-
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام تهیه کردیم ۱۵دقیقه بعد از سفارش تحویل گرفتیم واقعا هم پشتیبانی خوبی دارن و هم کیفیتشون عالی هست
-
پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام....سروراشون عالی هستند .... من از سه تا فروشنده تو این فروم خرید کردم ... یکی کیفیت نداشت یکی دیگم پشتیبانی نداشت .... این فروشنده هر دو رو داره ...مخصوصا با این آفر که دیگه فوق العاده هست قیمتشون
-
سلام برای Mtproxy پابلیک هم دارید سرور ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiSele
سلام تهیه کردیم ۱۵دقیقه بعد از سفارش تحویل گرفتیم واقعا هم پشتیبانی خوبی دارن و هم کیفیتشون عالی هست
درود
ممنون لطف دارید موردی بود در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed209
سلام....سروراشون عالی هستند .... من از سه تا فروشنده تو این فروم خرید کردم ... یکی کیفیت نداشت یکی دیگم پشتیبانی نداشت .... این فروشنده هر دو رو داره ...مخصوصا با این آفر که دیگه فوق العاده هست قیمتشون
درود
نظر لطف شماست ، در خدمت هستیم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roshd
سلام برای Mtproxy پابلیک هم دارید سرور ؟
درود
خیر سرور برای mtproto ارایه نمیدیم.
-
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی
متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من.
یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه]..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من. یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
میشه بیشتر توضیح بدید چون من هم برای کار مالی سرویس گرفتم والبته وی پی ان ساختم تا آی پی من با آی پی سرور عوض بشه و تشخیص ندن از ایرانم مگه کار دیگه ای هم میشه
به غیر از ساخت وی پی ان برای تغییر آی پی انجام داد نکنه من هم به مشکل بر بخورم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
از ایشون به مدت دو ماه سرور مجازی گرفته شد..برای پیپال و سایت های مالی
متاسفانه اوایل ماه دوم فهمیدم ایپی مشکل داره و هر جا عضو میشدم میگفتن شما پروکسی یا وی پی ان زدین....ایپی مشکل داشت...بهشون اطلاع دادم ایشون به من گفت شما باهاش وی پی ان ساختی که ایپی مشکل دار شده...در حالی که من همچین کاری نکرده بودم..اخه کسی که تو اکانت مالی میره ، مگه سرش درد میکنه که وی پی ان رو سرور مجازی بسازه..کسی که پولش ممکنه بلاک بشه با یه حرکت اشتباه مگه مریضه همچین کاری بکنه....خلاصه مشکل ایپی را انداختن سر بنده و گفتن باید 16 تومن پول بدی تا ایپی جدید بدم و درست بشه..من قبول نکردم ..دیگه هم تمدید نکردم. از کجا معلوم دوباره نندازن سر من؟ 16 تومن پولی نبود ولی زور بود ...من کاری نکرده بودم که بخوام براش پول اضافی بدم...ممکن بود من تمام پولم را از دست بدم. ولی ایشون انداخت سر من.
یه مشکل دیگه هم که داشت ریموت همیشه سرعتش ضعیف بود و ایشون زیر بار نمیرفت.
درود
همونطور که گفتید شما بعد از مدت دوماه استفاده اومدید گفتید این مشکل رو با ای پی دارید ، اگر سرویس مشکل داشت باید همون اول میگفتید نه اینکه بعد از دو ماه استفاده عنوان کنید! مدیریت سرور باشماست و مواردی که میفرمایید وظیفه شما است که چک کنید و مطمئن بشید.
حتی اگر بعد از یک روز استفاده هم میومدید و میگفتید این مشکل رو دارید ما براتون بدون هزینه ای پی رو عوض میکردیم ولی بعد از دوماه این امکان وجود نداشت ، شما اگر قصد حل مشکل رو داشتید با تعویض ای پی مشکلتون حل میشد.
