دوستان مال باخته
جهت پیگیری پول خود و برخورد قضایی با این متخلف میتونید پلیس فتا را از لینک زیر در جریان بذارید. البته من در مورد مشکل خودم گزارش دادم.
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان مال باخته
جهت پیگیری پول خود و برخورد قضایی با این متخلف میتونید پلیس فتا را از لینک زیر در جریان بذارید. البته من در مورد مشکل خودم گزارش دادم.
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نکته جالب این هست که هزینه آقای مرادی ساعت 11 صبح براشون طی صحبتی که با حسابدار کرده بودم واریز شده بود ولی این شخص همچنان به انتشار جفنگیات ادامه داد !
بابت این گفته هاتون شکایت نامه ای علیه شما تنظیم شد که 100% براتون گرون تموم می شه
با سلام
دوستان یه سری مجموعه مشکلات باعث این اتفاق شد هیچ مشکلی وجود نداره هزینه همه دوستان بازگش می شه امروز نیمی از دوستان مبلغشون بازگش شد بقیه هم فردا بازگشت می شه فقط کمی صبر وت حمل بفرمایید
7 هزار تومان که هیچی 700 میلیون تومان هم ارزش نداره که بخواهیم کلاه برداری کنیم
گفتارتون خیلی شبیه آقا نیماست
ایشون هم تو از واژه ی جفنگیات خیلی خوشش میاد و استفاده میکنه
پول شما رو پس داده ؟ خب خوش به حالتون
پول ما رو پس نداده هیچ تهدید هم کرده
همین الان هم در حال آماده سازی مدارک و مرتب کردنشون هستم برای درج در قسمت مربوطه ( قسمت انتقادات )
مدارک به صورت کامل قرار میگیره و دوستان میتونن قضاوت کنند !
موفق باشید
آقا پول منو ایشون پس داد. حالا کم یا زیاد تموم کنید بره. دیگه هفت هزار تومن که چیزی نیست. پلیس سایبری و از این حرفا. صلواتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتت.بفرست د.
با سلام
کاش همه مشتریان ما فهم و درایت شما را داشتند
هزینه همه در حال بازگشت هست
بنده یه سوالی دارم
وقتی ما از قبل اعلام کردیم بک آپ بگیرید
حتی به ایمیل اکتفا نکردیم و به همه مشتری ها زنگ زدیم بک آپ بگیرید
و هزینه همه را داریم پس می دیم این جار و جنجال الکی چیه بعضی از افراد مریض درست کردند ؟
parspersia.com
مدارک رو اینجا قرار دادم
در بخش انتقادات هم ثبت شد منتظر تایید هستیم
http://s3.picofile.com/file/75406525...ersia.txt.html
کلاه برداری نکردید اما بدون شک سهل انگاری و کم کاری کردید
شما می گی که ایمیل زدی ... بررسی کردم بله در اسپم ها پیدا شد!
میگی زنگ زدی که شدیدا تکذیب می کنم... مطلقا تماسی با من گرفته نشده و موبایل من و شماره دفتر همیشه برقرار بوده!
مشخصه که شما صداقت ندارید نمی تونید این مورد و کتمان کنید
چطور ابتدا مشکل از دیتاسنتر بود... بعد شد مشکل هارد و فلان و بهمان و در نهایت مشکلات ارزی!
شما که از ابتدا می دونستید نمی تونید سرور و تمدید کنید همینجا اعلام می کردید و اطلاع می دادین یه جوری که مطمئن بشین کاربر فهمیده... نه اینکه ایمیل بزنید... شاید طرف اصلا ایمیلشو تو این چند روز چک نکنه شاید مثل من بره تو اسپم و خیلی احتمالات دیگه
برای شما مشتری جایگاهی نداشته... من جای شما بودم از کل سرور بکاپ می گرفتم که در صورت بروز مشکل علاوه بر عودت وجه بکاپ هم بدم که بهونه ای نباشه
برگشت پول که وظیفه شرعی اخلاقی و قانونی شماست اما خسارت از دست دادن اطلاعات من و کی متقبل میشه؟ همه چیز برای شما 7 تومنه اما واسه مشتری نیست... من به شخصه حاضر ده ها برابر این مبلغ بدم اما اطلاعات من و بهم برگردونی.... می تونی؟!
