سلام.
لطفا اسپیس رو هم توی کارکترها لحاظ کنید [ ]
سلام.
سلام.
1- رفع محدودیت کاراکترهای موجود در نام سرور مجازی ها همه ی کاراکتر ها به غیر از کروشه[ ] مجاز است
سلام
من می خواستم یه سرور esxi5 رو وصل کنم و با توجه به راهنمایی های شما اقدام کردم اما متاسفانه دیگه حتی به ssh سرور دسترسی ندارم.
سلامنقل قول:
من می خواستم یه سرور esxi5 رو وصل کنم و با توجه به راهنمایی های شما اقدام کردم اما متاسفانه دیگه حتی به ssh سرور دسترسی ندارم.
از طریق سایت وارزهاست و بخش مربوطه مشکلات خود را پیگیری کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - ارسال درخواست
همچنین قبل از آن به این پست دقت کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f66/305...tml#post311196
موفق باشید
برای اینکه این ماژول موقعی که شخص پرداخت نمی کنه بتونه اتوماتیک ساسپند و آنساسپند کنه تنظیمات خاصی لازمه؟
سلامنقل قول:
برای اینکه این ماژول موقعی که شخص پرداخت نمی کنه بتونه اتوماتیک ساسپند و آنساسپند کنه تنظیمات خاصی لازمه؟
نمی دونم چرا دوستان از ماژول توقع همه کار دارند
ماژول را ما به این دلیل ایجاد کردیم که فقط و فقط به کاربران دسترسی بده تا بتونن سرویس خودشون را ریست یا خاموش روشن کنن اون هم از طریق پنل کاربری نه چیز دیگه ای
بارها شده که از من سوال کردن :
ماژول قابلیت نصب خودکار سیستم عامل را هم داره
ماژول امکان ساخت خودکار سرورمجازی را هم داره
ماژول می تونه خودکار سیستم را بعد از خاموش کردن ساسپند کنه
و ...
دوستان دقت کنید این ماژول کارش چیز دیگه ای هست
هرچند که ما قول دادیم در نسخه هایی که بعد ارائه میکنیم یک سری امکانات اضافه کنیم
ولی در حال حاضر کار اصلی ماژول همونی هست که خدمتتون عرض کردم
برای این مورد باید مطابق عکس ضمیمه شده بعد از خاموش کردن سرور مجازی به صورت دستی وضعیت را تغییر دهید و بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا کاربر بعد از خاموش کردن سرور مجازی دسترسی برای فعال سازی مجدد نداشته باشه
موفق باشید
متشكر
Warez-Host.IR@ دوست عزیز اگر کد یک قسمت از ماژولی رو که نوشته اید طبق استاندارد کمپانی نوشته بودید و یک نکته ای رو هم تو آموزش هاتون اضافه می کردید، قضیه ساسپند اتوماتیک و برعکسش بدون دخالت شما اتفاق می افتاد. ماژولی رو که ازتون برای آقای تقیان گرفته بودیم رو به همین منوال ادیت کردیم. مهمتر از نمایش آمار و مشخصات مسلما Remote Panel بوده و به نظر من Auto Suspend رو کلا جا انداختید نه اینکه نیاز نباشه! :دی
حالا اگر سورس اصلاح شده رو خواستید با بنده تماس بگیرید: memphis.sod@gmail.com
راستی اون PDF آموزشی تون هم اصلاح بفرمایید... چون خیلی از نکات اساسی برای نصب ماژول رو در اون لحاظ نکرده اید، همچنین یکی از قسمت های آموزش که نصب SSH2 روی لینوکس هست، خیلی وقته دیگه به اون صورت نمیشه نصبش کرد و باید فایل SO مربوطه رو هم برای مشتریان ضمیمه کنید و نحوه نصب دستی رو بهشون یاد بدهید.
ارادتمند
سلام
والا ماژولی که الآن در اختیار ما هست ، ساسپند رو انجام میده! اما توانایی آن ساسپند کردن نداره!
