-
پاسخ : اولین پیشنهاد عمومی ! سرور مجازی | سرور مجازی مخصوص دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
قوانین : سرویس رو برای قند شکن به هیچ عنوان ارائه نمیدیم ! روی کیمسوفی سرور مجازی لینوکس نمیدیم ! تورنت مجاز هست. اسپم خیر !
مجازی ساز Vmware Esxi 5
مشکلی پیش بیاد به صورت نا محدود تعویض می کنیم براتون
پانل هم میدیم
در صورت تمدید هم قیمت ها ثابت خواهد بود تا زمانی که دلار دیگه خیلی اوضاعش وخیم تر از اوضاع فعلی نشه
خیلی ممنون نمیشه فندق شکن روش نصب کرد ؟ یعنی برای استفاده شخصی :65:. آیدی parsianvps داخل یاهو آنلاین نمیشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ztest
خیلی ممنون نمیشه فندق شکن روش نصب کرد ؟ یعنی برای استفاده شخصی :65:. آیدی parsianvps داخل یاهو آنلاین نمیشه ؟
سلام ! من نمیدونم. فقط اگر ببینم اسپمی چیزی اومد میزنم پاک می کنم ها ! اصلا هم توی این قضیه شوخی ندارم ! نه برید کلی یوزر بفروشید ...
آی دی بنده : manofilm
-
کلیه سفارش های دوستان تحویل شد !
-
دوستان اولین کسی هستم اینا که عید سعید فطر رو به همگی تبریک می گم ! نماز روزه هاتون قبول ایشالا !
عیدی ما : بر روی تمام سرویس ها 1 گیگابایت رم رایگان + 5 گیگابایت فضای رایگان ارائه خواهد شد
-
با سلام متاسفانه این دوستمون حالشون خوب نیستند و مریض شده تماسی که با بنده گفتن که توی تاپیکشون بگم که سفارشات انشالاله تا فردا انجام میشه این بنده خود زیاد وضعیتش خوب نبود که بتونه پای سیستم بره و کارهای سفارشات انجام بده
موفق باشید
-
سلام
کسی از این آقا عرفان خبری داره؟
-
سلام ،
عرفان جان مریضی سخته گرفته لطفا کمی صبور باشید...
-
دوستان طی اخرین تماسی که داشتن از من خواستن که از طرف ایشون معذرت خواهی کنم از کاربرانشون
چنانچه سفارشی ثبت شده و هنوز تحویل نشده یا مواردی دیگری هست وقتی برگشتن ایشون همه موارد را اوکی میکنند و جبران میکنند
متاسفانه معدشون خون ریزی کرده ایشون و بستری هستند بیمارستان
-
سلام. من هستم خدمتون . دعای خیر همه پشت بنده بود
-
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
میخواستم پنلهاتون رو بدونم که متاسفانه سایت امضاتون ساسپند هست لینکی هم که در پستهای قبلی ارائه دادین به این سایت دایرکت میشه که اثری از پنل وی پی اس نیست درش(
صفحه اصلی پورتال - راهکارهای سازمانی رسانگار) ممنون میشم یک راهنمایی بکنید که لیست پنلهاتون رو چطور میشه بهش دسترسی داشت.
سلام. متاسفانه سایت رو 3 جا دادیم برامون کاراش رو بکنند و متاسفانه هر 3 جا *** بودند به معنای واقعی ! سایت مارو هی کش و قوص پیدا کرده ! این وسط شیوا هاست عزیز هم 3 بار زحمت نصبو کانفیگ Whmcs رو برامون کشیدند واقعا دستشون درد نکنه . دامین رو اینبار توی پانل کاربری خودمان به صورت اختصاصی ثبت کردیم تا دیگه این انسان نماها از دامین ما سوء استفاده نکنند و به زور اینکه بگند بیاید همکاری کنیم و زورکی سایت رو بردارند ... ARIAVPS.COM دامینی هست که خریداری شده است و تا ساعاتی دیگر سایت با امکانات تکمیلی در دسترس خواهد بود. دوستان جهت خرید سرویس تا شب می تونند از طریق شماره تلفن همراه 09358975677 با من در ارتباط باشند کارهارو انجام می دم ! یا علی
-
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bigarash
سلام
آقا وی پی اس من داون شده لطفا رسیدگی کنین!