در رابطه با سرعت کند ریموت که میفرمایید باید بدونید که ارتباطات اینترنت شما به ما مربوط نیست و صد در صد مشکل از اینترنت شما است (هرچند اینو الان دارید مطرح میکنید و قبلا در تیکت برای این مورد درخواست پشتیبانی نداشتید و بعید است چنین مشکلی بوده است)
شما تنها مشتری ما نیستید و اگر سرویس های ما مشکلی داشت لاقل یک نفر دیگر در این تاپیک اعلام میکرد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amst
میشه بیشتر توضیح بدید چون من هم برای کار مالی سرویس گرفتم والبته وی پی ان ساختم تا آی پی من با آی پی سرور عوض بشه و تشخیص ندن از ایرانم مگه کار دیگه ای هم میشه
به غیر از ساخت وی پی ان برای تغییر آی پی انجام داد نکنه من هم به مشکل بر بخورم
درود
بعضی از سایتها قابلیت تشخیص نوع اتصال رو دارند و متوجه میشوند که شما از وی پی ان استفاده میکنید ، بهترین راه برای شناخته نشدن استفاده از ریموت سرور است.
-
بنده فقط ریموت استفاده کردم.برتون توضیح دادم کسی که پولش هرلحظه ممکنه بلاک بشه، جرات وی پی ان زدن را نداره. ولی شما حرف خودتون را میزنید و مشکل را از من می دونید.گفتم که از اوایل ماه دوم. برای کار نکرده هیچوقت پول نمیدم.گفتم من ویپی ان نزدم ولی شما باورت نمیشه. تقصیر را گردن من مشتری میندازید.
اینجا عنوان کردم چون میدونم اکثرا از این موضوع بی اطلاع هستن. شک ندارم مشکل از سمت شما بود.حالا دوست ندارید قبول کنید اون دیگه قضاوتش با دوستان.
در ضمن شما هم اولش باور نمی کردین چند بار براتون اسکرین شات فرستادم تا اخرش لینک را فرستادم و تست زدین با سرور بنده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigiran
بنده فقط ریموت استفاده کردم.برتون توضیح دادم کسی که پولش هرلحظه ممکنه بلاک بشه، جرات وی پی ان زدن را نداره. ولی شما حرف خودتون را میزنید و مشکل را از من می دونید.گفتم که از اوایل ماه دوم. برای کار نکرده هیچوقت پول نمیدم.گفتم من ویپی ان نزدم ولی شما باورت نمیشه. تقصیر را گردن من مشتری میندازید.
اینجا عنوان کردم چون میدونم اکثرا از این موضوع بی اطلاع هستن. شک ندارم مشکل از سمت شما بود.حالا دوست ندارید قبول کنید اون دیگه قضاوتش با دوستان.
در ضمن شما هم اولش باور نمی کردین چند بار براتون اسکرین شات فرستادم تا اخرش لینک را فرستادم و تست زدین با سرور بنده
شما وقتی سرویسی رو سفارش میدید قوانین سرویس دهی ما رو قبول میکنید و این مورد خلاف قوانین سرویس دهی ما بود ، ما از کجا بدونیم شما در طول یکماه چه استفاده ای از سرور داشتید؟؟ وظیفه شما بود در ابتدا این مساله رو چک میکردید تا ما رسیدگی میکردیم در تیکت هم خدمت شما گفتیم که بعد از دو ماه استفاده درخواست شما خلاف قوانین سرویس دهی ما بود ولی بازهم برای اینکه کار شما مشکلی پیش نیاد حاضر شدیم با دریافت هزینه براتون ای پی رو عوض کنیم که خودتون قبول نکردید.
-
با سلام
امکان سفارش یکساله با کد تخفیف وجود دارد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m0rtal
با سلام
امکان سفارش یکساله با کد تخفیف وجود دارد؟
درود
بله میتوانید.
-
سلام بعد از داشتن سرور (بیش از یک سال) تنها یک بار با پشتیبانی تماس گرفتم (از طریق تیکت) برای قطعی سرور متاسفانه پاسخ سریع و مناسبی دریافت نکردم. یک روز قطعی سرور عملکرد مناسبی نیست.
-
سرورتون چهارتاپورت ده گیگ داره؟:67:
چون عکُسی بالا ضمیمه شده از مشخصات سرورتون توش زده 4تانیک یاهمون کارت شبکه
حالاسوالم اینه پورت سرور 4تایک گیگ هس یا چهارتاده گیگ یا چیز دیگه اس؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
سرورتون چهارتاپورت ده گیگ داره؟:67:
چون عکُسی بالا ضمیمه شده از مشخصات سرورتون توش زده 4تانیک یاهمون کارت شبکه
حالاسوالم اینه پورت سرور 4تایک گیگ هس یا چهارتاده گیگ یا چیز دیگه اس؟
درود
خیر اون که میبینید کارت شبکه پیش فرض سرور هست که 4 تا پورت 1گیگ دارد و کارت شبکه 10 گیگ pcie فیبرنوری است و متاسفانه دو روز است این کارت شبکه به مشکل خورده است و دچار افت پهنای باند شدیم و قطعه جدید خریداری کردیم تا جایگزین کنیم.
