عصری ایمیل دادم. لطفا چک کنید. سریعترین راه ارتباط با شما چی هست؟ چه ساعاتی دربست ساپورت می کنید؟ (برای نیاز روزانه منظورم هست)
نمایش نسخه قابل چاپ
عصری ایمیل دادم. لطفا چک کنید. سریعترین راه ارتباط با شما چی هست؟ چه ساعاتی دربست ساپورت می کنید؟ (برای نیاز روزانه منظورم هست)
در صورتی که مشکلی دارید توی بخش انتقادات پیشنهادات بیان کنید نه تاپیک های خرید فروش!
موفق باشید!:54:
پاسخ ارسال شد !
آفر جدید :
Xeon 5620
12 GB RAM
2*1 TB HDD
1 Gbps port
10 TB BW
5 IP
ماهانه : 220 هزار تومان
سلام
جناب زوبين من يه سرور از شما گرفتم الان 1 روزه كه سرور قطع شده
هر چي زنگ ميزنم به شما و اس ام اس و پيغام خصوصي و پي ام چرا جواب نميديد
من چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اقا به خدا اين رسمش نيست گوشي رو خاموش ميكني
تمام اعتبارم و مشتريام همه پريدم لااقل جوا ب بده
خودتون رو کشتید فکر کنم حمید جان !
من بیمارستان هستم چند روز. مشکل داشتم. گوشیمم خاموش شده بود !
آی پی سرور آمریکا شما : 184.95.52.194
آی پی سرور هلند شما : 77.95.225.47
سرور آمریکاتون که سرور اصلیتونه اصلا مسدود نیست و حتی یک قران هم بابتش ازتون نگرفتم ! مجبور شدم 800 هزار تومان از جیبم بدم که این سرور های هلند این بازی رو سر ما دراوردند !
اقا مثل اينكه شما گفتيد سرور امريكا تعطيل ميشه بايد بك اپ بگيريد ما هم چند روز هست تمام كاسه كوزمون رو جمع كرديم
كلي بك اپ گرفتيم
كلي ضرر كرديم گفتي بيا هلند رو بگير ما هم گرفتيم
حالا چرا هلند قطعه
من خودم ميدونم اي پي چيه اينو نپرسيدم كه ميگم چرا قطعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
Up -------------------
پیشنهاد فوق العاده و جدید در پست اول قرار گرفت !
سلام
این سرور قطع هست ؟ یا من قطع میبینم ؟
چرا توی هفته 3 بار باید قطع شیم ؟
هر دفعه 24 ساعت طول بکشه ؟
من تمام مشتری های vps ام ، همه به خاطر قطعی های بیش از حد رفتن
در حال حاظر یه سوال بیشتر ندارم
این وضع تا به کی ادامه داره و یا uptime بالای 50 در صد می باشد یا زیر این مقدار ؟
سلام پشتیبانیتون چطوره؟
ایشون قبل خرید به من گفتن اصلا قتطعی نداره!!!
اقا جون هر کی دوست داری بیا این سرور رو دوباره استارت کن
من بک اپ بگیریم گورمو گم کنم
من موندم چرا جواب تلفن نمیدی
این چه سروری هست که هر روز قطع میشه
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
یک سال داشتیم سرویس میدادیم به ملت الان 1 ماه هست که کلا همه مشتریام پرید
الانم برای اخرین بار تکلیف منو مشخص کن
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
صد تا زنگ زدم 100 تا اس ام اس
یعد از کلی زنگ من جواب دادی پولتو میدم
این چی از اول میگفتی کل فعالیت ها من همه از بین رفته سایتها vps ها رفتن vp......n ها همه رفتن
بعد جواب هم نمیدی
بعد از چند روز امدی میگی پولتو میدم
تو که نمیتونی از اول چرا مسخره کردی
اگه نمیتونی رسیدگی کنی نباید کلاه برداری کنی
پول میگیری بعد دیگه نه پنلی نه رسیدگی نه پشتیبانی
سرور هر روز قطع میشه هر دفعه باید 100 بار بزنگم که شاید عشقت کشید جواب بدی اخرشم میگی همینه که هست
اولش چرا گفتی اوکی هست که پول بگیری بعد الان میگی همین که هست
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
هیچ کس نیست جواب بده
اقا این پینگ ای پی بعد نگی اوکی بود
یعنی اینکه من از ایشون سرویس گرفتم مقصرم خوب چه تقصیری دارم وقتی که صحبت کردیم گفتن که اوکی هستکد HTML:مشکل از خودتون هست . اشتباه خودتون رو تخسیر دیگری نندازین .
