1530 تومان و همینجور داره میره بالا :-s
نمایش نسخه قابل چاپ
1530 تومان و همینجور داره میره بالا :-s
اگر تا اواخر ماه آینده همین وضع باشه مجبوریم به قیمت دلار دیگه به مشتری خدمات بدیم:-s
در نگاه اول شايد خواسته ياد شده به طنز بماند،اما متاسفانه طنز تلخي است كه ريشه در واقعيت دارد.هنوز دير زماني از هشدارهاي شديد رييس كل بانك مركزي به مردم نمي گذرد كه مي گفت وارد بازار ارز و سكه نشويد و اگر وارد اين بازار شديد و ضرر كرديد،جاي گلايه اي باقي نيست!
فقط يك تا دو ماه وقت كافي بود تا ثابت شود كساني كه توصيه هاي آقاي رييس كل را بعنوان عاليترين مقام پولي كشور پذيرفتند،ضرر کردند و آنان كه گفته های رئیس را پشت گوش انداختند بردند و چه بردی هم کردند!
ظاهرا آقاي رييس كل بانك مركزي مشاور خوبي براي مردم نبوده است و هر كس بر عكس توصيه هاي او عمل كرده است،تصميميش توام با موفقيت بوده است!
چه اتفاقي در بازار افتاده است و چرا سياستهاي بانك مركزي براي تعديل و آرام كردن بازارها اين چنين با شكست هاي فاحش و پي در پي مواجه مي شود؟آيا بانك مركزي به نمايندگي از دولت به دلالي رو آورده و با تيره و تار كردن بازار، به سودورزي رو آورده است يا عوامل پيدا و پنهان ديگري در كار است؟
خبرآنلاین - هر کس به حرف های آقای رئیس گوش نکرد ، برنده شد!
خوب حالا بهتر نیست قبلش صحبت ها بشه ؟
به نظر من یک وبسایت درستو حسابی با لوگو ها و آدرس های متعهدین باید داشته باشیم و قیمت ها همیشه تو سایت باشه و قسمت گذارش فیمت هم داشته باشیم که کسی خلاف کرد پخ کنیمش =p~
حالا دوستان هم پیشنهاد بدن بررسی کنیم نتیجه بگیریم استارت بزنیم
پستی که در پی تی دادم رو گفتم اینجا هم بزارم بد نباشه
ضمن اینکه توجه کنید وقتی مدیر کل بانک مرکزی برای اولین بار اعتراف میکنه تحریم بانک مرکزی توسط امریکا ایران رو فلج میکنه دیگه خودتون آینده پیش روی دلار رو حساب کنیدنقل قول:
از چند روز پیش تا الان روزانه تعداد زیادی از دوستان ایمیل میزنن و در رابطه با آینده قیمت دلار سوال می کنن و مشورت در مورد اینکه آیا با این وضع بازار الان خرید آتی شون رو انجام بدن یا اینکه بهتره دست نگه دارن تا شاید قیمت پایین تر بیاد و بعد خرید کنند. بارها من ذکر کردم قیمت دلار بطور کلی در حال بالا رفتن هست و بهتره که اگر خرید سنگینی دارن انجام بدن با این حال من اینجا یک تحلیل کلی از وضعیت بازار ارائه میکنم و در نهایت تصمیم با شماست.