به دلیل اختلال در کارکرد کارت شبکه سرور فعلا هیچ فروش جدیدی نداریم تا مشکل کاملا حل بشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
سلام بعد از داشتن سرور (بیش از یک سال) تنها یک بار با پشتیبانی تماس گرفتم (از طریق تیکت) برای قطعی سرور متاسفانه پاسخ سریع و مناسبی دریافت نکردم. یک روز قطعی سرور عملکرد مناسبی نیست.
درود بر شما
بله حق با شماست و در روز تعطیل درخواست پشتیبانی داشتید و این مقدار منتظر ماندید ، در روزهای کاری مبانگین پاسخدهی ما به تیکتها نیم ساعت است.
ضمن اینکه حالت فورس ماژور در هر حالتی اولویت دارد و اگر مشکل بصورت کلی باشد سریعا پیگیری خواهد شد (حتی در روزهای تعطیل) ، اما مشکل شما مربوط به سرور اصلی نبود و فقط روی وی پی اس شما این مشکل وجود داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
سلام،
من سرور رو برای کار خیلی سبکی می خوام، فقط یه نرم افزار که نیاز به رم و CPU خیلی کمی داره می خوام روی سرور ران باشه این نرم افزار رایگان و کپی رایت نداره و نمودار قیمت برخی کالا ها رو نشون میده. آپ تایم برای من خیلی مهمه سرور های شما در هفته و ماه چند بار ریست میشن؟
همچنین برای این آفر هم تخفیف دائمی هست؟
پلان اقتصادی روی یک سرور دیگر :
رم 1گیگ
سی پی یو 2 هسته (استفاده منصفانه)
هارد 20 گیگ
پورت 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 35 هزار تومان | کد تخفیفYY10JEN9YS
سلام،
من از این سرویس یکی گرفتم و راضیم. یکی دیگه هم می خوام بگیرم اما کد تخفیف رو میزنه نامعتبر! ولی دوتا پلن دیگه ای که در این پست گذاشتین هنوز کد تخفیفشون فعاله! آیا کد تخفیف پلان اقتصادی رو تمدید نمی کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
سلام،
من از این سرویس یکی گرفتم و راضیم. یکی دیگه هم می خوام بگیرم اما کد تخفیف رو میزنه نامعتبر! ولی دوتا پلن دیگه ای که در این پست گذاشتین هنوز کد تخفیفشون فعاله! آیا کد تخفیف پلان اقتصادی رو تمدید نمی کنید؟
درود
هزینه این پلان به 45 هرار تومان افزایش پیدا کرده است. روی سابت تیکت بدید براتون ثبت میکنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
خیر اون که میبینید کارت شبکه پیش فرض سرور هست که 4 تا پورت 1گیگ دارد و کارت شبکه 10 گیگ pcie فیبرنوری است و متاسفانه دو روز است این کارت شبکه به مشکل خورده است و دچار افت پهنای باند شدیم و قطعه جدید خریداری کردیم تا جایگزین کنیم.
به دلیل اختلال در کارکرد کارت شبکه سرور فعلا هیچ فروش جدیدی نداریم تا مشکل کاملا حل بشود.
لطفا وقتی اصلاح کردین مشکلتون یک عکس ازمشخصات کارت شبکه وفیلم از کیفیت پورت ضمیمه کنین متشکر
-
درود بر همه عزیزان
مشکل کارت شبکه سرور حل شد و فروش ادامه دارد.
به دلیل افزایش نرخ ارز و بالا رفتن هزینه های جاری یک افزایش قیمت جزئی روی سایت داشتیم اما همچنان پلان های این تاپیک با 50% تخفیف ارائه میشود ، پست اول قابل ویرایش نیست در این پست قیمتهای جدید را اعلام میکنیم.