پس خودتون و حق به جانب نگیرید و دیگران و محکوم نکنید که چرا اینطور برخورد می کنن
من معمولا در این تاپیکها دخالتی نمیکنم اما این موردش خیلی عجیبه
خوب مشتریان محترمی که وی پی اس دارن ماهی 7000 تومن که پول یک پیتزا هست... وقتی دنبال سرویس مفت میگردین این احتمالات در نطرتون نیست؟ که مشکلی باشه که طرف نکه واسه فروشنده که هر اتفاقی بیفته و سرور مشکلی پیدا کنه؟
ایرانی جماعت مفت خر هست همیشه و در قبال پایینترین هزینه دنبال بهترین کیفیت هست و انتظارات وحشتناک داره چرا؟
چرا تنبیه نمیشه مشتری؟ باید مدتها بگردینو ضرر کنید تا متقاعد بشین پول خوب کیفیت خوب؟
شما تاکسی هم میگیری بخوای سر راست بری و راحت بشینی باید دربست بگیری
بنده مدارک رو کامل قرار دادم دوست عزیز
هیچ گونه اطلاعی رسانی برای ما نشده !
ایشون تا دو روز پیش در تیکت ها به ما میگفتن صبور باشید درست میشه در صورتی اینجا میگن از 1 هفته پیش اعلام کردن !!! در ضمن ! از سروری که دان هست چجوری باید بک آپ گرفت ؟!!!
در مورد صداقت ایشون هم کاملا حق با شماست - در مدارکی که قرار دادم تناقض در سخنان ایشون عین روز روشن هست
در مورد قسمتی که گفتید برگشت پول که وظیفه شرعی اخلاقی و قانونی شماست ، ظاهرا ایشون اعتقادی به این چیزا ندارن . تمامی دوستان رو تهدید کردند که اگر پست هاتون رو پاک نکنید عودت داده نمیشه !
دوستان لطفا مدارکی رو که قرار دادم مطالعه کنند
parspersia
معمولا وقتی کم میارن اینجوری حرف میزنن
بنده هم ته پیازم هم سره پیاز
مشکلی هست به من بگو لازم نیست سره بقیه خالی کنید
دوست عزیز منتظر بدتر از این ها هم باشید
مدارکی که قرار داده شده به اندازه ای دقیق هست که باعث میشه همینجا گریتون در بیاد - مدارک بدون سانسور تحویل مراجع قانونی خواهد شد
توصیه میکنم فایل تکست رو تا آخر بخونید
دوستانی که مدرک معتبر دارن برن تایپیک شکایت بزنن و تمام!!!
بقیه هم که در جریان نیستن نیان و تسویه حساب شخصی بکنن!!
تخریب کردن تو این سایت کم کم داره به عادت تبدیل میشه!
دوستان شما لطف کنید مدارکی که قرار دادم رو بررسی کنید اگر حتی 1 درصد احساس کردید من به قصد تخریب این کار ها رو میکنم بگید من کلا این انجمن رو میبوسم میذارم کنار
متاسفانه رفتار خود ایشون بود که باعث شد من پیگیر بشم
تاپیک هم در قسمت انتقادات ایجاد شده منتظر تایید توسط مدیران هستیم
چرا همه حرف از 7 تومن میزنن ؟ درست هفت تومن بی ارزش اما وقتی که ملت صرف کردن چی اونم بی ارزش ؟
من قبلا مشتری ایشون بودم تصمیم گرفتم سرور گرون تر بگیرم اما مطمئن
http://www.webhostingtalk.ir/f129/61997/#post576324
کاربر گرامی nimapendar
همون طوری که قول داده بودم نه تنها پست هام رو با تهدید های بی پایه و اساس شما پاک نکردم بلکه مدارک کامل رو هم در قسمت انتقادات قرار دادم تا اطلاع رسانی بشه
تاکید میکنم تا اینجای کار صرفا اطلاع رسانی بوده
فردا به امید خدا با زرین پال تماس گرفته میشه تا در اولویت اول تراکنش ناقص مورد بررسی قرار داده بشه و بعد تکلیف ما با شما مشخص بشه و مطمئن این چیزی نیست که با تهدید درست بشه و طرف مقابلتون زرین پال هست و مطمئن باشید اکانتتون در زرین پال غیر فعال خواهد شد
بعد از این تمامی مدارک همان طور که قول دادم بدون سانسور به پلیس فتا ارجاع داده میشه
همچنین به موازات این ها پیگیری از طریق مراجع قانونی هم انجام خواهد شد
متاسفانه یا خوشبختانه هیچ راهی برای جلوگیری از انجام این اعمال وجود نداره !