البته تقریبا از روزی که تیک اتوساسپند رو زدم ، کرونجاب اجرا نمیشه! و باید دستی اجراش کنم!
واقعا ساسپند و آنساسپند کردن یه نیاز خیلی خیلی بیسیک هست! فکر میکنم مشکل جدی محسوب بشه! من دیگه فکر نمیکردم حتی این امکان رو هم نداشته باشه! وگرنه اصلا برای خرید اقدام نمیکردم!
سلام با اینکه چند روزی هست که سخت مریضم و حوصله هیچ کاری ندارم ولی پاسخ میدم 3 تا 4 روز دیگه یک نسخه اصلاحی با نام 0.7.2 ارائه میشه برای خریدارد که مشکلاتی مانند کران جاب , اتوساسپند و عدم نیاز به نصب ssh2 و چند مورد دیگر در این پچ رفع شده
در نسخه 0.8 که حدود 55 روز بعد از این پچ ارائه میشه Auto installer , کنسول با هم ارائه میشه
هرچند قرار نبود که پچی ارائه بشه در این بازه زمان , اما به دلیل اختلال کرون جان با ساسپند کردن خودکار و عدم توانایی همکاران در نصب یک اکستنشن ساده مثل php-devel یا ssh2 اقدام به انجام این مورد کردیم
همچنین طریقه کدهای لایسنس تغییر کرده و کدهای جدید آماده شده
پچ تست شده و 4 روز دیگه برای خریداران ایمیل ارسال خواهد شد
همچنین در این روزهایی که مریض هستم اگر کسی با من کاری داشت لطفاً از طریق سایت اقدام کنه نه پیغام خصوصی در انجمن , چون پاسخی دریافت نخواهد کرد
موفق باشید
پس این مشکل کران جاب به صورت همگانی هست! من فکر میکردم مشکل از سرور ما باشه!
به هر صورت ، من همونطور که گفتم مشکلی در ساسپند نیست! و ساسپند میکنه (اگه کران جاب رو دستی اجرا کنی.... اونم حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه و لود سرور رو میکُشه تقریبا!) ولی آنساس نمیکنه... روی این مورد هم اگر کار کنید ممنون میشم
تابع Unsuspend اصلا نوشته نشده، برای همین WHMCS نمیتونه انجامش بده، حالا که ایشون فرمودن نسخه آپدیت شده رو به زودی منتشر می کنند و این قضیه حل میشه. در مورد CronJob هم نباید مشکلی داشته باشید مگر اینکه:
1. در قسمت تنظیمات اتوماسیون نحوه Suspend کردن و ... رو فعال و تنظیم نکرده باشید.
2. در قسمت Product Module هر کالا، روی حالت اتوماتیک قرار نگرفته باشه. (برای این مورد بگذارید روی گزینه سوم) [البته جایی نخوندم که چنین کاری برای انجام شدن کارهای اتوماسیون نیاز هست این گزینه تنظیم بشه ولی اینطور تجربه کردم و شاید اشتباه باشه. به هر حال ضرری نداره، انجامش بدهید.]
** بهتره CronJob رو بجای 24 ساعت پیشفرض، هر 6 یا 12 ساعت اجرا کنید. این باعث میشه طی ساعات کاری و هر چه زودتر تکلیف سرور ها و ... مشخص بشود.
بعد از تنظیم این موارد، cron.php را بصورت دستی اجرا کنید تا وضعیت های فعلی مشخص شود. ممکن است تعداد کمی از Order هاتون مشکل داشته باشه و باعث بشه ماژول Suspend کنه، حتما موارد sus شده را بصورت دستی بررسی نمایید (فقط بار اول) و در صورت نیاز تاریخ ها رو بصورت دستی درست کنید.
