-
پاسخ : کنترل پنل ایرانی !
بنده در زمینه php-mysql
در حدی زیادی میتونم کمک کنم
ولی اینطوری فایده نداره باید یک سازماندهی انجام بشه
اینطوری هر کس میاد جور گیر میشه میگه منم هستن اخه این یعنی چی؟؟؟
خوب اینطوری به جایی نمیرسیم . من این فکرو اون موقع که سی پنل تحریم شد در مجید آنلاین مطرح کردم همه بهم خندیدن!!
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
یک نکنته مهم یک پنل اپن سورس رو خودمون ارتقا بدیم به نتیجه میرسیم ولی از پایه هیچ وقت!! چون خیلی دیر عمل شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30rayan
بنده در زمینه php-mysql
خوب اینطوری به جایی نمیرسیم . من این فکرو اون موقع که سی پنل تحریم شد در مجید آنلاین مطرح کردم همه بهم خندیدن!!
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
یک نکنته مهم یک پنل اپن سورس رو خودمون ارتقا بدیم به نتیجه میرسیم ولی از پایه هیچ وقت!! چون خیلی دیر عمل شده!
کدنویسی php و mysql داخلش کاربرد خاصی نداره!!!
ولی تنظیماتش چرا خیلی مهمه
من از صفر نوشتم راحتم داره جواب می ده
فقط می خوام همینو ارتقا بدم که دیگه فقط امکانات پایه ای نباشه و همه کارا رو راحت بشه انجام داد
-
عزیز در این کار من هم کارهی گرافیکی رو می تونم انجام بدم و برنامه نویسی اگه احتیاج داشتید در خدمتم
-
-
خوب. دوستان قصد توهین و توی ذوق زدن نیست.
که چی؟ چرا دنبال ساخت پنل هستید؟
cpanel و ... جوابگوی شما نیستند؟
یا مشکل شما تحریم هست؟میخواهید خود کفا بشید ؟
مشکلات هاستینگ انقدر زیاد هست که من نمیدونم این فکر ها چی هست که دوستان میکنند.
cpanel با این قدرت و عظمتش با امنیتی داره.سیستم دوستان که ... .
در کشور همیشه در صحنه ما:
یک نفر هم مدیر سرور هست.هم مسول فروش و هم منیجر.
در خارج از این کشور:
یک یا چند نفر تمام مدیرت منیج سرور رو به عهده دارند. یک عده واحد پشتیبانی ... .
جای این کار ها بشینید اطلاعات عمومی خود را در زمینه کار با پنل ها وسعت بدید.
تجربه لینوکس های ایرانی.وب مین ایرانی .ویندوز ایرانی. برنج ایرانی . ماشین ایرانی ... .بس نبود؟
موفق باشید
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30rayan
بنده در زمینه php-mysql
مگه پنلی که باید روی سرور نصب بشه.ابزار دست هست؟
میدونید از نظر امنیت و پشتیبانی باید گروه 48 ساعت در 24 ساعت فعال باشند؟
کشانی که در مجید انلاین به شما خندیدند قصد تمسخر شما رو نداشتند.میدونستند اینده این افکار رو.
بله همه میخواهند که بهترین کار رو بکنند و اگر جز این نباشه که نمیشه , اما عملا امکان پذییر نیست.شاید توی دل خودتون بگید. زمانیکه اولین را ساختیم. به شما اطلاع میدیم.
من هم میگم.حتما به من اطلاع بدید اما بدونید شکستی بزرگ تر در انتظار شما هست.
مثال ساده.
هنوز نتونستیم.(منظورم قوم ایرانی ایرانی هست) cms قدرتمند و امن بسازیم.
حالا میخواهید پنلی بسازید یا گشترش بدید که باید با سرور.بای اطلاعات سایت ها و سرویس دهنده ها کار کند؟
-
منشا این حرف ها ، سخنرانی های جو دهنده گنده های مملکت هست ، انرژی هسته ایی داخلی ، بمب داخلی ، هویج داخلی و .... ! ایرانی ها اگه عرضه کار تیمی داشتند اینجا نبودند !