شما هم میتونید به جرمه ارسال پست در انجمن - قرار دادن مدارک معتبر - اطلاع رسانی عمومی و ... از بنده شکایت کنید :)
بابا نه با 7 تومن کسی گدا میشه و نه پولدار
مشکل ما این بود که نه تلفن رو جواب میدادن و نه تیکت ها رو . خود جناب نیما هم نمیان بیان کنن که حداقل اشتباه از طرف خودشون بوده و بر خلاف این میان تهدید میکنند که مبلغ برگشت داده نمیشه.
در صحبتاشون فرمودند که تماس تلفنی گرفته شده که بنده هیچگونه تماسی از جانب ایشان نداشته و تنها ایمیلی که مبنی بر بکاپ گیری بوده و نه کنسل شدن سرویس در قسمت اسپم اومده بود!!
حالا به نظر بنده سر بحث رو بخوابونیم بهتره. جناب نیما پندار هم فرمودن که داره مبلغ ها برگشت میخوره، قطعا هم اون صحبتی که کرده بودن مبنی بر بازنگرداندن پول اینچنین نبوده و بر اثر ناراحتی این حرف رو زدن
.
دوست عزیز ما باید ناراحت باشیم یا ایشون ؟ ما باید تهدید کنیم یا ایشون ؟
برای ما حتی ایمیل هم ارسال نشده !
اینجا کسی هست که ادعا بکنه 1 هفته پیش براش ایمیل اومده ؟
پس چرا برای ما اینطور نبوده و تا لحظه ی آخر میگفتن صبور باشید ؟!
ایشون کمی توهم زده بودند که در مراجع قانونی به خودشون میان ;)
عزیز بنده برای پولی که در میارم ارزش قائلم - نیاز مالی دارن ؟ میخوان پول پس بدن ؟ خب بسم ال...
وقتی ما 2 بار پشت سر هم بدون هیچ گونه اعتراضی هزینه ی سرور رو پرداخت کردیم براشون شرط و شروط گذاشتیم که الان ایشون برای پس دادن پول ما پولی حق ماست شرط و شروط میذارن ؟
چه مفهومی داره بنده برای پس گرفتن پولم پستم رو حذف کنم ؟
برای اون دسته هم متاسف که پست هاشون رو حفظ کردند ! این کارشون باعث میشه زمینه برای ادامه ی این قبیل کار ها فراهم بشه و ایشون هر هفته بیان همچین کاری انجام بدن و چون پست ها باقی نمونده تا برای بقیه درس عبرت بشه این کار تا آخر ادامه پیدا میکنه
بنده الان تایپیک انتقادات رو خوندم
دقیقا تا حدودی بنده هم همین مشکلات مشابه شما رو دارم
که اونجا بیان میکنم
ممنون که روشنمون کردی دوست من
به محض اینکه مدیران محترم اون پستم رو تایید کنند منم مدرک رو میکنم
با سلام خدمت همه ی دوستان
همونطور که میدونید تاپیک انتقادی مربوط به این تاپیک فروش راه اندازی شده و من هم تصمیم نداشتم از این تاپیک پیگیر ماجرا باشم ولی از دیشب در ادامه ی اون تاپیک انتقاد مطالبی رو ارسال کردم که تا الان تایید نشده تا به صورت عمومی به نمایش گذاشته بشه ! در این مورد به s.w.a.t عزیز هم پیام خصوصی دادم اما ایشون هم جواب ندادن .
فکر میکنم حجم کاریه مدیران زیاد هست و وقت نمیکنن رسیدگی کنند.
از اون جایی که این مطالب برای عده ای هشدار جدی محصوب میشه نوشته ها رو همین جا قرار میدم .
New Text Document (6)
فقط اگر وقت نکردید بخونید از همین جا اعلام میکنم :
1- وجه پرداختی ما رو با پیگیری هایی که کرددیم برگشت دادند .
2- به کاربران ParsPersia.com پیشنهاد میکنم از اطلاعاتشون بک آپ بگیرند !
سلام سایتتون چرا بالا نمیاد ؟