میتونی یک اسمه چند حرفی ثبت کنی و مخففش را استفاده کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونی یک اسمه چند حرفی ثبت کنی و مخففش را استفاده کنی
سلام
از دوستان كسي اطلاعاتي در رابطه با ثبت نام تجاري داره ؟
اومدن لینک روزنامه رسمی چقد طول میکشه؟؟
من تقریبا 1 ماه هست فرستادم ولی هنوز چیزی نیومده!
دوستان عزیز خیلی ازتون متشکرم
لطفآ اگه اطلاعات دیگه دارین که بدرد ما میخوره بگین ما هم یکی شرکت ثبت کنیم ( دی )
اصلا لزومی نداره که مدرکتون مربوط به اسم یا کار شرکت باشه ... حتی با گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه هم میتونید !
نفر دوم هم لازمه چون برای ثبت شرکت حداقل 2 نفر باید باشید
مکان هم زیاد مهم نیست ، میتونید منزل خودتون رو بنویسید
سلام دوست عزيز .
اصلا هيچ ملاكي وجود ندارد .
شما مي توانيد حتي با مدرك ديپلم هم شركت ثبت كنيد .
براي آقايان هم كارت معافيت يا پايان خدمت يا گواهي اشتغال به تحصيل براي ثبت لازم است .
مكان هم مي توانيد آدرس منزل را قرار دهيد و شركت را ثبت كنيد .
براي سهامي خاص نياز به 3 نفر اصلي داريد و 2تا بازرس كه نبايد از اقوام شما باشند (البته فقط اگر فاميليشان با شما يكي نباشد كفايت مي كند)
موفق باشيد .
با سلام خدمت اساتید محترم.
دوستان من تصمیم جدی گرفتم واسه ثبت شرکت.
فعالیت منم در زمینه هاستینگ و طراحی وب و برنامه نویسی و ... هست.( در شهر کوچیک خودمون )
من خودم دیپلم کامپیوتر دارم و در کار خودم یه جورایی ...
کارت معافیت خدمت هم دارم.
1) حالا به نظر شما چه جور شرکی ثبت کنم؟
2) آخرش واسه ثبت شرکت لیسانس لازم هست یا نه ( اگه می خواد چرا بعضی از دوستان می گن با دیپلم هم میشه؟)
3) نوع فعالیت شرکت رو در موقع ثبت چی درج کنم؟
4) کارم به چه جور ادارات یا اصنافی می کشه ؟ اصلا میشکه یا نه؟ ( ارشاد و ... )
5) چه مشکلاتی ممکنه پیش باید واسه یه صاحب شرکت ؟. مثلا یکی از دوستان گفته بود که مدیر یک شرکت ممکنه برای خروج از کشور دچار مشکل بشه.
6 ) به نظرتون بدم این شرکت ها واسم ثبتش کنن ؟ چقدر هزینه داره ؟ اگه این شرکت ها مثلا تهران باشن می تونن واسه من که در شهر خودمون هستم ثبت کنن شرکتو؟ معایب این کار چیه ؟
در صورت امکان همه اساتید لطف کنن نظرات و راهنمایی هاشون را بیان کنند.
با تشکر فراوان
منتظر هستم
1) حالا به نظر شما چه جور شرکی ثبت کنم؟ ( مسولیت محدود و یا ... )
مسولیت محدود چه جوریاس واسه توسعه کار بعدها دچار مشکل نمیشیم؟
2) آخرش واسه کار من ( هاستینگ , دیزاین و برنامه نویسی و ... ) لیسانس لازم هست یا نه ؟( چه لیسانسی )
مگه نمیشه با همین شرکت ثبت شده شروع به فعالیت کرد که میگین برای گرفتم مجوز لیسانس لازم میشه. منظورتون چه جور مجوز دیگه ای هست؟
3) نوع فعالیت شرکت رو در موقع ثبت چی درج کنم در فرم ها ؟
4) کارم به چه جور ادارات یا اصنافی می کشه ؟ اصلا میشکه یا نه؟ ( ارشاد و ... )
5) این شرکت ها که پول میدی ثبت می کنن واست شرکتو . امکان اینکه بعدها مشکل ساز بشن واسه ادم نیست ؟ چقدر هزینه داره ؟ ( ثبت شرکت به همراه دفتر کار ) و اینکه من که در شهرستان هستم شرکت هایی که در تهران هستن می تونن کار ثبت منو انجام بدن؟
6) اون یکی شرکا باید چه شرایطی داشته باشن؟
پیشاپیش از دوستانی که لطف می کنن و پاسخ ما رو میدن ممنونم.http://www.shopkeeper.ir/forum/images/smilies/8.gif
اگه امکانش هست واسه همه سوالای بالا جواب میخوام
با تشکر فراوان
منتظرم
سلام به دوستان ، آیا قبل از ثبت شرکت نیاز به دفتر هست ؟بازرس می بینه ؟ در صورت تغییر آدرس دفتر کار سخت میشه ؟ (هزینه داره) ؟
تفاوت مسئولیت محدود با سهامی خاص چیه ؟ از چه راهی برم که مالیات نخوره بهم ؟
شرکتی که هدفش خدمات کامپیوتری ، فروش قطعات ، برنامه نویسی ، خدمات هاستینگ و ثبت دامنه هست نیاز به چه مدارکی داره ( مجوز - ثبت شرکت : چیزه دیگه هم لازم داره ) ؟
این واسم مهم هست که چطوری مالیات می خوره بهم ؟ بر اساس فروشم ؟سودم ؟ کی اعلام می کنه ؟
واسه دریافت مجوز باید به کجا رجوع کنم ؟ چقدر هزینه می خواهد ، مدرک تحصیلی و وضعیت خدمت چی لازم داره ؟
ممنونم از دوستان
تاپیک خیلی خیلی خیلی عالیه ! من خبر نداشتم همچین تاپیکی هست :)
1 سوال : من شرکت رو ثبت کردم با موفقیت .
