ببخشید ولی توی تاپیک نوشتن اختصاصی نه اشتراکی
نمایش نسخه قابل چاپ
ای صاحب تاپیک کجایی کجایی :d اینم شعار تاپیک
با عرض سلام ... بسته آی پی جدید سرانجام با پیگیری اضافه شد.
دوستان عزیزی که منتظر هستند سفارش میتونن بدن و دوستان دیگه سرورهای خودشون رو تحویل بگیرند.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
ممنون و متشکر از امیرآقای عزیز و فرمایش صحیحشون.
پورت 1 گیگ کلیه سرورها در تمامی دیتاسنترهای دنیا درحال خوشبینانه 100مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود میدهند.
طبق تصویر بدون هیچ دانلود منیجری که استفاده کردیم (تنها با روش سیو تارگت ویندوز) 21 مگابایت رو داریم. اگر دانلود منیجر استفاده میشد مطمئنا سرعت بالاتری نتیجه کار میشد. با این حساب با تقسیم سرعت 100 بر 21 مشاهده میشود که کمتر از تنها 5 سرور در سرور قرار دارند. این سرعت بسیار برای یک سرور مجازی عالی هست.
آقا بسته آی پی اضافه شد کار مارو راه بندازید 4 روز گذشت
با سلام این سرور شما بدرد جامعه مجازیم میخوره یا فقط واسه اکانتینگ استفاده میشه
کنترل پنل روش هست یا هزینه جدا لازم داره
عرض سلام خدمتتون
برای جامعه مجازی هم بدون مشکل میتونین استفاده کنین. میتونین بدون هزینه اضافی در این آفر جامعه مجازی خودتون رو راه اندازی کنین.
سرورهای کلیه دوستان سرموقع داده شده فقط برای شما به علت نبود آی پی بخاطر سفارش خوب دوستان مقداری تاخیر داشت.نقل قول:
آقا بسته آی پی اضافه شد کار مارو راه بندازید 4 روز گذشت
چشم هرچه سریعتر سرور شما رو تحویلتون میدیم.
من تا حالا با هاست کار کردم نمیدونم اینم مثه هاسته یعنی یه cpanel داره phpmyadmin داره sql داره file manager داره و ...
اگه یه توضیح مختصری بدین در مورد تفاوت هاست با سرور ممنون میشم
ببینین میتونین یک کنترل پنل مثل کلوکسو یا همین Cpanle که خودتون عرض کردین رو براتون نصب کنیم . دقیقا مثل هاست میشه با این تفاوت که محدودیت های هاست در مقدار استفاده از منابع رو ندارین. در هاست به شما به دلیل شیر بودن اجازه استفاده بیش از اندازه از سرور نمیدن اما با سرور مجازی این محدودیت برداشته میشه.
فایل منیجر PhpMyAdmin و SQL مثل یک هاست داره ... که کار با اون راحت میشه. البته راحتی کار مترادف با مقدار هزینه ای که شما میکنین.
هرچه قدر راحت تر و آسوده تر بخواین باشین هزینه به مراتب بیشتری برای متعلقات کنترل پنل و غیره میکنین.
در خدمتتون هستیم با قیمت های آفر
آقا یه خلاصه ای به من میگی که ما بخوایم از سرویس شما استفاده کنیم همه امکانات لازمه رو هم داشته باشیم هزینه ماهانش چقدر درمیاد ترافیک سایت ما هم اونقدری بوده که cpu سرورهای هاستینگ پارس دیتا که من خودم خیلی تو کیفیت قبولش داشتم البته قبولش داشتم کم آورده و سایتمون رو به همین دلیل قطع کرده میخوایم حالا که قراره اساس کشی کنیم جایی بریم که دیگه تا آخر مجبور نشیم دوباره همچین کاری کنیم
سلام ادامه داره آفر.
یه دونه برای سایت گرفتم یه دونه هم برای دانلود و کارهای شخصی میخوام. کیفیت اونها که عالی بود.
بعد یه سوال دیگه قیمت یکساله رو بخوام یکجا خدمتتون بدم با تخفیفی که گفتین شامل میشه؟
ما هم سرور تحویل گرفتیم :77:
Updated!
