-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
دوست عزیز
m.hoseynpur تشکر فراوان از رفع ایراد هاست.
کاش راهنمایی کنید که کدوم فایل هاست باید دستکاری بشه تا مشکل حل بشه
خواهش میکنم کمک کردن به شما باعث افتخار من هست.دوست من اسکریپت نبود چون این مشکل از فایل هسته شما بود که مورد اصلاح قرار دادمش
-
یک مشکلی که تو این اسکریپت هست در قسمت شاخه هاست
به عنوان مثال یک دسته جدید به نام
ایرانسل میزنیم حال دو محصول متفاوت از این شکرت داریم و زیر مجموعه ایرانسل قرار میدیم.
ایرانسل(شاخه اصلی)----------کارت شارژ(زیر شاخه)
ایرانسل--------- شارژ وایمکس
حال زمانی که کارت جدید اضافه میکنیم و یکی از زیر مجموعه ها رو اضافه میکنیم در صفحه اول شاخه اصلی را نشان داده و کارتی که رد زیر مجموعه قرار دارد را نشان نمیدهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
یک مشکلی که تو این اسکریپت هست در قسمت شاخه هاست
به عنوان مثال یک دسته جدید به نام
ایرانسل میزنیم حال دو محصول متفاوت از این شکرت داریم و زیر مجموعه ایرانسل قرار میدیم.
ایرانسل(شاخه اصلی)----------کارت شارژ(زیر شاخه)
ایرانسل--------- شارژ وایمکس
حال زمانی که کارت جدید اضافه میکنیم و یکی از زیر مجموعه ها رو اضافه میکنیم در صفحه اول شاخه اصلی را نشان داده و کارتی که رد زیر مجموعه قرار دارد را نشان نمیدهد
دوست گلم چنین مشکلی وجود ندارد.شما به این ترتیب باید عمل کنید
در قسمت دسته بندی باید یک شاخص بسازید به نام ایرانسل
در قسمت محصولات باید زیر مجموعه رو بسازید مثلا بنویسید شارژ 2 تومانی 5 تومانی...وایمکس...
درقسمت کارتها کارتتون رو یا شاخصتون رو وارد کنید
-
سلام با تشکر ولی وقتی نصب میکنک روی ومپ سرور نمیشه ارور میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi.eghlimi
سلام با تشکر ولی وقتی نصب میکنک روی ومپ سرور نمیشه ارور میده
روی سرورهای لینوکسی باید نصب کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست گلم چنین مشکلی وجود ندارد.شما به این ترتیب باید عمل کنید
در قسمت دسته بندی باید یک شاخص بسازید به نام ایرانسل
در قسمت محصولات باید زیر مجموعه رو بسازید مثلا بنویسید شارژ 2 تومانی 5 تومانی...وایمکس...
درقسمت کارتها کارتتون رو یا شاخصتون رو وارد کنید
بله اینجوری که شما میگی درست در میاد
اما اگر بخواهیم شاخه بندی درست کنیم شما در قسمت دسته بندی وقتی به زیر مجموعه ایرانسل شاخه میدید تو سایت اصلی نمیاد در قسمت اصلی به جای شاخه اصلی شاخه ایرانسل قرار دهید و زیر مجموعه ایرانسل کنید
تست کنید می بینید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
بله اینجوری که شما میگی درست در میاد
اما اگر بخواهیم شاخه بندی درست کنیم شما در قسمت دسته بندی وقتی به زیر مجموعه ایرانسل شاخه میدید تو سایت اصلی نمیاد در قسمت اصلی به جای شاخه اصلی شاخه ایرانسل قرار دهید و زیر مجموعه ایرانسل کنید
تست کنید می بینید