پس از اتمام ثبت شرکت ، مسئول ثبت گفت : برو اداره مالیات !
رفتم اداره مالیات به مسئولش گفتم : مگه مسئولیت محدود 1 سال معافیت مالیاتی نداره ؟ گفت : چرا داره ، شما باید سال بعد ، همین موقع اظهارنامه مالیاتی بفرستی بعد مالیات بدی !!!!!! گفتم اینکه نشد معافیت یک ساله ؟ !!! گفت همینه دیگه !!!!
گفت برو شرکتت رو داخل اداره مالیات هم ثبت کن ، رفتم دیدم بابا هفت خان رستم هست !!!!!
ثبت شرکت خیلی آسونتر از ثبت نام در اداره مالیات هست !!!!
1001 چیز میخوان ! ( روزنامه رسمی ، قولنامه منزل ، قولنامه مکان شرکت ، آخرین قبض پرداختی شرکت . از همه مهمتر امضا ثبت شده شرکا در دفتر اسناد رسمی و . . .
من دیدم اینجوری دیگه ولش کردم ! نرفتم تو اداره مالیات ثبت نام کنم . دوستان حالا یه راه حل پیشنهاد بدند ، برای چه کسی اینجوری بوده ؟؟؟
اصلا لازمه تو اداره مالیات ثبت نام کنیم ؟؟
نمیشه بدون ثبت نام مالیات داد ؟؟
با تشکر فراوان
کسی نیست جواب خون شهدا رو بده :76:
میتونیم به جای شرکت موسسه ثبت کنیم . فقط یک نفر میخادش و مالیات و .. هم بهتر تره
allahparast , جان بنده که در یاهو به شما توضیحات کامل دادم ;)
سلام
کسی اطلاع نداره واسه ثبت نام تجاری به کجا باید مراجعه کرد و مدارک مورد نیاز- تا اقدماتش را انجام بدم ؟؟
برعکس محسن که رفته بود کلی برگه و سی دی و راهنمایی و ... بش داده بودن به من هیچی ندادن :(
گفت برو کتاب قانون تجارتو بخون و 5 تا اسم بیار بت میگیم چی کار کنی! :78:
شما حتماً باید در اداره مالیات شرکت را معرفی و پرونده تشکیل بدین در غیر این صورت مالیات میانگین برای شما در نظر می گیرن ( سالی 30-40 ملیون )نقل قول:
من دیدم اینجوری دیگه ولش کردم ! نرفتم تو اداره مالیات ثبت نام کنم . دوستان حالا یه راه حل پیشنهاد بدند ، برای چه کسی اینجوری بوده ؟؟؟
اصلا لازمه تو اداره مالیات ثبت نام کنیم ؟؟
نمیشه بدون ثبت نام مالیات داد ؟؟
چون اظهارنامه نمی توانید الان تکمیل کنید و شرکت هایی که اظهارنامه ارسال نکنند مالیات میانگین و جزیمه خواهند داشت.
دقیقترین بود ؟
یکی از مشتریامون گفت مدارک و اینا میخان ولی از هزینه حرفی نزد:d
ته و توشو در میارم ببینم چی میگن :)
4 اسم را میبری و یه فیش 4 هزارتومان میدی خدمتشون بعد یه هفته ای میری ببین اسمهات تایید شده یا نه اگه شدی که اساسنامه و ... را میگیری و ادامه کار را انجام میدی
پس ثبت در اداره مالیات واجب است !!
چه کسی در اداره مالیات ثبت نام نکرده ، یا دیر ثبت نام کرده ؟؟؟؟
من از یکی از دوستان که 2 سال شرکت داره سوال کردم ، فرمودند : وقتی هنگام ثبت سرمایه شرکت رو 1.000.000 ریال یعنی 100 هزار تومان درج کردی ، یعنی بیشتر از 100 هزار تومان جریمه قانونی نداری !!!
