-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
سلام آقا
کارت گرافیک داره سرور ها؟ امکان اجراء و استفاده از نرم افزار BlueStacks هست؟
-
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dissociable
سلام آقا
کارت گرافیک داره سرور ها؟ امکان اجراء و استفاده از نرم افزار BlueStacks هست؟
با سلام
متاسفانه خیر کارت گرافیکی وجود ندارد
ولی در سری ویندوز 2012 با رم بالای 4 امکان اجرای بلواستک نیز وجود دارد.
در صورت تمایل بفرمایید تا خودمون براتون نصب و راه اندازی کنیم
-
سلام
آیا منابع واقعا اختصاصی هست ؟
امکان ارائه تست دارید ؟
من نیاز به یک سرور با مشخصات زیر دارم لطفا راهنمایی کنید .
رم 4
سی پی یو دو هسته
هارد 100
هلند
ویندوز سرور 2019 دیتاسنتر ( فایل iso به شما میدم باید همین نسخه نصب باشه )
-
سلام تا چه میزان هارد از هلند میتونیر ارائه بدید
سرعت دانلود و اپلود از المان و ایران چگونه هست میتونید تست کنید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nomix
سلام
آیا منابع واقعا اختصاصی هست ؟
امکان ارائه تست دارید ؟
من نیاز به یک سرور با مشخصات زیر دارم لطفا راهنمایی کنید .
رم 4
سی پی یو دو هسته
هارد 100
هلند
ویندوز سرور 2019 دیتاسنتر ( فایل iso به شما میدم باید همین نسخه نصب باشه )
با سلام
دوست من منابع سخت افزاری کاملا اختصاصی می باشد.
در مورد ارائه سرور تست متاسفانه امکان پذیر نیست ولی تا 3 روز امکان برگشت وجه به شکل کامل وجود دارد.
ببنید در صورت استفاده از سرور ها با منابع سفارشی شده براتون گرونتر در می اد مثلا سرور درخواستی شما (هارد از نوع hdd باشد) 68 هزار تومان قابل ارائه است
در حالی که اگر از افرهای پیشفرض ما یعنی پلان 4 گیگ استفاده بفرمایید علاوه بر اینکه 1 هسته اضافه تر خواهید داشت هزینه کمتری هم خواهید پرداخت یعنی 48 هزار تومان!
بنابراین پیشنهاد بنده این هست که از پلان پیشفرض ما یعنی پلان ویژه اسفاده بفرمایید
رم 4
سی پی یو 3 هسته 3000 مگاهرتز
هارد 100
قیمت 48 هزار تومان
اما در مورد سیستم عامل ما ویندوز 2019 نسخه دیتاسنتر با اخرین اپدیت به شکل اریجینال ارائه می دیم و عملا نیازی به نصب توسط خودتون نیست اما در صورت تمایل می تونید لینک ایزو رو بدید تا براتون مونت بشه و خودتون دسترسی کنسول گرافیکی رو خواهید داشت تا خودتون کارهای نصب و ... رو انجام بدید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
سلام تا چه میزان هارد از هلند میتونیر ارائه بدید
سرعت دانلود و اپلود از المان و ایران چگونه هست میتونید تست کنید؟
با تشکر
با سلام
لطفا لینک تست بدید تا براتون از لوکیشن های درخواستی شما تست شود (در مورد سرعت اپلود و دانلود)
شما تا چه میزان هارد نیاز دارید ؟ و اینکه ایا SSD نیاز دارید یا HDD ؟
-
نوع هارد hdd نیاز هست و برای شروع 100 گیگ
مقدار سی پی یو برام مهم نیست فقط رم و هارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
نوع هارد
hdd نیاز هست و برای شروع 100 گیگ
مقدار سی پی یو برام مهم نیست فقط رم و هارد
با سلام
بله قابل ارائه هست
-
درود
یه سرور هلند ازشون خریداری شد، به امید کیفیت و پشتیبانی خوب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
دوست عزیز فرمودید تحویل سرویس اتوماتیک هست، من یه سرور هلند گرفتم اما تحویل اتوماتیک انجام نشده و همچنان وضعیتش معلق هست، تیکت هم ارسال کردم
با سلام
تحویل اتوماتیک هست ولی به این معنی نیست که دقیقا سر سفارش تحویل بگیرید ممکن هست 2 الی 15 دقیقه بسته به نوع سیستم عامل طول بکشه
چیزی که من الان مشاهده کردم این بود که سرویس شما تحویل داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
یه سرور هلند ازشون خریداری شد، به امید کیفیت و پشتیبانی خوب
ممنون از شما امیدوارم که بتونیم رضایت شما رو نیز جلب کنیم
-
درود
یک سرویس هلند خریدم ببینم چطور هستید از نظر کیفیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
درود
یک سرویس هلند خریدم ببینم چطور هستید از نظر کیفیت
امیدوارم که پاسخ درخواست های شما رو بده و رضایت شما رو جلب بکنه
-
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
سلام از هلند
با هارد 200 گیگ
و با هارد 500 گیگ
hdd
بهمون افر میدید
رم بالای 2 گیگ
با تشکر
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
-
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
سلام
آمریکا اون دو تا دی سی که دارین به اسکن گیر میدن ؟
سروریزو هلند رو قبلا تست کردم ***** شدید میکنن برای اسکن و تقریبا به درد نمیخورد
با سلام دوست من
امریکا شدیدا به ابیوز حساس هست. دلیل اینکه هلند بیشتر وارز هست اینه که کشور هلند از بابت قوانین سایبری خیلی سخت گیر نیست ولی در امریکا تقریبا خیلی سخت هست که چنین موردی پیاده بشه
متاسفانه سیستم *****ینگ انجمن فعال هست و منظورتون رو در باره اینکه سرویوز چه مشکلی داره رو متوجه نشدم!