من مشکلی تو سیستم نمیبینم دوست عزیز.کار شما مثل اینه که لقمرو بپیچونید دور خودتون و بخورید که درحالت خودتون هم میدونید کار گره میخوره.سیستم موردی نداره از این لحاظ و همه بخش خاش اکی هست چون 4 روزه که طور رسمی سایت خودمو راه اندخاتمو دارم میفروشم.این چیزایی که شما میگید هم میشه امکانات اضافه که بهتره به جای اینجا برید تو سایت سازنده و از اونها تقاضا کنید در حال حار سیستم برای فروش شارژ و سیستم طبقه بندی محصولاتش کامل هست.من شرمنده ام اگه نمیتونم کمکی بکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
من مشکلی تو سیستم نمیبینم دوست عزیز.کار شما مثل اینه که لقمرو بپیچونید دور خودتون و بخورید که درحالت خودتون هم میدونید کار گره میخوره.سیستم موردی نداره از این لحاظ و همه بخش خاش اکی هست چون 4 روزه که طور رسمی سایت خودمو راه اندخاتمو دارم میفروشم.این چیزایی که شما میگید هم میشه امکانات اضافه که بهتره به جای اینجا برید تو سایت سازنده و از اونها تقاضا کنید در حال حار سیستم برای فروش شارژ و سیستم طبقه بندی محصولاتش کامل هست.من شرمنده ام اگه نمیتونم کمکی بکنم
دوست عزیز انگار شما ناراحت شدید. من از کار شما ایراد نگرفتم
گفتم همچین موردی هم توش هست برای توسعه های بعدی کسی اگر خواست مد نظر قرار بده
نسخه شما کامل ترین نسخه بوده
-
یک سوال در قسمت توضیحات محصول (در موقع تحویل): آدرسی رو که می دهیم به صورت تکست می باشد و لینک نمیشود تا روش کلیک کرد و مشتری مجبور است آدرس را کپی کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
یک سوال در قسمت توضیحات محصول (در موقع تحویل): آدرسی رو که می دهیم به صورت تکست می باشد و لینک نمیشود تا روش کلیک کرد و مشتری مجبور است آدرس را کپی کند.
پیام خصوصی کردم بهتون چون نمیشد تو دید عموم این پاسخ رو بدم دوست من
-
تشکر مشکل در همون صفحه پرداخت و نمایش یوزر و پسورد حل کردم
-
ببخشید این اسکریپت هنوز مشکل داره
من 1 کارت اضافه کردم بعد رفتم تو پیج خرید انتخابش کردم ایمیلمو دادم شماره رو دادم و وصل شدم به درگاه بانک
بعد اصلا خرید رو انجام ندادم و صفحه رو بستم اما دیدم کارتی که اضافه کرده بودم دیگه امکان انتخاب کردنش نبود یعنی از قبل خریده شده
در صورتی که من خریدی انجام ندادم و صفحه رو بستم
میشه چک کنید - ممنون
-
اقا قسمت درگاه انلاین فرستنده هم واسه این اسکریپت نوشته شد که محصولات بعد خرید شدن تو سایت فرستنده ثبت میشه یکی هم داره الان از این امکان و این اسکریپت استفاده میکنه ببینید میتونید این فایل که تو فرستنده سفارش رو ثبت میکنه نال کنید
http://www.sepid***.in/
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
http://www.sepid***.in/plugins/
اینم ماژول که رو این هاست هستش اگه بزنید عالی میشه
اگه جای ادرس ستاره میوفته همون چیز پی ان هستش بزنید و اگه میشه فایل ferestande.php دیکد کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
من 1 کارت اضافه کردم بعد رفتم تو پیج خرید انتخابش کردم ایمیلمو دادم شماره رو دادم و وصل شدم به درگاه بانک
بعد اصلا خرید رو انجام ندادم و صفحه رو بستم اما دیدم کارتی که اضافه کرده بودم دیگه امکان انتخاب کردنش نبود یعنی از قبل خریده شده
میشه چک کنید - ممنون
بله این مشکل تایید میشه. در صورت انصراف از خرید این مشکل پیش میاد
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
