه
خسته نباشید :d
این که معلوم هست
پورت اشتراکی هست؟
مصرف پهنای باند بالا باشه محدود می شه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
misagh72
با اجازه
با این حساب با این پورت Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed (Free) میشه از کچ فلای 200 مگابیت در ثانیه دانلود کرد ؟
-
Model: Dell PowerEdge D7-790 Carbon-Neutral Server
Setup Options: Not Available
Operating System: VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor
Control Panel: Not Available
SQL Database: Not Available
CPU: 2 x Hexa Core 2.20Ghz HT (E5-2430)
Memory: 96GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 4 x 4TB SATA 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Hardware Firewall: Not Required
Backup Storage Drive: Not Required
Network Backup Storage: Not Required
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM) + Dedicated Port
Dedicated Bandwidth: Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed
IP Allocation: 65 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /26)
این سرور رو با این مشخصات می خوام خریداری کنم ولی ترس دارم از سوختن هارد و اینکه مشکلی برا هارد پیش بیاد و ...
نمی دونم چه Raid رو باید انتخاب کنم که خیالم راحت باشه
هارد هم 4 تا 4 ترابایت ساتا 7200 RPM انتخاب کردم
بین اینا کدوم رو باید انتخاب کنم ؟!
H710p Raid Controller with BBU - Raid 10 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 5 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 1 + Raid 1 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free) |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
Model: Dell PowerEdge D7-790 Carbon-Neutral Server
Setup Options: Not Available
Operating System: VMWare ESXi / vSphere 5.1 Hypervisor
Control Panel: Not Available
SQL Database: Not Available
CPU: 2 x Hexa Core 2.20Ghz HT (E5-2430)
Memory: 96GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 4 x 4TB SATA 7,200 RPM
Additional Hard Disk: Not Required
Raid: ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
Hardware Firewall: Not Required
Backup Storage Drive: Not Required
Network Backup Storage: Not Required
Remote Management: DRAC Enterprise (Virtual KVM) + Dedicated Port
Dedicated Bandwidth: Unlimited 10Gbps Port / 500Mbps Guaranteed
IP Allocation: 65 Usable IP Addresses (RIPE /29 + /26)
این سرور رو با این مشخصات می خوام خریداری کنم ولی ترس دارم از سوختن هارد و اینکه مشکلی برا هارد پیش بیاد و ...
نمی دونم چه Raid رو باید انتخاب کنم که خیالم راحت باشه
هارد هم 4 تا 4 ترابایت ساتا 7200 RPM انتخاب کردم
بین اینا کدوم رو باید انتخاب کنم ؟!
H710p Raid Controller with BBU - Raid 10 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 5 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Raid 1 + Raid 1 (Free) |
H710p Raid Controller with BBU - Custom Configuration (Free) |
پیشنهاد بنده raid 10 هست....البته دقت داشته باشیه که از تنظیمات raid contorller مورد read policy و write policy رو بر روی reahd ahead و write back بگذارید.
در مورد هارد هم پیشنهاد میکنم 2 ترا بیشتر نگیرید. و تعداد هارد رو ببرید بالا....اما ظاهرا این chasis حداکثر 4 هارد 3.5 اینچ میخوره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
با این حساب با این پورت Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed (Free) میشه از کچ فلای 200 مگابیت در ثانیه دانلود کرد ؟
نه دادش من ! یعنی پورت 200 مگابایت تضمین میشه ! کمتر از 24 مگابایت نمیشه ! اشتراکی هست :65:
-
این سرور که توی سایت خودش زده 45 پوتد چقدر در میاد برای 6 ماه اول..منظورم ماهانه چقدر میشه؟؟
راستی من متوجه نشدم این گه 45 پونده بعد از 6 ماه میشه ماهانه چند پند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
-
-
اگر لطف کنید جواب تیکتمو بدید ممنون میشم
-
این سرور ها cpu شون xeon هست مثلا این یکی که نوشته single cpu
D7-330
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
سلام
به شرط انکه کش فلای پرت هایش محدود نباشد به میزان خاصی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
... در مورد هارد هم پیشنهاد میکنم 2 ترا بیشتر نگیرید ...
چرا؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.jafary
چرا؟
به این دلیل که همون 2 ترابایت هم زیاد هست و عده ای از دوستان این تفکر رو دارند که تا جایی که جا داره باید پر کنند ! در صورتی که هر هاردی خروجی و بازدهی معینی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
آفر هنوز پا برجاست؟
بله هست قربان :)
-
سلام
امکانی وجود نداره ما که سرور مون رو 15 روز پیش از شما گرفتیم با خریدن سرور جدید vps هامون رو تو سرور جدید دیتا سنتر انتقال انتقال بده؟
ما سرور یکی مونده به آخر رو خریداری کرید و 90 تا وی پی اس داریم میشه ؟
-
کسی جواب ما رو نداد که سرور های red station cpu هاش xeon هست یا نه چون من هیچجا ندیدم اینو؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
کسی جواب ما رو نداد که سرور های red station cpu هاش xeon هست یا نه چون من هیچجا ندیدم اینو؟؟
سلام خدمت شما...