پلان رم 2 امریکا با 50% تخفیف 60 هزار نومان شده است.
پلان رم 4 امریکا با 50% تخفیف 107.5 هزار نومان شده است.
پیرو پست های قبلی این مشخصات کارت های شبکه سرور است.
http://dl.abarserver.net/pic/10G.png
همچنین این هم تست پورت سرور با بیش از 100 عدد سرور مجازی فعال و سرور زیر بار است!
http://dl.abarserver.net/pic/speed.png
-
بابت قطعی سرور بخاطر تعویض کارت شبکه سرور یک هفته به سررسید سرویس کلیه کاربران اضافه گردید.
-
از سرویس پلان اقتصادی سه عدد تهیه کردم و از آپ تایم و سرعت سرویس خیلی راضی هستم، تا فردا یکی دیگه هم قصد دارم تهیه کنم.
ممنون از سرویس خوبتون
-
سرویس خوب و مقرون به صرفه ای هست فقط بعضی اوقات بدون اطلاع سرویستون ممکنه دان بشه یا اگه دانلودتون از سرور زیاد بشه احساس میکنن بهشون دیداس شده و سرویستون رو مسدود میکنن (با اینکه در تبلیغات گفته میشه پهنای باند نامحدوده ) به هر حال از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
سرویس خوب و مقرون به صرفه ای هست فقط بعضی اوقات بدون اطلاع سرویستون ممکنه دان بشه یا اگه دانلودتون از سرور زیاد بشه احساس میکنن بهشون دیداس شده و سرویستون رو مسدود میکنن (با اینکه در تبلیغات گفته میشه پهنای باند نامحدوده ) به هر حال از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
مسلما چنین چیزی نیست که سرویس شما بدون اطلاع داون بشود ، در طول چند ماه سرویس دهی فقط یکبار قطعی بخاطر تعویض کارت شبکه داشتیم و در بقیه موارد اپتایم 100% بوده است. ضمن اینکه بخاطر قطعی پیش امده برای جبران خسارت یک هفته به تایم سرویس همه کاربران اضافه کردیم.
در مورد پهنای باند هم بهتره مطالعه ای درباره قانون fair usage داشته باشید که ما در تاپیک فروش به صراحت نوشتیم که سرویس ها با استفاده منصفانه منابع ارائه میشود ، مسلما پورتی که 10 گیگابیت پهنای باند دارد شما به تنهایی اجازه ندارید دائما 1 گیگابیت رو اشغال کنید یا مثلا 50 ترابایت در ماه مصرف دیتا داشته باشید ، ما داریم ترافیک رو میخریم و انتظار نداشته باشید با 3.5 دلار پرداختیتون شما مصرف نامحدود داشته باشید.عنوان این مساله انصاف شمارو میرسونه...
ضمن اینکه تشخیص دیداس احساسی نیست و نوسط فایروال بصورت اتوماتیک مدیریت میشود و امکان ندارد فایروال ما اشتباهی سرویس شمارو مسدود کند;)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid69
از سرویس پلان اقتصادی سه عدد تهیه کردم و از آپ تایم و سرعت سرویس خیلی راضی هستم، تا فردا یکی دیگه هم قصد دارم تهیه کنم.
ممنون از سرویس خوبتون
درود
سپاس از شما
در خدمت هستیم.:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
مسلما چنین چیزی نیست که سرویس شما بدون اطلاع داون بشود ، در طول چند ماه سرویس دهی فقط یکبار قطعی بخاطر تعویض کارت شبکه داشتیم و در بقیه موارد اپتایم 100% بوده است. ضمن اینکه بخاطر قطعی پیش امده برای جبران خسارت یک هفته به تایم سرویس همه کاربران اضافه کردیم. در مورد پهنای باند هم بهتره مطالعه ای درباره قانون fair usage داشته باشید که ما در تاپیک فروش به صراحت نوشتیم که سرویس ها با استفاده منصفانه منابع ارائه میشود ، مسلما پورتی که 10 گیگابیت پهنای باند دارد شما به تنهایی اجازه ندارید دائما 1 گیگابیت رو اشغال کنید یا مثلا 50 ترابایت در ماه مصرف دیتا داشته باشید ، ما داریم ترافیک رو میخریم و انتظار نداشته باشید با 3.5 دلار پرداختیتون شما مصرف نامحدود داشته باشید.عنوان این مساله انصاف شمارو میرسونه... ضمن اینکه تشخیص دیداس احساسی نیست و نوسط فایروال بصورت اتوماتیک مدیریت میشود و امکان ندارد فایروال ما اشتباهی سرویس شمارو مسدود کند;)
به هر حال من تجربه خودم رو گفتم چون قطعی سرویس نه به صورت ایمیل نه در پنل اطلاع رسانی سایت اطلاع داده نشده بود. اینها رو هم به این خاطر گفتم که شما سرویس بهتری به مشتری بدید.
