-
پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht
ببخشید من از freer استفاده میکنم وقتی کاربر پول رو پرداخت میکنه و برمیگرده ارور Uncaught exception میده ممنون میشم راهنمایی کنید
-
سلام این مشکل مربوط به 2 شب پیش بود که ارتباط بانک و سایت با تایم اوت مواجه میشد . الان مشکل حل شده .
-
ما که هر کاری کردیم وقتی ماژول را نصب میکنیم در قسمت مدیریت گزینه تک پرداخت نمیاد!
سیستم خوبی هست اما برای ما اجرا نمیشه!
-
سلام دوباره سوال خودم رو می پرسم
برای فروم های انجمن ساز پلاگین پرداخت نمینویسین ؟
-
واسه من شناسه شبا حساب رو ایراد میگیره ، میگه اشتباه
درصورتی که همین حساب در زرین پال فعال و بخوبی کار میکنه
شماره شبا رو هم بدرستی نوشتم
امیدورام همه مشکلات این سایت خدماتی برطرف بشه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_ahwaz
موفق باشید
ir اولش رو بردارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام دوباره سوال خودم رو می پرسم
برای فروم های انجمن ساز پلاگین پرداخت نمینویسین ؟
سلام
پلاگین مورد نظر خود را اعلام کنید تا بررسی بشه
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_ahwaz
موفق باشید
همونطوری که دوستمون گفتن ir را بردارید و تمام شماره های شبا بدون فاصله قرار بگیرند .
-
همه چی عالی
فقط باز یک نکته که اگر بتونید حل کنید میشه20
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
نقل قول:
پلاگین مورد نظر خود را اعلام کنید تا بررسی بشه
من برای mybb پلاگین میخوام و اونم به این صورت هستش که وقتی حق اشتراک پرداخت بشه خود به خود کاربر جزو گروه vip بشه .
زرین پال همین پلاگین رو داره
-
1 فایل پیوست
دوست عزیز فکر نمی کنید یک کاریر که حرفه ای نباشه و بنده خدا آشنایی زیاد با اینترنت نداشته باشه با دیدن این صفحه بترسه؟ بهتر نبود مستقیم به بانک وصل می شد مگر اینکه کاریر سایت باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
منظورشون اینه که invoiceNumber مشکل ساز شده!
-
در ضمن این مشکل هم تو callback بوجود میاد!
خطا در پرداختArray ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز فکر نمی کنید یک کاریر که حرفه ای نباشه و بنده خدا آشنایی زیاد با اینترنت نداشته باشه با دیدن این صفحه بترسه؟ بهتر نبود مستقیم به بانک وصل می شد مگر اینکه کاریر سایت باشه؟
الان هیچ سیستم واسطه ای مستقیم به بانک وصل نمیشه . مشکل اینجاست که اگر کسی خواست از حساب کاربریش برای خرید استفاده کنه اگر مستقیم به درگاه وصل بشه این امکان وجود نداره .
اگر پیشنهادی برای تغییر این صفحه و دیزاین دارید که پراخت ساده تر بشه اعلام کنید .
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
درسته . درگاه طوری تنظیم شده که هر فاکتور تنها یک بار امکان پرداخت داشته باشه .
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
در ضمن این مشکل هم تو callback بوجود میاد!
خطا در پرداختArray ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
بررسی میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
اگر اسکریپت freer منظور شما است .احتمالا فایل ها را به درستی آپلود نکرده اید . ماژول را بنده تست کرده ام مشکلی ندارد. یک بار دیگر آپلود کنید
اسکریپت freerاپلود کردم هالا نمیدونم مازل تک پرداحت برای اسکریپت freer کدو م پوشه کجای هاستم اپلود کنم
-
از طریق پیغام خصوصی به اطلاعتون می رسونم.
لطفا چک کنید
-
نقل قول:
این قسمت هم حدف میکنیم که فاکتور تا هنگامی که پرداخت نشده فعال بمونه .