بله دوست عزیز...همگی XEON هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
سلام
امکانی وجود نداره ما که سرور مون رو 15 روز پیش از شما گرفتیم با خریدن سرور جدید vps هامون رو تو سرور جدید دیتا سنتر انتقال انتقال بده؟
ما سرور یکی مونده به آخر رو خریداری کرید و 90 تا وی پی اس داریم میشه ؟
با سلام...
اگر منظور شما انتقال بدون تغییر IP هست، خیر این امکان وجود نداره.
البته یوزر almahost احتمال زیاد میان و پاسخ شما رو میدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
من برای یه کار با منابع خیلی بالا میخوام سرور بخرم هارد باید کدوم raid باشه یا اصلا نیاز هست؟
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free) |
H200 Raid Controller - Raid 0 (Free) |
HBA/H200 Controller - No Raid (Free)
بین این 3 تا چون نمیخوام براش هزینه بدم |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hidd#n
من برای یه کار با منابع خیلی بالا میخوام سرور بخرم هارد باید کدوم raid باشه یا اصلا نیاز هست؟
h200 raid controller - raid 1 (free) |
h200 raid controller - raid 0 (free) |
hba/h200 controller - no raid (free)
h200 باعث اقت کیفیت می شود و از استاندارد خوبی برخوردار نیست . پیشنهاد فروشنده ( الماهاست ) نیز استفاده از دیگر رید ها می باشد
-
این پورت 10Gb ها یعنی حداقل میشه : 62.5 با این گارانتی که دادن بیشتر نمیشه؟!یا از این کمتر نمیشه یا پورت 10 روی 500 لمیت کردن و سرور دانلود بیشتر 62.5 نمی گیره!؟
-
خیر مثل ovh دیگه وی پی اس با آیپی اول 300 360 مگ سرعت دانلودش بود روی آی پی های دیگه سرعت 40 الی 45 بود
رد استیشن فکر میکنم بین 400 الی 500 مگ سرعت دانلود روی اولین آی پی میده و برا بقیه 55 الی 65 باشه
گارانتی هم یعنی اینکه پایین تر از این حد نمیاد
-
این حرف شما جنبه فنی داره!!!
ovh هم که داریم از روز اول 120 مگابایت می داد الان هم اگر سرور خاموش کنیم 120 مگابایت می ده ربطی به ای پی اول آخر نداره!
-
اینطور که من متوجه شدم پرتهایی که تو این آفر دارن میدن در اصل پورت 1 گیگی هست که 200 مگ تضمین میشه یعنی میتونید بیش تر از 200 هم استفاه کنید اما اگر 200 هم بود مشکلی نداره
یه جورایی 1 گیگش دیگه یک گیگ همیشگی که از این دی سی رو سرورای قدیمش هست نمیبینید
-
آلما هاست در پاسخ تیکت گفته که :
Redstation -> Internet = 200Mbps CDR Burstable
Redstation -> Redstation = Unrestricted
Internet -> Redstation = Unrestricted
این مثال برای پورت ۲۰۰ مگابیت میباشد. یعنی از کانکشن از سرورهای دیتاسنتر به اینترنت به ۲۰۰مگابیت محدود شده است
--------------------
کلمه محدود شدن به کار بردن محدود شدن یعنی از کلمه محدود میشه بیشتر نشدن از این میزان برداشت کرد.
-
با سلام
من متوجه نحوه خرید نمیشم؟
توی این صفحه D6-260 کدوم آفر میشه؟ آیا این صفحه همین آفر هایی هستش که اینجا دربارش صحبت می کنیم؟
چون من میخوام که از این آفر سفارش بدم:
Pay Monthly: |
£65.00* (Free Setup) |
Pay Quarterly: |
£195.00* (Free Setup) |
Pay Annually: |
£1,109.94* (Free Setup) |
* Price includes discount. £65.00 for first 6 months, regular price £119.99 per month after 6 months. |
The configuration you have selected is detailed below.