در کل به شخصه از سرویس شما راضی هستم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
به هر حال من تجربه خودم رو گفتم چون قطعی سرویس نه به صورت ایمیل نه در پنل اطلاع رسانی سایت اطلاع داده نشده بود. اینها رو هم به این خاطر گفتم که شما سرویس بهتری به مشتری بدید.
در کل به شخصه از سرویس شما راضی هستم.
5 بار اطلاعیه ارسال شده است ، بهتره ایمبلتون رو چک کنید.
ضمن اینکه مشکلات سخت افزاری بخشی از هر سرور اختصاصی است و ممکن است در هر ثانیه از شبانه روز رخ بدهد و بسیاری از مشکلات قابل پیش بینی و اطلاع رسانی قبلی نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
5 بار اطلاعیه ارسال شده است ، بهتره ایمبلتون رو چک کنید. ضمن اینکه مشکلات سخت افزاری بخشی از هر سرور اختصاصی است و ممکن است در هر ثانیه از شبانه روز رخ بدهد و بسیاری از مشکلات قابل پیش بینی و اطلاع رسانی قبلی نیست.
حق با شماست دوست عزیز متاسفانه ایمیلها به فولدر junk رفته بود و من متوجه نشدم. عذرخواهی میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smkh
حق با شماست دوست عزیز متاسفانه ایمیلها به فولدر junk رفته بود و من متوجه نشدم. عذرخواهی میکنم
خواهش میکنم ، موفق باشید.
فروش ادامه دارد...
-
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
سلام
برای مشاوره درخصوص نیاز به منابع و راهنمایی بیشتر امکانش هست ایدی تلگرام بدید؟
-
پاسخ : آفر کم نظیر با قیمت رقابتی روی سرور اختصاصی 40 هسته ای | کولوکراسینگ امریکا | هارد nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahpoo
سلام
برای مشاوره درخصوص نیاز به منابع و راهنمایی بیشتر امکانش هست ایدی تلگرام بدید؟
درود بر شما
ایدی daniiit در خدمت هستم.
-
سلام
برای سرویس 1گیگ دوهسته 50 گیگ ساتا کد تخفیف وجود نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssmitikomon
سلام
برای سرویس 1گیگ دوهسته 50 گیگ ساتا کد تخفیف وجود نداره؟
درود
خیر پلان رم 1 با 20 گیگ هارد ارائه میشود.
-
سلام
وقت بخیر
پایین ترین پینگ سرور هاتون چقدر هست؟
یه سوال دیگه شما سرور ایران هم ارایه میدین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ugly boy
سلام
وقت بخیر
پایین ترین پینگ سرور هاتون چقدر هست؟
یه سوال دیگه شما سرور ایران هم ارایه میدین ؟
درود
کمترین پینگ سرورهای ما مربوط به المان است که نصف امریکا است امابا تخفیف ارائه نمیشود.
سرور ایران از ماه اینده اماده سرویس دهی خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
درود
خیر پلان رم 1 با 20 گیگ هارد ارائه میشود.