خیلی ممنون از شما
در کنار حل این کارا
اگه بتونید اون شلوغی صفحه پرداخت که مثلا برای عضویت و غیره هست رو به یک لینک منتهی کنید و یکم به ظاهر هم برسید بازم بهتر میشه
-
دوست عزیز بنده هنوز ارور دریافت می کنم
کد:
Array ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
این در حالی هست که از کد های خود شما استفاده کردم . و تمامی تنظیمات بدرستی انجام شده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
همه چی عالی
انجام شد . فاکتور تا زمانی که پرداخت انجام نشه بسته نمیشه .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز بنده هنوز ارور دریافت می کنم
کد:
Array ( [done] => [paymentID] => 0 [merchantID] => [invoiceNumber] => 0 [amount] => 0 [date] => )
این در حالی هست که از کد های خود شما استفاده کردم . و تمامی تنظیمات بدرستی انجام شده!
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
بر روی بعضی نسخه های whmcs ماژول بدرستی کار میکنه و بر روی بعضی نسخه ها نه . مشکل ما اینه که whm لایسنس دار نداریم و مجبوریم روی نسخه های نول تست کنیم . اگر نسخه لایسنس دار یا نول کاملا بدن مشکل بتونیم از یکی از دوستان برای 1 ساعت امانت بگیریم مشکلات کاملا حل خواهد شد .
WHMCS نیست
کدی هست که خودتون نمونش رو دادید و بنده ویرایشش کردم . همین
paymentID
merchantID
invoiceNumber
amount
به دقت درون
کد:
$soapclient = new nusoap_client('https://takpardakht.com/ws/ws.php?wsdl','wsdl');
$soap***** = $soapclient->get*****() ;
$verifyResult = $soap*****->verify($paymentID, $merchantID, $invoiceNumber, $amount);
قرار گرفته
-
سلام
یه اسکریپتی مثل ساده پرداز زرین پال ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
الان هیچ سیستم واسطه ای مستقیم به بانک وصل نمیشه . مشکل اینجاست که اگر کسی خواست از حساب کاربریش برای خرید استفاده کنه اگر مستقیم به درگاه وصل بشه این امکان وجود نداره .
اگر پیشنهادی برای تغییر این صفحه و دیزاین دارید که پراخت ساده تر بشه اعلام کنید .
عزیز کاربران ما هم سر این جریان مشکلی دارند که مجبور شدیم یک آموزش بزاریم
خیلی ها هم فکر می کنند این سیستم پرداخت فیشینگ یا همون صفحه پرداخت قلابی هست واسه استخراج اطلاعات و اعتماد به خرید نمی کنند
باید واسه صفحه پرداخت یک فکر جدی و اساسی بکنید
این که یکبار تو سایت ما ایمیل درج بشه و یکبار تو سایت شما و یکبار هم تو سایت بانک البته بانک اختیاری هست
خیلی همه چیز رو پیچیده کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
عزیز کاربران ما هم سر این جریان مشکلی دارند که مجبور شدیم یک آموزش بزاریم
خیلی ها هم فکر می کنند این سیستم پرداخت فیشینگ یا همون صفحه پرداخت قلابی هست واسه استخراج اطلاعات و اعتماد به خرید نمی کنند
باید واسه صفحه پرداخت یک فکر جدی و اساسی بکنید
این که یکبار تو سایت ما ایمیل درج بشه و یکبار تو سایت شما و یکبار هم تو سایت بانک البته بانک اختیاری هست
خیلی همه چیز رو پیچیده کرده
صفحه پرداخت به زودی کمی ساده تر خواهد شد و درگاه جدیدی که مستقیما به بانک وصل میشه در حال تست است که به کاربران خاص درگاه جدید داده خواهد شد .
-
دوست عزیز من یک راه خیلی جالب و آسون رو از طریق پیغام خصوصی به اطلاع شما رسوندم! اما شما حتی نگاشم نکردی!
-
درود
بهتر است روی ماژول whmcs هم کار کنید تا با دیگر نسخه ها هم هماهنگ باشد!
چون تعدادی مانند بنده تست کردند و مشکل داشتند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دوست عزیز من یک راه خیلی جالب و آسون رو از طریق پیغام خصوصی به اطلاع شما رسوندم! اما شما حتی نگاشم نکردی!
پیام شما را همون روز دیدم و در حال پیگیری هستیم . شرکت تا 15 فروردین تعطیل هست برای همین یک مقدار کارها کند پیش میره .
