خیلی جالب ! فقط سایت فروش لایسنس و اسکریپت کجا هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی جالب ! فقط سایت فروش لایسنس و اسکریپت کجا هست ؟
منم منتظر این نرم افزار یا اسکریپت هستم
با سلام برای سرویس اینترنت wirelles هم میشه استفاده کرد که کاربر بتونه وارد بشه و حجم ترافیک اظافه کنه اگر میشه لطفا پیام خصوصی بدید یا با شماره 09392832729
انگاری مشکلی برای ایشون پیش امده در یاهو هم مدتی نیستن /ما همچنان منتظریم
سلام چند وقتی مسافرت بودم
نسخه نهایی آپ شد دوستان لطفا نظر بدن
demo.ibsmg.ir
user : demo
pass : password
البته همچنان اگه اروری دیدین تعجب نکنید و گزارش بدین چون برنامه نویسی تازه تموم شده عیب یابی در چند روز آینده انجام میشه.
به صورت تست چند جا قراره راه اندازی شه منتها قبل از اینکه باگ های منطقیشو در بیاریم قرار شده که یه تست کلی از نرم افزار بگیریم که باگ های قابل رویتش رف شه که دوباره کاری نشه
بسیار سیستم عالی از نظر امکانات که مشاهده میشه عالی هست موفق باشید/
لطفا قیمت خرید سیستم نسخه نهایی اعلام کنید چقدر در نظر دارید لطفا پ.خ کنید.
دوست عزیز بالاخره کی شما این رو ارائه میدین؟
فروشش از کی آغاز میشه؟
دوست گرامی اگه میبینید فاصله می افته برای اینه که برنامه ای کامل و بدون عیب در اختیار شما قرار بدیم و الی ما که بدمون نمیاد از همین الان شروع به فروش کنیم.
ما به چند نفر نیاز داریم که به ما کمک کنن برنامه رو تست کنیم برای همین به صورت آزمایشی ۵ فروشنده که تمایل به کمک دارن اعلام آمادگی کنن تا سایت به صورت آزمایشی برایشان راه اندازی گردد
جهت اعلام آمادگی فقط نیاز هست که دامنه ای معرفی کنن و نرم افزار بر روی سرور خودمان به مدت محدود و رایگان در اختیار قرار میگیرد و انشاالله در صورتی که خطا ها رفع گردند نرم افزار به صورت تجاری منتشر میگردد.
سلام خسته نباشید من داوطلب هستم تا این اسکریپت رو امتحان کنم
email : boz_takshakh@yahoo.com
لطفا منتظر باشید تا بقیه داوطلبین هم اعلام آمادگی کنن تا سرویس رو براتون راه اندازی کنم
من هم امادگی خودم رو اعلام می کنم
hamed.madadian@gmail.com
از پروژه عالیتون هم حمایت می کنم بسیار عالی می باشد
متشکرم
منم میتونم
aryamusic24@yahoo.com
poriya.hashie@gmail.com
منم برای تست میتونم
دوستانی که به عنوان داوطلب انجام میدن در جریان باشند که باید حجم کاربر قابل قبولی داشته باشند چون عملیات تست هست و در صورتی که میخوان تازه کار رو شروع کنن صبر نمایند تا نسخه ۱ ریلیز شه
سلام برای فروش سرویس wirelles هم استفاده میشه چون از این پنل خوش مان اومده ولی خب باید شخصی سازی بشه برای ما ایا انجام میشود اگر اوکی هست بگید .
اگه تغییرات عمده نباشه شخصی سازی میشه البته ممکنه بابتش هزینه جداگانه درخواست بشه
خوب من یکم اطلاعات در زمینه سیستم احراز هویت سرویس شما نیاز دارم تا بتونم جوابتون رو بدم. که فکر میکنم محرمانه باشه.
دوستان داوطلب کمک به تست نرم افزار جهت راه اندازی سرویسشون به آی دی hostwz پی ام بدن دومینیشون رو معرفی کنن تا سرویس براشون راه اندازی بشه
اگه خواستین من هم کمکتئن خواهم کرد
ممنونم دوستان داوطلب به آیدی hostwz یاهو پی ام بدن
دوستان توجه کنید عبارت تست به معنای این نیست که اطلاعاتتون از بین میره بلکه سایت شما به حالت عملیاتی در میاد و در صورت تشخیص باگ پس از رفع به صورت خودکار سایت شما بروز میشه و بعد از یه مدت که دوره تست تموم میشه شما همچنان به کار خودتون ادامه میدین و چیزی از بین نمیره. این دوره رایگان هست.
