-
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
از حداکثر نیم ساعت دیگه کسانی که دیشب درخواست تست کرده بودن و هنوز اطلاعات بارشون ارسال نشده براشون اطلاعات ارسال میشود تا پیج 5 باری دوستان ارسال شده
همچنین ما این سرویس ب همانطور یکه توی پست ابتدایی اعلام کردیم جهت تست و رفع مشکلات و موارد احتمالی هست که انشالله سرویس اصلا را بعد رااندازی و شروع به فروش کنیم از دوستان عززی که تستس در یافت میکنند خواهش مندیم که بعداز تست هر گونه نظری در مورد نرمافزارهای نصب شده دارند اعلام کنند همچنین چنانچه نیاز هست برنامه دیگری نصب شود بفرمایند ما در ابتدا بدنبال رفع مشکلات احتمالی و موارد مشکل ساز هستم
منتظر نظرات گرم دوستان عزیز هستیم
-
پاسخ : جمع بندی سرور از نظر من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
سلام دوستان،
اگر یادتون باشه من 2 ماه پیش همین کار و کرده بودم ...
رو ویندوز یوزر میساختم اما با مشکلاتی مواجه شدم ...
الان اومدم با یک فایل بات رو سرور لاگ بندازم تا اطلاعات یوزر هارو به کل دلت کنم... [اجازه داشتم از آرش جان]
---
اما سرور حتی اجازه دانلود فایل ویروسی هم نداد و بعد از چند بار سعی کردن - پرت کرد بیرون :(
---
در کل :
خوبی ها :
سرعت بالا
امینت عالی
مانیتورینگ 24 ساعته
پشتیبانی 24 ساعته
سرعت [دانلود - آپلود] فوق بالا
---
بدی ها :
اجازه نصب برنامه ها فقط توسط ادمین
اجازه نداشتن ران کردن [****cc***** - ntt] که اکثرا برای همین کار vps میخرن
-------
این بود کل چیزی که من دیدم
-------
البته ببخشید که فضولی کردم
از برسی و نظرات شما سپاسگزایم همچنان منتظر نظرات دیگر عزیزان هم هستم
برسی امنیت همچنین ایزوله بودن فضای اختصاصی هر کاربر با دیگر کاربر این موارد هم در صورت امکان چک و برسی بشه و نظر در موردش داده شود
چنانچه نرمافزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید نصب میشه چنانچه مورد نیاز هست البته بجز موارد قند شکن
در مورد ران ندشن اون موار د قند شکن باید بگم که کالا این مدل سرویسهای مشترهای خاص خودش داره با مصرف خاص خودش بیشترین مشتریان این مدل سرویسها دانولدر و اپلودرها هستند که با کمترین هزنیه ممکنه یه منابع یک سرور اختصاصی نیازمند هستند الان بیشتری معرفی این سرویسو اشنایی هست چرا که از اول تاپیک اگر بخونید بعضیها باورشون که همچین منابعی میشه در اختیار یورز قرار داد با همچین قیمتی ر وگرنه بیشترن زوم ما روی یوزرهای خارجی هست که اپلوردهستند و از این مدل سوریسها استفاده میکنند
-
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
از برسی و نظرات شما سپاسگزایم همچنان منتظر نظرات دیگر عزیزان هم هستم
برسی امنیت همچنین ایزوله بودن فضای اختصاصی هر کاربر با دیگر کاربر این موارد هم در صورت امکان چک و برسی بشه و نظر در موردش داده شود
چنانچه نرمافزار خاصی مد نظرتون هست بفرماید نصب میشه چنانچه مورد نیاز هست البته بجز موارد قند شکن
در مورد ران ندشن اون موار د قند شکن باید بگم که کالا این مدل سرویسهای مشترهای خاص خودش داره با مصرف خاص خودش بیشترین مشتریان این مدل سرویسها دانولدر و اپلودرها هستند که با کمترین هزنیه ممکنه یه منابع یک سرور اختصاصی نیازمند هستند الان بیشتری معرفی این سرویسو اشنایی هست چرا که از اول تاپیک اگر بخونید بعضیها باورشون که همچین منابعی میشه در اختیار یورز قرار داد با همچین قیمتی ر وگرنه بیشترن زوم ما روی یوزرهای خارجی هست که اپلوردهستند و از این مدل سوریسها استفاده میکنند
