درود
عزیز فروش همچنان ادامه داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
عزیز فروش همچنان ادامه داره ؟
درود
بله
به سایت مراجعه کنید
اقا سرور مجازی رم 4 کیفیت بالا قیمت مناسب دارین؟
درود
ممنون
خیلی دیر پاسخگو هستند الان خیلی وقته سفارش دادم
از ایران هستنقل قول:
اقا سرور مجازی رم 4 کیفیت بالا قیمت مناسب دارین؟
لینک سرور های مجازی :
توی سایت هم اعلام شدهنقل قول:
درود
ممنون
خیلی دیر پاسخگو هستند الان خیلی وقته سفارش دادم
تایید سفارش ریسلر ممکن هست که بین 10 دقیقه الی 3 ساعت زمان بر باشه
و بررسی تیکت هم بسته به مشکلتون و حجم تیکت ها ممکنه زیر 1 دقیقه تا 5 ساعت زمان نیاز داشته باشه . اما به هر حال اگه مشکلی باشه من و 2 همکار پشتیبانم سعی می کنیم مشکلتون رو حل کنیم
درود و تشکر
سرویس تحویل گرفته شد بدون مشکل و سرعت لود بالا
ممنون ازتون
امید هست همیشه بدین صورت باقی بمونه کیفیت سرویس
درود
طبق آخرین به روز رسانی نرم افزاری که انجام شد ، پکیج ها و کانفیگ جدیدی به سرور ها افزوده شد که سرعت دسترسی به سایت ها ، تا 2 برابر افزایش پیدا کرد .
همچنین پلن ریسلر دانلود نیز به سرویس های دیگر هاست اسپیس اضافه شد. که میتوانید تعرفه آن را در تاپیک زیر ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f17/66803/
امیدواریم که با قیمت مناسب و کیفیت بالا در هاست اسپیس رضایت شما را جلب کرده باشیم .:111:
درود
سرورها قطع شده انگار
با سلام
قطعی وجود نداشته و تو این مدت آپتایم 99 بوده . ممکنه آی پی شما روی سرور بلاک شده باشه . لطفا با پرا----کسی یا وی پی n تست کنید و موارد را از طریق تیکتینگ سایت پیگیری کنید
با تشکر
فروش این سرویس همچنان ادامه دارد
یا به عبارت دیگر
up!
این سرویس هاتون چند انلاینو میتونه بخوبی ساپورت کنه؟
محدودیت در تعداد آنلاین نیست
اما اگه مصرف شما طوری باشه که باعث کندی کل سرور بشه ، با ارسال عکس از منابع مصرفیتون راه کار حل مشکل بهتون ارائه میشه
موقتا ساسپند میشه و بهتون اطلاع داده میشه . اگه خودتون بتونید مشکل رو رفع کنید باز میشه ولی اگه نتونستید معمولا راحت ترین راه استفاده از هاست اختصاصی هستنقل قول:
یعنی ساسبند نمیکنید؟
ارتقاع میدید؟
چندمدته توکار سرور هستید؟
من خودم 5 سال هست که تو کار هاستینگم
اما هاست اسپیس سال گذشته پاییز راه اندازی شده
خواهش می کنم
در خدمتتون هستم
سلام من یه ریسلر گرفتم برای انتقال کاربر cpanel دسترسی ssh lیخواستم و ممنون میشم قیمت یه همچین سرور مشابهی ((لینوکسی ))با cpanel و ssh چقدر تموم میشه؟
متاسفانه سرویسی که سی پنل باشه ارائه نمیدیم چون سرویس های هاست اسپیس از ایران هست و Cpanel هم در ایران تحریمه
نکته دوم هم SSH ، این سرویس رو هم به کاربران ارائه نمیدیم چون ریسک امنیتی داره
برای انتقال هم تیکت بدین ، تعرفه انتقال هر سایت 1500 تومان هست.
سلاوم ممنونم یعنی شما میتونید سایت که روی سی پنل هست روی دایرکت ادمین انتقال بدید --یا روی چه کنترل پنلی انتقال میدید؟
بعد اگه کسی سایت دانلود داشته باشه بخواد فایلهاش روی هاست شما انتقال بده مثلا 20 گیگ موزیک باید از پهنای باند هاست مصرف کنه//راهی هست که فایلها رو روی هاست سوار کرد بدون اینکه مصرف پهنای باند داشته باشیم ((مثلا ارسال فایلها به صورت فیزیکی))((پست کردن به دیتا سنتر))
برای 20 گیگ موزیک باید هاست دانلود خریداری کنیدنقل قول:
عد اگه کسی سایت دانلود داشته باشه بخواد فایلهاش روی هاست شما انتقال بده مثلا 20 گیگ موزیک باید از پهنای باند هاست مصرف کنه//راهی هست که فایلها رو روی هاست سوار کرد بدون اینکه مصرف پهنای باند داشته باشیم ((مثلا ارسال فایلها به صورت فیزیکی))((پست کردن به دیتا سنتر))
می تونید به امضا من مراجعه کنید
اول کلوکسو بوده بعد دایرکت ادمین شده
البته در حال حاظر هم دایرکت ادمین موجوده و هم کلوکسو
سرور کلوکسو سرعت بسیار بالاتری هم داره
راهی هست که ما فایلها رو برای دیتا سنتر ارسال کرد یا فقط باید آپلود کر از طریق اینترنت
استفاده در حد شخصی اشکال ندارهنقل قول:
مگه خودتون ذکر نکردید برا آپلود /لیچ/دانلود مجازه ///////بلاخره میشه استفاده کرد برای هاست دانلود و لینوکسی؟
اما این شما کلی فایل بیاری و با استفاده به عنوان هاست دانلود باعث افزایش لود سرور بشی ، مشکل داره
فایل ها باید آپلود بشهنقل قول:
راهی هست که ما فایلها رو برای دیتا سنتر ارسال کرد یا فقط باید آپلود کر از طریق اینترنت
هاست اسپیس تایید می شود.