Model: |
Dell PowerEdge D7-330 Carbon-Neutral Server |
Setup Options: |
Not Available |
Operating System: |
Windows Server Enterprise 2008 R2 (No Virtual OSE Rights) |
Control Panel: |
Not Available |
SQL Database: |
Not Required |
CPU: |
Quad Core 3.20Ghz HT Sandy Bridge (E3-1230) |
Memory: |
32GB DDR3 ECC Memory |
Hard Disk Configuration: |
2 x 2TB SAS 7,200 RPM |
Raid: |
H200 Raid Controller - Raid 1 |
Hardware Firewall: |
Not Required |
Backup Storage Drive: |
Not Required |
Network Backup Storage: |
Not Required |
Remote Management: |
DRAC Enterprise (Virtual KVM) |
Dedicated Bandwidth: |
Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed |
IP Allocation: |
4 Usable IP Addresses (RIPE /29) |
خوب اولا قیمت چند میشه؟ دوما کجا سفارش بدم؟ سوما چقدر طول می کشه تا بهم تحویل بدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiDd#N
H200 Raid Controller - Raid 1 (Free) |
H200 Raid Controller - Raid 0 (Free) |
HBA/H200 Controller - No Raid (Free)
اگر مجازی ساری نمیخواهید انجام بدید مشکلی نداره ظاهرا h200
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
h200 باعث اقت کیفیت می شود و از استاندارد خوبی برخوردار نیست . پیشنهاد فروشنده ( الماهاست ) نیز استفاده از دیگر رید ها می باشد
برای مجازی پیشنهاد میدن حداقل h700 باشه. موارد دیگه مثل هاستینگ مشکلی پیش نمیاره
-
پورت 10 که 60 مگ سرعت دانلودش باشه کی می خره آخه
من از ovh داشتم با 345 دانلود داشتم
در مورد گارانتی که مشخصه آخه اگه 60 مگ باشه که کسی نمی خره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehtism
با سلام
من متوجه نحوه خرید نمیشم؟
توی این
صفحه D6-260 کدوم آفر میشه؟ آیا این صفحه همین آفر هایی هستش که اینجا دربارش صحبت می کنیم؟
چون من میخوام که از این آفر سفارش بدم:
Pay Monthly: |
£65.00* (Free Setup) |
Pay Quarterly: |
£195.00* (Free Setup) |
Pay Annually: |
£1,109.94* (Free Setup) |
* Price includes discount. £65.00 for first 6 months, regular price £119.99 per month after 6 months. |
The configuration you have selected is detailed below.
Model: |
Dell PowerEdge D7-330 Carbon-Neutral Server |
Setup Options: |
Not Available |
Operating System: |
Windows Server Enterprise 2008 R2 (No Virtual OSE Rights) |
Control Panel: |
Not Available |
SQL Database: |
Not Required |
CPU: |
Quad Core 3.20Ghz HT Sandy Bridge (E3-1230) |
Memory: |
32GB DDR3 ECC Memory |
Hard Disk Configuration: |
2 x 2TB SAS 7,200 RPM |
Raid: |
H200 Raid Controller - Raid 1 |
Hardware Firewall: |
Not Required |
Backup Storage Drive: |
Not Required |
Network Backup Storage: |
Not Required |
Remote Management: |
DRAC Enterprise (Virtual KVM) |
Dedicated Bandwidth: |
Unlimited 1Gbps Port / 200Mbps Guaranteed |
IP Allocation: |
4 Usable IP Addresses (RIPE /29) |
خوب اولا قیمت چند میشه؟ دوما کجا سفارش بدم؟ سوما چقدر طول می کشه تا بهم تحویل بدید؟
دوست عزیز چیزه پیچیده ای نیست....
شما کانفیگ سرور مد نظر رو از اینجا انجام بده:
بهد صفحه بعد که رفتی....
اطلاعات رو کپی پیست کن در تیکتی برای آلما هاست در اینجا :
https://secure.almahost.co.uk/submit...tep=2&deptid=2
و بقیه مراحل رو باهاشون انجام بده...
این آفرها در سایتشون نیست.
-
2 ساعتی میشه پرداخت رو انجام دادم برا d7-790 هنوز که خبری نیست امیدوارم تا فردا تحویل بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
حرف شما متین. اما این صفحه ای که میگید برم و پیست کنم یوزر نیم و پسورد میخواد!!! می شه بگید چکار باید انجام بدم؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehtism
حرف شما متین. اما این صفحه ای که میگید برم و پیست کنم یوزر نیم و پسورد میخواد!!! می شه بگید چکار باید انجام بدم؟؟؟
شما continue رو بزن اخر سر که جمع بندی رو داد اونجارو کپی کنید.
نیاز به sign uo نیست
-
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafacar20
الماهاست دیروز به من گفتن که آفر به پایان رسیده ، ازشون خواهش میکنم که خودشون توی تاپیک اعلام کنند که آفر پابرجاست یا خیر .
تا زمانی که هر آفر در سایت اصلی امکانش باشه سفارش بدید می توانید سفارش بدید مستقیم