یه 2 تا سوال داشتم
1-نرم افزار مورد استفاده شما توی این سرور چی بود و چطور تونستید این کار رو انجام بدید؟
2-توی این روش مثل اینکه هر کس یه سرور مختص به خود با ویتدوز جدا داره و هیچکسی نمی تونه در نرم افزار های کس دیگری دخالت بکنه ؟
یا اینکه میشه دخالت کرد مثلا در CC ***** اگه مثلا کاربر a یه اکانت ایجاد بکنه کاربر b می تونه اون اکانت رو ببینه و حذفش بکنه ؟
در کل بد نیست و خوب محدود کردید تا بیش از اندازه از پردازنده و رم استفاده نشه
با تشکر از شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farhood
سلام
خسته نباشید
اگه میشه یک تست هم به من بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
یه 2 تا سوال داشتم
1-نرم افزار مورد استفاده شما توی این سرور چی بود و چطور تونستید این کار رو انجام بدید؟
2-توی این روش مثل اینکه هر کس یه سرور مختص به خود با ویتدوز جدا داره و هیچکسی نمی تونه در نرم افزار های کس دیگری دخالت بکنه ؟
یا اینکه میشه دخالت کرد مثلا در CC ***** اگه مثلا کاربر a یه اکانت ایجاد بکنه کاربر b می تونه اون اکانت رو ببینه و حذفش بکنه ؟
در کل بد نیست و خوب محدود کردید تا بیش از اندازه از پردازنده و رم استفاده نشه
با تشکر از شما
1- در حال حاضر باتوجه به اینکه سرور روش مجازی ساز نصببود ویندزو فقو بصورت مجازی هست ولی روی سرور اصلی بصورت مستقما ویندوز نصب میشود و خبری از مجازی ینست در حال حاضر بیشتر جهت تست دسترسی -امنیت - نرمافزاها و این موارد در واقع رااندازی شده
2-یک ویندوز هست ولی چیزی که هست هیچ یوزری به محتویات یوزر دیگر دسترسی نداره هر کمس یک فلدر مجزا با حجمی که تعریف شده در اختیارش هست با توججه به اینکه باری شما سوریس تست ارسال شده در صورت امکان این موادر که مطرح کردین +مواردی دیگری که ممکن هست جای سوال باشه بصورت عملی خودتون میتونید تست کنید و بعد یه گزارش و امار بدین که ما هم از این گزاشها استفاده کنیم
همانطور یکه گفتم در ابتدای تاپیک هم
نقل قول:
این سرویس تا این لحضه در ایران توسط هیچ گروه سایت فروم شرکت و کلا هرگونه سیستمی که در ارتباط با هاستینگ سرورمجازی و یا اختصاصی بوده ارایه نشده
magicvps.com مجیک وی پی اس مفتخرهست که برای اولین بار این سرویس را در اختیار ایرانیان عزیز قرار دهد (توسط سایتهای خارجی این سرویس ارایه میشود )
پس منتظر نظارت و پیشنهادات شماعزیزان هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
اقا منم میخوام واسه من هم بفرستید
تست 50 گیگ ارسال شد
-
سلام
یه تست هم برای بنده ارسال کنید
-
با سلام خدمت استارتر و شركت كنندگان و باز ديدكنندگان اين تاپيك
حالت اول : خدمتتان عرض شود كه يك يوزر ميتواند از تمامي رم و سي پي يو استفاده كند به طور مثال
با ران كردن 50 گيم سرور و بيشتر سرور 48 گيگ رم كه سهل است 1ترا رم هم پر ميشه
همينطور سي پي يو تا اخرين حد هم استفاده ميشه و ازش دود بلند ميشه
حالت دوم : يك يوزر از منابع بساير كم استفادهميكنه و بعضي مواقع مثلا هر روز يك ساعت مصرف سنگين دارد مثلا 5 گيگ رم و 3 كور سي پي يو مثلا براي اسكن .... كه اين سرويس شما بهترين انتخاب براي اينگونه كاربران است
