-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zafirous1939
سلام
سیستم مجازی سازیتون چی هستش؟
درود
VmVare ESXi 5 هست
سپاس
-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
بعد کلی کشمکش جورواجور با سرور های قبلی بلاخره با کلی پرس و جو اومدیم از DreamServer سرور مجازیمون رو گرفتیم.
سرعت پاسخگویشون خوب بود.
من یدونه تیکت زدم تا زمانی که خواستم یک پیج دیگه رو رفرش بدم توی 40 ثانیه تیکتم رو جواب دادن ساعت 4 بعد از ظهر.
بعد من جواب دادم و 2 تا جواب تیکت رو در لحظه دادن...
خیلی ازین سرعت پاسخگویی به Ticketشون خوشم اومد.
سرورشون بد نیست.
سرعتش خوبه من 1 روزه دستم هست.
تست 1 ماه گرفتم ببینم اگر عالی باشه دوباره شارژ میکنم.
پیگیریاشون هم خوب بود.
هر نرم افزاریم که خواستم نصب کردند.
حتی بک آپ های قبلی سرور قبلیم رو هم آوردن روی این سرور جدید...
درکل از 100 » 90 امتیاز میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanil
بعد کلی کشمکش جورواجور با سرور های قبلی بلاخره با کلی پرس و جو اومدیم از DreamServer سرور مجازیمون رو گرفتیم.
سرعت پاسخگویشون خوب بود.
من یدونه تیکت زدم تا زمانی که خواستم یک پیج دیگه رو رفرش بدم توی 40 ثانیه تیکتم رو جواب دادن ساعت 4 بعد از ظهر.
بعد من جواب دادم و 2 تا جواب تیکت رو در لحظه دادن...
خیلی ازین سرعت پاسخگویی به Ticketشون خوشم اومد.
سرورشون بد نیست.
سرعتش خوبه من 1 روزه دستم هست.
تست 1 ماه گرفتم ببینم اگر عالی باشه دوباره شارژ میکنم.
پیگیریاشون هم خوب بود.
هر نرم افزاریم که خواستم نصب کردند.
حتی بک آپ های قبلی سرور قبلیم رو هم آوردن روی این سرور جدید...
درکل از 100 » 90 امتیاز میدم.
سپاس
انشاالله تا آخر سرویس دهی نیز راضی باشید!
-
من تازه ازشون سرویس گرفتم. برخورد خوب با مشتری و پشتیبانی سریع و پاسخگو از مهمترین فاکتور های بنده برای همکاری هست.
خدا رو شکر آقای سعیدمهر هم اخلاق خوب و مشتری مدار دارند و هم بسیار سریع پاسخگوی مشکلات و سوالات هستند. امیدارم با ایشون همکاری بلند مدتی داشته باشیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
من تازه ازشون سرویس گرفتم. برخورد خوب با مشتری و پشتیبانی سریع و پاسخگو از مهمترین فاکتور های بنده برای همکاری هست.
خدا رو شکر آقای سعیدمهر هم اخلاق خوب و مشتری مدار دارند و هم بسیار سریع پاسخگوی مشکلات و سوالات هستند. امیدارم با ایشون همکاری بلند مدتی داشته باشیم.
جناب عرب پور تشکر!
من هم امیدوارم تا پایان سرویس دهی ما به شما مشکلی پیش نیاد و اگر هم پیش اومد از پاسخگویی و برخورد ما راضی باشید!
سپاس فراوان!
-
بسیار انسان با معرفت، با شخصیت، مسئولیت پذیر و دوست داشتنی هستن ایشون...
سرویس رو نیم ساعت بعد از سفارش تحویلم دادن
امیدوارم سالها به کارشون ادامه بدن و ما هم سالها در کنارشون ابشم.
براشون ارزوی موفقیت دارم
-
من هم با اینکه فعلا وضعیتم برا خرید سرور از ایشون مشخص نشده ولی اخلاقشون واقعا عالیه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
microbit
بسیار انسان با معرفت، با شخصیت، مسئولیت پذیر و دوست داشتنی هستن ایشون...
سرویس رو نیم ساعت بعد از سفارش تحویلم دادن
امیدوارم سالها به کارشون ادامه بدن و ما هم سالها در کنارشون ابشم.
براشون ارزوی موفقیت دارم
سپاس بابت تاییدتون! امیدوارم تا آخر سرویس هم راضی باشید! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1online.ir
من هم با اینکه فعلا وضعیتم برا خرید سرور از ایشون مشخص نشده ولی اخلاقشون واقعا عالیه .
