سلام ورژن جدید آخراشه تا 2 روز دیگه منتشر می شه امکاناتش هم توی فایل ورد درون اسکریپت نوشته شده readme.docx - readme.doc همچنین یک فیلم آموزشی استفاده از اسکریپت هم براش ساخته می شه و برای دانلود قرار داده می شه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ورژن جدید آخراشه تا 2 روز دیگه منتشر می شه امکاناتش هم توی فایل ورد درون اسکریپت نوشته شده readme.docx - readme.doc همچنین یک فیلم آموزشی استفاده از اسکریپت هم براش ساخته می شه و برای دانلود قرار داده می شه
با سلام و خسته نباشید
بنده تمام تاپیکها رو خوندم باید بگم واقعا ازتون تشکر می کنم و دست مریزاد میگم
ذکر چنتا پارامتر را عرض می کنم که شاید خالی از لطف نیست ...
انتخاب نامجدود محصولات مانند اضافه کردن شارژ اسکایپ ، اکانت راپید شر و مواردی غیر از شارژ ایرانسل ، همراه اول و تالیا .(مهم)
طراحی قالب سایت تحت فرمت tpl که فکر می کنم به تغییر دادن قالب سایت کمک زیادی می کند .
چک کردن ip کاربران که این هم یکی از نکات امنیتی به شمار میره .
قرار دادن چند قالب متفاوت.
قرار دادن قسمت خبر .
امشب منتظر ورژن جدید ما با امکاناتی بیشتر باشید .................
منتظر ورژن جدید هستیم.اگر همه پیشنهادات دوستان عملی شده باشد . این اسکریپت در رقابت با سایر اسکریپت های رایگان برتریهای زیادی خواهد داشت .../
سلام
اقای پاکزاد میگم به قولتون میخواهید عمل کنید؟
تمام امکانات رو رایگان در اختیار عموم قرار بدید؟
خیلی خوبه که افرادی مثل شما در اینترنت هستند و جلوی سودجویی یه عده رو میگیرن
دوستان عزیز و گلم که به فکر درامد از طریق فروش کارت شارژ و وی پی ان هستید
گوش کنید از این بنده حقیر
اگر کسی میخواد خیلی زود شروع کنه دس نگه داره
و منتظر حرف های من در شب پنج شنبه باشه
شاید بتونم جلوی یه ضرر بزرگو براتون بگیرم
شاید بتونم یه کمک بزرگ به شما بکنم من در شب پنج شنبه برای تمام حرفام برای شما دلیل و مدرک میارم پس صبر کنید خواهشا صبر کنید
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
سلام بله من تمام امکانات رو رایگان در اختیار دیگران قرار می دم
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------
دوستان عزیز از تاخیر بوجود آمده در انتشار نرم افزار عذر خواهی می خام در حال انتقال سرور هستیم پس از این که نرم افزار انتشار یافت اطلاع رسانی عمومی خواهد شد.
ببخشید میشه در نسخه جدید ماژول بانک ملت هم قرار بدید و واسه ستل کردن تاکنش ها ناموفق و به مقصد نرسیده به صورت یه تب جدید اضافه بشه ؟
کدوم ضرر منظورته من 1 ساله با همین اسکیپت های رایگان دارم کارم رو انجام میدم هیچ مشکلی هم نداشته!! شما بهتره جای اینکارا یه تشکر میکردی که سازنده دلگرم بشه به این کار خدا پسندانه ش نه اینکه الکی بیای اخبار غلط بدی !! من تو یه تاپیک دیگه خونده بودم که ماژول ملت از کار میفته چون بانک ملت به این اسکریپت ها گیر داده!! یعنی این دیگه آخرشه نمیدونم این افراد دنبال چه چیزایی هستند یا میخوان چی بگن با این حرکت ها شون آخه جای اینکه بیای کمک کنی به پیشرفت کار چرا میای الکی ایراد میگیری و اخبار دروغ میدی .... من شرمندم از این بابت و از نویسنده اسکریپت عذر میخوام واقعا
:105:نقل قول:
دوستان عزیز و گلم که به فکر درامد از طریق فروش کارت شارژ و وی پی ان هستید
گوش کنید از این بنده حقیر
اگر کسی میخواد خیلی زود شروع کنه دس نگه داره
و منتظر حرف های من در شب پنج شنبه باشه
شاید بتونم جلوی یه ضرر بزرگو براتون بگیرم
شاید بتونم یه کمک بزرگ به شما بکنم من در شب پنج شنبه برای تمام حرفام برای شما دلیل و مدرک میارم پس صبر کنید خواهشا صبر کنید
عــمو بگــو خجالت نکش!:-&
راسته شو بخاین اصلا دیگه وقت ندارم تا 8 خرداد ماه من وقت ندارم امتحانات شروع می شه بعد از اون چشم حتما شروع می کنیم به نوشتن درگاه های بانکی
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
منظورتون رو متوجه نشدم شرمنده !
