با سلام
هم اکنون ، پلاگین JayPal برای اسکریپت WHMCS طراحی و تولید شده است.
دوستان میتوانند ، برای استفاده از پلاگین ، آنرا از لینک زیر دانلود و بر روی هاست خود نصب کنند :
http://downloads.jaypal.ir/WHMCS_JayPal.zip
با تشکر / مدیریت JayPal
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
هم اکنون ، پلاگین JayPal برای اسکریپت WHMCS طراحی و تولید شده است.
دوستان میتوانند ، برای استفاده از پلاگین ، آنرا از لینک زیر دانلود و بر روی هاست خود نصب کنند :
http://downloads.jaypal.ir/WHMCS_JayPal.zip
با تشکر / مدیریت JayPal
کلا لینک های سایتتون کار نمی کنه . داستان چیه ؟
سلام دوست عزیز
در حال حاظر ، پنل کاربری و درگاه ها اهمیت دارند ،
به همین دلیل از ابتدا تا کنون ، تنها بر روی پنل کاربری و درگاه ها فعالیت شده ، تا بهترین سرویس ارائه شود
هم اکنون هم در حال کار بر روی پلاگین و ماژول برای اسکریپت های پر کاربرد هستیم
ظاهر کلی سای و هم به زودی به چندی از کارمندان میسپارم تا جامع و کامل ، تکمیل کنند
با تشکر / مدیریت جی پال
وقتی لینک درخواست درگاه کار نمی کنه چطوری درخواست بدیم ؟
اگر بخش ها هم کامل نشده هنوز ، کاربر رو به صفحه ای هدایت کنید که بنویسه در حال تکمیل . نه اینکه تمامی لینک ها لینک صفحه اصلی باشه . فکر جالبی کردید امید وارم که موفق باشید
اگر میزان کارمزد درگاه مستقیم رو ثابت نگه دارید به زودی با شما همکاری خواهم کرد
سلام دوست عزیز
کارمزد سیستم های ما ، تا اطلاع ثانوی به صورت زیر می باشد :
درگاه اختصاصی ، به دو سرویس مجزا تقسیم بندی شد :
-درگاه اختصاصی اجاره ای (مخصوص کاربرانی که بالای 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه با شارژ اکانت از 30 تا 365 روز می باشد و هزینه ی روزانه آن معادل 800 تومان است (24000 تومان برای استفاده در 30 روز)
-درگاه اختصاصی 2.4 درصدی (مخصوص کاربرانی که زیر 1میلیون تومان در 30 روز تراکنش دارند)
این درگاه هیچگونه شارژ و هزینه ی اولیه و جانبی ندارد
با تشکر / مدیریت JayPal
jaypal همه جوره تایید میشه
مثل اینكه تركید؟
مشکل زیاد داره به خصوص برای اسکریپ فریر
نه دیگه درگاهش از كار افتاد
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و محترم
به دلیل مشکلات فراوان درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت ، و مشکلاتی که در هاستینگ جی پال وجود داشت ؛
در حال حاظر کلیه درگاه ها ، به طور موقت از کار افتاد ، تا سرور مجازی و درگاه پرداخت اینترنتی تعویض شود و دوباره شروع به فعالیت کنیم.
دوستانی که حسابشان در سایت ما پر است ، لطفا" درخواست واریز وجه ثبت کنند ؛ کلیه درخواستهای واریز وجه در تاریخ اول تیرماه سال 1391 واریز می گردد.
هر درخواست از تاریخ اول تیرماه سال 1391 به بعد ، واریز نشده و مبلغ حساب شما ، تا بازشدن دوباره سایت ، نزد ما امانت می ماند
با تشکر / مدیریت جی پال /.
سلام دوست عزیز
بله ، شما درست میگید و ما هر شب ، بین ساعت 2 تا 7 صبح ، کلیه واریزی ها رو انجام میدادیم
ولی ، بنا به گفته ی حسابدار گروه ، برای بررسی عملکرد 4 ماهه و همچنین موجودی و واریزی های حساب و محاسبه سود و ضرر ، واریز ها در اول تیر ماه انجام می پذیرد
همچنین ، در اول تیر ماه ، پس از واریز نمودن مبالغ موجود در حساب ما ، باید صورتحساب بسته و مجموع هزینه ها محاسبه گردد
همچنین این رو مد نظر داشته باشین که ، مبلغ موجودی حساب ما ، در حال حاضر 1 میلیون و یا 2 میلیون نیست ؛ بلکه تقریبا" بیشتر از این حرفاست
همچنین ، تعداد کاربر و تعداد واریزی های ما ، باتوجه به مبلغ ، کم نیست ؛
به همین دلی ، بالاخره حساب و کتاب ، زمان میبرد ؛ حالا ما که 2 روز دیگر تصویه میکنیم
امیداورم تونسته باشم ، شما کاربران فهیم رو قانع کرده باشم
با تشکر / مدیریت جی پال
جناب ممیز عادل
پیشنهاد میکنم ابتدا سایت تون رو از همه لحاظ کامل کنید، بعد به معرفی اون بپردازید.