سره یه پروژه آبروی من رو بردند ، مثلا آشنا برده بودم ، 2تاشون توی تیم برداشتند بک دور نوشتند الاغ ها !
فکر کردم نفرات معرفی شده من فقط این مشکل رو داشتند ، دیدم ! نه هر 5 تا یه بک دور گذاشتند !
-
سلام من هم جاوا در خدمتم - اگر جاوا کار خوب تو فروم باشه یه چیزی شبیه شفر میشه ساخت - امنیتشم بالاست - یه سورس قدیمی نیمه کاره هم هست اما من پیشنهاد بهتری هم دارم چطوره یه وب سرور اپن سورس رو همراه کنترل پنل روش توسعه بدیم ضمن اینکه emded هم باشه نیاز به ssh و ریموت رو هم رفع کنیم
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
اصلا هم خنده نداره کار چندان سختی نیست .فقط کار تیمی میخواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barselon
سلام من هم جاوا در خدمتم - اگر جاوا کار خوب تو فروم باشه یه چیزی شبیه شفر میشه ساخت - امنیتشم بالاست - یه سورس قدیمی نیمه کاره هم هست اما من پیشنهاد بهتری هم دارم چطوره یه وب سرور اپن سورس رو همراه کنترل پنل روش توسعه بدیم ضمن اینکه emded هم باشه نیاز به ssh و ریموت رو هم رفع کنیم
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
اصلا هم خنده نداره کار چندان سختی نیست .فقط کار تیمی میخواد
این ادعا ها رو اگه ایرانی ها نداشته باشند ایرانی نیستند.
در هر کارتون پیروز باشید.
بدرود
-
چه ادعاهایی عزیز من ؛ میخوای سوابق بشمارم !
تنها مشکلی که در برنامه کنترل پنل وجود داره مساله کارتیمی و امنیته
ما مثل بعضیا نیستیم که فقط مصرف کنندن
سورس وب مین ورژن های پائین نگاه کنین یا اگر وب شفر ورژن پایین داشتین اون جاواست و قبلا اپن سورس بوده
Caudium آخرین پروژه ای که ماژول مربوط به سرولت 2.0 توسط کار تیمی 14 نفره که .. توضیع شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
پس چی شد خوب برا کنترل برنامه نویس لازمه
کیا میتونند اعلام آمادگی کنند؟ تو این مورد؟
من میتونم برای بچه های تیم نوشابه باز کنم!
جدا از شوخی شاید تو بحث مالی بتونم یه کمکی بکنم ولی الان نه :d
-
درود
تصمیم به ساخت یک کنترل پنل ایرانی طرح خوبیه ، اما این راهش نیست که با یه تاپیک توی یه انجمن خودمون رو سرکار بذاریم!
فکر کنید مثلا" مایکروسافت که ویندوزش رو میخواد بسازه بیاد توی یه انجمن تاپیک بده و بگه میخوایم ویندوز بسازیم و اونایی که هستن دستشون بالا !!!!
مایکروسافت با اون همه سرمایه و ... هنوز نتونسته توی اینترنت اکسپلورر با فایرفاکس و غیره مقابله کنه! حالا شما چطور انتظار دارید با یه تاپیک توی یه انجمن یه سیستمی قویتر از سی پنل ساخته بشه؟!!! اونم فقط همه نام کاربری همدیگه رو میشناسند و کمتر میشه گفت که از نزدیک همدیگه رو دیده باشند!
سیستم هایی که رایگان ارائه میشند اتفاقا" سیستم هایی هستند که سخت تر ساخته شده و سخت تر گسترش پیدا می کنند و نیاز به سرمایه بیشتری دارند! تولیدش هم نیاز به هدف مشخصی داره! میشه بگید هدفتون از تولید این کنترل پنل چیه؟؟ هدف اقتصادی؟ هدف قدرت نمایی؟ هدف ... ؟
اگر طرح ساخت کنترل پنلی غیر رایگان میدادین شاید بهتر میشد روش فکر کرد! اونم نه از این طریق و با یه تاپیک توی یه انجمن! یعنی اینقدر بار علمی این انجمن زیاده که با یه تاپیک یه سیستم قویتر از سی پنل ساخته بشه؟!!!!!!!!!!!!