ولي مشكل اينجاست كه از كجا معلوم حالت اول براي چند يوزر رخ نده و همه بتونند واقعا استفاده كنند از سرور؟
راه حل بنده: هارد رو محدود كنيد مثلا به هر يوزر 10 گيگ هارد بديد
تشكر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
سلام
جالبه
اول این که یه تست هم برای من ارسال کنید ممنون میشم
دوم این که وقتی یه کاربر مثلا داره از 2 گیگ رم استفاده میکنه کاربر دوم چطور میتونه از همه 48 گیگ استفاده کنه؟
برای سی پی یو هم به همین صورت
تست 50 گیگ ارسال شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverland.ir
با سلام خدمت استارتر و شركت كنندگان و باز ديدكنندگان اين تاپيك
حالت اول : خدمتتان عرض شود كه يك يوزر ميتواند از تمامي رم و سي پي يو استفاده كند به طور مثال
با ران كردن 50 گيم سرور و بيشتر سرور 48 گيگ رم كه سهل است 1ترا رم هم پر ميشه
همينطور سي پي يو تا اخرين حد هم استفاده ميشه و ازش دود بلند ميشه
حالت دوم : يك يوزر از منابع بساير كم استفادهميكنه و بعضي مواقع مثلا هر روز يك ساعت مصرف سنگين دارد مثلا 5 گيگ رم و 3 كور سي پي يو مثلا براي اسكن .... كه اين سرويس شما بهترين انتخاب براي اينگونه كاربران است
ولي مشكل اينجاست كه از كجا معلوم حالت اول براي چند يوزر رخ نده و همه بتونند واقعا استفاده كنند از سرور؟
راه حل بنده: هارد رو محدود كنيد مثلا به هر يوزر 10 گيگ هارد بديد
تشكر
با تشکر دوست عزیز ظاهرا شما تاپیک را نخوندین بصورت کامل برای هر یوزر یک حجم خاصی در نظر گرفته میشه یزور بر اساس پلانی که انتخاب میکند هزینه پرداخت میکند پلانها شامل هاردهای 100 200 300 و 500 گیگ هست
در کل هر کاربر یک فضا اختصاصی مخصوص خودش را دارد نه اینکه کل هارد برای همه با فضای اصلی قابل استفاده باشه پیشنهاتون کالا لحاظ شده از همون اول مورد دیگری هست بفرماید
در ضمن اینطوری هرکی هرچی دلش خواست نصب کنه توی ابتدی تاپیک هم گفتم که این نرم افزارها بصورت دیفالت نصب هست و چنانچه کاربر چیزی نیاز داشته باشه علاو بر انها میتونه اعلام کنه که نصب بشه به اینشکل نیست که مثل کاربر خوش بره 10 تا گیم سرور روش ران کنه میتونید تست بگرید و ببنید کالا به چه صورت هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
آرش جان لطف کن یه تست هم واسه ما بفرس
پیشاپیش ممنون
ارسال شد تست 50 گیگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
با تشکر دوست عزیز ظاهرا شما تاپیک را نخوندین بصورت کامل برای هر یوزر یک حجم خاصی در نظر گرفته میشه یزور بر اساس پلانی که انتخاب میکند هزینه پرداخت میکند پلانها شامل هاردهای 100 200 300 و 500 گیگ هست
در کل هر کاربر یک فضا اختصاصی مخصوص خودش را دارد نه اینکه کل هارد برای همه با فضای اصلی قابل استفاده باشه پیشنهاتون کالا لحاظ شده از همون اول مورد دیگری هست بفرماید
در ضمن اینطوری هرکی هرچی دلش خواست نصب کنه توی ابتدی تاپیک هم گفتم که این نرم افزارها بصورت دیفالت نصب هست و چنانچه کاربر چیزی نیاز داشته باشه علاو بر انها میتونه اعلام کنه که نصب بشه به اینشکل نیست که مثل کاربر خوش بره 10 تا گیم سرور روش ران کنه میتونید تست بگرید و ببنید کالا به چه صورت هست
سلام مجدد
صد گيگ هارد خيلي دست و بال كاربر رو براي سوء استفاده باز ميكنه و نظر من هارد 10 گيگ (وحداكثرخودتون ميدونيد)