اقا قسمت درگاه انلاین فرستنده هم واسه این اسکریپت نوشته شد که محصولات بعد خرید شدن تو سایت فرستنده ثبت میشه یکی هم داره الان از این امکان و این اسکریپت استفاده میکنه ببینید میتونید این فایل که تو فرستنده سفارش رو ثبت میکنه نال کنید
http://www.sepid***.in/
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
http://www.sepid***.in/plugins/
اینم ماژول که رو این هاست هستش اگه بزنید عالی میشه
اگه جای ادرس ستاره میوفته همون چیز پی ان هستش بزنید و اگه میشه فایل
ferestande.php دیکد کنید
کار این ماژل دقیق چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
بله این مشکل تایید میشه. در صورت انصراف از خرید این مشکل پیش میاد
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
کار این ماژل دقیق چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
میشه چک کنید - ممنون
دوستان این یه مشکل رو من تو سیستم ندارم همین الانم چک کردم.وقتی پرداخت تکمیل نشه کالا وضعیتش اماده فروش میمونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوستان این یه مشکل رو من تو سیستم ندارم همین الانم چک کردم.وقتی پرداخت تکمیل نشه کالا وضعیتش اماده فروش میمونه
دوست عزیز جهت اثبات این مشکل شما فقط یک کارت تعیین کنید بعد انصراف بزنید دیگه خرید نمیتونید بکنید با اینکه کارت در سیستم قابل فروش ولی در صفحه اول قابل فروش نیست و آیکون انتخاب غیر فعال می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
آقا من نسخه سایت اصلی هم اون نسخ دوستمون نصب کردم
همه قسمتهای من درست کار میکنه بجز قسمت تنظیمات روش کلیک میکنم به صفحه زیر میره
20 بار نصب کردم این مشکل برطرف نشده
تنظیمات 777 ،775 و... کردم درست نشد
Forbidden
You don't have permission to access /back/config.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
این مشکل به خاطر تنظیمات سرور به وجود میاد که دسترسی به فایلهای با نام config داده نمیشه. راهکارش تغییر نام فایل صفحه تنظیمات هست که تو نسخه ۱.۵۳ حل شده.
این دوستمون هم که دارن کمک میکنن و نسخه خودشون رو گسترش میدن لطف کنن فایل config.php رو تغییر نام بدن به setting.php و بقیه تغییرات لازم رو اعمال کنن.
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Esi.Online
میشه چک کنید - ممنون
وقتی کسی میره برای پرداخت یک کارت به مدت ۲۰ دقیقه براش رزرو میشه و کس دیگهای نمیتونه اون کارت رو بخره. حالا اگر تو صفحه بانک پرداخت رو انجام بده که کارت بهش نمایش داده میشه و اگر هم از بانک برنگرده تا ۲۰ دقیقه براش رزرو میمونه و بعد آزاد میشه.
-
باسلام خدمت دوستان بالاخص جناب freer و hoseynpur که زحمت میشکن پاسخ دوستان رو میدن
من برای نصب روی ساب دامین همه کارها رو درست انجام میدم ، آپلود میکنم و مشخصات رو توی صفحه ی اصلی مینویسم، اما وقتی دکمه ی نصب رو میزنم مینویسه: can`t open file
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کنم؟
هاست لینوکس، دایرکت ادمین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhy
باسلام خدمت دوستان بالاخص جناب freer و hoseynpur که زحمت میشکن پاسخ دوستان رو میدن