اینم شده قضیه هاست رایگانی که تازه کارها میان ارائه میدن! حالا توی ساخت چنین کنترل پنلی همه شاید تازه کار باشند! پس با خودتون شوخی نکنید!
اینا نظر من بودن که مدتیه دارم برنامه نویسی سی پلاس پلاس و پی اچ پی و غیره انجام میدم و مجری طرح نرم افزار هوشمند روبیاک هستم که یکسالی هست درگیر چنین مسائلی هستم و برام این تاپیک خیلی جالب بود که نظر دادم!
-
البته نظر شما متین اما داستان فایر فاکس ربطی به اینترنت اکس نداره در اینکه مایکروسافت نمی تونه من قبول ندارم بهتره بگیم نمی خواد چون اگر مایکروسافت به دنیای هاست وارد بشه اونوقت آ بی ام و سان و اوراکل هم میان سیستم عامل خانگی می سازن واقعا فکر می کنین سان نمی تونه سیستم عامل خانگی بسازه؟ به هر حال مناسبتهایی بین شرکت ها هست که من اسمش می زارم مرز بندی کاری اوراکلی که توی یک چک 5.5 بیلیون دلار سان رو میخره مسخرست که بگیم نمی تونه فلان کارو بکنه
همین وی اچ سی که الان آی اس پی سی هم ازون مشتق شده توسط گروه دانشجویی لیسانس دانشگاه ساخته شده آپولو که نساختن 186 صفحه برنامه است . منتها نمی دونم چرا ایرانی ها اینقدر تو کار تیمی و مشارکت مشکل دارن از دور هم نگاه میکنن فکر می کنن واقعا مایکروسافت یه چیز دست نیافتنیه
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
در سیستم های متن باز 5 تا هدف مد نظره:
1-به شهرت رساندن برنامه برای نیل به اهداف بعدی : اعم از گسترش - شکل دهی کاربر پسند- جمع مشتری و ترافیک -قابلیت انشقاق - قابلیت فروش اثر
2-کسب درآمد از طریق پشتیبانی و نصب
3-بوجود آوردن محصولات مرتبط پولی مثلا بیشترین درآمد سان از آموزش و فروش هاست بوده
4-جذب توسعه دهندگان ماهر برای ادامه رشد
5-توسعه فن آوری های مورد نیاز آتی
مثال ها: eclipse محیط برنامه نویسی با 20 میلیون کاربر
java -jdk-j2ee-mysql-hibernate-suuse-webshefer-apache-magnolia- and.......
-
هیچ چیزی دست نیافتنی نیست!
اما هر کاری راهی داره!
شما انتظار دارید با یه تاپیک همه جمع بشن و یه سیستم قویتر از سی پنل بسازن؟
فکر نمی کنید که در اولین قدم باید کارهایی رو مثل موارد زیر در نظر گرفت:
* سرمایه گذارها
* محل جمع شدن طراح ها و مشورت بر سر یک میز! ( این محل رو چه شرکت یا شرکت هایی فراهم می کنه؟)
* بررسی نیازها
* انتخاب افراد متخصص برای هر نیاز. مثلا" اگر نیاز به برنامه نویسی پی اچ پی و سی پلاس پلاس هست باید گفته بشه که مثلا" این برنامه نویسان مورد نیاز هستند و افرادی که در هرکدام از زمینه ها می توانند فعالیت کنند خودشان را معرفی کنند و فعالیت هایی که تابحال انجام داده اند را ذکر نمایند!
* ...
نقل قول:
در سیستم های متن باز 5 تا هدف مد نظره:
1-به شهرت رساندن برنامه برای نیل به اهداف بعدی : اعم از گسترش - شکل دهی کاربر پسند- جمع مشتری و ترافیک -قابلیت انشقاق - قابلیت فروش اثر
2-کسب درآمد از طریق پشتیبانی و نصب
3-بوجود آوردن محصولات مرتبط پولی مثلا بیشترین درآمد سان از آموزش و فروش هاست بوده
4-جذب توسعه دهندگان ماهر برای ادامه رشد
5-توسعه فن آوری های مورد نیاز آتی
مثال ها: Eclipse محیط برنامه نویسی با 20 میلیون کاربر
java -jdk-j2ee-mysql-hibernate-suuse-webshefer-apache-magnolia- and.......