دوستان گرامی انجمن اختصاصی برای نرم افزار جهت گزارش باگ و آموزش استفاده از پنل های مدیریت و کاربری طراحی گردید دوستانی که پنل تست گرفتن لطفا درخواست های راهنمایی خود رو تو اون بخش مطرح نمایند.
با تشکر
forum.ibsmg.ir
با سلام پنل من چرا تست دادین بالا نمیاد من
دامنه رو با دی ان اسی که دادین
ست کردم منتها بالا نمیادش
لطفا چک کنین
http://cityserver.ir/ اینم لینک دامنه ای که ست کردم رو دی ان اس های شما
سلام لطفا از طریق یاهو پیگیری کنید. با توجه به حجم درخواست ها اولویت رو گذاشتیم روی افرادی که پیگیری کردن. لطفا پیگیر کنید الان سرویستون رو بالا میارم
سلام
هنوز به سرانجام نرسیده برای فروش ؟
واقعا براش زحمت کشیده شده
پس چي شد برنامه براي فروش اماده نشد؟
نرم افزار آماده دریافت شد. جهت دریافت نرم افزار به سایت ibsmg.ir مراجعه و پس از عضویت و ورود به اشتراک میتونید اونو دریافت کنید.
دوستان آماده دریافت پیشنهادات برای ورژن ۲ هستیم.
پیشنهادات ارائه شده فعلی :
۱ - امکان دعوت از دوستان توسط کاربران و دریافت پورسانت
۲ - امکان معرفی سرویس و بازاریابی و دریافت پورسانت از طریق قرار دادن بنر در سایت ها
نسخه 1.3 منتشر شد.
در این نسخه مشکلات عمومی که به علت کد کردن سورس برنامه در قسمت درگاه پرداخت و ارسال پیامک وجودداشت رفع گردید.
لینک دانلود :
دریافت نسخه IBSmg ۱.۳ مخصوص php ورژن 5.2 به قبل
دریافت نسخه IBSmg ۱.۳ مخصوص php ورژن 5.3 به بعد
با توجه به فرا رسیدن ایام عید سعید غدیر ضمن تبریک این ایام اعلام میدارد کلیه سرویس ها به مدت 48 ساعت با 50% تخفیف ویژه ارائه میگردد.
نسخه ۱.۴ سامانه مدیریت کاربر IBSmg منتشر گردید.
رفع مشکل فروش با قیمت ثابت
رفع مشکل دکمه انصراف از خرید پنل کاربر
تغییر در نحوه معرفی سرور های مرتبط با یک اکانت
رفع مشکل لاگ ورود کاربران در حالت ساده
حذف شماره ثابت جهت ثبت نام
جهت دریافت این نسخه بر روی لینک ذیل کلیک کنید.
دریافت نسخه IBSmg ۱.۴ مخصوص php ورژن 5.2 به قبل
دریافت نسخه IBSmg ۱.۴ مخصوص php ورژن 5.3 به بعد
جهت دریافت اطلاعات مورد نیاز جهت نصب و گزارش خطا به انجمن سایت به آدرس forum.ibsmg.ir مراجعه فرمایید.
چه فرقی بین نرم افزار شما و ماژول IBSng برای WHMCs فراسو هست؟
چون از نظر قیمت که تفاوت ها عمده هست
از نظر امکانات چطور؟
نرم افزار ما تخصصی برای ibsngنوشت شده ولی whmcs برای هدف دیگه ای نوشته شده هرچند که قابلیت اتصال داره.
کلیات هر دو تقریبان یکی هست ولی نرم افزار ما بیشتر رو جزئیات کار کرده. البته هنوز در دوره تست به سر میبره و در صورت خرید لایسنس تا زمانی که تشخیص بدیم مشکلات کلی نرم افزار رفع شده لایسنس شما محاسبه نخواهد شد. هرچند جهت نصب نیازی به لایسنس نیست ولی جهت استفاده تجاری نیاز به سفارش لایسنس هست.
مشکلات عمده ای که هنوز باقی مانده بر روی بخش پرداخت آنلاین هست و به جهت اینکه امکان تست درگاه ها فعلا میسر نیست با سعی و خطا سعی در رفع مشکلات داریم.
برای درگاه بنده درگاه بانک ملت رو دارم
بخواین میتونم در اختیار بزارم برای تست
میشه لطفا یوزر و پسورد واسه دیدن دمو رو بدین
این ارور رو میده:
نام کاربری یا کلمه رمز اشتباه میباشد
یوزر : demo
پسورد : password