جهت اطلاع خدمتتون عرض کنم که بنا بر هماهنگی که ما قبلا با بانک ها انجام دادیم، ارائه درگاه مستقیم به کاربران به این شکل که شما دارید عمل میکنید غیرمجاز هست و
بانک اجازه نمیده که شما اطلاعات درگاه خودتون رو نمایش ندید و کاربر رو مستقیما به درگاه بانک وصل کنید.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
با سلام خدمت شما همکار عزیز
دوست عزیز ، متوجه منظورتون نمیشم ، یعنی باید اطلاعات کامل درگاه رو به کاربر نمایش دهیم ؟
در هر صورت ، هر کاربر برای اتصال به درگاه و انجام عمل پرداخت ، باید یک کد یکتای RefID دریافت و توسط آن به درگاه POST شود
در هر صورت ، چیزی به کاربر نه نمایش داده میشه و نه ارائه
ولی از اطلاعی که دادید ، ممنون
موفق باشید
ایشون مورد اعتماد ما هستند
و مشکل پیش امده لطفا تحمل بفرمایید تا مشکل حل بشه
بیشتر از شما خودشون نگران امانت هایی که دستشون هست می باشند
انشاله در اول تیر به حساب همه واریز خواهد شد
کمی منطقی باشیم و واسه شرایط خاص خودمون عوض نکنیم زود تصمیم بگیریم
امیدوارم موفق باشید
:53:
سلام کاربر عزیز و گرامی
ممنون از توجه شما نسبت به ما
همانطور که عرض کردم ، درگاه پرداخت اینترنتی خیلی بی ارزش بود م در اکثر مواثع ، مشکلات اتصالی داشت
به احتمال زیاد ، با درگاه بانک دیگری ، اقدام به ارائه ی سرویس کنیم
لطفا" کمی صبر نمایید
همچنین ، برای ثبات و محکم تر شدن پایه های سایت و سیستم ،
در حال نوشتم قوانین جدید و مهم برای سیستم می باشیم
گروه ما ، نه به خودش و نه به دیگران ، اجازه نمیده که برای 1 دقیقه کار رو روی زمین گذاشته و پروژه زمین بخوره
همین حالا هم ، در حال اقدام عملیات درخواست ، دریافت و برنامه نویسی هستیم
شاد و پیروز باشید
مدیریت جی پال
با سلام یکی از رقیب هاتون که به نظرم خودش رو از صحنه روزگار محو کرد
نوبت شماست که رو دور قدرت باشید به شرطی که مثل اون درگاه سوء استفاده نکنید
من با درگاه قبلی قطع رابطه کردم و با درگاه شما کار می کنم و به دیگران هم توصیه می کنم
به شرطی که به جای کار با بانک ملت با بانک پاسارگاد یا پارسیان همکاری کنید
این روزها بانک ملت مناسب کار جدی و مطمئن نیست
بیشتر به درد بچه های دبیرستانی برای فروش چیز چیز ان میخوره:59:
ایشونم درگاهشون بسته شده فكر نكنم باز بشه
سلام خدمت شما کاربر عزیز و محترم
دوست عزیز ، در حال عقد قرارداد و برنامه نویسی سیستم جدید هستیم
همچنین ثبت فیزیکی شرکت هم ، جزء یکی از کارهای ماست
اگر بین 30 تا 60 روز کاری ، به ما فرصت بدین ، به زودی دوباره فعالیت خودمون رو بهتر و قوی تر شروع می کنیم
با تشکر / مدیریت جی پال
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و فهیم انجمن
به زودی ، درگاه پرداخت اینترنتی جی پال ، فعالیت خود را محکم تر و قوی تر آغاز می نماید.