یعنی این تاپیک این اهداف رو دنبال میکنه؟ =d>
-
نه ولی مطمئنا جمله :سیستم هایی که رایگان ارائه میشند اتفاقا" سیستم هایی هستند که سخت تر ساخته شده و سخت تر گسترش پیدا می کنند و نیاز به سرمایه بیشتری دارند! هم صادق نیست اتفاقا سیستم های رایگان و متن باز
کاربر و توسعه دهنده بیشتر دارند فکر میکنین برای جمع کردن برنامه نویس باید به تلوزیون آگهی بدیم؟ از کجا باید آشنا شد؟
الان از بین دوستان کسی هست که مدیریت رو عهده دار بشه و قرار اولین جلسه هماهنگی حضوری رو بزاره؟
کسانی هم که آمادگی کمک مالی دارند دستاتشون ببرن بالا
شما هم بجای اینهمه لعنت فرستادن به تاریکی یه شمع روشن کن - اگر وقتش داری بسم الله
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
من میتونم کدهای نمونه و قدیمی + تاریخچه کنترل پنل ها رو جمع آوری کنم که از همون صفر شروع نکنیم
-
در مورد سیستم های متن باز هم ببینید بین اینهمه سیستم متن باز چندتاشون پیشرفت کردن؟
اما در کل دوست عزیز من نگفتم و نمیگم نمیشه! و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم.
میتونن دوستان از امکانات شرکت ما استفاده کنند و در دفتر پاسداران ما دور هم جمع بشند ....
از نظر مالی هم تا جاییکه در توانمون باشه در خدمتیم.
اما کلا" برای انجام چنین پروژه هایی نیاز به برنامه ریزی خوب هست که فکر کنم مرحله اول بعد از مشخص شدن برنامه نویسان این باشه که از مهندسی مع*** استفاده بشه و یک کنترل پنل مثل سی پنل بطور کامل بررسی بشه و مدتی صرف این کار بشه تا هنگام شروع پروژه زودتر به نتیجه برسیم.....
-
من خارج کشور مشغول فوق لیسانس نرم افزارم اما متعهد میشم بخاطر این مهم برای قرار و گفتگو ،هماهنگی هر وقت دوستان بگن میام تهران -توی جاوا و دیتا بیس از هر نظر آمادگی دارم ،توپ توپ
البته سورس سی پنل موجود نیست . ولی مال وی اچ سی و چند تای دیگه موجوده اما نکته ای که هست اینکه یه پلان کاری نیاز داریم اول باید توسط چند نفر مسیر مشخص بشه
و اینکه افراد آیا توانایی لازم رو دارند یا نه و یه نفر هممدیریت رو عهده دار بشه
من شخصا با همه پنل ها کار کردم غیر از این وب مین اگر ازمن بپرسن میگم وب شفر تو پولیا و وی اچ سی تو آزادا از همشون بهتره
سی پنل بخاطر خوش دستیش معروفه و قدمت - من توی وب شفر 4-5 سال پیش دستکاری هم کردم سفارشی کرده بودم ضمن اینکه چون از db4 استفاده میکرد همه جا قابل نصب بود حتی توی وین اما بعد اینکه پارالل خریدش دیگه سورس ندارم - چه شود تازه تو این فروم 2 روزه عضو شدیم ها
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohrab.khan
نال چه ربطی به سورس داره؟
-
میشه ازش الگو برداری کرد و نقطه شروعی باشه . مثلا x10hosting.com از سی پانل برای خودش الگو گرفته و پانل اختصاصی برای خودش زده !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msnasiri
نال چه ربطی به سورس داره؟
-
الان دیگه دوران چیزهای کشوری بسر رسیده بخصوص در زمینه کامپیوتر و اینترنت. هر کدام از این پنلها و نرم افزارهای اپن سورس کار چندین یا دهها صدها نفر از کشورهای مختلف است. مهم مچ شدن یک تیم خوب است. ایران و هند و اروپا و آفریقا و ...