اگر خاطرتون باشه اوایل امسال که نرخ دلار روی 1010 تومن بود بسیاری از کارشناسان در بی بی سی ، صدای امریکا یا حتی اقتصاد دانان در کشور پیش بینی کردند که همزمان با آغاز هدفمند کردن یارانه ها قیمت ارز و طلا افزایش خواهد داشت و اون زمان گفته شد که نرخ واقعی دلار بیش از 2000 تومان هست . دلیل این امر بخاطر رشد نقدینگی در کشور ، تورم ، نرخ پایین سود بانکی بود. از همان زمان ابتدا مردم در تهران و سپس در شهرستان ها برای خرید ارز و تبدیل سرمایه خود به دلار یا سایر ارزها هجوم بردند. تا اینجا خبری از تحریم بانک مرکزی نبود و احتمال آن هم بسیار بعید بود. به همین خاطر کماکان دولت میتوانست با بازار ارز بازی کرده و از این آشفتگی سود کلانی نصیب خود کند. برای همین مشاهده میشد که مثلا یک روز دلار تا 1200 تومان میرفت روز بعد 100 تومان پایین می آمد. اما بعد از قضیه تحریم بانک مرکزی توسط انگلیس و امضای قطعنامه تحریم بانک مرکزی توسط اوباما تا چند روز دیگر ، دیگر دولت نمی تواند طبق معمول با بازار ارز بازی کرده چون خود نیاز به ذخیره ارز به دلیل تحریم دلار دارد. به همین خاطر هست که الان افسار دلار از دست دولت خارج گشته و این روال افزایشی حداقل تا عید امسال ادامه خواهد داشت تا دلار به نرخ واقعی خود برسد. شاید باز بصورت مقطعی نرخ کاهش یابد ولی روند کلی افزایشی خواهد بود.
منم کاملا با شما موافق هستم باید این طوری باشه یعنی یه سایتی عین اتحادیه باشه که از بین خود اساتید انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که میاد در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه .. در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه . برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص نشه و بار دوم تخلف کنه به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی نداشته باشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون هاستینگ گرفته باشه رو ببنده .
اگه دوستان و اساتید موافق این قضیه هستند و نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
لطفا برای همایت از این پیشنهاد به این تاپیک کراحعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f118/36922/#post341246
---------
و یه خبر هم برای اساتید دارم
فروشنده هایی که بازار کار رو خراب کرده و قیمیت های پایین داده بودن ، بعد از شنیدن اوج قیمت ارز و مخصوصا دلار . جا زده و کلا کنار کشیدن
خبر های کنار کشیدنشون تا چند روز آینده یکی ، یکی به گوش خواهد رسید.
دوستان
درباره قیمت ها با این وضعیت دلار که در ساعات اداری ساعتی بالا میره کسی که سرور داره و تو کارش واردهست افزایش قیمت میده تو سرویس هاش و 40% این هاستینگی ها و سرور فروش ها که چون افرادی
هستند که می خواهد مثلاٌ با ماهی 20 تومن سرمایه 100 تومان سود کنند یواش یواش از میدان رقابت کنار میرند.
و در آینده ای نه چندان دور قیمت سرور ها و قیمت هاستینگ متاناسب خواهد بود.
الان قیمت ها انقدر خراب شده یارو سرور گذاشته 7 تومان!!!! هاست نامحدود 2 تومان!!!!
همین میشه که ارزش کار می آید پایین و کیفیت ها هم ناخودآگاه جایگاه خودشونو از دست می دهند.
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
باید هم همین بشه تا کیفیت کار دوباره زیاد بشه.
اخبار در مورد امارات تکذیب شد.قطع روابط تجاری ایران و امارات تکذیب شد | .: سحام نيوز :.
سلام به دوستان عزیز،
داشتم صفحات رو چک می کردم که چند نکته جالب دیدم که شاید گفتنش بد نباشه!
دوستان شما فقط به گرونی دلار داخل کار هاستینگ توجه می کنین ولی مابقی ماجرا رو فراموش کردین!
وقتی دلار گرون میشه، تمام کالاها گرون میشه و از جایی که حقوق های افرادی که کار می کنن افزایش پیدا نمیکنه، حجم درخواست ها واسه خرید کالاهای لوکس خیلی کمتر میشه! به نظر من هاستینگ هم یکی از موارد لوکس هست و وقتی شما دوستان مجبور به افزایش قیمت هستین، مشتری هاتون به شدت کم میشن....
نکته دیگه ای هم هست در رابطه با افزایش نرخ دلار که به نکات دوستان اضافه می کنم، افرادی که کارشون شده بود خرید سکه طلا، با طرح جدید اکثرا روی به خرید دلار آوردن واسه همین تقاضا هم به شدت بالا رفته و با مابقی نکات دوستان الان می تونم نرخ اسکناس 1580 تومن رو اعلام کنم.
خدا رحم کنه به ما!