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
دوستان دلیل به عقب افتادن انتشار نسخه جدید اینه که داریم یک ماژول جدید هم بهش اضافه می کنیم همچنین داریم سرور رو می بریم روی هاست ایران hostiran.com تا سایت اصلی هم امنیت داشته باشه هم دیگه down نشه در ضمن من با مدیر هاست ایران صحبت می کنم که برای استفاده کننده های ام پی سی شارژ هاست هارو یکم ارزون تر بده یا یک هاست مخصوص بده برای این اسکریپت که کاربران هم از بابت امنیت خیالشون راحت باشه
اولا ممنوننقل قول:
دوستان دلیل به عقب افتادن انتشار نسخه جدید اینه که داریم یک ماژول جدید هم بهش اضافه می کنیم همچنین داریم سرور رو می بریم روی هاست ایران hostiran.com تا سایت اصلی هم امنیت داشته باشه هم دیگه down نشه در ضمن من با مدیر هاست ایران صحبت می کنم که برای استفاده کننده های ام پی سی شارژ هاست هارو یکم ارزون تر بده یا یک هاست مخصوص بده برای این اسکریپت که کاربران هم از بابت امنیت خیالشون راحت باشه
دوم : کی آپ میکنید ورزن جدید رو حداقل اینجا یه لینک دانلود بزارید تا ما تست کنیم!:-*
ورژن جدید رو سعی می کنم تا بامداد امشب آپ کنم اگه نشد فردا صبح آپلود می کنم روی سایت اصلی هاستینگ فعلی ما مشکل داره فعلا نمی تونیم فایل رو ارسال کنیم
من گنگ حرف نمیزنم
من فقط قصدم راهنمای کردنه
من فعلا دارم یه طراحی انجام میدم به کمک دوستم که فعلا وقت ندارم
اما 5 شنبه وقتم ازاده و به تمام سوالات شما به صورت کامل پاسخ و یا یه صفحه کامل در مورد چکونگی کار رو برای شم توضیح میدم؟
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
دوست دارم خیلی بد جوابتو بدم اما نمیدم و حرمتتو نگه میدارم
1-من شاید بیش از 5 ایمیل شامل پیشنهادات مختلف برای اقای پاکزاد فرستادم (چون من با بیشتر اسکریپ ها کار کردم چه سورس بسته چه سورس بازش) و امکانات لازم برای شما خبر دارم
2-من اسکریپ اقای پاکزاد هیچ ایرادی نمیبینم و از این شون کمال تشکرو دارم
3-دوست عزیز صبر میکردی تا 5 شنبه بینم من چه میگم بد خودتو میباختی
4-من فقط قصدم راهنمایی کردنه چون من اخر کارو رفتم ونتیجه شو دیدم (در مورد این موضوع 5 شنبه به طور کامل توضیح میدم)
5-من چیزی ندارم که بخاطرش بخوام کسی رو خراب و خودمو خوب کنم (کاش...................
6-بازم تشکر از اقای پاکزادو دارم
7-منتظر باشید
اولا هر گونه بی احترامی نشانه شخصیت شماست و شما مختار هرجور دوست داری جواب بدید ولی با رعایت ادب !!
ثانیا استفاده از اسکریپت های مختلف و تجربه تون به خودتون مربوط من حرفم زحمت و وقتی بود که سازنده اثر گذاشته و باید بهش ارج نهاد نه اینکه بشینم ایراد بگیریم در ضمن شما اگر مشکلی در اسکریپت پیدا کردید میتونید بگید و بررسی بشه برطرف شه نه اینکه بیای وعده وعید بدید!!