تولد 1 سالگی هاست اسپیس مبارک :53:
درود فراوارن بر کاربران و مشتریان گرامی هاست اسپیس
1 سال پیش بود که هاست اسپیس راه اندازی شد .
آن زمان هدف من از راه اندازی هاست اسپیس فقط میزبانی تعداد محدودی سایت شرکتی و دولتی بود . بعد از گذشت حدود 9 ماه ، تصمیم به عمومی کردن سرویس ها شد .
نوع مدیریت و قیمت مناسب سرویس ها ، کیفیت و سرعت بسیار بالای سرویس ها و پشتیبانی واقعی ، از جمله خصوصیاتی بود که توانست نظر مشتریان را جلب کند و خوشحالیم که پس از گذشت تنها 3 ماه از آغاز فعالیت رسمی هاست اسپیس ، هم اکنون میزبان بیش از 30 ریسلر و 200 وبسایت در 5 سرور هستیم .
امیدوارم با افزایش بیشتر کیفیت سرویس ها ، نظر مشتریان محترم را جلب کنیم .
با تشکر:105:
ورژن دایرکت اذمین و همچنین بسته های نرم افزاری سرور به روز شد . همچنین سرور ارتقا یافت .
و فروش همچنان ادامه دارد
با سلام
همانطور که مطلع بودین ، هاست اسپیس سرورهای اختصاصی را از پارس دو ( که سرورها را در افرانت کولو کرده بود) تهیه می کرد .
اما حدود یک هفته ای هست که بعد از تغییر آی پی سرور ، مشکلاتی با پارس دو به وجود آمده .
متاسفانه ، این شرکت به بهانه های مختلف اقدام به داون کردن سرور های هاست اسپیس می کند و باعث شد که در این 2 هفته ،ضرر های زیادی را پرداخت کنیم .
نمونه :
24 ساعت سرور شماره 3 داون شد !
دلیل : سرور شما زیر دی داس رفته و پهنای باند شما به اتمام رسیده ، برای ادامه کار سرور مجددا باید پهنای باند خریداری کنید !
مگه میشه سرور ایران که نهایتا سرعت پورتش به 5 مگابایت برسه ، 100 گیگابایت پهنای باندش در عرض 2 ساعت به اتمام برسه ؟
نمونه دیگه که این دفعه خود هاست اسپیس داون شده :
سرور ریستارت شد و دیگه بالا نیومد !
دلیل : این شرکت به دلیل خطا در سیستم مالیش ، سرور سرور بنده رو به 512 تغییر داده و این باعث داون شدن شده . بعد از ریبوت هم دیگه کلا بالا نیومد و الان حدود 5 ساعت هست که شرکت پارس دو پاسخگوی هاست اسپیس نیست . تلفن شرکت را جواب نمیدن ، تیکت هم پاسخ داده نمیشه .
اطلاعیه :
امشب بعد از گفتگو با همکاران ، احتمالا یک ابر سرور ایران از دیتاسنتر تبیان خریداری میشه. طبق سوابقی که پارس دو داره ، احتمالا تا فردا به تیکت ها پاسخی نمی دن . اما فردا سرور در دسترس قرار میگیره.
تمامی مشتریان به سرور جدید تبیان منتقل خواهند شد و یک ماه سرویس رایگان به دلیل جبران خسارت 24 ساعت داون تایم به تمامی کاربران افزوده خواهد شد .
از تمامی مشتریان عزیز به دلیل این داون تایم پوزش می طلبم و باور کنید که مشکل از سمت هاست اسپیس نیست و متاسفانه پارس دو جدیدا خیلی برای ما مشکل ایجاد کرده .
در 24 ساعت شبانه روز از طریق تماس با شماره : 01318826869 پاسخگوی شما هستیم .:53:
به دلیل تکمیل ظرفیت سرور ، تا اطلاع ثانوی ، امکان سفارش هاست و ریسلر جدید وجود ندارد .
بعد از افزایش ظرفیت و تهیه سرور جدید ، فروش مجددا آغاز خواهد شد .:53:
با سلام
فروش مجددا با تعرفه جدید آغاز شد
انتقال به تبیان انجام شد یا نه هنوز ؟
درودنقل قول:
من تاجایی که اطلاع دارم کنسل شده و سرور دیگه ایی گرفته شده که قویتر از قبلی هست در حال رفع مشکلات هم هستن دوست عزیزم.
طی صحبت هایی که با دو همکار دیگه داشتم به دلیل قیمت بالای سرور های تبیان ، در صورت انتقال به تبیان مجبور به افزایش قیمت ها به صورت نجومی بودیم . به همین دلیل با شرکت پارس دو که نماینده افرانت هستن به توافق رسیدیم و تصمیم بر این شد که انتقال به دیتاسنتر دیگر انجام نگیره . چون در صورت انتقال مشکلات فراوانی به وجود می آمد .
اما تصمیم گرفته شد کمی با افزایش قیمت ها ، بتونیم سرورهای بیشتری اضافه کنیم و تعداد کاربران را در هر سرور به حداقل برسانیم تا کیفیت و سرعت سرویس ها به حداکثر برسد .
به زودی شاهد افزیش محسوس کیفیت سرویس ها خواهید بود :x