اگه مشکلی پیش بیاد در خدمتم بعد که پولو گرفتن دیگه اصلا جواب تلفن نمیدم
فقط میشه بگید چرا تقصیر منه
یه سرور هست که الان روش یه سایت بالا امده بقیه رفتن هیچی نیست
یه سایت که امروز 60 تا بازدید داشت
برای سرور اختصاصی زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی تقصیر منه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
که اعتماد کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
دوستان کسی یا مقامی تو سایت هست که کار بنده رسیدگی کنه
من از ایشون شکایت دارم
بابا من سرور امریکا گرفتم خوب بود امد گفت اینا گفتن باید جمع کنید برید بعد امد گفت بیا هلند حالا ما اینجا هر روز قطعیم
هر دفعه هم تلفن میزنم باید اخرش بگم من خرت من غلط کردم من ....... بعد از 24 ساعت یکی جواب بده
تازه با کلی منت
بابا پول دادیم حرف زدیم ادم باید پایی حرفش باشه
من نمیدونم اینا چرا این جورین
لااقل بیا ایجا بگو همینه که هست دوست دارم کلاه برداری کنم
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
فقط دوستان توجه کنید همین قدر که اینجا پست زدم دارم تلفن میزنم و اس ام اس میدم لطف کردن گوشی رو خاموش کردن که جواب ندن
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
فکر کنید این وضیعیت رو کی میتونه تحمل کنه حتی یه جواب نمیده
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
اقا من پولو دیر ریختم چرا رفتی به مشتری دیگه میگی پولو دیر ریختم
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
چرا خاموش کردی گوشیو چرا رفتی پشت سر من به دیگران دروغ میگی اگه پول ندادم چرا دیروز و یا روزای قبل که اینجا پست زدم
نگفتی پول بده
سرور آمریکا شما ران هست !
سرور هلند از سنل سرور هست ! اینها هم گیر دادند که شما دم به دقیقه اسپم زدید !
مسئله بعد ! شما 20 روز هزینه رو دیرتر واریز کردید برای ماه قبل ! و من گفتم سرور آمریکا شما تا سرر ماه میلادی ران هست ! هلند رو هم دادم گفتم لینوکس هارو انتقال بدید ! 77.95.225.50
این رو آی پی رو همین امشب ریمو کنید ! الان سرور ران هست ! همینجا میگم. این دو ویندوز وی پی ان رو امشب ریمو کنید !: 77.95.225.49
آقای Penoil ! شما هم یادتون هست فکر کنم اون تاپیک رو و توضیحات من رو ! دیگه حرفی ندارم ! الان 45 یوزر سرور اختصاصی دارم ! جز 2 نفر کسی نیست که بیاد دم به دقیقه مشکل داشته باشه !
جا داره اینم بگم ایشون به جبران خسارت وارد شده یک ماه سرور رایگان به بنده دادن
دوست من
شما تا یه سال دیگه هم اینجا پست بزنید فایده نداره و آخرش هم یکی از مدیران میاد همه ی پست های متفرقه رو پاک میکنه
شما مدارکتون رو به یکی از مدیر مثل مصطفی (یوزر swat) بفرستید تا در صورتی که حق با شما بود واستون توی بخش انتقادات تاپیک ایجاد کنن و اگه این آقای ژوبین پاسخگو نبودن احتمالا یوزرشون بن میشه و از ادامه فعالیتشون توی فروم جلوگیری میشه
دوسته عزیز شما هم سرویس خوبی به مردم نمیدی و به خاطره بحث ساده و بچه گانه سرور ادما رو با کوله مهماتش دلیت میکنی
بد اینجا داری میگی حقتو خوردن:78:
من که 1ماه 2تا سرویس گرفتم یه روز در میون قطع بود 10 روز اخرشون هم ندادی سر زده هم قلدرم قلدرم وی پی سی رو دلیت کردی کل کارام چند روزه خوابیده جواب مشتری رو چی بدم؟؟؟؟؟؟
60 تومن سهله ده ملیونم ازت بگیرن حقته چون من باهات کار کردم میدون چجور ادمی هستی
از كدوم ديتا سنتر هست ؟
فونیکس نپ