اگه هيچ كس نميتونه برنامه مورد نظرش رو نصب كنه كه اينجوري اختياراتي نداره و به نظر من وي پي اس بگيره بهتر است از اينكه اكانت (اكانت از ويندوز ميديد ديگه) بگيره
اگه برنامه هاي دلخواهش رو نصب كنيد شما حساب كنيد 40 كاربر هر روز بخوان يك نرم افزار نصب كنند چقدر براي شما زمانبر ميشه همينطور كاربر احساس راحتي نميكنه
شما ميتونيد هارد رو كم كنيد ولي كاربر هر چي ميخواد رو خودش بنصبه
هنگام سرويس دهي هم ازش سوال كنيد كه براي چه استفاده اي ميخواين همينطور تعهد بده كه حداكثر مثلا 10 درصد از منابع رو در 12 ساعت استفاده كنه(اين تعهد ميتونه كتبي يا اخلاقي باشه)
چون منابع سخت افزاري بسيار بالاست براي هر يوزر ولي بزرگترين مشكل در اين بحث پورت هستش كه 1 گيگه
پورت 1 گيگ اگهكاربر حتي براي مصارف امثال خارجيها كه خودتون اشاره كرديد آپلود دانلود باشه، از نرم افزار هاي دانلود و آپلود اف تي پي... استفاده كنه مسلما تمامي پورت رو ميكشه كما اينكه اين استفاده كاربر يك ساعت باشه يا 1 هفته ، سرور با كندي مواجه ميشه
پس بايد فكرب به حال پورت هم بكنيد چرا كه تو كافي نت ها هم كاربران حق استفاده از نرم افزار هاي دانلود آپلود رو ندارند. اگر جواب بديد كه نرم افزار هاي دانلود آپلود به صورت پيشفرض نصب نيستند و كاربر هم نميتونه نصب كنه پس به چه درد آپلود دانلودر ها ميخوره؟
تشكر
-
دوست عزیز این سرویسها مشتریان خاص خودشون دارند پس برنامهای که تریبا مورد استفاده اینجور یوزرها ها بصورت یپش فرض نصب شده شاید موارد خاصی باشهکه نیاز به نصب باشه اینکه مگید هر روز یکی بخواد یه برنامه بگه مشکل خاصی نداره
این تست برای همین من گزاشتم توی ابتدای تاپکیهم گفتیم چه نرمافزارهای به نظرتون نیاز هست اضافه بشه الان شما بفرماید چه چیزیهای نیاز هست تست برای هیمن گزاشتم
شما گفتید بزرگترین مشکل همین پورت 1 گیگی هست یک سوال دارم از شما مگر شما وقتی یک سرور میگردی پورت 1گییگ هست روی اون سرور شروع به ساختن ویپیاس نمیکنید پورت 1 گیگ هست اون موقع هم فرقی نخواهد کرد پس از نظر پورت مشکلی نخواهد بود درضمن برای همچین سرویسهایی پورت 1 گیگ و پورت 10 گیگ در نظ رگرفته شده هست که باز پلانهای مروبط به خودش خواهد داشت در حال حاضر تست دسترسیها نرم افزاره ا و باگهای احتمالی هست
نقل قول:
اگر جواب بديد كه نرم افزار هاي دانلود آپلود به صورت پيشفرض نصب نيستند و كاربر هم نميتونه نصب كنه پس به چه درد آپلود دانلودر ها ميخوره؟
تشكر
اکثر مواردی که یناز هست نصب هست عزیز روی سررو مواردیهم که کم هست اضفه میشه یکبار که اضفه شد همه میتونند استفاده کنند
در کل به این روش هست که یک نرمافزار نصب میشود روی سرور و بعد هر کاربر با یزور خودش اون نرم افزار بصورت مجزا با تنضیمات خاص خودش برای یخودش داره دقیقا مثل این هست که هریوزر ویندوز جدا برای خودش داره
در موقع سوریس دهی یک سرب موارد بصورت قانون هست که اعلام میشه که کاربری که اون موارد را نخواد رعایت کنه سرویسش قطع میشود
در کل کسانی که مورد مصرفشون این نوع سرویس هستند جذب خواهند شد
شما یه سرچی کنید ببنید چندتا سایت خارجی هستند که به این روش دارن سرویس دهی میکنند و هیچ گونه مشکلی هم نبوده درحال حاضر این قضیه چون تا النا نبوده هنزو باری خیلیها نکات گنگ داره که یواش یواش اشنالله این سرویس هم جا میافته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
آقا یه تست هم به ما بدید!