تشکر جناب ! امیدوارم که بتونیم سرویس خوبی ارائه بدیم به شما هم!
-
بسیار عالی. با ادب هستند و کار بلد انشاالله.
سرور ها و کیفیت ها هم که دیگه نیاز به تعریف نداره... | خدا کنه همیشگی کیفیت خوب باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
بسیار عالی. با ادب هستند و کار بلد انشاالله.
سرور ها و کیفیت ها هم که دیگه نیاز به تعریف نداره... | خدا کنه همیشگی کیفیت خوب باشه
تشکر جناب موسایی، نظر لطفتونه ، شما هم یکی از دوستان و کاربران خوب ما هستید . انشاالله تا اخر سرویس دهی از طرف ما راضی باشید!
-
این چه وضعش هست آخه
هر چی تیکت میزنیم سریع حواب میدیین که:d:d:d
پشتیبانی تا به این لحظه بسیار عالی بودش حتی ساعت 1 شب هم تیکت زدم سریع جواب داده شد
سرویسی که گرفتم آپتایم 100% داشته تا الان
موفق باشید :67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
این چه وضعش هست آخه
هر چی تیکت میزنیم سریع حواب میدیین که:d:d:d
پشتیبانی تا به این لحظه بسیار عالی بودش حتی ساعت 1 شب هم تیکت زدم سریع جواب داده شد
سرویسی که گرفتم آپتایم 100% داشته تا الان
موفق باشید :67:
چاکریم! وظیفست عزیز!
انشاالله تا آخر سرویس هم پیشه ما بمونی و راضی باشی!! :67:
-
ایشون خیلی خوش اخلاق هستن با وجود این که هنوز قصد خرید نداشتم ولی خیلی خوب برخورد کردن و با صبر و حوصله جواب دادن ایشاالله که قیمت هایشون مانند بقیه دلاری نشه و همیشگی (واقعی باشه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimapro
ایشون خیلی خوش اخلاق هستن با وجود این که هنوز قصد خرید نداشتم ولی خیلی خوب برخورد کردن و با صبر و حوصله جواب دادن ایشاالله که قیمت هایشون مانند بقیه دلاری نشه و همیشگی (واقعی باشه )
تشکر جناب ، انشاالله که همیشه راضی باشید!
-
سلام،
من سرور انگلیس با 512 مگ رم رو میخواستم که روش ویندوز 2008 نصب باشه. اگه ویندوز 2008 ارائه نمیدید 2003 میخوام با 256 مگ رم.
برای خرید باید چیکار کنم؟ (لطفا راهنمایی کنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
سلام،
من سرور انگلیس با 512 مگ رم رو میخواستم که روش ویندوز 2008 نصب باشه. اگه ویندوز 2008 ارائه نمیدید 2003 میخوام با 256 مگ رم.
برای خرید باید چیکار کنم؟ (لطفا راهنمایی کنید)
درود
روی سرور های بالای یک گیگ رم 2008 نصب میکنیم ، رم کم میارید روی 512 با 2008.
2003 نیر براتون میتونیم نصب کنیم.
برای خرید به لینک :
دریم سرور - سبد خرید
بروید و سفارش دهید.
از طریق یاهو نیز میتوانید با ما در تماس باشید.
-
آقا فی قرار بود توی 15 دقیقه سرویس بدی ولی الان 24 ساعت شد چیزی به ما نرسید
لطف کنید سریعا پیگیری بکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
آقا فی قرار بود توی 15 دقیقه سرویس بدی ولی الان 24 ساعت شد چیزی به ما نرسید
لطف کنید سریعا پیگیری بکنید
حامد جان دیروز نبودم ، بیا یاهو صحبت میکنیم!
الآن تازه رسیدم !
:. سرویسشون 15 دقیقه بعد از ارسال این پست تحویل داده شد :.
-
سرور جدید گرفتم ازشون
طرز برخوردشون عالی بود.در مورد سرویس هاشون هر سوالی پرسیدم واقعیت رو گفتن و چیزی غیر واقعیت اون چیزی که سرور هاشون هست نگفتن.
سرور هاشون هم xlhost هست.همین که اسم xlhost اومده یعنی سرور ها خوب هستن.(بر خلاف نظر خودم از xlhost )
کلا تایید میشن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina sina
سرور جدید گرفتم ازشون
طرز برخوردشون عالی بود.در مورد سرویس هاشون هر سوالی پرسیدم واقعیت رو گفتن و چیزی غیر واقعیت اون چیزی که سرور هاشون هست نگفتن.
سرور هاشون هم xlhost هست.همین که اسم xlhost اومده یعنی سرور ها خوب هستن.(بر خلاف نظر خودم از xlhost )
کلا تایید میشن.
