من گرفتم ولی سرعت خیلی خوبی نداره امیدوارم ایشون این مورد را هم درست کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من گرفتم ولی سرعت خیلی خوبی نداره امیدوارم ایشون این مورد را هم درست کنه
تورنتو بستین.نه؟
کاش تو پست اول می نوشتین
سرعت 1 گیگ رمش به اندازه 256 یا 512 شاید باشه .. !
امیدوارم بهتر بشه .. !
دوست عزیز، من از صبح 3 بار تیکت کردم که من CentOS خواستم شما ویندوز دادید، کماکان هم منتظرم! دریغ از یک پاسخ دو کلمه ای! برادر بی زحمت این تیکت ها رو جواب بدین، راه دوری نمیره
سلام دوست نداشم مطرح کنم ولی مطرح می کنم که من از دیشب و الان دچار مشکل شدم که سیستم عامل Centosنصب میشود اما مشکل ای پی داریم و آی پینگ نمیده و من دارم رفع میکنم مش این مشکل رونقل قول:
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط shap2001 http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
دوست عزیز، من از صبح 3 بار تیکت کردم که من CentOS خواستم شما ویندوز دادید، کماکان هم منتظرم! دریغ از یک پاسخ دو کلمه ای! برادر بی زحمت این تیکت ها رو جواب بدین، راه دوری نمیره
ظاهرا کمی سرشون شلوغ شده !
متاسفانه سفارشات منو هم کلا اشتباه تحویل دادن
امیدوارم وضعیت بهتر بشه . .
سرعت 1 گیگ رمش به اندازه 256 یا 512 شاید باشه .. !
امیدوارم بهتر بشه .. !
در رابطه با اقار ضا 2تا سرور 256 رو دادم ببخشید بازم دیر شد بزودی سرور 512 رو هم تحویل میدم
سرعت رم و.... رو انشالاه دوشنبه سرور آپگرید خواهد شد رفع میشه
مثل اینکه سایتتون مشکل پیدا کرده چون بالا نمیاد
یه پ.خ بهتون دادم. ممنون میشم سریع تر چک کنید.
بدجوری گیرم.
دوست عزیز با بر هم زدن نظم انجمن به پاسخ نخواهید رسید
به گفته خودتون پیغام خصوصی زدین در این تاپیک هم پست ارسال کردید
دیگه چرا تاپیک قدیمی فروش ایشون رو بالا میارید؟؟؟؟
1000جای دیگه هم که اسپم بفرمایید تا ایشون آنلاین نشن جواب نمی گیرید
تنها مشکلی که ایجاد می کنید به هم ریختن نظم انجمن و ترتیب تاپیک های فروش هست
مهندس من از اون تاپیک قدیمشون خرید کردم و سرور دارم.
از سرور هم کاملا راضی هستم.
مشکل اینجاس که نه سایت بالا میاد و نه تلفن رو جواب میدن.....
وگرنه ما حرفی نزدیم.
بعد اگه شما همکار ایشون هستید ممنون میشم بگید سرور سویس کی درست میشه چون مال منم از همون سرور هست. همین
اقا یکی جواب ما رو بده
از صبح قطعه سرویس و کسی هم جوابگو نیست
با سلام
تا چند ساعت آینده اطلاعیه در پورتال قرار خواهد گرفت اگر مشکل دارین فقط پورتال سایت شماره تلفن هم امروز ظهر نگاه کردم 40 نفر زنگ زده بودند
دچار مشکل در بخش فروش . پشتیبانی و .... شدیم که خبر های جدید در سایت اعلام خواهد شد
با سلام
میتونم از این سرویس برای http و s o c k s استفاده کنم؟
بنده دیروز سفارش دادم...امروز مطلع شدم که سرورشون ظاهرا فول شده
به دلیل تاخیر در تحویل و ضعف در پشتیبانی و مدیریت، تقاضای کنسل و استرداد وجه خودم رو دارم
این موضوع در تیکت نیز به اطلاع رسانده شده
با تشکر
چرا پورتال پشتیبانی پاسخگو نیست. من از دیروز نمیتونم به سرور ریموت بزنم. یکی نیست یه ریستارت کنه سرور رو؟؟؟
امروز تیکت زدم کسی جواب نداده.
