سلام
دوستان من یک ماه است درگاه مهرپی گرفتم
دو روز برای ورود به سایت ، یوزر و پسورد میزنم اصلا وارد حساب کاربری نمیشه !!
آیا شما هم همچین مشکلی داشتید ؟!!! /:)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان من یک ماه است درگاه مهرپی گرفتم
دو روز برای ورود به سایت ، یوزر و پسورد میزنم اصلا وارد حساب کاربری نمیشه !!
آیا شما هم همچین مشکلی داشتید ؟!!! /:)
????
پی لاین
مهرپی اوایل خوب بود و تا همین چندوقت قبل هم خوب کار میکرد !
الان 400 هزار تومن پول منو به حسابم واریز نکرده ! اینی که میگم ، از اردیبهشت ماه هست !
الان که تیر ماه شده و هنوز هم خبری نیست !
دوبار ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نگرفتم .
فکر کنم باید از راه دیگه ای وارد شم !
salam
are vase manam injuri shode
alan ke asan nemitunam logn besham
ta chan ruze pish khob bodesh
az dishab injuri shode
من از مهرپی خیلی وقته درگاه دارم شاید بیشتر از 7 ماه
واقعا ازش راضیم تاحالام هیچ مشکلی نداشتم
shoma alan mituni to site login beshi ?
خوب یک تماس تلفنی باهاشون بگیرید تا مشکلاتون حل کنه
هویز دامین بگیرید ادرس و تلفنشون هست
MehrPay.com - MehrPay | مهرپی
من ک مشکلی ندارم تسویه می کنه.
از نظر تصویه حساب مشکلی نداره . فقط دیر تصویه میکنه . و پشتیبانی هم جواب نمیده
54 هزار تومن منم خوردن از هفدهم ماه پیش بهشون تیکت دادم بعد از 10 روز جواب دادن که بررسی میکنیم ولی تا الان هنوز به حساب من نیومده و تیکتهای منم جواب نمیدن..من با عکس و مدرک صحبت میکنم عکسش هم موجود هست و براشون فرستادم ولی هیچ جوابی ندادن بعد از حدود18 روز
تازگی ها خوب شده
بهتر از ایشون دعوت کنید بیاید داخل این تاپیک جواب سوالهای شما بدهد
همتون این تاپیکو دیدین و دیدین که چقدر سر مردم کلاه گذاشتن(خدارو شکر نوبت ما نشد که کلاه بذارن سرمون:-*)باز هم میرین سراغش و ثبت نام میکنین و...
خوب مگه این زرین پال یا پارس پال یا ... چشونه مگه؟سود بیشتری میگیرن؟خوب بذارین بگیرن بهتر از اینه که 2 ملیون تومن از هر کدومتونو ایشون بوخوره.
موفق باشید
سلام دوستان این سایت مهرپی پول منو تسویه نمیکنه قبلا 79000 تومان من رو خود توی سایت هم زده
درخواست برای بانک مقصد ارسال شد
ولی من توی بانکم نگاه میکردم واریز نشده بود هر چی ایمیل هم زدم میزد در حال پیگیری هستم بعدش هم دیگه جوابی نداد الان هم پولی که توی حسابش دارم تسویه نمیکنه تازه یه چیز جالب موجودی حساب منم زد -445245 ریال یعنی منفی اگه من تراکنشی انجام بدم تازه از این کم میشه در صورتی که با سودش تمام کمال از من برداشته یه بارم که 79000 تومان منم نداده الانم زده منفی خدا به خیر کنه
منم خودم خیلی وقت بود باهاش کار کرده بود یهو پولتو میخوره دستت جایی بند نیست هر چی هم ایمیل میزنی دیگه جوابتم نمیده دوستان منم پیشنهاد میکنم هر کی میخواد پولش یهو خورده بشه بره در گاه مهر پی