سلام خدمت همه همکاران
امروز ماژول به صورت کامل روی وارزهاست تست شد
مشکل suspend , unsuspend کامل برطرف شد و یک دکمه جدید نیز در بخش مدیریت برای ادمین ها اضافه شد
کرون جاب و عدم نیاز به ssh2 و ... نیز کامل برطرف شد که توضیحات کامل را فردا اعلام خواهم کرد
انشالله فردا بعداظهر برای تمام خریداران نسخه جدید ایمیل خواهد شد
در انتها همونطور که قول داده بودم نصب خودکار سیستم عامل ها را هم 55 روز دیگر به ماژول اضافه خواهیم کرد
نظری بود در خدمت هستم
موفق باشید
والا قرار بوده "فردا ایمیل بزنن! الآن 3 روز شد تقریبا و خبری نشده!
سلام
ایمیل حدود 10 دقیقه پیش برای همه به همراه کدهای لایسنس ارسال شده
آخرین تغییرات نسخه جدید :
\\\\\ ************************************************** ************ /////
اخرین تغییرات در نسخه جدید = 0.7.2
1 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
2 - حل مشکل کران جاب
3 - امکان ساسپند خودکار
4 - امکان unsuspend خودکار
5 - اضافه شدن دکمه unsuspend
صفحه مدیریت کلاینت
1 - حل مشکل نمایش ندادن حجم هاردهای اضافی
2 - اضافه شدن کد جدید به قالب برای نمایش تعداد هارد ها
3 - امکان اتصال به سرور با پورت غیر پیشفرض(22)
4 - حل مشکل اتصال به esxi5
5 - حل مشکل نمایش پیام خطا هنگام خاموش کردن و روشن کردن و ساسپند و ...
6 - حل مشکل منو صفحات در قسمت allvm در هنگام نمایش صفحه جاری
7 - اضافه شدن لینک ساپورت و نمایش دامنه جاری در صفحه w3esxi_admin
\\\\\ __________________________________________________ _______________ /////
سلامنقل قول:
این ماژول شما پهنای باند هم اندازه می گیره ؟
در این نسخه خیر
این یک پچ برای نسخه قبل است
نسخه جدید 55 روز دیگر ارائه می شود
موفق باشید
در نسخه جدید که می خواهید ارائه کنید.پهنای باند هم محاسبه خواهد کرد یا خیر؟
سلامنقل قول:
در نسخه جدید که می خواهید ارائه کنید.پهنای باند هم محاسبه خواهد کرد یا خیر؟
بله اضافه میشه اما به صورت یک ماهه قابل مشاهده است
موفق باشید
کسی که میخواد تازه بخر حالا ما منتظر نسخه جدید هستیم اون هم با قیمت 85 ارائه میشه دیگه؟
برای نسخه جدید نسبت به امکانات جدید هنوز قیمتی در نظر گرفته نشدهنقل قول:
کسی که میخواد تازه بخر حالا ما منتظر نسخه جدید هستیم اون هم با قیمت 85 ارائه میشه دیگه؟
اما احتمالاً برای نسخه آینده یک هزینه پشتیبانی نیز در نظر گرفته شود که انتخاب این هزینه به عهده کاربر است
اما کسانی که این نسخه را خرید کنند خوب به روز رسانی ها بعدی رایگان است و از نظر هزینه نیز به صرفه تر خواهد بود
موفق باشید
اینطوری که اصلا جالب نیست !
اگر قرار باشه ماهیانه ببنیم خوب اصلا نمی بینیم ! چون پهنای باند سرور هم ریست میشود !
ما می خواهیم اگر کاربری مثلا در یک هفته از حد خودش بیشتر فرا رفت مسدودش کنیم و هزینه پهنای باند بیشتر ازش بگیریم ...
مثلا سرور من الان 10 ترابایت پهنای باند داریم ، یک مشتری می تواند با سرور مجازی که داره دو هفته ای 10 ترابایت تمام کنه و خسارتش را ما می خوریم ....
اگر این امکان به صورت لحظه ای یا روزانه ok شه من این ماژول را 100 تومان هم باشه برام ارزش داره !
بنده هم با نظر NovinServer موافقم . اگر این قابلیت اضافه بشه بسیار بسیار عالی میشه. چون ما یک ماژول خارجی را خریداری کردیم که اون هم این امکان را نداره . اگر اضافه بشه حتماً از شما خریداری خواهیم کرد .