من امروز لیسانس سی پنل گرفتم شده 60 خداییش گرون دلاری 1580 تومان با کارمزد
در فرومهای مرتبط دیدم که نوشته بودند:
نقل قول:
منم امروز برای خرید لپ تاپ رفته بودم (1390/9/30)
میگفتن دلار شده 1600 واسه همین فقط دارن لپ تاپ میخرن و هیچ فروشی ندارن
در ضمن میگفتن روابط با امارات هم قطع شده و این باعث میشه قیمتا سرسام آور بره بالا
دلار 65 تومان ارزان شد:
FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 14:00 چهارشنبه 30/09/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1505 1530
قيمت ارز در بانک (ريال) ساعت به روز رسانی: 09:40 چهارشنبه 30/09/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 11010 11045
سایت دولتی خبرآنلاین که خبرهای لحظه ای دلار را میداد از امروز صبح ف.ی.لتر شده است،در این چند روزه انتقادات شدیدی از دولت در زمینه ارز می کرد.
دلار امروز بالا نمی ره از فردا هم شاید کم شد !
ولی جالب اینجاست دلار کانادا الان دلار آمریکا رو پشت سر گزاشت
دوستان دلار بالا نرفت کمترم شد
کمتر هم میشه به نظر شما ؟
فعلا که نسبت به 1340 چند روز پیش بالا هست 60 تومان کم شده 200 تومان گرون شده
پس میشه گفت ارزون نشده روند صعودی دچار تغییر و توقف شده!!!
قیمت فرقی نکرده اینو ببینید
فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 16:51 چهارشنبه 30/09/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1495 1515 دلار کانادا 1525 1560
جدید تر :105:
خیلی جالبه داره میاد پایین
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 17:33 چهارشنبه 30/09/90 ارز خريد فروش دلار آمريکا 1480 1500 دلار کانادا 1420 1520
انگار قیمتها در حال پایین اومدنه
عجب نوسانی داره!!!!!!!!
بقیه هم پایین بیارند مهمه !
این سایت بزنه 1200 که مثلا از جایی که من دلار می خرم نمیزنه 1200 تومان!
من الان 100$ گرفتم که با قی پنل 96.80$ به حساب من امده ! به تومان 160500 شده است !
با این وضعیت فکر کنم کم کم باید افزایش قیمت در پیش گرفت.
فکر کنم بهتره رایانه هارو به $ پرداخت کنند :-$
افزایش قیمت در نظر نگیرید قیمتهاتون رو به دلار بنویسید و قیمت روز دلار رو در سایت قرار بدید یا لینک کنید!!!
تا اینطوری نوسان دلار در کار شما تاثیر نذاره
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
به قول دوستمون باید حقوق و پرداخت های .. هم به دلار باشه :-$
چون دلار روی همه چیز تاثیر میذاره کم و بیش
وقتی بدون پشتوانه اسکناس چاپ بشه این بلا سر اقتصاد میاد
همه جای دنیا (به جز کشورهای پیشرفته که خودشون صاحب ارزهای مهم هستند) به پشتوانه ذخایر طلا ، ذخایر ارزی ، معادن و ... اسکناس چاپ میشه.
در کشورهای پیشرفته نوع اقتصاد کمی متفاوته و سرمایه گذاری و کلا پروژه های سرمایه ای هم پشتوانه پول اون کشور به حساب میان
ما نفت را ازمون میخرن به جاش یوآن ، روپیه و کالا میدن ! خبری از دلار نیست !
از طرفی وقتی اعتماد به سیستم اقتصادی از بین بره و ارزش پول تنزل پیدا کنه مردم رو به طلا و ارز میارن.
از بس مردم سکه خریدند کلی از ذخایر طلا از خزانه مملکت خارج شد تا اینکه دیدند دیگه تا چند وقت آینده طلایی نمیمونه و فروش سکه متوقف شد.
گزینه بعدی دلالان و مردم ارز بود که با هجوم شدید همراه بود.البته تا چند روز آینده قیمت کمی کاهش پیدا میکنه اما در چند ماه آینده دلار بالای ۲۰۰۰ تومان هم میبینید.
اینجاست که مردم پول دارند اما طلا و ارزی نیست که بخرند.نباید پرسید پس پشتوانه این پول که دادید به مردم چی بوده؟
خدا همه را به راه راست هدایت کنه