تست 50 گیگ ارسال شد
-
-
درود
اقا يك تست هم به ما بدين نگاه كنيم چطوري هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mem2in
اگر امکانش هست یک تست هم به من بدید
50 گیگ تست ارسال شد
-
اقا برای منم بفرستید دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkin
سلام
لطف میکنید یه تست هم به بنده بدهید (Silver)
ممنون
ارسال شد تست 50 گیگ
-
پس ما چي من جلوتر از اين بدم :d
-
تا اخرین درخواستیهای پیج 7 فرستاده میشود و اخر شب یا فردا جهت مابفی سفارشها اراسل تا این لحضه نزدیک 30 تا اکانت تست ارسال شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
اگه میشه یه تست هم به بنده بدید یه نرم افزار میخوام تست کنم ببینم چقد به Cpu و Ram بستگی داره کارش
ممنون
تست 50 گیگ ارسال شد
-
این سومین درخواستیه که فرستادم
؟
-
بعد درخواست نصب فایل زیلا - کمتر از 1 دقیقه نصب کردن...
دارم استفاده میکنم...:-|
هر جور میخوام اذیت کنم سوتی بگیرم نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
forever1373
این سومین درخواستیه که فرستادم
؟
دوست عزیز تا پیج 7 نوشتم ارسال شده شما توی پیجهای بعدی ارسال کردین اینها تستشون تموم بشه مجدد برای بقیه دوستان ارسال میکنم یا شب یا فردا مجدد برای بقیه ارسال میشود تا الان برای 30 نفر تست من فرستادم
-
سلام
یک سرور تست هم درصورت امکان به بنده بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariatat
بعد درخواست نصب فایل زیلا - کمتر از 1 دقیقه نصب کردن...
دارم استفاده میکنم...:-|
هر جور میخوام اذیت کنم سوتی بگیرم نمیشه
الان این نصب نبود توی سرور اصلی که نصب شد برای کلیه کسانی که اکانت دارن بصورت اتوماتیک اکتیو میشه و همه میتوانند استفاده کنند البته با تنظیمات و دسترسی شخصی برای هر نفر جدا هست و برای هر مشترک بصورت مجزا عمل میکند
-
به یک خاصیت دیگه از این سرور مجازی
اگر 1 روز کامل PC شما روشن باشه و Remote Desktop باز باشه هیچ وقت از VPS - لاگ آف نمیشید...:-w
-
خوب وقتی نیازش ندارید براحتی اون ضربدر بالا را میزنید و خارج میشد دلیلی نداره که ران باشه تا خودش لاگ اف بشه دلیل خاصی داره بزاریدش تا خودش لاگ اف بشه :-|
-
توضیحات در مورد این سرویس ،
این سرویس مانند یک VPS با منابع بالا عمل میکنه ولی دسترسی محدودتر!
چی هست؟
یک ویندوز 2008R2 که توش میشه یوزر ساخت و دسترسی هارو محدود کرد...
این ویندوز با بقیه ویندوز ها فرق داره و با ساختن هر یوزر میشه یک دسکتاپ جداگونه به یوزر داد...
و یوزر میتونه از قدرت و سرعت بالای دانلود و آپلود اون استفاده کنه!