در این مرحله ، امکانات زیر افزوده شده است :
1. ثبت نام مستقیم کاربر از طریق وب سایت
2. ارائه ی 2 نوع درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم (1. اجاره ای (با کارمزد 1.1 درصد) ؛ 2. درصدی (با کارمزد 2.4 درصد))
3. 2 نوع درخواست واریز وجه (1. واریز به شتاب (با کارمزد 500 تومان - واریز 1 تا 2 روز کاری) ؛ 2. واریز به شبا (بدون کارمزد - واریز 4 تا 5 روز کاری))
4. حل مشکلات درگاه پرداخت واسطه و درگاه پرداخت اختصاصی
5. و ...
همچنین ، هم اکنون درگاه پرداخت اینترنتی از بانک پاسارگاد و شرکت پرداخت امن پاسارگاد تهیه شده و همیشه در دسترس و آنلاین می باشد
مدیریت تراکنش ها و اتصالات به درگاه پرداخت ، در پرداخت امن پاسارگاد ، کاملا مدیریت شده می باشد و در هیچ زمان ، هیچ مشکلی پیش نمی آید
همچنین ، پرداخت امن پاسارگاد امکاناتی را برای پیگیری و دریافت وجه تراکنش در اختیار خریداران قرار می دهد که به شرح زیر می باشد :
خریدار ، تا 3 روز پس از خرید از فروشنده ، در صورتی که کالا و یا خدمات خود را دریافت نکرده باشد ، با ارائه سند و مدرک میتواند وجه خود را پس بگیرد.
همچنین لازم به ذکر است ، خریدار زمان درخواست واریز وجه ، موجودی 3 روز گذشته خود را دریافت می نماید
در پایان ، اعلام میکنم که جی پال در حال ثبت کشوری می باشد و به زودی ، به صورت ثبت شده و حقوقی به فعالیت خود ادامه می دهد.
با تشکر / مدیریت جی پال
با سلام، بهتون تبریک میگم
ولی درصدهاتون خیلی بالا هست و درگاه مستقیمی که قصد ارائه اون رو دارید غیرقانونی هست :)
زمان واریز و تسویه حساب هاتون هم خیلی بالاست
سلام ، ممنون
فکر نمیکنم درصد های ما بالا باشه ؛ به نظر من درصد های شما خیلی پایین هستند و فکر میکنم که شما دارید بازار رو خراب میکنید
درگاه مستقیم ، کاملا" قانونی می باشد ، بهتر است با پرداخت امن پاسارگاد ، یا بانک پاسارگاد تماس بگیرید ؛ فکر میکنم که اطلاعاتتون خیلی قدیمی باشه
زمان واریز و تصویه حساب هم 1 تا 5 روز است ؛ فکر نمیکنم که کاربر مشکلی با 1 روز داشته باشه
دوستانی که عجله دارند ، بعد از 1 روز پول رو تحویل میگیرند و دوستانی که عجله ندارند ، بعد از 5 روز پول رو تحویل میگیرند...
موفق باشید و پایدار / مدیریت جی پال
مثل اینکه خدمات ارزی شما غیر فعال میباشد.
پس لطفا" پس از تکمیل و فعال سازی ، این بخش رو در سایتتون قرار بدین :)
موفق باشید / مدیریت جی پال
دوست عزیز برخورد شما در مقابل یک انتقاده ساده بسیار زشت و زننده هست .
انتقاد پذیر نبودن شما کاملا مشخص هست و اگر همین گونه پیش برید نه تنها پیشرفت نمی کنید بلکه پس رفت هم می کنید .
ضعف خودتون رو نشون دادید .
بهتره یه خورده انتقادپذیر باشید.
ما از وب مسترها چیزی نمی گیریم و عقیده داریم که نباید از حاصل زحمت و فروش یک وب مستر پول به جیب زد. این یک رقابت برای ارائه خدمات بهتر هست نه خراب کردن بازار و
احتمالا بازار هدف شما جیب وب مسترها هست.
ما بر خلاف سایز سیستم ها، پول مردم رو 5 روز تو حساب نگه نمیداریم و با اون کار نمی کنیم و از سود پول مردم به نفع خودمون استفاده نمی کنیم.
مردم درک و شعور دارند و میتونن تشخیص بدن که چه خدماتی، چقدر ارزش داره.
طبق مکاتبات کتبی که با شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد داشتیم، تاکید کردن که درگاه پرداخت مستقیم و حذف نمایش اطلاعات شرکت ارائه دهنده درگاه، غیرقانونی هست و نسبت به بستن درگاه شرکت اقدام می کنند.