خیلی جالبه، روز جمعه من از ایشون سرویس centOS سفارش دادم، شنبه ویندوز تحویل گرفتم!!! همون لحظه تیکت کردم گفتن بررسی میکنیم!!! امروز که نوشتم نمیخام و پول رو برگردونید نوشته شما سرویستون رو تحویل گرفتید و دقت کنید!!!!!!! بعد که اعتراض کردم بازم جوابی نیست! برادر، شما که 2 روز نبودی چی شد تا ما پولمونو خواستیم یه دفعه ظاهر شدی؟ بعد باز ناپدید؟ همینجا به شما 24 ساعت مهلت میدم پول منو برگشت بزنید وگرنه اقدام قانونی انجام خواهم داد
دوستان از ایشون سرور نخرید که پشیمون می شید ما که خریدیم کاش نمی خریدیم سروری که خریدیم از 24 ساعت 25 ساعت مشکل داره و بالا نمیاد جناب یه کاری بکن
الان داستان چیه ؟
چرا دوباره نمیشه به سرور ریموت زد ؟ سرور کاملا دان شده
دچار مشکلات نرم افزاری و شبکه بودیم که مشکلات رفع شده و سرور با سیستم عامل مد نظرتون بزودی تحویل داده خواهد شدنقل قول:
خیلی جالبه، روز جمعه من از ایشون سرویس centOS سفارش دادم، شنبه ویندوز تحویل گرفتم!!! همون لحظه تیکت کردم گفتن بررسی میکنیم!!! امروز که نوشتم نمیخام و پول رو برگردونید نوشته شما سرویستون رو تحویل گرفتید و دقت کنید!!!!!!! بعد که اعتراض کردم بازم جوابی نیست! برادر، شما که 2 روز نبودی چی شد تا ما پولمونو خواستیم یه دفعه ظاهر شدی؟ بعد باز ناپدید؟ همینجا به شما 24 ساعت مهلت میدم پول منو برگشت بزنید وگرنه اقدام قانونی انجام خواهم داد
اقای عزیز حرف شما منطقی میباشد مشکل داشتیم تو شبکه که نه به علت کیفیت و افت سرعت پورت بده به علت دیگه ای بوده که رفع شد و در حال بر طرف کردن مشکلات کاربران هستیمنقل قول:
دوستان از ایشون سرور نخرید که پشیمون می شید ما که خریدیم کاش نمی خریدیم سروری که خریدیم از 24 ساعت 25 ساعت مشکل داره و بالا نمیاد جناب یه کاری بکن
داستان نیست عزیزنقل قول:
الان داستان چیه ؟
به علت بالا بودن سفارش ها و درخواست های پشتیبانی نتونستم پاسخگو کاربران باشم که از امروز ساعت 3 ظهر در حال رسیدیگی به مشکلات کاربران هستمنقل قول:
چرا پورتال پشتیبانی پاسخگو نیست. من از دیروز نمیتونم به سرور ریموت بزنم. یکی نیست یه ریستارت کنه سرور رو؟؟؟
امروز تیکت زدم کسی جواب نداده.
بزودی مشکلات در سرور آلمان ه پایان خواهد سریسد و سرویس هاس سفارش داده شده تحویل داده خواهد شد و مشکلات کرابران برطرف خواهد شد لطفا شکیبا باشید
دوستان عزیز قصد کوبیدن شما رو به هیچ عنوان ندارم ولی کیفیت و ساپورت شما فاجعه شده
سرور آلمان هم که به کلی دان هست الان
تکلیف چیه؟ مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری یکبار دوبار نه هر روز و هر دقیقه
فکر نمی کنید بهتر باشه پول معترضین رو برگشت بفرمایید؟
تکلیفیتون این هست که مشکلتون رو زا طریق بخش پشتیبانی درمیان بزارین و اینقدر بد صحبت نکنید
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
کاربرانی که سرویس دارن و دچار مشکل هستند پاسخگویی در این تایپک به مشکلات صورت نمیگیره و این تاپیک فقط تاپیک فروش هست مشکل دارند تماس بگیرند و و تیکت کنند
اگر کس ی هم سرویس میخواد فعلا سرور پر هست
موفق باشین
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
این رو هم بگم به همه کاربران که سرویس گرفته اند و قبلا در بعضی مواقع دچار مشکلات بود و پاسخ از طرف پشتیبانی دریافت نکرده اند
یک همکار اظافه شده به بخش پشتیبانی و جوابگوی مشکلات تمامی کاربران و خریداران محترم هست و بنده
انشالاه مشکلات حل میشه
vps منم هنوز قطعه!!! این مشکل نمیخواد حل شه؟؟؟
با سلام
مشکل سرور های مجازی تا 80% بر طرف شد از کاربران که سرور سفارش داده اند و سرورشون قطع میباشد در بخش فروش سایت تیکت نمایند تا در سریعترین زمان ممکن سرور مجازی خریداری شده شان درست شود
بزودی سرور دوم وی گیگ آلمان(Hetzner.de) آماده خواهد شد و با % 80 تخفیف ماه اول فروش را آغاز خواهیم کرد
تحویل سرور ها 2ساعت پس از پرداخت هزینه آن هست
لطفا سفارش ندهید و هزینه را پرداخت نکنید و صبر کنید تا سررور آماده شود
کاربرانی هم که سفارش ذاذه اند صبر کنند تا در اولویت اول قرار بگیرند و سرور سریعا تحویل داده شود
کسی از ایشون خبر داره ؟
سرور 3 تومان ماه اول
جل المخلوق!!!!
10 تومان هم هر سرور را فروختن صرف نداره
3 تومان دیگه واقعا معماست!!!
من که 3 هفته پیش گرفتم گفتن سرور پر شده و با راه اندازی سرور جدید سرویس شما رو میدیم ولی تا حالا خبری نشده تیکت هم زدم که اگه امکان سرویس ده ندارید پولو پس بدید که اصلا جواب ندادند!!!!
:112::112::112:
مشترکین این آقا توجه داشته باشید حتما به این لینک مراجعه کنید:
پورتال پشتیبانی و فروش - اطلاعیه ها
شما هم پولتون دود شد فکر کنم
درود
پس دوستان با این وضع از ایشون سرویس نگریم .
خوب از قدیم هم گفتن هیچ ارزانی بی حکمت نیست .
موفق باشید
ظاهرا بمناسبت این پیروزی قدرتمندانه مجدد تاریخ تکرار شده و این حماسه نیز تکرار میشود
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392