فقط نمیتونه نرم افزار نصب کنه | که | با مراجعه به ادمین سرور میتونه درخواست نصب نرم افزار و بده...
---
همچنین میتونه از نرم افزار هایی مثل فایل زیلا و FTP Tools هم استفاده کنه...
---
به درد سایت های دانلود مثل : [soft98.ir]
سایت ها فیلم و موزیک : [Mypop.ir]
---
و برای کسانی که میخوان فندق شکن بفروشند به درد نمیخوره!
---
با این سرورمجازی کسانی که میخوان با سرعت بالا اینترنت و مرور کنن و فیلم و عکس هاشون رو تو
فیس بوک
و
یوتیوب
با حجم بالا به اشتراک بزارن به درد میخوره...
----
دهنم کف کرد بقیه اش رو بعدا مینویسم...:">:d
---
هروقت 50 تا تشکر شد | آموزش Access بندی هم میدم...
بدرود :-*
-
دوستانی که تست گرفتن لطفا یه جمع بندی کنند و اماری اعلام کنند اگر مشکلی یا مورد هست بفرمیاد که اگر امکان رفع شدن داشته باشه رفع بشه اگر کمییا کسری هست یا هر نکته که مبهم هستش
-
با سلام
لطفا برای مم یه تست بفرستین
با تشکر
-
اگر امکانش هست تست بدید با چند تا ویروس در خدمتتون باشیم
راستی یه سوال دیگه : رو این سرور دیگه نصب مجدد سیستم عامل مفهومی نداره ؟ یعنی ویندوزمون خراب نمیشه ؟
اگر قراره سرور اصلی به جای مجازی ساز ویندوز نصب کنید فکره تنظیم تاریخ انقضای سرور کاربر رو کردید ؟
ای کاش بتونید یه آرشیو نرم افزار بسازید که یوزر نرم افزارش رو از اونجا انتخاب کنه و بتونه نصب کنه یا یه سایت تعریف کنید براش
یه سوال دیگه : اگر یوزر بخواد انتقالی بگیره بره رو یه سرور دیگه ارائه ی تمپلیت و این حرفا هم امکان پذیر نیست دیگه ؟
کلا باید بگم نسل جدیده وی پی اس هست
در خرید کاملا دقت کنید ( البته فعلا دمشون گرم تست میدن )
تست ما فراموش نشه :53:
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
با تشکر از اکانت تست
درکل برای انجام کارهای روزمره یک وب مستر خوب هست ، پورت خوبی هم داره ، با توجه به سخت افزار قوی بدرد سایت های دانلود هم می خوره
به نظر من تست واقعی باید زمانی انجام بشه که همه 30 یوزر آنلاین باشن ، اونوقت باید دید که پورت و رم و cpu چه وضعیتی پیدا می کنه
اگر امکان کانفیگ وب سرور برای راه اندازی گیم سرور هم بود خوب می شد !
در کل تشکر می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
اگر امکانش هست تست بدید با چند تا ویروس در خدمتتون باشیم
راستی یه سوال دیگه : رو این سرور دیگه نصب مجدد سیستم عامل مفهومی نداره ؟ یعنی ویندوزمون خراب نمیشه ؟
اگر قراره سرور اصلی به جای مجازی ساز ویندوز نصب کنید فکره تنظیم تاریخ انقضای سرور کاربر رو کردید ؟
ای کاش بتونید یه آرشیو نرم افزار بسازید که یوزر نرم افزارش رو از اونجا انتخاب کنه و بتونه نصب کنه یا یه سایت تعریف کنید براش
یه سوال دیگه : اگر یوزر بخواد انتقالی بگیره بره رو یه سرور دیگه ارائه ی تمپلیت و این حرفا هم امکان پذیر نیست دیگه ؟
کلا باید بگم نسل جدیده وی پی اس هست
در خرید کاملا دقت کنید ( البته فعلا دمشون گرم تست میدن )
تست ما فراموش نشه :53:
موفق باشید
با توجه به اینکه تست مفیدی هست سریعتر براتون میفرستم تا 10 مین دیگه تست برای شما
خیر نصب مجدد نداره ویندوزتون خراب نیمشه