من هر سه کد تخفیف تاپیک رو روی هر سه سرویس تست کردم هیچ تغییری تو فاکتور ایجاد نشد
این سرویس رو اگر امکانش هست کد تخفیف لحاظ کنید من دوره سه ماهه ثبت کنم
US5 حافظه رم 3 گیگابایت
سی پی یو 2 هسته
قدرت پردازش 2000 مگاهرتز
100 گیگابایت هارد SATA
پورت ( آپلینک ) 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
مجازی ساز vmware ESXi
ای پی 1 عدد
دیتاسنتر کولوکراسینگ نیویورک آمریکا
سیستم عامل به انتخاب شما
پنل ریبوت تحت وب دارد
موجود است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssmitikomon
من هر سه کد تخفیف تاپیک رو روی هر سه سرویس تست کردم هیچ تغییری تو فاکتور ایجاد نشد
این سرویس رو اگر امکانش هست کد تخفیف لحاظ کنید من دوره سه ماهه ثبت کنم
US5 حافظه رم 3 گیگابایت
سی پی یو 2 هسته
قدرت پردازش 2000 مگاهرتز
100 گیگابایت هارد SATA
پورت ( آپلینک ) 1 گیگابیت
پهنای باند نامحدود
مجازی ساز vmware ESXi
ای پی 1 عدد
دیتاسنتر کولوکراسینگ نیویورک آمریکا
سیستم عامل به انتخاب شما
پنل ریبوت تحت وب دارد
موجود است
جناب پلانی که زدید تخفیف ندارد ، فقط پلان های موجود در پست اول با تخفیف ارائه میشود و برای سفارش کافیه روی گزینه سفارش بزنید و کد تخفیف رو اعمال کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
جناب پلانی که زدید تخفیف ندارد ، فقط پلان های موجود در پست اول با تخفیف ارائه میشود و برای سفارش کافیه روی گزینه سفارش بزنید و کد تخفیف رو اعمال کنید.
مهندس کد تخفیفی که در پست اول تاپیک گذاشتین برای سرور های پست اول فقط برای دوره یکماهه اعمال میشه و وقتی مدت دوره رو 3 ماهه انتخاب میکنم کد تخفیف اعمال نمیشه ـ چون بنده مد نظرم هست یکدفعه سرویس سه ماهه ازتون خریداری کنم لطفا کد تخفیف مطابق با سرویس بنده اراِه نمایید سرویس مورد نظر بنده
رم 4گیگ
هارد 60 گیگ Nvme
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 90 هزار تومان | کد تخفیف KY2G2LMW22
سفارش
میباشد. مهندس همچنین امکان اضافه کردن هارد ساتا 100 گیگ به این سرویس وجود دارد یا نه ؟ لطفا نتیجه را به من اطلاع دهید با تشکر .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ssmitikomon
مهندس کد تخفیفی که در پست اول تاپیک گذاشتین برای سرور های پست اول فقط برای دوره یکماهه اعمال میشه و وقتی مدت دوره رو 3 ماهه انتخاب میکنم کد تخفیف اعمال نمیشه ـ چون بنده مد نظرم هست یکدفعه سرویس سه ماهه ازتون خریداری کنم لطفا کد تخفیف مطابق با سرویس بنده اراِه نمایید سرویس مورد نظر بنده
رم 4گیگ
هارد 60 گیگ Nvme
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود
دارای کنسول vsphere
کانفیگ رایگان
ماهیانه 90 هزار تومان | کد تخفیف KY2G2LMW22
سفارش
میباشد. مهندس همچنین امکان اضافه کردن هارد ساتا 100 گیگ به این سرویس وجود دارد یا نه ؟ لطفا نتیجه را به من اطلاع دهید با تشکر .
توجه داشته باشید قیمت پلان مد نظر شما بعد از افزایش های نرخ ارز اخیر با 50% تخفیف به ماهیانه 107500 افزایش داشته است ، برای ثبت سفارش روی سایت تیکت بدید براتون ثبت کنیم.
-
اخرین موجودی پلان ها بصورت زیر میباشد :
رم 2 nvme آمریکا 12 عدد موجود است و هر سرور مجازی 60 هزار تومان
رم 4 nvme آمریکا 6 عدد موجود است و هر سرور مجازی 107.5 هزار تومان
دوستان توجه داشته باشید که این پلان ها با 50 درصد تخفیف ارائه میشود و تا زمانی که تمدید بشود از 50 درصد تخفیف برخوردار خواهید بود.
همچنین بعد از افزایش های اخیر نرخ ارز فعلا قصد افزایش قیمت نداریم تا بازار به ثبات برسد.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
سروری مخصوص بورس دارید؟
درود
برای بورس های خارج از کشور پلان های ارائه شده در همین تاپیک مناسب است و اگر برای بورس ایران نیاز دارید باید سرور مجازی ایران بگیرید ، ما سرور ایرانمون از 20 روز اینده آماده میشه و میتونیم در خدمتتون باشیم.