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
بهتر است روی ماژول whmcs هم کار کنید تا با دیگر نسخه ها هم هماهنگ باشد!
چون تعدادی مانند بنده تست کردند و مشکل داشتند!
الان فکر نکنم مشکلی داشته باشه . آخرین نسخه 3 روز پیش آپدیت شده که فعلا گزارشی از مشکلات داده نشده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
پیام شما را همون روز دیدم و در حال پیگیری هستیم . شرکت تا 15 فروردین تعطیل هست برای همین یک مقدار کارها کند پیش میره .
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
الان فکر نکنم مشکلی داشته باشه . آخرین نسخه 3 روز پیش آپدیت شده که فعلا گزارشی از مشکلات داده نشده .
درود
مشکل ماژول در نسخه آخر حل شده است!
اما 2 بار درگاه را تست کردیم که هنگام زدن کلید برگشت به سایت پذیرنده در صفحه انتقال گیر کرد و دیگر به سایت برگشت نخورد
هزینه به حساب سایت واریز شده اما در پنل کاربر پرداخت نشده زده میشود!
این مورد عمومی است ؟
-
اون مشکل که تا صورت حساب پرداخت نشده نزنه اطلاعات درست نیست رو هم اوکی کنید
قضیه برگشت به سایت هم انگاری میشک داره
-
سلام
منم درگاه رو روی whmcs 5.0.2 فعال کردم ولی وقتی میرم به درگاه با پیغام ***اطلاعات پرداخت صحیح نیست. ***
مواجه شدم وزمانی که بک لینک میکنه به سایت با یه صفحه سفید مواجه میشیم
اگر کسی اطلاعات داره لطفا کمک کنه رفع کنم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
صفحه پرداخت به زودی کمی ساده تر خواهد شد و درگاه جدیدی که مستقیما به بانک وصل میشه در حال تست است که به کاربران خاص درگاه جدید داده خواهد شد .
با تشکر از این که همیشه پیگیر هستید
چندین بار تاکید داشتید که به کاربران خاص درگاه مستقیم میدین
میشه توضیح بدین این کاربران خاص چه شرایطی دارند؟
تراکنش های بالا؟مورد اعتماد بودن یا....؟!!!!!
ممنون میشم در این مورد توضیح بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
اون مشکل که تا صورت حساب پرداخت نشده نزنه اطلاعات درست نیست رو هم اوکی کنید
قضیه برگشت به سایت هم انگاری میشک داره
مورد اول تصحیح شد . مورد دوم در حال بررسی است .
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
سلام
منم درگاه رو روی whmcs 5.0.2 فعال کردم ولی وقتی میرم به درگاه با پیغام ***اطلاعات پرداخت صحیح نیست. ***
مواجه شدم وزمانی که بک لینک میکنه به سایت با یه صفحه سفید مواجه میشیم
اگر کسی اطلاعات داره لطفا کمک کنه رفع کنم
ممنون
احتمالا مشکل شما این است که کد پذیرنده خود را کپی و پیست کرده اید . کد پذیرنده را در محل مربوطه تایپ کنید با خطا مواجه نمیشید و مشکل صفحه سفید هم از ماژول است که در حال بررسی است . ماژول whm که به مشکل خورده به علت تعطیلات میباشد که برنامه نویس فرصت کار کردن روی ماژول را نداشته .
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
با تشکر از این که همیشه پیگیر هستید
چندین بار تاکید داشتید که به کاربران خاص درگاه مستقیم میدین
میشه توضیح بدین این کاربران خاص چه شرایطی دارند؟
تراکنش های بالا؟مورد اعتماد بودن یا....؟!!!!!
ممنون میشم در این مورد توضیح بدین
همانطور که در پنل کاربری خود دیده اید قسمتی با نام امتیاز قرار دارد که بر اساس معیارهایی از جمله تعداد تراکنش ، مبلغ تراکنش ، مدت زمان عضویت کاربر و .... عددی بین 0 تا 1000 است که هم اکنون غیر فعال میباشد و معیار درگاه مستقیم این امتیاز میباشد که به زودی از طریق سایت اعلام خواهد شد .
-
ماژول whm آپدیت شد و اشکالات کاملا بر طرف شده و روی نسخه های مختلف چک شده است .