من برای نصب روی ساب دامین همه کارها رو درست انجام میدم ، آپلود میکنم و مشخصات رو توی صفحه ی اصلی مینویسم، اما وقتی دکمه ی نصب رو میزنم مینویسه: can`t open file
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کنم؟
هاست لینوکس، دایرکت ادمین
سلام
شما پرمیشن فایل configuration.phpدر فولدر include را ۷۵۵ یا ۷۷۷ قرار بدید. احتمالا حل بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
سلام
شما پرمیشن فایل configuration.phpدر فولدر include را ۷۵۵ یا ۷۷۷ قرار بدید. احتمالا حل بشه
نشد
-
لطفا طریقه آپدیت به نسخه بالاتر رو هم اعلام کنید تا مشکلی برای کاربران پیش نیاد. اینجوری فایل ها رو که بریزن همه از بین میره
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
دوست عزیز در صفحه اصلی آیکون تنظیمات هم فایل کانفیگ به ستینگ تغییر بدید
در قسمت افزونه ها هم این مشکل وجود دارد
-
همون طور که گفتم اون ماژول طوری عمل میکنه که با یه یوزر پسورد به پنل سایت فرستنده وصل میشه هر اکانتی که فروخته میشه اونجا وقتی تعریف شده هست بعد از خرید توست هر اسکریپتی که فروخته میشه ثبت میکنه و یعتی یه واسه که بعد از این که خرید در اسکریپت دلخواه که ما نصب کردیم تمام شد این ماژول اون رو هم تو پنل سایت فرستنده تیک میزنه که فروخته شده و اینطوری ادمین سایت فرستنده بعد از گرفتن فروش های هفته گی که ثبت شده به حساب ما پول واریز میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad221
همون طور که گفتم اون ماژول طوری عمل میکنه که با یه یوزر پسورد به پنل سایت فرستنده وصل میشه هر اکانتی که فروخته میشه اونجا وقتی تعریف شده هست بعد از خرید توست هر اسکریپتی که فروخته میشه ثبت میکنه و یعتی یه واسه که بعد از این که خرید در اسکریپت دلخواه که ما نصب کردیم تمام شد این ماژول اون رو هم تو پنل سایت فرستنده تیک میزنه که فروخته شده و اینطوری ادمین سایت فرستنده بعد از گرفتن فروش های هفته گی که ثبت شده به حساب ما پول واریز میکنه
پس اسمش بذاریم مازول نمایندگی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
مهندس فایل ایمیل رو کجای این آپ کنیم ؟
-
دوستان اسکریپت عالی هست امکانات خوبی داره با کمی دست کاری بهتر هم میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
porya_spy
دوستان اسکریپت عالی هست امکانات خوبی داره با کمی دست کاری بهتر هم میشه
بله درسته
تست شد عالی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhy
نشد
شما برای نصب به بنده پیام ارسال نمایید
-
یک مشکل:
کارتی از درگاه پرداخت ملت فروخته شد و وجه آن نیز از حساب خریدار کسر شد و به حساب من واریز شد، اما کارت هنوز قابلیت نمایش و فروش دارد! مشکل از کجاست؟
من از همین ورژنی که تو صفحه 8 به قبل همین موضوع بود استفاده می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hushang87
یک مشکل:
کارتی از درگاه پرداخت ملت فروخته شد و وجه آن نیز از حساب خریدار کسر شد و به حساب من واریز شد، اما کارت هنوز قابلیت نمایش و فروش دارد! مشکل از کجاست؟
من از همین ورژنی که تو صفحه 8 به قبل همین موضوع بود استفاده می کنم.