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
مشکلتون مرتفع شده دوست عزیزم
بله، واقعا ازتون ممنونم!
-
سرور 4 از دیتا سنتر RedStation تهیه شده است ! جهت مشاهده پلان ها می توانید از طریق اعضا - Aria VPS اقدام به سفارش محصول خود نمائید
-
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-MD
میشه راجع به این پلن یه مقدار توضیح بدید ؟
red9 special
اون 10 هزار تومن برای چه مقدار رم و هارد هست و چطور باید هارد اضافی را محاسبه کرد ( مثلا" برای 300 گیگ )
مرسی
سلام. خسته نباشید. اون پلان ویژه و کاستوم ما هستش.
سرور مجازی به صورت پیش فرض فقط هزینه پورت + پردازنده و اجاره اون محاسبه شده است. اگر 300 گیگابایت هارد بخواد 3 * 10 هزار تومان محاسبه خواهد شد. البته فاکتور به صورت دستی ادیت میشه و من می تونم مثلا 300 گیگابایت رو 20 هزار تومان براتون بزنم + 10 تومان هم هزینه رم
-
سفارش کلیه کاربر ها تحویل شد !
-
دوستان عزیز سرور جدید آمریکا از دیتا سنتر وگاس نپ اضافه شد است !
درخواست های خود را از طریق آریا وی پی اس می توانید ارسال نمائید و به صورت آنلاین سفارش دهید
-
کلیه سفارش ها تحویل شد !
سرور جدید از Yesuphost تهیه شده !
Dual xeon 5680 به همراه پورت 1 گیگابیت اختصاصی و 6 تا هارد 300 ساس 15 کا ! تعرفه سرویس ها در آریا وی پی اس
-
9 سفارش جدید تحویل شد !
دوستان عزیز توجه داشته باشید سرویس های هتزنر دیگر ارائه نخواهد شد ! در واقع موجودی 0 هست و با توجه به اینکه حفظ کیفیت رکن اصلی فعالیت ماست تا اطلاع ثانوی و تهیه سرور جدید ارائه نخواهد شد.
-
یک سرور ex10 از دیتا سنتر هتزنر اضافه شد !
کلیه سفارش ها تحویل شد ...
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
رم 1 با هارد 1 چند ؟!
بستگی داره روی کدوم دیتا سنتر بخواید !
اگر هتزنر کارتون رو راه میندازه ماهانه 50 تا 60 هزار تومان میتونم بهتون بدم !
-
سلام
ram2
bw 5 tb
hard 1 tra
واسه سایت دانلود میخوام. قیمت ؟
در ضمن منابعش اشتراکی نباشه و ترجیحا از رد استیشن باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fantome10
سلام
ram2
bw 5 tb
hard 1 tra
واسه سایت دانلود میخوام. قیمت ؟
در ضمن منابعش اشتراکی نباشه و ترجیحا از رد استیشن باشه.
خسته نباشید.
ماهانه 80 هزار تومان .
ضمنا. منابع اختصاصی هست. سرور جدید سفارش داده شده . مجازی ساز xen citrix
مشخصات این سرور Dual xeon 5620 هست با 64 گیگابایت رم . به همراه هارد ساس با راید سخت افزاری 0 و 1
پورت سرور نیز 10 گیگابیت می باشد و همینطور محدودیتی در ترافیک نیست !
پس از 1 هفته استفاده در صورت ناراضی بودن هزینه برگشت می خوره !
-
سرور جدید اضافه شد
مشخصات اصلی این سرور :
Dual Xeon 5680 Hexa Core
8 عدد هارد 2 ترابایت ساس با راید 1/0 با توان فوق العاده بالا
1 گیگابیت پورت اختصاصی
موقعیت : انگلستان
بر روی سرور فوق تعداد محدودی کاربر قرار میگیرد. ضمنا. به هیچ عنوان جهت راه اندازی سرویس های غیر قانونی سرویس داده نمی شود و در صورت مشاهده بدون اخطار قبلی اطلاعات پاک می شوند !
-
با اوجه به افزایش و نوسانات شدید قیمت ارز ، تا اول ماه آینده سرویس ها با قیمت قبلی ارائه می شوند. اگر قیمت همینطور رو به رشد باشد ماه آینده و بعد از تمدید سرویس ها 1/7 افزایش قیمت سرویس هارا خواهیم داشت .