از لینک زیر میتونید ماژول را دانلود کنید
https://takpardakht.com/page.php?id=6
موفق باشید
-
کلا طرح خوبیه مثل زرین پال
-
عالی
ولی این رو هم خودتون چک کنید
وقتی موجودی حساب مثلا 30487 ریال باشه و بخواهی همین مبلغ رو برای فاکتور دیگه پرداخت کنی میگه موجودی کافی نیست
تست کنید
.......................
یه چیز دیگه اینکه وقتی صفحه پرداخت باز میشه حتما باید یک صفحه کامل از تب مرورگر باز بشه و اگه صورت حسابی به صورت پاپ آپ باشه صفحه پرداخت رو نصفه نشون میده اینم اوکی کنی که اندازه صفحه پرداخت با اندازه باز شده ی صفحه مرورگر در هر اندازه ای match باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
درود
بله مشکل کال بک هم حل شده است!
تشکر!
اما از چه زمان میتوانیم با اطمینان از درگاه استفاده کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
عالی
ولی این رو هم خودتون چک کنید
وقتی موجودی حساب مثلا 30487 ریال باشه و بخواهی همین مبلغ رو برای فاکتور دیگه پرداخت کنی میگه موجودی کافی نیست
تست کنید
.......................
یه چیز دیگه اینکه وقتی صفحه پرداخت باز میشه حتما باید یک صفحه کامل از تب مرورگر باز بشه و اگه صورت حسابی به صورت پاپ آپ باشه صفحه پرداخت رو نصفه نشون میده اینم اوکی کنی که اندازه صفحه پرداخت با اندازه باز شده ی صفحه مرورگر در هر اندازه ای match باشه
یک مقدار بیشتر توضیح میدید ؟ یعنی اگر یک سرویس را چند بار بخواید سفارش بدید به مشکل بر میخوره ؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
بله مشکل کال بک هم حل شده است!
تشکر!
اما از چه زمان میتوانیم با اطمینان از درگاه استفاده کنیم؟
درگاه که از اول مشکل نداشت .
مشکل با ماژول whm بود که حل شد .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARAZIRANIAN
یک مقدار بیشتر توضیح میدید ؟ یعنی اگر یک سرویس را چند بار بخواید سفارش بدید به مشکل بر میخوره ؟
درود
بنده تست نکردم اما فکر میکنم منظورشان این بود که اگر بخواهند از حساب داخل تک پرداخت فاکتور پرداخت کنند همان مبلغ قبول نمیکند!
فکر میکنم انتقال بین حساب های داخلی با کارمزد است بله ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
بنده تست نکردم اما فکر میکنم منظورشان این بود که اگر بخواهند از حساب داخل تک پرداخت فاکتور پرداخت کنند همان مبلغ قبول نمیکند!
فکر میکنم انتقال بین حساب های داخلی با کارمزد است بله ؟
بله با کارمزد است که از پرداخت کننده کسر میگردد که احتملا بخاطر اینکه موجودی برای کارمرد کم بوده این پیام داده شده است .
0.5% کارمزد داخلی میباشد .
-
دقیقا منظورم اینه که
مثلا اگه شما 3000 ریال موجودی داشته باشی و مثلا از جایی چیزی میخواهید بخرید که درگاه تک پرداخت داره و عینا 3000 ریال رو بخواهید بخرید نمیشه میزنه موجودی کمه
-
لطفا اسکریپت پرداخت آسان را در برنامه قرار دهید . تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
لطفا اسکریپت پرداخت آسان را در برنامه قرار دهید . تشکر
در حال تست هستیم و بلافاصله بعد از تست بر روی سایت آپلود خواهد شد .
بزودی امکان در خواست برداشت خودکار و پنل پیام کوتاه نیز برای کاربران فعال خواهد شد .
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
salar74_a
دقیقا منظورم اینه که
مثلا اگه شما 3000 ریال موجودی داشته باشی و مثلا از جایی چیزی میخواهید بخرید که درگاه تک پرداخت داره و عینا 3000 ریال رو بخواهید بخرید نمیشه میزنه موجودی کمه
درسته . به علت 0.5% کارمزد داخلی میباشد .