سلامنقل قول:
ینطوری که اصلا جالب نیست !
اگر قرار باشه ماهیانه ببنیم خوب اصلا نمی بینیم ! چون پهنای باند سرور هم ریست میشود !
ما می خواهیم اگر کاربری مثلا در یک هفته از حد خودش بیشتر فرا رفت مسدودش کنیم و هزینه پهنای باند بیشتر ازش بگیریم ...
مثلا سرور من الان 10 ترابایت پهنای باند داریم ، یک مشتری می تواند با سرور مجازی که داره دو هفته ای 10 ترابایت تمام کنه و خسارتش را ما می خوریم ....
اگر این امکان به صورت لحظه ای یا روزانه ok شه من این ماژول را 100 تومان هم باشه برام ارزش داره !
جناب نوین سرور بعضی چیزها در حرف زدن ساده است اما باید در عمل ببینیم چطوری هست
شما فکر میکنید ما تمایل نداریم که سالیانه این بخش را نگه داری کنیم ؟؟
پهنای باند را در اصل به مدت 30 دقیقه نگهداری میکنه و ما با تغییراتی که داده ایم این مدت را در دیتابیس نگهداری میکنیم و جمع این را به کاربر نمایش میدیم
بعضی از دوستان توقعاتی دارند که حتی سیستم اصلی هم امکان چنین موردی ندارد بعد ما چطوری قرار هست این مورد را اجرا کنیم ؟؟
اگر چنین امکانی تا 60 روز آینده ایجاد شد مدت را بیشتر میکنیم اما در صورتی که امکان پذیر نشد بیش از یک ماه قولی نمی دیم
این را هم مد نظر داشته باشید که ما خدا نیستیم که سیستمی که یکی دیگه نوشته است را بتوانیم هر تغییری که کاربران دوست دارند روش ایجاد کنیم
منطق هم چیز بدی نیست ;)
دوست عزیز توضیح دادم که در مورد پهنای باند در esxi هر 30 دقیقه محاسبه میشه و ما با تغییرات تا یک ماه تونستیم این کار را رانجام بدیمنقل قول:
بنده هم با نظر novinserver موافقم . اگر این قابلیت اضافه بشه بسیار بسیار عالی میشه. چون ما یک ماژول خارجی را خریداری کردیم که اون هم این امکان را نداره . اگر اضافه بشه حتماً از شما خریداری خواهیم کرد .
اگر بخوایم یک ساله کنیم حجم تیبل های دیتابیس بیش از حد زیاد میشه و فشار زیادی به سایت شما میاد
بعد اون زمان هست که همین همکارن , میشن منتقدان ما که چرا ماژول مشکل داره و ...
** دوستانی که نسخه جدید ماژول (( 0.7.2 )) را دانلود کرده اند مجدد فایلها را دریافت نمایند , یک مورد دیگر ویرایش شد و فایلها را جایگزین کنند **
سه تا سوال
1- نصبش رو انجام می دین ؟؟
2- خودش قابلیت این رو داره که درست کنه سرور مجازی رو ؟؟
3- $ پی پال هم قبول می کنین، ایران نیستم ؟؟ اگر اره قیمت دلاری ؟؟
با اجازه ی رحمان جان
1- به صورت رایگان فکر نمیکنم! (با هزینه هم مطمئن نیستم باید از بخش پشتیبانیشون بپرسید. خیلی هم سریع پاسخ میدن! تیکت کنید) اما یک User Manuel بهت میدن که تقریبا همه چی رو توضیح داده و نصب سختی نداره!
2- فعلا خیر. اما طبق قولی که دادن تا حدود 50 روز آینده این قابلیت هم قراره بهش اضافه بشه.
3- این مورد رو نمیدونم دقیقا!
