-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dollar
نظر شما درباره ارز چیه؟ تحلیل بازار ارز؟ به نظرت گرون میشه یا ارزون ؟ سرمایه گذاری میشه کرد یا ریسک داره؟
در پاسخ به این موارد، دیدگاه ها و نکته های زیادی رو باید بررسی کرد که از حوصله ی این تاپیک و عنوانش به دور هست. اما تاپیک مناسبی برای آن در PT موجود هست. اما میشه روی هر ارزی با توجه به درصد ریسک اون سرمایه گذاری کرد.
ارادتمند
-
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام دوستان
امروز پرداختی هم برای ما با موفقیت انجام دادند
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید
-
-
یک پرداخت پیپال همین الان برای ما در کسری از ثانیه انجام دادن ;;)
-
سلام برای پرداخت $ کارمزد هم میگیرید ؟ و حداقل پرداختتون چقدره ؟ زیره 10$ هم پرداخت دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
سلام برای پرداخت $ کارمزد هم میگیرید ؟ و حداقل پرداختتون چقدره ؟ زیره 10$ هم پرداخت دارید ؟
بله / درصد متفاوت هست (اگر با کارت آذربایجان بشه 3 درصد و اگر با کارت بلغارستان بشه درصد نداریم اما تا انتهای آبان از بلغار فقط کار خواهیم کرد)
حداقل پرداخت 1 دلار.
الان پی پل موجوده و کارت هم فقط 25 دلار موجودی داره این هفته حواله کم داشتیم و با توجه به تعطیلی آخر هفته در موجودی کهرت به مشکل برخوردیم که از دوستان پوزش میخوام.
-
گیفت کارد هم شما بگیری , سایتی نخواد به ایران سرویس بده نمیده.
من خودم بارها به این مشکل برخوردم متاسفانه
از راه کانتینگ هم وارد بشین با توجه به مسائل امنیتی کارت رو موقتا مسدود می کنن.
-
ی ویزا کارت هم ما امروز ازشون دریافت کردیم ;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irmpmn
گیفت کارد هم شما بگیری , سایتی نخواد به ایران سرویس بده نمیده.
من خودم بارها به این مشکل برخوردم متاسفانه
از راه کانتینگ هم وارد بشین با توجه به مسائل امنیتی کارت رو موقتا مسدود می کنن.
روی سخن شما با چه شخصی بود دوست عزیز؟
اما توضیحی در مورد فرمایش شما عرض میکنم.
در هر پرداختی استفاده از ip غیر از ایران ضروریست.
آنچه که در خریدها مشکل به وجود می آورد خرید از ایران است و نه خرید یک ایرانی [عزیز].
گیفت کارت ها فاقد آدرس و نام دارنده کارت است و میتوان آدرسی از کشوری که ip آن کشور را دارید استفاده کنید.
اگر سوالی باشد مایلم پاسخگو باشم.
-
اكانت وب ماني هم شارژ ميكنيد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad110
اكانت وب ماني هم شارژ ميكنيد ؟
وبمانی کم کار کردیم، اما امکانش هست که اکانت شما را شارژ کنیم.
تا آخر آبانماه بسیاری از فعالیت ها به طور رسمی افتتاح خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
وبمانی کم کار کردیم، اما امکانش هست که اکانت شما را شارژ کنیم.
تا آخر آبانماه بسیاری از فعالیت ها به طور رسمی افتتاح خواهد شد.
لطفا شرايط رو اعلام ميكنيد ؟ ( قيمت هر دلار + كارمزد )
با تشكر
-
نقل قول:
لطفا شرايط رو اعلام ميكنيد ؟ ( قيمت هر دلار + كارمزد )
کارمزد نداره / قیمت هم به قیمتی هست که هر روز عرض میکنم
-
-
سلام دوستان
پرداخت دوم ما هم با موفقیت انجام شد
تشکر میکنم از دوست خوبمون که پرداخت انجام دادند
-
یه پرداخت واسه من به مبلغ 142 یورو با موفقیت انجام دادن :x
-
یه پرداخت واسه من به مبلغ 10 یورو با موفقیت انجام دادن
-
امروز برای اولین بار از خدمات ایشان استفاده کردم و دو پرداخت مجموعا به ارزش 14 دلار برایم انجام دادند
منظور از ایشان : کاربر
nasa_de
میباشد
-
۲۱۷ یورو در سریعترین زمان ممکن به وسیله ایشون پرداخت شد.
اخلاق ایشون هم واقعا خوبه. در کل احساس نیازی به خرید کارت اعتباری نمی کنم با وجود ایشون
-
اقا من هم 5400 دلار فیزیکی دارم . کسی خریدار هست؟ به قیمت خرید صرافی میدم تا برای مصرف کننده بصرفه . تهران هستم
-
با credit هم پرداخت دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinhost
با credit هم پرداخت دارید ؟
بله هم با ویزا هست و هم با پیپل، امروز فقط ویزا موجودی داریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
در مورد عکسها شرکت مذکور(BuycPanel) وقتی از Visa کارت اقدام به پرداخت کنید از شما کپی کارت به همراه پر کردن فورمی که براتون ارسال میکنند به همراه یک مدرک شناسایی ماننده گواهینامه از شما میخواهند.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
فرستادم گفتند هیچ گونه پرداحتی با این کارت انجام نشده
من سفارش پرداخت دادم به ایشون و مطمئن هستم که کارشون رو درست انجام خواهند داد.