منظورتون اینه که خود دیتاسنتر باعث ایجاد مشکل برای شما می شه ؟ اگر منظورتون همین باشه باید خدمتتون عرض کنم خیر - برای این مورد گارانتی می شه
ولی حتما باید نوع مخصوص وارز رو از ما خریداری بفرمایید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
دوست من برای هارد 500 گیگ باید براتون هارد اختصاصی و فیزیکی تهیه بشه که مبحث قیمتش کاملا جداست!
اما در مورد هارد 200 گیگ ممنون می شم ابتدا مشخصات دیگر سخت افزاری مانند سی پی یو و رم رو اطلاع دهید تا خدمتتون افر مناسب ارائه شود
خب همون 200 + اخرین مقدار هاردی که میتونید ارائه بدید
نوع هارد هم hdd
مقدار رم 4 گیگ
سی پی یو مهم نیست
استفاده به عنوان سرور دانلود
از نظر کپی رایت نمیخام مشکل داشته باشه
-
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
سرور هلند مناسب هست
می تونیم پلان ویژه رو خدمتتون تقدیم کنیم با 120 گیگ هارد اضافه که سرجمع 200گیگ می شه
قیمتش هم 63 هزار تومان ماهیانه می شود
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakaj
هلند همین دیتاسنتر شما من یک سرور اختصاصی گرفته بودم برای اسکن از یکی از همکاران dns و چند تا چیز دیگه رو محدود یا به طور کل قطع کرده بود نمیشد اسکن نت بزارم روی این پورت ها
توی شمارش گر سرعت رسیو 0 میداد
نمیدونم مشکل از دیتاسنتر بود یا فایروال یا چیز دیگه
با نرم افزار zmap این لیست هارو اسکن میگیرم
اگر مایلید تست کنید اگر دیدین اوک هست تهیه کنم اتفاقا تعداد بالایی در ماه هم نیاز میشه که متاسفانه خیلی وقته جای مناسبی پیدا نکردم
دوست من مطمئنا مشکلی در این مورد نداریم اگر امکانش باشه لطفا از طریق تیکت پیگیر باشید تا براتون توضیحات ارائه بشه
-
سلام. من سایت روی وی پی میخوام بالا بیارم.ای پی سایت را جدیدا مدام مسدود میکنن. آی پی اضافه هرچندتا که بخوام ارائه میکنید؟ هزینه هر ای پی اضافه چنده؟ کانفیگ رایگان(نصب دایرکت ادمین یا سی پنل نال شده) برای بالا آوردن سایت هم برای بنده انجام میدید؟
-
با سلام
دوست من در بالا اوردن سایت هیچ موقع ای پی رو مسدود نمی کنن فقط دامنه رو ***** می کنند - مگر اینکه شما برای mtproto یا موارد مشابه استفاده بکنید.
برای هماهنگی بیشتر لطفا با ما از طریق تیکت در ارتباط باشید
-
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MoriP
من یه vps هلند سفارش دادم تا ببینیم کیفیتتون چطوره :|
با سلام
امیدوارم باعث جلب رضایت شما شود
-
سلام
قیمت های تاپیک با سایت چرا متفاوت است ؟
-
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
با توجه به افزایش قیمت دلار به حدود 14.5 تومان ما صرفا با مد نظر گرفتن تفاوت قیمت تمدید سرورها افزایش حدود 5 هزار تومانی رو انجام دادیم
در صورتی که کاهش و ثبات ادامه داشته باشد این مورد نیز به حالت قبل بر خواهد گشت
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
من دیروز دلار خریدم 13300!
پ.ن: از ساعت 12 دیشب تیکت دادم کسی جواب نمیده، بررسی کنید لطفا این تیکتهارو شاید یکی کار ضروری داشته باشه.
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
بله دوست من کاملا حق با شماست - ما به شکل درصدی هم حتی اضافه نکردیم، صرفا ما به تفاوت هزینه تمدید ها رو اضافه کردیم. و برای هر کاربر در حد 5 هزار تومان اضافه شده است
و مورد بعدی اینکه این قیمت ها برای زمانی بود که ما با دلار حدود 10500 الی 10700 مبالغ رو پرداخت می کردیم.