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
اگر می خواهید کار کنید روی 64 بیت کار کنید
-
میشه روی پانل هایی مثل zpanel و ... کار کرد فقط کار گروهی لازم داره کار یه نفر نیست
-
داشتم این 11 تا صفحه رو میخوندم سردرد گرفتم.. ما ایرانی ها استعداد زیادی توی ضایع کردن همدیگه داریم...
یه چند تا نکته هست که بر اساس سواد و تجربه خودم می گم:
1-از صفر شروع کردن اشتباه محضه،بهتره سیستم و کدهای یه کنترل پنل متن باز رو تحلیل کنیم.
2-اگه واقعا بحث جدیه باید یه سایت اختصاصی واسه شروع کار و توسعه ایجاد کنیم.
متاسفانه داخل سایت سورس فورج تحریم هستیم(و گر نه واسه شروع نیازی به این کار نبود)... و این دلیل محمکی واسه ساخت این کنترل پنله.
3-قبول کنید که ما داخل ایران ضعف تخصص داریم به خصوص در زمینه برنامه نویسی سمت سرور و وب،بنابرین باید قبول کنیم که این پروژه از عهده یه کشور(مثلا ایران) خارجه.البته اگه پشتیبان مالی قوی وجود داشت ممکن بود.ولی پروژه های اوپن سورس رو نمیشه به این صورت پیاده کرد.
4-دلیل شکست پروژهایی که داخل ایران استارت زده خورده و با شکست روبه رو شده رو هم ضعف مدیریت پروژه می دونم.پس واسه این کار یه مدیر پروژه مسلط به این موضوع رو هم در نظر بگیرید.
5-در مورد سیستم عامل کنترل پنل لینوکس رو پیشنهاد میدم(به دلایل زیادی که حدسش هم مشکل نیست)
6-بیش تر از هر چیزی ما نیاز به تخصص های زیر داریم:
-افراد مسلط به سیستم عامل لینوکس و apache،mail server،DNS
-زبان های سمت کاربر مثل جاوا اسکریپت و فریم ورک های اون مثل mootools یا jQuery
-گرافیست و طراح قالب
-برنامه نویس مسلط php
-برنامه نویس مسلط برای نوشتن وب سرویس ها در آپاچی مثل axis
-
من خودم php نويسم. البته عمده نويس نيستم. تك فايل كاربردي ميسازم. ميزباني و پشتيبانيش هم ميتونم انجام بدم. كاري بود بگيد...
-
یه توضیح مختصر از کنترل پنلWSP:
http://www.irpack.net/upload/donetpanel.png
همون طور که داخل عکس می بینید این کنترل پنل از 3 بخش تشکیل شده
-Wsp portal
این بخش رابط کاربری کنترل پنل رو تشکیل میده،بخش پیچیده ای نیست و توسط xml با بخش wsp enterprise server ارتباط برقرار میکنه.که همون طور که میدونید وب سرویس ها واسته به زبان خاصی نیستند.به نظر من php بهترین زبان واسه رابط کاربریه.
-wsp enterprise server
این بخش که از SQL server استفاده میکنه،نقش لایه میانی رو بازی میکنه و وظیفه ذخیره اکانتهای ایمیل،FTP،پلان های مختلف هاستینگ و بانک های اطلاعاتی رو داره.
-Wsp server
این بخش لایه فیزیکی رو تشکیل میده و اعمال مدیریتی سطح پایین مثل مجوزهای فایل ها ارتباط با mail server و web server رو انجام میده.
اگه اشکالی بود به لطف خودتون ببخشید در حد سن و سواد خودم پست زدم.
-
خیلی خوب میشه این حرکت صورت بگیره !
-
من موافقم کمک مالی می کنم البته پروژه سختی هست
اما شروعش باید یک اوپن سورس بگیریم ادامه بدیم
هیچ وقت ورژن صفر رو با ورژن 12 سی پنل مقایسه نکن کمک سروری هم می کنم