من از پست اول تا آخر رو خوندم یه جا گفتین 69 یه جا گفتین 400
کدومه؟ بعد مشکل امنیتی نداره سیستم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من از پست اول تا آخر رو خوندم یه جا گفتین 69 یه جا گفتین 400
کدومه؟ بعد مشکل امنیتی نداره سیستم؟
قیمت اگه از طریق ما خرید برای برای نسخه عادی 65 و نسخه حرفه ای 400 تومان لحاظ میشه.
هیچ سیستمی 100 در 100 امن نیست و چنین ادعایی هم غیرمنطقی هست ولی سعی شده نکات لازم رعایت بشه
سلام.دمو واسه نسخه حرفه ای ندارید ؟
asrenet.net
سلام
خیر
نسخه حرفه ای به لحاظ ظاهر تفاوتی نداره فقط ماژول های ثبت آنلاین هاست و دامنه اضافه شده.البته قالب اخصاصی هم اگه نسخه حرفه ای درخواست بدید براتون رایگان طراحی میشه
من سه ، چهار روز پیش سیستم سما رو سفارش دادم و اطلاعات هاست رو در اختیارشون گذاشتم. ولی متاسفانه هنوز هیچ اقدامی برای نصب سیستم نکردن !
گفتم اینجا مطرح کنم ، شاید زودتر رسیدگی کنند :(
من نمیدونم چرا با وجود اینکه میدونند مشتریها از پشتیبانی راضی نیستند و پیشتیبانیشون ضعیف هست ولی باز هیچ اقدامی برای رفع این مشکل نمیکنند.
اتفاقا دوست عزیز پشتیبانی بسیار به موقعی دارند بنده کاملا راضی بودم چون به محض سفارش تحویل گرفتم و سیستمشون بسیار عالی هستش
سلام.آخر به کجا سیستم رو سفارش بدیم ؟توی سایت samansystems.com یا در این تایپیک
توی سایت که 2 3 روزه من یه درخواست ارسال کردم کسی جواب نداده.
با یوزر : Mohsen1 تماس بگیرید. ایشون نمایندگی فروش این سیستم هستند.
آدرس پروفایل Mohsen1 : نمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
البته نحوه سفارش و اطلاعات تماسشون رو در پست اول همین تاپیک اعلام کردند.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20349/
دسترسی دائم داید به لینک فوق.
ایشالله فیلم آموزشی رو هم تو برنامه گذاشتیم تا آماده کنیم.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20349/#post198181
نقل قول:
شايد خيلی از کابرای سما، نرم افزار تحت ويندوز اين اسکريپت رو استفاده نکرده باشن:
http://asrenet.download.samanfamily....k/samadesk.zip
اين نرم افزار رو ميتونيد از طريق لينک بالا دانلود کنيد و با يوزر و پسورد مديريتی خودتون وارد بشيد و استفاده کنيد.
سلام.دوستان زمان تحویل بعد از سفارش رو کسی نیمدونه؟
من حدودا 3روزی هست سفارش دادم هنوز خبری نشده
سلام.
دوست عزیز تماس بگیرید با بخش فروش در سایت عصر نت .
سلام.بعد از 8روز گذشت از زمان سفارش بنده هنوز چیزی دریافت نکردم تماس گرفتم گفتن حداکثر 1 هفته که به 1 هفته نمیرسه الان 8روز هست
از دوستان کسی نمیدونه چه جوری من پیگیری کنم که به نتیجه برسه؟
شماره تيکت بگيد من پيگيری ميکنم. با توجه به تاخير امکان لغو سفارش و برگشت هزينه کامل وجود داره.
سلام.بفرمایید 2731 دیروز با سپردن به چند جا آخر نصب شد گفتن یوزر ایجاد کنید تا ادمین کنیم یوزر ایجاد شد اما دیگه جوابی ندادن ما همچنان منتظریم.
موضوع یوزر حل شد.
سلام.یه مشکل توی صفحه تماس با ما سیستم هست بعد از ایجاد صفحه و قرار دادن کد %contact% صفحه تماس باما ایجاد میشه اما کد امنیتیش لود نمیشه و ارور میده
دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟نقل قول:
کد امنيتیInput error: Invalid referer
آقای عزیز اینجا بخش یا تاپیک ساپورت این سیستم هست؟
لطفا برای موارد مشابه و نیز این مورد پست ٰ تاپیک جدید باز کنید و پست خودتون رو حذف کنید. :)
با دورود خدمت دوستان.
آیا بجر WHM شرکت Cpanel به پنلهای دیگر مانند DirectAdmin,Plesk,WebsitePanel و ... امکان اتصال است؟
اگر چنین امکانی نیست خوشحال میشم به عنوان پیشنهاد قبول کنید.
شخصا قصد دارم WHMCS را کناربزارم و از Sama CRM استفاده کنم.
با آرزوی موفقیت و پایداری برای خانواده سامان
ارادتمند
امیر منصوری
آیا سما از Cron Job پشتیبانی میکند؟ این امکان را دارد که هرروز بک آپ تهیه کند و بصورت زیب شده ایمیل کند؟
ارادتمند
امیر منصوری
بله . jobs پشتیبانی می کنه .
