توهم زدید عزیز دل کاریشم نمیشه کرد نتونستم اینو جواب ندم
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا ایرانی ها تو منحرف کردن تایپیک ها تخصص خاصی دارن
موضوع اولیه تایپیک: فرانتورک چی شد ؟
موضوع نهایی تایپیک : فرانتورک هر چی شد مهم نیست بیا همدیگه رو تخریب کنیم
شرمنده این موضوع رو دوبار دارم میگم !
هرکسی یه چیزی گفت برای خودش
دوستان بجای تو سرو کله زدن و پریدن به هم بیاین یه راه حل پیدا کنیم.
100 تا سرور هم داشته باشن 100x 125 حدود 13 ملیون باید خسارت بدن که مبلغ کمی نیست.
در هر صورت من و بقیه دوستان مال باخته این به ایمیلمونم جواب داده نمیشه
لطفا تمرکز رو روی گرفتن هزینه بگذارید ...
دیتا بر نمیگرده
با تشکر از همگی دوستان
عزیزانی که باهم مشکل دارند پیام خصوصی برای اینجور مواقع هست.بحث شما هیچ ربطی به تاپیک و به دیگر کاربران نداره.
اگر امکان داره مدیریت پست های غیر مرتبط رو پاک کنند.
ایشون به بنده پاسخ دادن در همون ایمیل که ثبت کردند ovh.de سرورتون انتخاب کنید با یورو 2800 تومان و به حساب ایشون واریز کنید یا اینکه اگر تمدید یا خرید جدید داشتید قیمت جدید یا اختلاف قیمت پرداخت کنید سرورتون تحویل بگیرید
اگر نیاز به اطلاعات و ... دارید کمی صبر کنید احتمال 90% دیتاسنتر پنل ها رو باز کنه
چرا اینقدر بحث میکنی
خواهشن تمامش کنید خواهش میکنم
راه حل الان فقط شلوغ نکردن و صبر کردن هست تا جناب مبین پارسیان خودشون اعلان کنند .مطمئن باشید ایشون دست رو دست نذاشتن
و ثبت شرکت دارن یک شاکی میتونه ایشون رو دچار مشکل کنه پس واسشون مهم هست با این حرفهاتون جز کینه و تخریب سازی چیزی درست نمیکنید
2باره سلام
دوستان چند تا سوال خیلی ساده باز برام پیش اومد :دی
الان چه کسی میخواد مسولیت سایت فرانتورک رو قبول کنه ؟! هاست ، دامین ، وی پی اس ها و سرور ها
کی میخوان یک جواب درست و حسابی بدند ؟
اطلاعات چی شد ؟ مگه وظیفتون نبود بکاپ داشته باشید ؟
عزیز ایشون به بنده گفتن فضا بک اپ میدن چون میدونستند سرور من اطلاعاتش زیاد هست و باید انتقال داده بشه.ولی فضا که ندادن هیچ دیگه جواب هم ندادن و سرور من قطع شد...من ساعت 11 شب از کجا هاست 1 تراباتی پیدا میکردم؟
ایشون میگن حل میشه اما اگه مثل قول دیشب بشه چی؟
گفتم سرور جدید بدید ..گفتن برید تو سایت ببینید!!!اخه کدوم سایت؟
والا من تو همین پست http://www.webhostingtalk.ir/f41/579...tml#post536608 خودم و کشیدم کنار ایشون تو همین وضعیت اومد داخل یه تاپیک دیگه و در جهت خراب کردن یه جای دیگه شروع کرد به حرف زدن منم دیدم خیلی خیالش آسودست که تاپیک خودشو بیخال شده اومده اونجا گفتم مال خودشو آپ کنم ببینه اینور شاکی داره خودش
چشم من بحثرو جمع میکنم فقط واسم جالبه که بدونم نفع این آقا از خراب کردن من چیه
http://www.faranetwork.ir/ سایتشون همینه ؟ برا من بالا نیومد
دوستانی که سرورشون روشنه برید بکاپ بگیرید و الفرار - دوستانی هم که خاموشه یا خدای نکرده .... یا انشالله باز میکنند - مشکل اینم هست که دیگه رفت به شنبه و دیتاسنتر روز کاریش جوابگو نبود چه برسه به تعطیلات ...
خوب متاسفانه http://www.intodns.com/faranetwork.ir همونطور که میبینید دی ان اس ها دستکاری شده تا سایتی هم بالا نباشه که مبادا کسی تیکتی ببینه یا عکس بگیره و ... ;) یا سرور خودشونم ( به شخصه ) داون هستش . من الان برا چی بیدارم - صرفا بابت اینکه سرور های جدیدی که برای دوستان متضرر شده در این تاپیک سفارش دادیم رو دیتاسنتر بده تحویل مشتری بدم بخوابم . :| برا ما هم مشکل درست شد چه برسه به شماها که دیتاهاتون پریده - درک میکنم !!!