نتیجه رو نیز همینجا اعلام خواهم کرد
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سفارش ما هم به درستی و در کوتاه ترین زمان انجام شد ، صمیمانه ایشون رو تأیید می کنم.
موفق باشید.
-
باسلام
دوستان نه مشکل از کاربری هست که پرداخت نیاز داشتند نه مشکل از پرداخت کننده. دلیل ناآگاهی هردو میباشد.
شرکت BuycPanel صورت حساب را شب روزی که سفارش دادید برای شما ارسال میکند و شما باید صورت حساب را که چیزی مثل http://xxxxxxxxx/viewinvoice.php?id=xxxx
هستش که شخصی که مسئولیت پرداخت را به عهده داشته باید صورتحساب را پرداخت کنند و مشخصاتی که در فورم سفارش وارد میکنید برای تکمیل فرآیند پرداخت انجام نمیشود. و باید دستی انجام دهید.
کاربر PENOIL هم مشخصات پنل خود را ارسال فرمایند تا ایشان صورتحساب ها مربوطه را پرداخت نمایند و دیگر این بحث را در این تایپیک ادامه ندهید
موفق باشید
-
ما هم یک ویزا کارت ازشون گرفتیم و به راحتی با یک آدرس الکی از ی رستوران توی آذربایجان تونستیم اکانت گوگل ادوردز وری فای کنیم :67:
و تبلیغ رو قرار دادیم و بدون هیچ مشکلی الان نشون میده
-
درمورد نحوه گرفتم ویزاکارت و قیمت ها (فیزیکی قابل شارژ ) هم کمی توضیح می دهید عزیز .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinhost
درمورد نحوه گرفتم ویزاکارت و قیمت ها (فیزیکی قابل شارژ ) هم کمی توضیح می دهید عزیز .
متاسفانه امکان صدور Debit Card فعلا نیست. اما ویزا کارت مجازی غیر قابل شارژ ارائه میشه.
-
211 دلار براي بنده با كرديت كارت انجام دادن . بسيار سريع و قابل اعتماد هستن .
با تشكر
-
پرداخت بنده بسیار سریع توسط ایشون انجام شد
-
اوکی پرداختهای بنده رو یکی از دوست خارج از این فروم انجام می دادند قبلا تا با قاطی کردن دلار اون دوست من کار رو معلق کردند
یک سری پرداخت بود که دادم به یکی از دوستان همین فروم خوب انجام دادند و برای آخرین پرداخت 2 هفته (بله درسته) امروز فردا کردند و در نهایت گفتند که با دلار 3000 تومن می ریزم و جنگه و فلان
تا پرداخت آخری رو دادم به روزبه خان ( صاحب همین تاپیک) که با وجودی که زحمت هم داشت مقداری به خوبی انجام دادند برای بنده که همین جا از ایشون هم تشکر می کنم
-
امروز هم پرداخت بنده رو برای 2 جا انجام دادند کاملا آنلاین و ممنون هستم ازشون ، انشاءالله از این پس شخصا همه پرداخت ها رو با ایشون انجام می دم . :53:
-
مجدد ایشون برام پرداختی رو انجام دادن. ممنون هستم ازشون.
-
چند پرداخت دیگه برامون انحام دادند
تائــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــید
-
ما امروز 1000 دلار ازشون ویزا کارت دریافت کردیم فکر کنم دیگه مشتری شدیم :105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
ما امروز 1000 دلار ازشون ویزا کارت دریافت کردیم فکر کنم دیگه مشتری شدیم :105:
متشکرم و امیدوارم و خیل خوشحال که بتونیم گره از مشکلات دیگر دوستان باز کینم.
-
100 دلار پرداخت رو براي ما با كرديت كارت انجام دادن . بسيار سريع و مطمئن .
با تشكر
-
سلام، ویزا کارت فیزیکی رو تو چند روز تحویل میدید و اینکه فقط با ترجمه شناسنامه میشه اقدام کرد؟ چون پاسپورت ندارم. ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
سلام، ویزا کارت فیزیکی رو تو چند روز تحویل میدید و اینکه فقط با ترجمه شناسنامه میشه اقدام کرد؟ چون پاسپورت ندارم. ممنون
درود، ویزا کارت فیزیکی تا مدت نامعلمی صادر نمیشه. در صورتی که بتونیم از سر بگیریم ارائه اسکن پاسپورت الزانیست.
-
سلام
آیا خرید هم انجام میدین؟ مثلا از سینگل هوپ خرید سرور داشته باشیم؟ احتمالا بعضی از دیتا سنترها تلفن بزنن برای تایید بخاطر این میگم . میتونید خرید کنید یا خیر؟