رم: 1گیگ DDR3
پورت: 1 گیگ اختصاصی
پهنای باند: نامحدود
هارد: 10 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 14500 ... ار ماههای بعد 19500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 14000
رم 1/5 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 15 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 19500 ... ار ماههای بعد 24500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 19000
رم 2 گیگ DDR3
پورت: 1گیگ اختصاصی
هارد: 20 گیگ
قیمت ماهیانه» ماه اول 23500 ... ار ماههای بعد 28500
در صورت پرداخت 6 ماهه» هر ماه 23000
" آفر ویژه: همراه با نصب رایگان و کانفیگ اکانتینگ "
00) سرورهای فوق از کشور امریکا واقع در واشنگتن دی سی میباشد.موارد انتخابی:
01) کلیه سرورهای فوق دارای پورت 1 گیگ میباشند.
02) پهنای باند ارائه شده برای هریک از سرورها بصورت نامحدود پیشفرض میباشد.
03) مجازی سازی شده با ورژن 4 Vmware Esxi
04) سرورها برخلاف قیمت بسیار پائین دارای سرعت دانلود و آپلود بسیار خوب و مناسب اختصاصی میباشند.
05) بازگشت پول تا چهار روز در صورت نارضایتی به مشتری تضمین شده است.
06) سرورهای فوق را میتوان با کمال آسودگی برای اکانتینگ استفاده نمود.
07) نصب هریک از سیستم عامل ها رایگـــان میباشد. کلیه سیستم عامل های Win/Linux/Mikrotik V1.V2.V3
08) سرورهای فوق را میتوان برای استفاده از تورنت استفاده نمود. جاست سرور مشکلی در استفاده از سرورها برای تورنت نخواهد داشت.
هر آی پی اضافه: 2 هزارتومان
هر 100 گیگ هارد اضافه: 20 هزار تومان
دوستان گول قیمت های فریبندشون رو نخورید . من 2 دوره ازشون سرویس داشتم . کیفیت سرویس هاشون و پشتیبانیشون زیر صفر هست . اینها کلاه برداری می کنن از مشتری هاشون .
هرکسی اطلاعات بیشتر خواست پیام خصوصی بده با اسناد و مدارک کامل در خدمتم . ازشون سرویس بگیرید مثل این میمونه که اطلاعاتتون رو گذاشته باشید وسط خیابون .
ازشون سرویس بگیرید یه این معنی هست که می خواید یه جهنم واقعی اینترنتی رو تجربه کنید.
هر روز فردا من پول خودم میخوام اقا سرکارم گذاشتی
اگر بهشون پول دادین فاتحه پولتون رو بخونین . پول ما رو خوردن راحت و بی دردسر . بعد از یک ماه بهشون میگیم پول ما رو بدین میگن دیتا سنتر از ما پول می خواد ما رو درک کنید !!!!!!!!
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
میگه میهن دانلود از ما سرویس گرفته !!!!!!!! و به این اسم و به اعتبار میهن دانلود سرویس می فروشه به ملت .
بعد که پرس و جو کردم میگه من تو میهن دانلود فقط نویسنده بودم !!!!!!!! ( هرچند میهن دانلود این حرف رو تکذیب کرد و تاپیکش موجوده )
من در حد شکایت اساسی اسناد و مدارک جمع کردم . هرکسی هر مدرکی خواست کامل و جامع ارائه می دم .
من یه vps از ایشون گرفتم ببینم کیفیت چطوره ، البته الان که چک کردم کلا قطعه ، جالب تر اینه سایتشون هم قطعه .
می دونم . من هم دقیقا همچین اوضاعی برام پیش اومد و پولم رو خوردن و یه بار هم زدن زیرش . سند و مدرک که بهشون نشون دادم دیگه جواب تیکت ندادن . چپ و راست و بی محابا دروغ می گن . اخر سر هم که دیگه ببینن هیچ راهی ندارن کاملا توهین آمیز به تیکت بی محلی می کنن . تا می تونین سند و مدرک جمع کنید . لازمتون میشه
بنده از ایشون ماه ها سرویس داشتم . نه اینکه بخوام از ایشون بد بگم یا خوب بگم . ولی به شرافتم قسم میخورم بسیار انسان پاکی هستند.
واسه من تو زمانی که زندگی روی هوا بود یه کاری کردند که تا آخر عمر مدیونشم. ایشون انسان مومنی هست بنظرم اگر مسئله ای هست بین خودتون حل و فصلش کنین.