سیستم پشتیبان گیری نداره و باید دسترسی برین تو mysql و پشتبان بگیرید .
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
بله امکانش هست .
به نظرم اشتباه می کنید whmcs رو کنار می زنید .
البته سما رو از بین سیستم های ایرانی ترجیح می دم
پشتيبانی از کران جاب يعنی چی ؟
يکسرس کران جاب داره استفاده ميکنه. برای بک آپ بايد از نرم افزار جانبی استفاده کنيد يا خودتون دستی اينکار رو انجام بديد.
در مورد کنترل پنل ها دايرکت ادمين و lxadmin هم قابل پشتيبانی هستند علاوه بر cpanel
سلام
ضمن تبریک سال نو خدمت کاربران محترم ...
سامان سیستم پرداز کیش تصمیم گرفته که برای امسال سیستم سما رو بصورت رایگان عرضه کنه و فقط برای پشتیبانی (آن هم در صورت لزوم و ساعتی) هزینه دریافت کنه ... هدف از اینکار رشد یک نرم افزار اوپن سورس به دست کاربران برنامه نویس و ارائه نسخه های جدید تر و قوی تر هست .
در مجموع ، طی روز های آتی لینک دانلود آخرین نسخه این نرم افزار برای کاربران قرارداده خواهد شد ...
پیروز باشید . /
آنلاین ..
سلام بی صبرانه منتظز لینک دانلود هستیم
من از دست آقای امیری و شرکت بی مسئولیش به شدت عصبانی ام!
یک ساله می خوان برای ما درگاه پرداخت آنلاین بانک ملی روی سما نصب کنند. مشکلات دیگه رو هم نصفه نیمه رفع می کنن و بعد چند هفته تیکت رو می بندن!
اگر شما می تونید واسه ما مشکلات سیستم رو رفع کنید و درگاه پرداخت بانک ملی نصب کنید به بنده ایمیل بزنید : javidhost (at) yahoo . com
سلام
لینک GITHUB :
https://github.com/SamaGostar/SamaCRM
قبل از هر چیزی ما اینجا قصد بی احترامی به هیچ شخصی رو نداریم و قبل از اینکه یک قرداد رسمی داشته باشیم یک قرارداد اخلاقی خواهیم داشت .
درگاه بانک ملی رو زمانی نصب می کنیم که برای خودمون هم نوشته باشیم ! قرار بود برای تعطیلات عید انجام بشه که متاسفانه وقت نشد .
با توجه به اوپن سورس شدن سما هزینه مربوطه دریافت میشه ... اما چون بنده قبل از این قضیه به شما قول داده بودم انجام خواهم داد ... تیکت جدیدی باز کنید تا تاریخ دقیق را برایتان در تیکت شرح دهم .
تیکت ها رو هم بنده می بندم ! سیستم تیکتینگ در ماه های پایانی سال به دلیل حجم بالای کاری شرکت زیاد رسیدگی نشد ، اما سعی کردیم تا حد ممکن مشکلات را برطرف کنیم ....
در مجموع فکر می کنیم چنانچه نیاز مند خدمات خاصی هستید از سیستم تیکت استفاده کنید، سعی می کنیم در ساعات اداری کمتر از 1 ساعت و ساعات غیر اداری کمتر از4 ساعت پاسخ گوی شما باشیم .
موفق باشید ..
فایل پیوست 5614
تاریخ افتتاح تیکت و تاریخ بسته شدن تیکت رو ببینید. این تیکت بسته شده ولی حل نشده. توش هم همش امروز و فردا کردید این کارهای شما واقعا رو اعصاب آدم رفتنه!
قبل از خرید به بنده گفته شده بود که هر درگاهی رو بخواید رایگان براتون نصب می کنیم و من خریدم! حالا شما می خواید پول بگیرید؟
پاسخدهی ایشون بسیار دیر به دیره و حتی روزی که چندبار زنگ زدم و ایشون نبودن و من تاکید کردم بهشون حتما بگید که با من تماس بگیرن یا جواب تیکت رو بدند هم خبری از پاسخ نشد.
صبر تا چقدر؟؟ 8 ماه صبر کافی نیست؟
سلام
1 - بنده تیکت رو در حالت بسته قرار دادم ، تماس هم با شما گرفته بودم متاسفانه پاسخگو نبودید !
2 - بعد اینکه لطف کنید ریپلای بنده رو کامل بخونید ". اما چون بنده قبل از این قضیه به شما قول داده بودم انجام خواهم داد ..." . لازم به پرداخت هزینه نیست .
3 - مجدد اینکه گفتم ریپلای رو بخونید، در زمینه نحوه پاسخگویی جدید سیستم تیکتینگ : "، سعی می کنیم در ساعات اداری کمتر از 1 ساعت و ساعات غیر اداری کمتر از4 ساعت پاسخ گوی شما باشیم ."
شرکتی که قبل از سال 83 داره فعالیت می کنه و اعتماد زیادی رو در زمینه سرور ، هاستینگ و برنامه نویسی جذب کرده فکر نمی کنم با یک بد قولی بشه خراب کرد ...
موفق باشید .