سپاس جناب مرادی، نیازی به دروغ گفتن نیست که پس فردا بخوایم دوباره دروغی بگیم!
ایکس ال هاست نیز همونطور که شما گفتید کیفیت سخت افزار نسبتا خوبی داره نسبت به دیتاسنتر های دیگر و بی کیفتیت.
تشکر دوباره بابت تایید.
موفق باشید !
-
سلام میکروتیک م ارائه میدید
رم 128
ریموت هم باز باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.O.S.S.E.I.N
سلام میکروتیک م ارائه میدید
رم 128
ریموت هم باز باشه
درود
بله ارائه میشه.
با آی دی یاهو بنده تماس حاصل فرمایید!
-
نقل قول:
48 ساعت تیکت جواب ندادن و روزی 4 بار reset شدن سرور نشانه پشتیبانی ضعیف و سرور ضعیف هست
من درخواست بازگشت پول دادم
ولی تا الان پول هم بازگشت ندادن
متسفانه تایید میشه ! از شانس ایشون فعلا تایپیک انتقاد تایید نمیشن توسط مدیریت بخش مربوطه
به نظرم 100 درصد ایشون سرور هاشون oversell هست و بازگشت وجه ای در کار نیست مثل من !
-
ایشون مشکل من رو حل کردن
از نظر اخلاق نمره 20 میدم
و کسانی که میخوان تهیه کنن مطمعن باشن من 4 ساله از همه جا vps گرفتم ولی ایشون عالی هست کارش
ممنون از ایشون:79:
-
اوکی موفق باشید....بهتر بود قبل از تایپیک زدن باهاشون اختلا میکردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedwolf
ایشون مشکل من رو حل کردن
از نظر اخلاق نمره 20 میدم
و کسانی که میخوان تهیه کنن مطمعن باشن من 4 ساله از همه جا vps گرفتم ولی ایشون عالی هست کارش
ممنون از ایشون:79:
تشکر عزیز، فقط یک مقدار صبر پیشه کنید برای کار هاتون! :)
انشاالله که راضی بوده باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
اوکی موفق باشید....بهتر بود قبل از تایپیک زدن باهاشون اختلا میکردید
بنده آنلاین نبودم که ایشون با من اختلاط کنه! مشکل این دوستمون هم با ریلود خیلی راحت حل شد.
سپاس
شب خوبی داشته باشید.
-
دوتا سرور دیشب تهیه شد!
3 روز مخشون رو خوردم! :دی
یعنی خودم بودم دیگه فحش میدادم !!!
خیلی عالی برخورد کردن دیشب ساعت 12 سفارش داده شد و همون 12 و نیم جفت سرور ها دریافت شد!
سرعت عینه موشکه! :دی
از همه نظر تایید میشن!
عالللییییییی!!!
آقای سعیدمهر و تیمشون کامل تایید میشن!
دستتون هم درد نکنه!
محمدی فرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.E.BP
دوتا سرور دیشب تهیه شد!
3 روز مخشون رو خوردم! :دی
یعنی خودم بودم دیگه فحش میدادم !!!
خیلی عالی برخورد کردن دیشب ساعت 12 سفارش داده شد و همون 12 و نیم جفت سرور ها دریافت شد!
سرعت عینه موشکه! :دی
از همه نظر تایید میشن!
عالللییییییی!!!
آقای سعیدمهر و تیمشون کامل تایید میشن!
دستتون هم درد نکنه!
محمدی فرد
تشکر جناب محمدی فرد بابت تایید!
خواهش میکنم کاری نکردیم وظیفست!
ارادتمند
سعیدمهر
-
بله منم مث سایر دوستان تاییدشون میکنم ، خیلی سریع سرور رو تحویل دادن و بسیار خوش اخلاق و پاسخگو هستند، قدرت سرورهاشون هم بسیار عالی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alnesar
بله منم مث سایر دوستان تاییدشون میکنم ، خیلی سریع سرور رو تحویل دادن و بسیار خوش اخلاق و پاسخگو هستند، قدرت سرورهاشون هم بسیار عالی هست
سپاس جناب الانصار بابت تایید.
امیدوارم بتونیم همکاری خوبی رو با هم دیگه داشته باشیم.
-
سلام
سرور 256 انگلستان می تونم سفارش بدم ؟
تو سایتتون زدید انتقال مشتری سرور انگلستان به سرور امریکا
من یه سرور می خوام که همیشه ثابت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibati
سلام
سرور 256 انگلستان می تونم سفارش بدم ؟
تو سایتتون زدید انتقال مشتری سرور انگلستان به سرور امریکا
من یه سرور می خوام که همیشه ثابت باشه
درود
متاسفانه سرور های انگلستان رو همه انتقال دادیم به آمریکا جز یک سرور .
