-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
سلام
20 روزه سرور آمریکا گرفتم واقعا عالیه
پشتیبانی هم یه بار تیکت دادم کمتر از 10 دقیقه پاسخ دادند
اگه کیفیت سرور فرانسه هم مثل آمریکا باشه عالیه
اگه میشه آی پی تست از فرانسه بدید
سرور انگلیس چند روزه دیگه آماده میشه؟
با تشکر
سلام
ممنون از شما
سرور فرانسه فعلا موجودی تکمیل شده
سرور انگلیس برای تابستان به فروش گزاشته میشه
و با پورت 10 گیگ هست
اگر میخواهید میتونم پیش فروش کنم بهتون
-
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
ممنون از شما
سرور فرانسه فعلا موجودی تکمیل شده
سرور انگلیس برای تابستان به فروش گزاشته میشه
و با پورت 10 گیگ هست
اگر میخواهید میتونم پیش فروش کنم بهتون
مشخصات و قیمت های سرور انگلیس رو بدید ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
مشخصات و قیمت های سرور انگلیس رو بدید ممنون میشم
صفحه اول گزاشته شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
صفحه اول گزاشته شد
اولین سرور انگلیس رو من سفارش دادم
سرور با این مشخصات خیلی بیشتر از اینا قیمتشه
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
اولین سرور انگلیس رو من سفارش دادم
سرور با این مشخصات خیلی بیشتر از اینا قیمتشه
ممنون
ممنون از شما دوست عزیز
امیدوارم بتونیم بهترین کیفیت رو ارائه کنیم
موفق باشید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
512 فرانسه ندارید؟:63:
درحال حاظر ضرفیت سرور فرانسه تکمیل شده
توی 2 - 3روز آینده سرور جدید از فرانسه و آمریکا اضافه میشه
-
موجودی سرور های آلمان فرانسه و آمریکا در حال حاظر تکمیل هست
و فعلا فقط پیش فروش سرور انگلیس رو داریم
موفق باشید
-
سرور جدید فرانسه اضافه شد
-
کارشون تائید میشه 2 تا سرور آمریکا + 4 تا سرور آلمان داشتم ازشون الان هم 3 تا سرور فرانسه و 1 سرور آمریکا سفارش دادم منتظر دریافت هستم ! و سرور انگلیسشون هم پیش خرید کردم ...
پشتیبانیشون و قیمتشون خیلی عالیه و من راضیم ! :77:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرور جدید فرانسه اضافه شد
آی پی تست میدید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
آی پی تست میدید؟
178.33.228.194
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
178.33.228.194
ممنون
پینگ که گرفتم خوبه
سفارش دادم تا کی آماده میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_dastjani
ممنون
پینگ که گرفتم خوبه
سفارش دادم تا کی آماده میشه؟
این سرور فردا به دستم میرسه
تا فردا شب براتون آماده میکنم
-
سفارش های دوستان در حال آماده سازی هست و به زودی تحویل داده میشه
سرور فرانسه موجود هست
-
جناب شایان موجودی سرورهاتون چی هست؟ یعنی از کدام دیتاسنترها موجودی دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
جناب شایان موجودی سرورهاتون چی هست؟ یعنی از کدام دیتاسنترها موجودی دارید؟
سلام
از فرانسه موجود دارم
انگلیس هم پیش فروش دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
از فرانسه موجود دارم
انگلیس هم پیش فروش دارم
سرور انگلیس دقیقا کی میرسه؟!
-
-
متاسفانه دامین سایت بدلیل نا معلوم ***** شده
در حال حاظر از این دامین استفاده کنید
وی پی اس فارس - پشتیبانی
و فکر میکنیم بدلیل وجود بنر های ما در سایت های فیلم بوده!
انشا الله فردا دامین رو آزاد میکنیم
ممنون از شما دوستان بابت مشکل پیش آمده از دوستان پوزش میخوام
-
Penoil
من ازتون چند تا سوال داشتم
میشه آیدی اگر دارین برام بفرستین؟:)
-
یعنی سایتهای فیلم را ***** نمیکنن و بجاش تبلیغات درون اونها را .... میکنن....!! خدا بدادمون برسه با این اوضاع..!!
منم تعجب کردم که چرا شما ***** شدید. امیدوارم که هرچه زودتر از ***** خارج بشید. هرچند که به نظر من از اعتبارتون کم نمیشه...
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vortex
Penoil
من ازتون چند تا سوال داشتم
میشه آیدی اگر دارین برام بفرستین؟:)
shayanasgarpour@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
یعنی سایتهای فیلم را ***** نمیکنن و بجاش تبلیغات درون اونها را .... میکنن....!! خدا بدادمون برسه با این اوضاع..!!