ممنون اقای صالحی ....
بنده به تازگی دوتا از سرور هامو تمدید کردم که 410 هزار تومان ازم گرفتند ...
یک هفته قبل هم دوتا دیگه از سرورها هم تمدید کردند که اونم حدود 450 تومانی شد ...
حالا همه سرور ها اکسپایر شده ...
گناه من چیه که حدود یک میلیون ضرر دادم این وسط
دیتا کاربرهام هیچی ...
یکی از سرور ها سرور هاستینگم بود و اون یکی بک آپ ...
چهار پنج روزه به دلایل نا معلومی از دسترس خارج شدن ...
نه بک آپ دارم نه خود سایت ها رو ....
حالا جواب مشتری ها رو کی بده خدا می دونه ...
جالب اینجاست ....
امروز صبح هرچقدر زنگ زدم جواب نداد ...
بعد اس داد که درگیر کارای اینترپل بودم و پاره ای از مشکلات رو برطرف کردم:^o
بعد از من تقاضای یک میلیون تومان پول قرضی کرد ...
این بالا از کجا آورده 30 میلیون ضرر به دیتا سنتر بده خدا می دونه ....
زندگیمون به بعد رفته بعد دوستان واژه چاله میدون رو معنی می کنن ...@-)
یه راه حلی بدید ببینیم چه خاکی تو سرمون بریزیم ؟؟:105::((
امیدوارم مشکلات دوستان حل بشه و به نتایج خوبی برسید. ولی این قضیه تجربیات مهمی برای من داشت. انجام پرداخت های مطمئن و وسواس داشتن روی آن، تغییر سرور بکاپ به دیتاسنتر دیگر و واسطه متفاوت و ....
من هم امیدوارم این مشکلات هر چه سریعتر حل شود . آرزوی موفقیت برای همه مشتریان و فروشندگان ایرانی .
با سلام مجدد خدمت دوستان و همکاران...
با تشکر از دوستان و همکارانی که مثل همیشه ما رو درک کردند ...
در مورد مشکل دیتاسنتر گفته جواب قطعی رو روز 2 شنبه میده که آیا باز میشه یا نه ...
در مورد سرورها طبق صحبتی که با دیتاسنتر شده دوستان به legal@ovh.net ایمیل بدن و مشخصات سرورشون رو بدن تا سرور در پنل خودشون قرار بگیره..
در پایان ما هنوز پیگیر حل مشکل هستیم در مورد بازگشت وجه هم مشکلی نداریم همونطور که مال خیلی ها تا الان برگشت شده..
آقای جمشیدی ! شما کلا 450 هزار تومان دادین برای تمدید 2 سرورتون که یکیش مال ما بوده یکیش مال ما نبوده! خودتون از جای دیگه خریدین ما فقط تمدید کردیم..پس مسئولیتش با خودتون هست ...و هم اینکه شما هنوز خودت 80 هزار تومان به خاطر vat اکانتتون به ما بدهکاری...و هم اینکه تا جایی که یادمه اول برات پرداخت زدم بعدش شما پول دادی! یکم قدر شناس باش! اون روز که گفتی تصادف کردم سرورم رو تمدید کن بعدا پول میدم میتونستم بگم نه! پس کمی قدر شناس باش!
با سلام
هزینه مارو که برگشت ندادند روت سرورمون هم 3 روز قطعه فقط وی پی اس ها بالا میاد
کلا خیلی مشکل درست کردند
دیشب تلفنی گفتند برگشت میدند که فعلا خبری نشده
در مورد مشتریان هاست و سرور مجازی و دامنه ما نگران نباشید همه چیز سرجاش هست ...بک هاست ها هم موجود هست تا امشب نهایت فردا صبح سرور هاستینگ هم آپ میشه
این برای حل مشکل :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/579...tml#post537261
این برای اطلاع از مشکل:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/579...tml#post536650
آقای پارسیان هزینه سرور ما چی شده ما که از خودت گرفتیم ایمیلم زدیم تلفن زدیم هیج کدوم جواب ندادین 11 روز میگین صبر کنید لطفا هزینه رو برگشت بزنید
سلام آقای پارسیان
من شماره حسابم رو ایمیل کردم چند روز پیش !
پاسخی دریافت نشد
لطفا سریعتر وجه بنده رو برگردونین !
چون شاید بتونم ضرر هایی که خوردم رو کمی جبران کنم !
آقای پارسیان یعنی چی به شما نرسید!!!
ما که شوخی نداریم
1 هفتس یا میگید آماده میشه یا میگید برگشت میدیم!!!!
الان 4 روزه که هی امروز فردا کردید برای برگشت حالا اومدید میگید تموم شد به شما نرسید!!!
قانونی پیگیری میکنیم بنده خدا اونایی که پولشون پیش شماس اینجوری میپیچونیدشون!!