موفق باشید
زکی باز داری حرف خودتو میزنی بهتره چشماتو باز کنی ببینی گفتم من کاری به اسکریپ ندارم و هیچ مشکلی در اون نمیبینم که بخوام ایراد بگیرم
اولا من اسکریپمو دارم و نیازی به این اسکریپ ندارم
من بازم تاکید میکنم فقط من راهنمای میکنم راهنمایی من مربوط به اسکریپ و اشکال از اسکریپ نیست
در ضمن تو زیاد به خودت نگیر وعده وعیدو
بهتر که بحثی نداری با من چون بحث کردن با تو فقط وقتمو گرفت چون وقت من خیلی برام ارزش داره
چه جالب ؟ تاپیک در مورد معرفی و بررسی اسکریپت ام پی سی هستش
در ضمن اگر هم پیشنهادی داشته باشم به شما ربط پیدا نمیکنه به اقای پاکزاد و بقیه دوستان ربط پیدا میکنه
اوکی
یا علی
دوستان ( amir2647 - saeed_m27) لطفا بحث اضافی نکنید!
اقای امیر خوان شما هم اگه چیزی میخواین بگین ک به این تاپیک ربطی نداره پس همون بهتر ک تاپیک بزنید اونجا عنوان کنید و موضوع رو عوض نکنید
با تشکر
لطفا خواهش می کنم بحث رو به حاشیه نکشید ممنون :53: دوستان نظرتون چی هست اول نسخه آزمایشی بدیم بیرون نسخه بتا دوستان 10 روز ازش استفاده کنند بعد مشکلات رو گزارش کنند سپس بعد از 10 روز مشکلات حل شه و نسخه نهایی رو بدیم بیرون چون حتما مشکلاتی خواهد داشت این طوری بهتر می شه و نسخه نهایی با مشکل کمتری میاد بیرون ؟!
آقای پاکزاد ما خیلی خیلی مشتاقیم که ببینیم چیکار کردید
در سایت اصلی
chargme.ir/mpc-designer/sharj
دموی تصویری ورژن جدید در صفحه اصلی سایت گزاشته شده تا ساعاتی دیگر اسکریپت آماده دریافت می باشد و دموی تحت وب آن نیز گزاشته خواهد شد.
خوبه به خدا ما ايراني ها فقط جو گير ميشيم!!! اخه دوست من ، ما 1 ماهه داريم تلاش ميكنيم وارد سايت شما بشيم نميشه!!! شما يه هاست درست و حسابي براي سايتت نخريدي كه هميشه ان باشه!!! چه وظعشه اخه!!
به دل نگيري ها باور كن ديوانه ام كرده اين سايت شما!! باز نميشه هفته هاست داريم باهاش ور ميريم!! كوزه فروش و كوزه شكسته رو ميدوني قضيشو؟؟
سلام نمی دونم برای من باز می شه باور کنید ولی هنوز روی مشهد هاست هستیم منتقل نشدیم به هاست ایران اگه منتظرم آقای اسماعیلیان هاست بده تا منتقل شیم رو اون از همتون عذر خواهی می کنم با منتقل شدن به هاست ایران همه مشکلات حل می شه
دوستان الان سایت بالا میاد کلا !؟
chargme.ir
منتقل شدیم به هاست ایران دات کام
در حال انتقال سرور هستیم لطفا صبور باشید...
ممنون دوست عزیز سرور عوض شد و دیگه مشکل داون بودن سرور به وجود نمیاد و برای همه باز می شه سایت رو درست کنیم اسکریپت رو می تونید از سایت دانلود کنید
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
می تونید سایت رو باز کنید مشکل حل شد دوست گرامی
همچنان سایتون میگه صبور باشید
کش رو هم پاک کردم ولی بازم صبوری میخواد!!!
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
الان درست شد
404 not found
ارور میده
دوستان فعلا صبر کنید در هنگام انتقال سرور برخی از فایل ها پاک شدن در حال ترمیم فایل ها هستیم یک چند ساعتی همچین مشکلاتی رو خواهیم داشت
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
انگار تمام مشکلات دست در دست هم دادن تا این ورژن در زمان گفته شده منتشر نشه دوستان عزیز شرمنده من آدم بد قولی نیستم خودم فکر می کردم , یعنی مطمئن بودم که امروز ورژن جدید منتشر می کنم ولی این مشکلات نمی زاره تا به قولم عمل کنم می دونم خیلی وقته منتظر این ورژن هستید ولی سعی می کنم در کمترین زمان ممکن ورژن رو منتشر کنم دیگه امروز فردا نمی گم که بد قول شم ولی تمام سعیم رو می کنم که ورژن جدید هر چه زودتر منتشر شه
باور کنید تنهایی کار کردن روی یک همچین پروژه ای خیلی سخته
بازم از همه ی شما عزیزان عذر خواهی می کنم :x