حالا شاید هنوز متوجه کار شما نشدن که در مورد اون اظهار نظر نمی کنیم.
سایت تون هم که راه اندازی شد و شروع به تبلیغ کردید، خیلی ناقص بود و بنده از روی خیرخواهی و دوستانه به شما پیشنهاد کردم که اول یه امکان عضویت ساده بذارید تو سایت تون و بعد شروع به تبلیغ کنید چون
نبود یه امکان عضو شدن ساده برای یک وب سایت معمولی، وجهه بدی داره چه برسه به وب سایت مالی!
تمامی بخش هایی که روی سایت قرار گرفته فعال هست، من جمله بخش ارزی و دوستان زیادی الان در این بخش سفارش دادن و همچنان لطفشون نسبت به ما ادامه داره.
دوستانه عرض میکنم، قبل از حرف زدن یه کم تحقیق کنید و راجب چیزی که میخوایید بگید فکر کنید، از وب مستر شایسته ای مانند شما این ادبیات و طرز صحبت بعید هست.
سلام دوست عزیز
شما در جریان تغییرات نبودید ؟
تغییرات عمده و کلی در سیستم و دیتابیس و ... ایجاد شده
کاربران گذشته و موجودی دوستانی که وجه خود را قبل از 1 تیر ماه دریافت نکرده اند ، در دیتابیس قبلی موجود است
دوستان ، پس از بالا آمدن کامل وب سایت ، میتوانند در سایت ثبت نام کرده و فعالیت خود را شروع کنند
همچنین ، دوستانی که در دیتابیس قبلی موجودی داشتند ، درخواست میدهند تا به دیتابیس جدید منتقل شود
با تشکر از صبر و فهم شما کاربران عزیز / مدیریت جی پال
سلام ؛ بله دوست عزیز ،
شما با پرداخت هزینه ی اجاره 30 تا 365 روز ، میتوانید از درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم اجاره ای با 1.1 درصد استفاده کنید
همانطور که میدانید ، این سرویس برای کاربرانی است که به طور مثال در 30 روز 2 میلیون تومان تراکنش دارند
با تشکر / مدیریت جی پال
دوست عزیز
حرفهای شما رو شنیدم ، خوب و منطقی بود
ما هر روز در حال تکمیل سایت و سیستم خود بوده و هستیم
من به سایر سستم ها کاری ندارم ک با پول وب مستر ها 5 روز کار می کنند ، اما با جرعت میگویم که ما این عمل را انجام نمی دهیم
دوستان و کاربران هم ، به راحتی میتوانند بین چندین سیستم موجود یکی رو انتخاب کنند
در رابطه با درگاه پرداخت اختصاصی ، برنامه های متفاوتی داریم و در حال بررسی و انتخاب بهترین راه و بهترین گزینه می باشیم (شما نظرتون رو راجع به سیستم قبلی گفته بودید)
سایت ما در اردیبهشت ماه ، کاملا" کامل شده بود و در حال فعالیت بود
اما به دلیل وجود مشکلت زیاد درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت ، آنرا تعویض نمودیم که این تعویض سبب شد که برنامه نویسی سایت تغییر کند
همچنین ، یک سری سرویسها و امکانات جدیدی به سیستم اضافه شد.
حال در حال تکمیل برنامه نویسی سایت هستیم که همانطور که توضیح دادم ، ثبت نام ، واریز به شبا ، 2نوع درگاه اختصاصی و ... به سیستم افزوده شده و تکامل سیستم رو به 99% رسونده
بنده خودم یکی از مشتریان خدمات ارزی شما بودم ، که تا کنون پس از گذشت 1 هفته ، نتیجه ای به من گزارش نشده است ؛ برای همین انتقاد کردم
شایستگی از خودتونه ، اما ادبیات و طرز صحبت کردن بنده مشکلی نداشته ؛ شاید هم داشته و بنده ندیدم
به هر حال ، همانطور که در دنیای واقعی با هیچکس بحث و گفتگوی خشن و بی مورد نمیکنم ، سعی کردم در دنیای مجازی هم اینگونه باشم ؛ و تا کنون خوب بوده
موفق باشید / مدیریت جی پال
تراکنش های برداشت وجه بعد از 1 تیر کی واریز میشه؟ و دیتا بیس ها کی اوک میشن؟
با تشکر
با سلام اقا هنوز درگاهتون راه نیوفتده؟