خبر خوب بعدی اینکه تعداد کاربر های فعال ما به 50 عدد رسید و حتی یک کاربر تحت عنوان قند شکن و غیره رو میزبانی نکرده ایم که بیایم اعلام کنید 100 کاربر سرور مجازی !
-
این پول منو نمیخوای پس بدی?
تو سایتت جای سرور آمریکا، سرور انگلیس میندازی به ملت؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Devil
این پول منو نمیخوای پس بدی?
تو سایتت جای سرور آمریکا، سرور انگلیس میندازی به ملت؟!
سلام ! 10 تومان شما جایی را نمیگیرد و شما خود را جای یک ملت معرفی نکنید ! از شما از همان روز اول درخواست کارت بانک ملی شد ! که قرار شد امروز یعنی 3 شنبه واریز شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
سلام ! 10 تومان شما جایی را نمیگیرد و شما خود را جای یک ملت معرفی نکنید ! از شما از همان روز اول درخواست کارت بانک ملی شد ! که قرار شد امروز یعنی 3 شنبه واریز شود
اولا 10 تومن نه و 15 تومن! بعد من واسه همین 15 تومن باید 8 ساعت کار کنم! اگه تو مایه داری و این پولا برات چیزی نبود نمیموندی تو دادنش بعد از 2 هفته
بعد بهتم گفتم صفحه فروش سایتتو درست کن من ازت سرور آمریکا خریدم انگلستان دادی بهم
من موندم تو که با مجازی سازی و ریموت و اینترنت و این چیزا سرو کار داری چرا نمیتونی اینترنتی پول منو بدی که اصلا مهم نیست که کارت من یا تو چه کارتیه میتونی به همه شماره حسابهای عابربانکها پول بریزی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Devil
اولا 10 تومن نه و 15 تومن! بعد من واسه همین 15 تومن باید 8 ساعت کار کنم! اگه تو مایه داری و این پولا برات چیزی نبود نمیموندی تو دادنش بعد از 2 هفته
بعد بهتم گفتم صفحه فروش سایتتو درست کن من ازت سرور آمریکا خریدم انگلستان دادی بهم
من موندم تو که با مجازی سازی و ریموت و اینترنت و این چیزا سرو کار داری چرا نمیتونی اینترنتی پول منو بدی که اصلا مهم نیست که کارت من یا تو چه کارتیه میتونی به همه شماره حسابهای عابربانکها پول بریزی!
برای بنده نیز همچین اتفاقی افتاد ولی از یه سرویس دهنده دیگه!اولا اینترنتی فقط باید از یه بانک باشند تا بشه انتقال انجام داد بعدش هم که فقط یه سری بانک هستند که بدون پرکردن فرم تعدنامه اجازه انتقال پول از یه حساب به حساب دیگه در همون بانک رو میدن
-
هزینه رم 1 هارد 1tb المان یا انگلیس چقدره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi-110
برای بنده نیز همچین اتفاقی افتاد ولی از یه سرویس دهنده دیگه!اولا اینترنتی فقط باید از یه بانک باشند تا بشه انتقال انجام داد بعدش هم که فقط یه سری بانک هستند که بدون پرکردن فرم تعدنامه اجازه انتقال پول از یه حساب به حساب دیگه در همون بانک رو میدن
من که کارت عابر پارسیان دارم تا الان مشکلی نداشتم اکثر پرداختامم اینترنتیه
الانم از ظهر قرار بوده پول منو واریز کنن هنوز خبری نیست البته بعد از 2هفته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aalireza439
هزینه رم 1 هارد 1tb المان یا انگلیس چقدره ؟
سلام. 130 هزار تومان
-
سلام لطفا یه شماره تماس لطف کنید ممنون
-
همچنان منتظر پرداخت پول!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zerocpanel
سلام لطفا یه شماره تماس لطف کنید ممنون
سلام. لطف کنید آی دی یاهوتون رو برام پیغام خصوصی بدید
-
عرفان جان این انتقال سرورهات چقدر زمان میبره ؟
-
3 روز داون تایم ؟ کجایی پس ؟