نسخه ای که بنده منتشر کردم فاقد هرگونه مشکلی هست هم اطلاعاتو نشون میده هم به مشتری اطلاعاتو پیامک میده و هم ایمیل میکنه مشکل از سوی شماست یا اینکه از نسخه دیگری استفاده میکنید یا اینکه بعد محصولاتو قرار میدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
با تشکر از
نمایش مشخصات: m.hoseynpur - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
فایلی که پیوست شده اسکریپتی هست که کاملا درست هست.فایل دوم هم فایلی هست که بعد از خرید کارت شارژ اطلاعاتش رو برای صاحب سایت نیز می فرسته که مطلع بشه کارتی به فروش رفته.فقط باید اون فایل رو باز کنید و به جای ایمیل من ایمیل خودتون رو بنویسید
با تشکر از زحمات شما؛ یه سوال داشتم:
واسه اینکه نسخه جاری رو به این نسخه بدون باگ که شما دادین آپدیت کنیم به چه صورت باید عمل کنیم که مشکلی پیش نیاد؟
-
یک چیزی که تو این اسکریپت خیلی جاش خالی.یک قسمت گزارش گیری برای قسمت فروش . مثل اسکریپت فروشگاه ساز اپن کارت یا پرستاشاپ
-
سلام
یک مشکل در اسکریپتتون هست اینکه شماره سفارشات رو راندوم نمیزنه پشت سر هم و این از نظر امنیتی جای بررسی داره اینو رفع کنید
موفق باشید:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
یک مشکل در اسکریپتتون هست اینکه شماره سفارشات رو راندوم نمیزنه پشت سر هم و این از نظر امنیتی جای بررسی داره اینو رفع کنید
موفق باشید:53:
شماره سفارشات پشت هم و صحیح میخوره وقتی یه کاربر پرداخت بکنه نکنه سفارش بعدیش 1 دونه شمارش اضافه میشه دوست عزیز این ربطی به امنیت نیز نداره
-
سلام
چرا وقتی راندوم نیست میشه استفاده کرد
و اینکه اگر فردی سیستمو پاک کنه دوباره نصب کنه درگاهای پرداخت دیگه کار نمیکنن چون شماره سفارش تکراریه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
چرا وقتی راندوم نیست میشه استفاده کرد
و اینکه اگر فردی سیستمو پاک کنه دوباره نصب کنه درگاهای پرداخت دیگه کار نمیکنن چون شماره سفارش تکراریه
کارمیکنه دوست عزیز.Order ID با شماره سفارش فرق میکنه تو این سیستم اونی که نباید تکاری باشه Order ID هست که هربار یک کد یکتا میسازه سیستم
-
من تست کردم با درگاه بانک ملت شماره سفارشات بعد از نصب مجدد تکراری ارسال شد و بانک قبول نکرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
من تست کردم با درگاه بانک ملت شماره سفارشات بعد از نصب مجدد تکراری ارسال شد و بانک قبول نکرد
بنده قبلا تست کردم دوست عزیز هم با بانک سامان هم ملت و هم پارسیان کدها یکتا هستند و هیچ ارتباطی با شماره سفارش ندارند و مشکلی نداشتم
-
دوستان ماژول بانک پاسارگاد نیازمند هستیم ( با هزینه، بدون هزینه )
-
جدای از این بحث ها؛
1- بابت فروش هر کارت شارژ (مثلا 2 یا 5 تومانی) چقدر سود به ما میرسه؟
2- کارت شارژ ها رو از کجا باید بخریم؟ و چطور میشه هزینه خرید رو کمتر کرد؟
-
دوست عزیز m.hoseynpur سه سوال داشتم
اول اینکه من میخوام تو قسمت پرداخت به جای فیلد شناسه 2 تاریخ فروش رو جایگزین کنم وقتی زمان اضافه میکنم همه رو فقط یک طما نشون میده نه زمان فروش اون فایل
دوم اینکه در قسمت کارت میخوام یک فیلد شماره کارت رو اضافه کنم هر کارت یه شماره داره که وقتی رو ویرایش میری معلوم.وقتی خود کارت نشون داده بشه در مواقعی که دنبال اون یوزر یا اکانت میگردی خیلی سریعتر پیداش میکنیم
سوم تو قسمت پرداخت اون پایین یک فیلد جمع فروش رو هم اضافه کنیم.(کلا این اسکریپ نیاز به یک ماژول گزارش گیری داره)
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ReziOnline
جدای از این بحث ها؛
1- بابت فروش هر کارت شارژ (مثلا 2 یا 5 تومانی) چقدر سود به ما میرسه؟
2- کارت شارژ ها رو از کجا باید بخریم؟ و چطور میشه هزینه خرید رو کمتر کرد؟
اول این تایپک برای این سوال نیست بعد بستگی داره شما چه قیمتی بخری و چقدر میخوای بفروشی اصولا 2000-1960 / 5000- 4850/ 1000 975/
کارت ها رو باید از توزیع کنندگان ایرانسل خریداری کنید(توزیع کننده با نماینده فرق داره) تو سایت ایرانسل هست