این پول ها خوردن نداره
یوزر هایی که پولشون رو میخوان ریدایرکت میدم به شما خودتون پاسخگو باشید
اقای پارسیان سرور ما الان قطع هست و همه اطلاعات سایت ما روش مونده ...شما قرار بود فضای بک اپ بدید که .....
الان به legal@ovh.net ایمیل بدم؟اجازه میدن دست رسی داشته باشم؟بعد من الان جای دیگه سرور گرفتم و هزینش رو دادم سرور من بسته شده و الان از تاریخ تمدید گذشته.باید دوباره هزینه بدم برای باز کردن؟من سرور رو نمیخوام دیگه فقط اطلاعات من رو بدید!
اقایون بهتر نیست عقل شریف رو کار بزنید؟
کل کل نکنین
فعلا در حال حاضر درخواست بازگشت وجه ندین( تا چند روز )
فروشنده های دیگه که توی این تاپیک ریختین ( تخریب نکنین که هاستینگ نامرده و خودتون یه روز توی این مشکلات قوطه ور میشین و اونوقته که دوستان از خجالتتون در میان و با ابروتون بازی میکنن. امروز درست باشین تا فرداتون خراب نشه )
کسانی که با فرانتورک داد و ستد داشتن:
هم پول دادین و هم اطلاعات دارین و هم به فکر ابروتون هستین
اینو هم من میدوئنم هم شماها هم فرانتورک. پس لزومی نداره تکرارش کنین
جناب پارسیان الان بیکار ننشستن و بیشترین فشار رو هم الان دارن تحمل میکنن
پس انتظار بیجا مثل ، جواب دادن به تلفن ، ایمیل نداشته باشین
افرادی که میگین شکایت میکنم:
دو روز اگه صبر کنین تا وضعیت مشخص بشه فتا از بین نمیره
فتا سر جاش هست ، شما هم هستی ، پارسیان هم هست
این کلمه رو اینقد تکرار نکنین که دیگه حالم از کلمه فتا بهم خورد از بس شندیم. شد مثل کارت شارژ
====================
پیشنهاد میکنم متن امضا رو ویرایش کنید ...
جناب سرور استار شما به عنوان آدم به ظاهر فروشنده سنگ زیاد توی این تاپیک داری میندازی و واقعا رفتارت شرم آوره
بازم میگم. اقایون اینقدر پولم پولم نکنین فعلا
نمیگم برای همیشه. فعلا. یعنی چند روز.
فرانتورک با این دیتاسنتر زیاد کار کرد و میتونه سرورها رو باز کنه
وقتی مشکلات جناب پارسیان حل شد انتقاداتتون رو میتونین بهش بگین
من با آقای پارسیان تاحالا هیچ همکاری نداشتم و فقط این تاپیک رو دنبال میکنم ببینم به کجا میرسه ولی در مورد حرف شما که میگید
فروشنده های دیگه که توی این تاپیک ریختین ( تخریب نکنین که هاستینگ نامرده و خودتون یه روز توی این مشکلات قوطه ور میشین و اونوقته که دوستان از خجالتتون در میان و با ابروتون بازی میکنن. امروز درست باشین تا فرداتون خراب نشه )
میخوایم بدونم اون آقایی که با دلار ***ی حساب این بدبختارو شارژ میکرده واقعا فکر همچین روزی نبوده؟@-)
ما هم شوخی نداریم آقای کوهی کلا 667 یورو داده 50 تا یوزر هم داشته به نوبت شروع کردیم به بک دادن بهشون به شما نرسیده تشریف ببرید از هر کی خریدین پولتون رو بگیرین! در مورد سرورهای هم که از ما دارین از قبل گفتیم تمدید نمیشه موفق باشید
بله شما ایمیل بدین بهتون بک آپ میدن
سایت هم تا شب آپ میشه نگران نباشید
ایمیل زدم نمی خوایین هزینه ما رو برگشت بدین ؟!
امروز هم که شنبه اس ...
با تشکر از دوستانی که شرایط ما رو درک میکنند..ممنونم ازتون
سلام ! معلومه آقای پارسیان پیگیر رفع کردن مشکلات هستند اگر قرار بود جوابگو نباشد هدف های دیگه داشته باشند کلا تو انجمن دیگه حاضر نمی شدن! انشالله مشکلات حل بشه !:53:
دوستان چرا این همه فشار من تا حالا با فرانتورک کار نکردم الان مشکلی هست که پیش اومده
لطفا این همه منفی فکر نکنین
اقای پارسیان هم که فرار نکردن
میان هی تاپینگ رو جواب میدن
خب بعدشم دوستمون بالا درست گفت اینجا الان بعضی ها هم که از فرنتورک سرور ندارن باز میان بد میگن که چی خودشون فروش کنن/
لطفا جو گیر نشین دوستان
یکم مهلت بدین
بعدشم من نمیدونم فتا نبود مردم چیکار میکردن یکم با دید مثبت بندیشید
با تشکر از همه دوستان البته این نظر شخصی بنده هستش:-*