فرقی نداره چه مجازی باشه چه بصورت مستقیم کابر توی کلاینت ریجسترکرده و فاکتور و ترایخ سررسید بارش ادد شده طبق سررسید در صورت عدم شارج سوریس حذف میشود و دسترسی
نرم افزار توی پیج اول اگر دقت کرده باشید مواردی که نیاز هست لیست شده و نصب شده فکرنمیکنم بجز اینها چیز خاصی مونده باشه که نیاز باشه با این حال برای همین قضیه توی ابتدای تاپیک درخواست دادم که بعداز تست اگر فکرمیکنید نرمافزار خاصی مد نظر هست و نیاز هست که نصب نیست تا نصب کنیم و منتظر نظرات دوستان هستیم
خیر تملتی وجود نداره چون یک ویندوز اصلی هست که هر کاربر برای خودش دسترسی مستقل داره به فایل و فولدرهای خودش
و در اخر متوجه منظورتون نشدم اینکه در خرید دقت داشته باشدی یعنی میفرماید ریگی به کفش داریم یا مشکلیداریم که با این شرایط این قیمت میدیم
-
هیچ وقت همه ی 30 تا یوزر با هم آنلاین نمیشن مگه اینکه همشون با هم هماهنگ کنند :d
عزیز سه سال هست تو این کار هستن
فکر منابع رو کردن مطمئنا
ما الان باید به فکر خراب کاری باشیم بیشتر
کاری که باعث بشه سرور اصلی بپوکه هارد کرش کنه و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
با توجه به اینکه تست مفیدی هست سریعتر براتون میفرستم تا 10 مین دیگه تست برای شما
خیر نصب مجدد نداره ویندوزتون خراب نیمشه
فرقی نداره چه مجازی باشه چه بصورت مستقیم کابر توی کلاینت ریجسترکرده و فاکتور و ترایخ سررسید بارش ادد شده طبق سررسید در صورت عدم شارج سوریس حذف میشود و دسترسی
نرم افزار توی پیج اول اگر دقت کرده باشید مواردی که نیاز هست لیست شده و نصب شده فکرنمیکنم بجز اینها چیز خاصی مونده باشه که نیاز باشه با این حال برای همین قضیه توی ابتدای تاپیک درخواست دادم که بعداز تست اگر فکرمیکنید نرمافزار خاصی مد نظر هست و نیاز هست که نصب نیست تا نصب کنیم و منتظر نظرات دوستان هستیم
خیر تملتی وجود نداره چون یک ویندوز اصلی هست که هر کاربر برای خودش دسترسی مستقل داره به فایل و فولدرهای خودش
و در اخر متوجه منظورتون نشدم اینکه در خرید دقت داشته باشدی یعنی میفرماید ریگی به کفش داریم یا مشکلیداریم که با این شرایط این قیمت میدیم
نمیدونم نصب کردید یا نه ولی خب میگم
Flash player
K-lite codec
SmartFTP Client
IDM
Total video converter
یه پیشنهاد : به وی پی اس هایی که تا الان فروختید نگاه کنید ببینید مشتری ها چی نصب میکنن :109::d:d
البته فکر کنم خودتون این کار رو کردید
به هر حال تو این چند سال میدونید چی به چیه :65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
هیچ وقت همه ی 30 تا یوزر با هم آنلاین نمیشن مگه اینکه همشون با هم هماهنگ کنند :d
فکر منابع رو کردن مطمئنا
منم دارم از دیشب همین کارو میکنم :">
کردم نشد | نکن نمیشه :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
فکر منابع رو کردن مطمئنا
دوست عزیز الان که فقط جهت تست ورفع مشکلات و رفع باگهای این سرویس هستیم بعدا که پولی باشه این سرویس خیلی معذرت میخوام یعنی( شما ) شماییکه مگیم یک مثال هست یعنی ادم مریضی هستید بلانسبت که میخواهید پول بدین و این سرویس تهیه کنید که بعد روش خرابکرای کنید و به اون فرشنده حالا من یا هر شخص دیگه ضربه بزنید یکم دور از عقل هست