سلامنقل قول:
سه تا سوال
1- نصبش رو انجام می دین ؟؟
2- خودش قابلیت این رو داره که درست کنه سرور مجازی رو ؟؟
3- $ پی پال هم قبول می کنین، ایران نیستم ؟؟ اگر اره قیمت دلاری ؟؟
با تشکر از m_dg_farari عزیز
1 - بله در زمان تهیه ماژول اگر گزینه مربوطه را انتخاب نمایید , نصب و راه اندازی اولیه انجام می شود
2 - در حال حاضر خیر , در نسخه بعد اضافه خواهیم کرد
3 - در حال حاضر خیر
موفق باشید
با سلام خدمت همکاران محترم
دقایقی پیش یک مورد را همکاران ما (( جلیلیان )) به من اطلاع دادند
اینکه در گفتگویی که با مبین پارسیان (( فرانتورک )) داشته اند متوجه شده اند که به دلیل محدودیت هایی که بر روی پورت SSH واقع شده بعضی از دوستان که از ماژول استفاده می کنند با صفجه سفید در قسمت Quick Insert مواجه می شوند
که خوشبختانه با یک تغییر کوچک این مورد رفع می شود
فایل زیر را در سرور اصلی خود که مجازی ساز روی آن نصب است به وسیله ویرایشگر VI یا PICO باز کنید (( با هر کدام که راحت تر هستید و توان کار با آن را دارید ))
پورت مربوط به SSH خود را تغییر دهید تا مشکل عدم اتصال ماژول به سرور رفع شودکد:/etc/services
باز هم از مبین عزیز تشکر میکنم که این مورد را به همکاران ما اطلاع دادند
در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر بود همکاران مطرح کنند در خدمت هستم
موفق باشید
دوستان من هم از آقای هوشیار ماژول رو گرفتم و واقعا عالی هست ...
آره خوبه بخرین تراهاست هم داره من ازش خیلی راضی هستم
خیلی تشکر می کنم از آقای هوشیار بابت ماژول
و از آقای مبین پارسیان(فرانتورک) بابت کمک هایی که کردند
سلام
سباس از شما و همه دوستان
مشكلات فعلي انشالله رفع شود يك بروز رساني كاربردي براي كاربران داريم
به زودي اطلاعات كامل اعلام خواهد شد
موب
رحمان جان توی سایت 60 زده .. و من این را نیاز دارم .
الان توی سایت سفارش بدم اوکی هست
سلامنقل قول:
رحمان جان توی سایت 60 زده .. و من این را نیاز دارم .
الان توی سایت سفارش بدم اوکی هست
درسته داخل سایت نوشته شده 60 تومان
اما در زیر مجموعه زمان خرید چند گزینه برای نصب و راه اندازی ماژول و ... هست که در صورت نیاز می توانید انتخاب کنید که توسط ما انجام شود , در غیراینصورت خود باید ماژول را نصب و راه اندازی کنید و رفع مشکلات احتمالی
انتخاب این گزینه نسبت به اطلاعات فنی و ... همکاران هست که توانایی راه اندازی ورفع مسائل مختلف را داشته باشند یا خیر که اختیاری است
نسخه 0.8 را هم سعی میکنیم دو هفته دیگه یعنی تا قبل از عید آماده کنیم
از زمان ارائه این نسخه قیمت ماژول بیشتر خواهد شد
برای عید نیز برای همکاران یک نسخه کامل ارائه میکنیم که قرار هست اون نسخه فروش غیرایرانی هم داشته باشید و با چند زبان مختلف و ...
موفق باشید
سلام ... این ماژول با مدل های مشابه خارجیش چه تفاوتی دارد ؟
سلامنقل قول:
سلام
یعنی راهنما در هنگام تحویل ماژول به کاربر داده نمی شود؟!
یک فایل pdf در بسته دانلود شده تقدیم می شود که اموزش نصب و ... موجود است
که کاربران می توانند مطابق آن اقدام کنند
موفق باشید
سلام لطفا پیغام خصوصی خود را چک کنید
سلام
ما الان حدود 900تا یوزر داریم که همه سرویس دارند
میخواستم بدونم اگه این ماژول بخوایم بخریم به طور خودکار روی همه ست میشه؟
یا اینکه باید دستی ست کرد؟