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
والا یکی از سرویس های من 10ت رفته بالا...
لطف کنید تیکت رو جواب بدین 13 ساعت ازش میگذره.
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه چرا که تغییرات ارزی باعث افزایش قیمت می شوند
در حالی که حدود قیمت ارزی بیش از 15 درصد تغییر کرده با اینحال برای شما کمتر از 8 درصد تغییرات داشته است
در مورد پاسخ گویی عموما سریع پاسخ گویی می شود ولی چون امروز روز جمعه هست تعداد دوستانی که پاسخ گو هستند و انجام می دهند به نصف تغییر می کند
برای همین باید صبوری کنید در اسرع وقت امروز پاسخ گویی می شود
-
سلام دوستانی که سرور سفارش دادند اگر راضی بودند از سرورها لطفا بصورت کامل از سرعت پورت و.. اطلاع رسانی کنند.مرسی
عکسی که گزاشتند پورت 10 گیگ است پس چرا نوشتند پورت سرورها 1 گیگ است؟
-
باسلام
دوست عزیز دقیقا چطور نتیجه گیری فرمودید ؟ عکسی که گذاشته شده برای پرت 1Gbps هست اگر هم دقت بفرمایید همه واحد ها به شکل بیت بر ثانیه هست نه بایت بر ثانیه! بنابراین مثلا 869.94 مگابیت هست که با ادعای 1 گیگابیتی ما خیلی تفاوتی ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
احتمالا پس از سرویس های با رم بالاتر خریداری فرمودید و من فکر نمی کنم در اون حد برای شما فرق بکنه
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
ما از مرفه های بی دردش نیستیم، در اون حد فرق میکنه برامون.
تنها مزیت مجموعه شما قیمت های مناسبش بود اونم رسوندین به بقیه.
دیگه بیشتر از 15 ساعت صبر کنیم برای یه تیکت ساده؟:39:
5 الی 10 هزار تومن فکر نمی کنم تفاوت بین مرفه و درد دار باشه. و همچنین من فکر نمی کنم جایی با 5 الی 10 هزار تومن بیشتر بتونه با کیفیت مناسب خدمتتون همون منابع رو ارائه بکنه
با اینحال در صورتی که مشکل فنی باشه ممکنه این زمان طول بکشه
من خودم به دوستان می گم که سریعا پیگیر کار شما باشند که به مشکل برنخورید.
و ممنون می شم به پیغام خصوصی پاسخ دهید
-
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
-
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vistaix
پلان اقتصادی آلمان با هارد ssd اگر باشه قیمتش چقدر هست ماهانه؟
چون ظاهرا قیمتهای سایت hdd هستن؟
دوست من توی وب سایت تیک گزینه ssd رو که بزنید براتون نمایش داده می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
درود
بزرگوار طبق گفته خودتون
نکته : دوستان قیمت های زیر ثابت می باشند و مانند خیلی از شرکت های دیگر، تخفیف ماه اول نیست بنابراین از این بابت خیالتون راحت باشد.
من سرویسم برای تمدید ماه بعد قیمتش تغییر نباید بکنه درسته ؟ الان توی پنل کاربریم افزایش داره برای ماه بعد، دلیلش چیه ؟
دوست من قیمت ها ثابت بودند تا زمانی که رنج تغییرات بیش از یک مقداری نباشه ولی وقتی بیش از 15 درصد هست امکان ضرردهی رو نداریم و این ربطی به تخفیف ماه اول و ... ندارد! و نهایت تغییرات برای سرویس های شما 5 هزار تومان می باشد!
-
با سلام
یک سرویس با مشخصات زیر خریداری شد:
سرورهای مجازی هلند - پلان ویژه
- 4 گیگ رم اختصاصی
- 3 هسته با 3000 مگاهرتز توان پردازشی اختصاصی
- 80 گیگ هارد از نوع hdd
- 1 گیگابیت سرعت ارتباطی
کیفیت و کارایی سرور مجازی مورد نظر رو بررسی میکنم و در این تایپک به اطلاع کاربران انجمن میرسونم,فقط امیدوارم منابع اختصاصی باشن
-
با سلام
امیدوارم که کیفیت و پشتیبانی و البته قیمت نظر شما دوست گرامی جلب نماید
-
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
سلام.یه سرویس تهیه شد و زمان تحویلش هم سریع بود.با توجه به اینکه پلن اول رو خریداری کردم کیفیت مناسبه.فقط اینکه چند ساعته تیکت زدم واسه یه مشکل کوچیک هنوز ج ندادین.تشکر
با سلام
زمان پاسخگویی به تیکت های فنی از 9 صبح تا 9 شب می باشد و ممکن هست به همین دلیل پاسخگویی به تیکت شما به همین علت به امروز موکول شده است
از این بابت عذرخواهی می کنم و قطعا پیگیر مورد شما از تیم فنی خواهم بود