منم تعجب کردم که چرا شما ***** شدید. امیدوارم که هرچه زودتر از ***** خارج بشید. هرچند که به نظر من از اعتبارتون کم نمیشه...
موفق باشید.
ممنون
خدا بخواد فردا پیگیر میشیم
باز شدنش با خداست
-
-
Taeed mishe :53:
Karet doroste
-
دسترسی من به سرورقطع شده ، براتون ایمیل و تیکت هم زدم که متاسفانه جواب ندادید ، کلا هم کیفیت هم پشتیبانی بسیار بسیار ضیف هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
دسترسی من به سرورقطع شده ، براتون ایمیل و تیکت هم زدم که متاسفانه جواب ندادید ، کلا هم کیفیت هم پشتیبانی بسیار بسیار ضیف هست
وقتی جواب نمیدیم بعنی داریم مشکل رو حل میکنیم !
اینجا هم پشتیبانی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی جواب نمیدیم بعنی داریم مشکل رو حل میکنیم !
اینجا هم پشتیبانی نیست
خیلی جالبه که پست اینجا رو کمتر از چند دقیقه reply میکنید ولی به مشتریهاتون یه ایمیل نمیزنید که داریم مشکل رو درست میکنیم .
این پست رو برای این زدم که دوستانی که میخوان vps بخرن متوجه باشن که پشتیبانی و کیفیت چقدر پایین هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
خیلی جالبه که پست اینجا رو کمتر از چند دقیقه reply میکنید ولی به مشتریهاتون یه ایمیل نمیزنید که داریم مشکل رو درست میکنیم .
این پست رو برای این زدم که دوستانی که میخوان vps بخرن متوجه باشن که پشتیبانی و کیفیت چقدر پایین هست
ایمیل هارو جواب نمیدیم!
فقط پشتیبانی تیکت هست
دیروز هم گفتم بدلیل هک شدن سایت تیکت ها پاک شده دوباره بفرستید
الان توی تیکت های اومده کسی به اسم احسان نیست
موفق باشید
-
-
شايان جان كارش عاليه امروز دمش گرم يه حال اساسي به ما داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
شايان جان كارش عاليه امروز دمش گرم يه حال اساسي به ما داد
ممنون
سرور آمریکا قابل سفارش هست
دوستان میتونید دوباره سفارش بدید
-
من اول اومدم این پست های که میگفتن پشتیبانی بدرد نمیخوره و .... رو دیدم ! کلا نظرم برگشت. اما چون مجبور بودم خریدم! واقعا همه این حرف ها که میزنن درباره پشتیبانی ضعیف الکیه ! تیکت هارو خیلی سریع جواب میدن! شرکت هاییی بودن که من باحاشون کار کردم وقتی که پول ریختم دیگه تلفن هم جواب نمیدادن!!!! کارشون عالـــــــــــــــــــــی ه و تأیید میشه
-
سرور های انگلیس بدلیل تکمیل نشدن موجودی با 10 روز تاخیر تحویل داده میشه
-
اسپید دانلود روی سرور انگلستان با این پورتی که شما میگید چند مگابایت بر ثانیه است ؟ حد اقل و حداکثر ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pourya74
اسپید دانلود روی سرور انگلستان با این پورتی که شما میگید چند مگابایت بر ثانیه است ؟ حد اقل و حداکثر ؟
تست نکردم
ولی میانگین رویی 90 تا 100 مگ هست
-
دوست عزیز این سرعتی که میگویید، سرعت سرور اصلی یا وی پی اس هاست؟
یعنی در شلوغ ترین ساعت سرور سرعت دانلود 100 مگ در ثانیه می باشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز این سرعتی که میگویید، سرعت سرور اصلی یا وی پی اس هاست؟
یعنی در شلوغ ترین ساعت سرور سرعت دانلود 100 مگ در ثانیه می باشد؟
میانگین گفتم
بستگی به هارد هم داره
سرور 12 تا هارد داره
100 تا وی پی اس روش میاد
روی هر هارد تقریبا 8تا و یپی اس
با پورت قوی ای که داره میانگین بین 80 تا 100 باید دانلود بده
الان سرور آمریکامون روی هر هارد 15 تا وی پی اس هست با اینکه پورت 1 گیگ داره همیشه 100 مگ رو دانلود میده
حالا این سرور پورتش 10 گیگ هست
روی هارد خالی باید سرعتش به 250 مگ هم برسه
موفق باشید
-
دو روزه درخواست دادم بیش از 4 بار هم تیگت زدم پشتیبانی اما جوابی دریافت نکردم
اینجوری که بوش میاد طرف پیچیده به بازی:111::39: