-
پاسخ : مشکل در سرویس های طلاهاست
سلام
مشکل اکثر سایت ها برطرف شده. هنوز تعداد زیادی تیکت و سایت داریم که باید مشکل فایل های آنها برطرف شود.
اگر مشکل سایت شما هنوز برطرف نشده لطفا شماره کاربری خود را در پیام خصوصی ارسال کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام
مشکل اکثر سایت ها برطرف شده. هنوز تعداد زیادی تیکت و سایت داریم که باید مشکل فایل های آنها برطرف شود.
اگر مشکل سایت شما هنوز برطرف نشده لطفا شماره کاربری خود را در پیام خصوصی ارسال کنید.
پ خ شد
امیدوارم اینم مثل تیکت هایی که این چندروز فرستادیم بی پاسخ نمونه
-
کار پسندیده ای کردید.
فقط بپا تو مسیر دهن ***ه نیوفتی
- - - Updated - - -
اینا سواد ندارن.
- - - Updated - - -
باید بری لرستان ازشون شکایت کنی
- - - Updated - - -
الان کار به جایی رسیده که کد انتقال دامنه ما رو هم نمیدن!!! الان سه روز منتظریم کد انتقال دامنه مون رو بدن ولی نمیدن. توی پنلشون هم قسمت دریافت کد انتقال از کار افتاده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام مجدد
عزیزان ما وقت نداریم خیلی اینجا پاسخگو باشیم.
در مورد باگ و نفوذ، همانطور که میدونید امنیت هیچ سایتی ۱۰۰٪ نیست. شرکت های خیلی بزرگ هم با چنین مشکلاتی مواجه میشوند. چند روز پیش سایت binance.com هک شد و ۷۰۰۰ بیتکوین معادل حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این سایت به سرقت رفت.
ما زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنیم. اطلاعات در حال بازگردانی است. این کار را با همکاری یک تیم ایتالیایی انجام میدهیم که در هر ساعت حدود ۱ میلیون تومان هزینه میگیرند.
تیکت ها یکی یکی در حال بررسی هستند (اول مشکل را حل میکنیم بعد پاسخ میدهیم) به همین دلیل اگر تیکت شما با تاخیر پاسخ داده شد لطفا صبر کنید.
و اگر اینجا پاسخگو نبودیم عذر ما را بپذیرید.
شما اگه پول بده بودی بجای اون تیم ایتالیایی یه بک آپ سرور تهیه میکردی (هزینه زیادی هم نداره) با 2-3 تا کلیک کاری میکردی که هر روز اتوماتیک یه بک آپ از کله سرور گرفته بشه و دخیره بشه تا به روز نیوفتی.
بنطرم اگر کسی از این اتفاق عبرت نگیره و سایتشو به یه جای معتبر منتقل نکنه بعدها فقط و فقط خودش رو باید سرزنش کنه و نه دیگران رو
کد انتقال دامنه ما رو هم بدین!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
نه شما و نه مشتریتون از لحاظ قانونی
نمیتونید کاری انجام بدید.
تمامی هاستینگها در مورد وجود نسخه سالم بکاپ هیچ ضمانتی نمیکنند.
https://www.talahost.com/terms.htm
بخش ۶ و ۷ قسمت پشتیبانی رو مطالعه کنید مجدداً
نمیتونن اجبار کنن طلا هاست رو که بک آپ بده و لی اگه ثابت بشه هک شدن سایت های مستقیما بخاطر سهل انگاری طلاهاست بوده ...این شرکت غرامت باید بده.
فرض کنید یکی رو کاپوت پرایدش بنویسه "در صورت تصادف بنده مسئولیتی نمیپذیرم" صرف این جمله از راننده سلب مسئولیت نمیکنه.
اگر پیگیری حقوقی بشه قطعا میتونید اط طلاهاست خسارت بگیرید
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
کار پسندیده ای کردید.
فقط بپا تو مسیر دهن ***ه نیوفتی
- - - Updated - - -
اینا سواد ندارن.
- - - Updated - - -
باید بری لرستان ازشون شکایت کنی
- - - Updated - - -
الان کار به جایی رسیده که کد انتقال دامنه ما رو هم نمیدن!!! الان سه روز منتظریم کد انتقال دامنه مون رو بدن ولی نمیدن. توی پنلشون هم قسمت دریافت کد انتقال از کار افتاده
- - - Updated - - -
شما اگه پول بده بودی بجای اون تیم ایتالیایی یه بک آپ سرور تهیه میکردی (هزینه زیادی هم نداره) با 2-3 تا کلیک کاری میکردی که هر روز اتوماتیک یه بک آپ از کله سرور گرفته بشه و دخیره بشه تا به روز نیوفتی.
بنطرم اگر کسی از این اتفاق عبرت نگیره و سایتشو به یه جای معتبر منتقل نکنه بعدها فقط و فقط خودش رو باید سرزنش کنه و نه دیگران رو
کد انتقال دامنه ما رو هم بدین!!!
- - - Updated - - -
نمیتونن اجبار کنن طلا هاست رو که بک آپ بده و لی اگه ثابت بشه هک شدن سایت های مستقیما بخاطر سهل انگاری طلاهاست بوده ...این شرکت غرامت باید بده.
فرض کنید یکی رو کاپوت پرایدش بنویسه "در صورت تصادف بنده مسئولیتی نمیپذیرم" صرف این جمله از راننده سلب مسئولیت نمیکنه.
اگر پیگیری حقوقی بشه قطعا میتونید اط طلاهاست خسارت بگیرید
سلام
ما یاسوج هستیم
کد انتقال در پنل قابل دریافت است (در بخش لیست دامنه ها روی نام دامنه کلیک کنید و کد انتقال بگیرید)
ما بکاپ همه سرویس ها را داریم. تعداد کمی از بکاپ ها ناقص بودند ولی تقریبا مشکل همه سایت ها برطرف شده. تعداد خیلی کمی سایت مونده که باید طی امروز و فردا مشکل آنها هم برطرف شود.
-
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
سلام
ما یاسوج هستیم
کد انتقال در پنل قابل دریافت است (در بخش لیست دامنه ها روی نام دامنه کلیک کنید و کد انتقال بگیرید)
ما بکاپ همه سرویس ها را داریم. تعداد کمی از بکاپ ها ناقص بودند ولی تقریبا مشکل همه سایت ها برطرف شده. تعداد خیلی کمی سایت مونده که باید طی امروز و فردا مشکل آنها هم برطرف شود.
اون قسمت از پنل کار نمیکنه . ده بار هم به پشتیبانتون گفتیم و هربار همینو تکرار میکنه که از پنل قابل دریافت هست.به همین خاطر من تصمیم گرفتم لری یاد بگیرم تا به نحو موثرتری بتونم منظورم رو بفهمونم....آقااااااا پنلتون قسمت کد انتقالش کار نمیکنهههههههههههههههه
بله میدونیم که یاسوج هستید!!!
-
کد انتقال ما رو دادن.
صلوات بفرستید
-
اقا امروز داشتم تو نت میچرخیدم چشمم خورد به دیتابیس طلاهاست اینم لینکشه
....
امیدوارم که جعلی باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
اقا امروز داشتم تو نت میچرخیدم چشمم خورد به دیتابیس طلاهاست اینم لینکشه
امیدوارم که جعلی باشه
برادر من لینکو حذف کنید
-
بله کار اشتباهی کردم لینک رو اینجا گذاشتم
حذف کردم و لینک رو برای خود طلاهاست ارسال کردم
خدا رو شکر کسی انلاین نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
renjo
برادر من لینکو حذف کنید
جعلی که نیس واقعی هس:)
فقط کاری بایست کنن این می بایست باشه که کارشناس ایتالیایی از روز اول بگیرن نگرفتن که رفتن هوا:-p:74::">
یوزر و پسورد کد شده یوزرم اونجا بودش البته اوناسرویس ندارم ولی تو ی همه ی سرویس دهنده ها یوزر دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
بله کار اشتباهی کردم لینک رو اینجا گذاشتم
حذف کردم و لینک رو برای خود طلاهاست ارسال کردم
خدا رو شکر کسی انلاین نبود
شما لینک و حذف کردید ولی در تاپیک ریپلای شده هست :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianws
شما لینک و حذف کردید ولی در
تاپیک ریپلای شده هست :|
مورد رفع شد:53:
-
من لینکو دیدم و چون خودم از قدیم عضو طلاهاست بودم اکانت خودمو جستجو کردم که بین اون ها نبود.نتیجه گیری : بک آپی که ارایه شده یا الکیه یا کامل نیست.
-
سرویس دهنده های ایران همشون لات کوچه خلوتن!
یعنی وقتی مشکلی پیش میاد انتظار معجزه داشته باشین فقط دیگه هیچی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
من لینکو دیدم و چون خودم از قدیم عضو طلاهاست بودم اکانت خودمو جستجو کردم که بین اون ها نبود.نتیجه گیری : بک آپی که ارایه شده یا الکیه یا کامل نیست.
کامل نیست ، ولی یوزر و پسورد کد شده و ایمیل ها قابل مشاهده هست!
-
:))کارشناس ایتالیایی با حقوق ساعتی یک میلیون هنوز درحال ه کاره صبر کنین تا مشکلات حل شه:105::">:104:
شما مگه چقدردرامد دارین که ساعتی یک میلیون هنوز دارین میدین و مشکلاتم حل نمیشه برای کاربراتون یک هفته رو رد کرده ها:)
168 میلیون فقط حقوق تیم ایتالیایی شده تاحالا و بیشتر:)
-
درود به همه دوستان
بنده نه سرویس دارم از ایشون نه دوستی و رفاقتی
اما خودتون رو بذارید جای ایشون ، برای هر هاستینگی این مشکلات هست و حداقل یک بار ممکنه پیش بیاد ، هاست دی ال رو یادتون هست ؟
اینکه بیایم با بد و بیراه بگیم کاری پیش نمیره ، جز صبر و حوصله کردن کاری ازتون به عنوان مشتری بر نمیاد
به هر حال امیدوارم هرچه سریعتر مشکلات تک تکتون حل بشه و سایتتون بالا بیاد که حداقل بتونید انتقال بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faradad
هنوز مشکلو نتونستن رفع کنن خخخخ :)):)) برین شکایت کنید
- - - Updated - - -
خوبه نگفته امریکایی:))
- - - Updated - - -
تو اینجا به هیچ جا نمیرسی عزیزم برو شکایت کن یا با هکره مکاتبه کن کاری واست کنه طلاهاست اگه یوزراش مهم بود دیگه که کم اورده باید میرفت سراغه هکره!
احتمالا هک طلاهاهست کار هکرهای عربستانی بوده و بعد از این که دیتابیس رو منتشر کردن یه عده ایرانی اطلاعات رو بازنشر کردن عنوان کردن که کار خودشونه و شروع به اخاذی کردن. خیلی پستی و پلشتی هست که آدم بخواد واسه هموطن های خودش عرصه رو اینقدر تنگ بکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Wakipersian
درود به همه دوستان
اما خودتون رو بذارید جای ایشون ، برای هر هاستینگی این مشکلات هست و حداقل یک بار ممکنه پیش بیاد ، هاست دی ال رو یادتون هست ؟
درود
نه من یادم نیست میشه شما یاداوری کنید یادم بیاد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
درود
نه من یادم نیست میشه شما یاداوری کنید یادم بیاد ؟
یه زمانی یه شخصی به اسم سورنا تمامی هاستینگ های معتبر رو با باگی که داشت هک کرد host dl هم همین طور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
یه زمانی یه شخصی به اسم سورنا تمامی هاستینگ های معتبر رو با باگی که داشت هک کرد host dl هم همین طور
درود
دوستان کمی با اطلاعات بهتر نیست حرف بزنیم ؟ سرورهای هاست دی ال هک نشدن بلکه این سیستم مدیریت آدونیس که هاست دی ال هم از اون استفاده میکرد(در اون زمان یعنی شش سال قبل ) هک شد ، اون سیستم مدیریت محتوا توسط اگر اشتباه نکنم داوری و ساعتی نوشته شده بود و هیچ کدام از سرورهای هاست دی ال هک نشده بودن و هکر تنها title سایت را تغییر داده بود و در حقیقت تنها مدیریت محتوای سایت دچار مشکل شده بود نه اینکه بیاد سرور را هک کنه
http://www.zone-h.com/mirror/id/19266501?hz=1
این خیلی فرق میکنه با هک شدن سرور و از بین رفتن تمام سایتهای روی یک سرور که مربوط به امنیت سرور هست
-
جواب ایمیل رو دادند فایل قدیمی هست و مربوط به انجمن طلا هاست
https://www.talahost.com/news-149.htm
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
خیلی خیلی اطلاعات کمی دارید
هاست دی ال اگر هک می شد هکر همه جا فایل های سایت های بزرگ را پخش می کرد اون زمان فقط تونست بود به سایت اصلی لاگین کنه و چند تا خبر بزنه که سایت هک شده در حد همین و هاست دی ال در پنل کاربریش انقدر حرفه ای کار میکنه که اصلا نمیشه از پنل به سرور لاگین کرد و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
درود