سرور های آمریکا استیبل هستند .
اگر میخواید آمریکا میزبانیتون رو میکنیم با بهترین کیفیت و هارد ssd!!
سوالی در این مورد هست از طریق یاهو و تیکت و همین جا میتونید بپورسید!
سپاس
-
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
یک عدد آفر ویژه سرور XLhost موجود هست :
XL - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 100Mbps
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
این آفر با 100 گیگابایت هارد اضافه با همان قیمت تحویل داده میشود.
با 300 گیگابایت 40 هزار تومان
با 400 گیگابایت 50 هزار تومان.
سپاس
سلام.
پهنای باند دقیق برای پلن چقدر هست؟
سرعت پورت میانگین سرعت چقدر ضمانت میدین؟
هارد از چه نوعی هست در کل مثلا با 400 گیگ اضافی هارد از چه نوعی هست؟ ساتا یا اس اس دی؟
اگر هارد از نوع ساتا هست میتونید یک تست سرعت از هارد بدین و همین کیفیت و سرعت هارد رو تا اخر ضمانت کنید؟
تشکر.
-
آقا امیر امیدوارم هرجاکه هستید موفق باشید و بتونید خدمات خوبی به یوزرها ارائه بدید.
--------------------------------------------------------------------------------------------
تو این چند وقتی که دارم با امیر جان کار میکنم واقعا ازش راضی بودم و بی ادبی ، تندی و خشونت و عدم مسئولیت پذیری و... از ایشون ندیدم ! انشاالله که همینطور بتونیم به خوبی ادامه بدیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
پهنای باند دقیق برای پلن چقدر هست؟
سرعت پورت میانگین سرعت چقدر ضمانت میدین؟
هارد از چه نوعی هست در کل مثلا با 400 گیگ اضافی هارد از چه نوعی هست؟ ساتا یا اس اس دی؟
اگر هارد از نوع ساتا هست میتونید یک تست سرعت از هارد بدین و همین کیفیت و سرعت هارد رو تا اخر ضمانت کنید؟
تشکر.
درود
پهنای باند برای این آفر 1و نیم ترابایت در نظر گرفته شده است و هر ترابایت هم چیزی حدود 10 هزار تومان در میاد براتون با وضعیت الان دلار. پورت از Cachefly به من ساعت 10 شب 12 مگابایت دانلود داد ولی خب 4 تا 6 مگابایت میشه گفت هست از Cachefly .
400 گیگابایت هارد هم ساتا 3 هستش و طبق معمول 8 گیگابایت هارد اس اس دی برای سیستم عامل در نظر گرفته میشود.
سرعت هارد رو فکر میکنم یکی از دوستان در همین تاپیک عکس گذاشته باشند و سرعت همین خواهد ماند چون این آخرین سرور روی این سرور هست و سرور به صورت کامل بسته میشود.
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
آقا امیر امیدوارم هرجاکه هستید موفق باشید و بتونید خدمات خوبی به یوزرها ارائه بدید.
--------------------------------------------------------------------------------------------
تو این چند وقتی که دارم با امیر جان کار میکنم واقعا ازش راضی بودم و بی ادبی ، تندی و خشونت و عدم مسئولیت پذیری و... از ایشون ندیدم ! انشاالله که همینطور بتونیم به خوبی ادامه بدیم.
سجاد جان ممنون! آرزوی سربلندی دارم برات هر جا که هستی! حرم رفتی ما رو هم دعا کن عزیز!
لطف داری شما! دلمون واسط تنگ شده حداقل سرورت رو یه بار خاموش کنیم بیای یه پی ام بدی حالی احوالی بپرسی !:دی
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
سجاد جان ممنون! آرزوی سربلندی دارم برات هر جا که هستی! حرم رفتی ما رو هم دعا کن عزیز!
لطف داری شما! دلمون واسط تنگ شده حداقل سرورت رو یه بار خاموش کنیم بیای یه پی ام بدی حالی احوالی بپرسی !:دی
سپاس
:d ارادتمندم امیرجان ! شما بزرگواری . حتمی حرم رفتیم دعاتون میکنیم ! ما همیشه یاد شما هستیم ! ما هم دلمون براتون تنگ میشه گاهی ! واقعا لطف داری امیرجان.:d
یا حق
-
سرعت دانلود روی هر سرورتون چقدر هستش؟