اسناد و مدارک هست که بیشتر از یک ماه ازشون پول طلب داریم بابت سروری که برای ما درست نکردن و آخر سر که با سند و مدرک حرفمون رو ثابت می کنیم می گن دیتا سنتر از ما پول می خواد و ما رو درک کنید .
بهشون میگیم مشکل ما چه ربطی به دیتا سنتر داره و به ما سرور ندادید اما ما به شما پول دادیم پولمون رو بهمون بدید . کلا بی محلی می کنن و هیچ پاسخی نمی دن . این اسمش کلاه برداری هست دوست من .
به خداوندی خدا بالای 100 تا تیکت زدم اما انگار نه انگار . شدیدا افراد بی مسولیتی هستند .
آدم مومن و پاک نمیاد بگه میهن دانلود از ما سرویس داره و به اعتبار میهن دانلود سرویس بفروشه و بعدش اون افتضاح و رسوایی که همه می دونین پیش بیاد .
فروش همچنان ادامه داره...
کلاه برداری همچنان ادامه داره
یه تاپیک بزنین تا دستتون رو رو کنم. اگر بنده کارم درست نبود سیصدتا مشتری در حال حاظر نداشتم.
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
تو این کاره هستی که چیزی های که تو سایتت میزاری متعلق به مردم هست.نقل قول:
کلاه برداری همچنان ادامه داره
گفت میهن دانلود , خدا تو این ماه عزیز باز باید درباره چیزی صحبت کنم که رازی نیستم. زبون روزه میخوام پشت سر کسی صحبت نکنم.
ببخشید من دخالت میکنم من تازه سرورو از این اقا گرفتم اگه مدرکی دارید قرار بدید همه ببینن اگه هم ندارید ......
امکان داره فضای بیشتری هم به سرویستون اضافه کنید؟
ما چه چیزی توی سایتمون گذاشتیم که متعلق به مردم هست ؟؟ بحث رو منحرف نکن لطفا . آدرس سایت این هست همه برن و نگاه کنن ببینن چه چیزی متعلق به مردم رو ما گذاشتیم توی سایت deyDL.com دی دانلود
صحبت از ماه عزیز و این حرف ها هم نکن . گفته بودی میهن دانلود از خودت سرویس گرفته ( تاپیکش هست ) . بعدش گفتی نویسنده بودی اونجا . مدیر میهن دانلود گفت اصلا تو رو نمی شناسه .
ما از شما پول طلب داریم آقای عسگری . به شما پول دادیم بابت سرور اما سرویسی دریافت نکردیم . آیا منکر این قضیه هستید بعد از یک ماه بی محلی توهین آمیز ؟؟
خدا شاهده توی این یک ماه هرکی بود دادش در می اومد اما ما از گل نازک تر نگفتیم بهشون . از تمامی تیکتها بک آپ گرفته شده و خودشون هم می دونن .
وقتی میگیم پول ما رو بدید میگین دیتا سنتر از شما پول می خواد و این دو موضوع کاملا بی ربط رو با هم مرتبط می دونین ؟
اسناد و مدارکش رو هم ارائه دادیم بهتون و خودتون خوب می دونید که حرف حق می زنیم . اگر هم مایل باشید می تونیم همینجا به صورت عمومی پابلیک کنیم ( گرچه شما منو میشناسین و قلبا مایل به این کار نیستم )
سوال دارم ازجات سرور یا اقای حامدعسکری کی پول من را پس میدی
از مدیران محترم در خواست میشه که لطفا رسیدگی کنید
خود مدیران بزرگوار این فروم هم کلاهبرداری این آقا براشون محرز هست . دقیقا نوشته بود از مشتریان به نام ما سایت های میهن دانلود و وطن دانلود هستند
و به این اسم سرورهای بی کیفیتشون رو به مردم می داد .
از این گذشته این شخص پول ما رو هم بردن و سرویسی به ما ارائه ندادن از یک ماه پیش تا الان و شدیدا بی مسولیت هستن .
خوب دوست عزیز به مدیران هم گزارش دادید؟
جوابشون چی بود؟
شاید سندی واسه اثبات نداشتید اگر رسیدگی نکردن
دوست عزیزم ما به اندازه ی کافی . حتی بیشتر از حد کافی سند داریم . من به شخصه جهت شکایت مدرک جمع کردم .
مدیران عزیز و بزرگوار فروم بهتر از ما و شما در جریان مشکلاتی که این آقا درست کرده هستند و دروغ گویی این شخص اثبات شده هست برای مدیران محترم .