حالا خبر ندارم این حرف چقدر اعتبار داره ، ولی فکر نکنم زیاد جریمه کنن !!!
کسی تا به حال جریمه نشده ؟
وقتی شرکتی دفاتر مالیاتی تکمیل نکنه و اظهارنامه نده به اداره مالیات تا 30 تیر هر سال میان علی الرئس ( اگر درست بنویسم ) محاسبه می کنند واسش یعنی بیشترین مالیاتی که یک شرکت در اون سال داده + کمترین مالیاتی که یک شرکت داده و تقسیم بر 2 ( میانگین خودمان ) و شرکت جریمه میشه به پرداخت این مالیات و به دولت بدهکار هست در صورت عدم پرداخت هم ممنوع الخروج از کشور و مشکلات دیگر ...
سلام
یه سایت بود کل شرکت های ثبت شده رو توش جست جو می کردی اطلاعاتش رو می داد
هرچه میگردم پیدا نمی کنم
من داداشم 15 سال هست حسابدار هست اینقدر از این کارهای مالیاتی انجام داده همش رو حفظ هست
چرا باید ثبت مالیاتی کنیم . معمولا تو مناقصه ها و مزایده ها یه چیزی ازتون میخوان به عنوان اظهار نامه مالیاتی یا همچین چیزی که اون جای دولتی مطمعن شه شما که دارید تو یه خریدی شرکت میکنید مالیت خودتون رو دادید یا برای قرار داد با شرکت ها و سازمان های دولتی اینجور چیزا رو ازتون میخوان . یا برای گرفتن وام های سنگین و یه سری کارهای دیگه ولی وقتی شرکت کوچیک ثبت میشه مثل همین مسولیت محدود ها اصلا کسی امار شما رو نداره که مالیت میدید یا نه مگر اینکه خ.دتون برید پرونده درست کنید یا یه جایی گیر کنید که نیاز به همون مالیت ها داره همون مورد های که بالا گفتم تو غیر این صورت دادشم میگه که اصلا نری ریپورت بدی بهتر هست ادرس خونه رو هم بدید که اگه یه زمانی اومدن دنبالتون ببنن خونه هست و بگید که شرکت اصلا کار نمیکنه که مالیت بده خلاصه این بنده خدا ها رو نترسون که شرکت ثبت کنن تو این اداره ثبت روزانه هزاران شرکت ثبت میشه
ولی شرکت ثبت نکنید بهتره همینطوری هر دم بیلی کار کنید بهتر هست اگر هم ثبت میکنید طرف مالیات نرید چون امارتون رو داشته باشن میان سراغتون مگرنه همینطوری یکی از دوستانم چند ساله شرکت داره اصلا نمیدونه مالیات چی هست
داستان ممنوع خروجی رو هم میخواید بدونید باید برید اداره گذر نامه بپرسید که ممنوع خروج هستید یا نه دلیلش رو هم بگید چک برگشتی داشتید . یکی از بکس 50 تومن قبض تلفن به مخابرات بدهی داشت ترسیده بود ممنوع خروج بشه بنده خدا رفت اداره گذرنامه و فهمید این مملکت اینقدر خر تو خر هست که .........:107:
SabaData جان چه جوری مالیات رو براتون حساب کردن ؟
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
پس شما میگی نریم سمت مالیات ؟
من رفتم اداره مالیات گفتم آقا اگر ثبت نام نکنم چی میشه ؟
گفت ببین ، ممکن است تا 4-5 سال هیچ مشکلی برات پیش نیاد !
ولی بالاخره چی . . . .
گفت شما ثبت نام کنید یا نکنید بالاخره به صورت اتوماتیک ثبت نام میشید ، گفت : اداره ثبت اسناد و املاک هر 3-4 سال یک بار تمام مدارک ثبتی رو به ما میده ، ما هم نگاه میکنیم ببینم چه کسانی ثبت نام نکردن ، اونوقت براشون مالیات میانگین میزنیم ، اونوقت هست که شما ضرر میکنید !!!!
Mohsen جان پس بیا بقیش هم بگو دیگه
می گم آخر چی شد ،
دیگه مرحله ای نبود آقا Mohsen .
من امروز اداره ثبت رفتم مرحله اول تعیین نام.
یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟
من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.
سلامنقل قول:
یک سوال : در کل چند ماه طول میکشه یک شرکت رو ثبت کنیم؟
اگر زرنگ باشید 1 ماهه تمام میشه
اسم های خاص باید انتخاب کنید - سه سیلابی - مثلاً چه اسم هایی دادید که رد شده ؟؟نقل قول:
من که چند ماهه توی تعیین نام هستم. همش اسم میدم و اونها هم رد میکنند.
چشم شما سوالتون را مطرح کنید ما پاسخ خواهیم دادنقل قول:
همین جا بگین تا همه فیض ببیریم و استفاده کنیم
موفق باشید