دوستان کمی با اطلاعات بهتر نیست حرف بزنیم ؟ سرورهای هاست دی ال هک نشدن بلکه این سیستم مدیریت آدونیس که هاست دی ال هم از اون استفاده میکرد(در اون زمان یعنی شش سال قبل ) هک شد ، اون سیستم مدیریت محتوا توسط اگر اشتباه نکنم داوری و ساعتی نوشته شده بود و هیچ کدام از سرورهای هاست دی ال هک نشده بودن و هکر تنها title سایت را تغییر داده بود و در حقیقت تنها مدیریت محتوای سایت دچار مشکل شده بود نه اینکه بیاد سرور را هک کنه
http://www.zone-h.com/mirror/id/19266501?hz=1
این خیلی فرق میکنه با هک شدن سرور و از بین رفتن تمام سایتهای روی یک سرور که مربوط به امنیت سرور هست
دقیقا
هاست دی ال را مقایسه کردن با این هاستینگ ها کاملا اشتباهه
حرفه ای بودن اینه مثل خیلی از هاستینگ ها شماره شاید نزاشته ولی شما ساعت 3 شب تیکت بزن 0403 دقیه جواب بگیر و خیلی مسایل که وقتی باهاشون کار کنی متوجه فرق با سرویس دهنده های دیگه میشی
تجربه کار با خیلی از دوستان را دارم ولی فقط مشکلات سرم ریخته
چند وقته درگیر یه مشکل شدید ولی .......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza177
خیلی خیلی اطلاعات کمی دارید
هاست دی ال اگر هک می شد هکر همه جا فایل های سایت های بزرگ را پخش می کرد اون زمان فقط تونست بود به سایت اصلی لاگین کنه و چند تا خبر بزنه که سایت هک شده در حد همین و هاست دی ال در پنل کاربریش انقدر حرفه ای کار میکنه که اصلا نمیشه از پنل به سرور لاگین کرد و ...
دقیقا
هاست دی ال را مقایسه کردن با این هاستینگ ها کاملا اشتباهه
حرفه ای بودن اینه مثل خیلی از هاستینگ ها شماره شاید نزاشته ولی شما ساعت 3 شب تیکت بزن 0403 دقیه جواب بگیر و خیلی مسایل که وقتی باهاشون کار کنی متوجه فرق با سرویس دهنده های دیگه میشی
تجربه کار با خیلی از دوستان را دارم ولی فقط مشکلات سرم ریخته
چند وقته درگیر یه مشکل شدید ولی .......
هیچ وقت این حرفو نگید اونم در مورد امنیت host dl
نمیگم ضعیفه خیلی قویه ولی بعد سورنا که هک کرد شخصی دیگر به اسم sarbaz cyber سرور های uploadboy که توسط هاست دی ال میزبانی می شد رو هک کرد
اینم لینک اثابت
http://zone-h.org/mirror/id/24639757
در سال 2015 اتفاق افتاده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cluwix
هیچ وقت این حرفو نگید اونم در مورد امنیت host dl
نمیگم ضعیفه خیلی قویه ولی بعد سورنا که هک کرد شخصی دیگر به اسم sarbaz cyber سرور های uploadboy که توسط هاست دی ال میزبانی می شد رو هک کرد
اینم لینک اثابت
http://zone-h.org/mirror/id/24639757
در سال 2015 اتفاق افتاده
درود
آپلودبوی سرورهای دانلود خودش را از آسیاتک به واسطه هاست دی ال میخرید و کانفیگ اون سرورها به عهده خودشان بود ، معمولا امنیت آپلودسنترها و مخصوصا آپلودسنترهایی که تمامی پسوندها را در اونها میشه آپلود کرد ضعیف هست
هکر مذکور نه سرورهای هاست دی ال که یکی از سرورهای دانلود (سرور شماره 51) را هک کرده بود و حتی سایت اصلی آپلودبوی را هم هک نکرده بود
شما هم بهتر با اطلاعات کامل و نه مغرضانه در مورد بقیه نظر بدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima73
درود
آپلودبوی سرورهای دانلود خودش را از آسیاتک به واسطه هاست دی ال میخرید و کانفیگ اون سرورها به عهده خودشان بود ، معمولا امنیت آپلودسنترها و مخصوصا آپلودسنترهایی که تمامی پسوندها را در اونها میشه آپلود کرد ضعیف هست
هکر مذکور نه سرورهای هاست دی ال که یکی از سرورهای دانلود (سرور شماره 51) را هک کرده بود و حتی سایت اصلی آپلودبوی را هم هک نکرده بود
شما هم بهتر با اطلاعات کامل و نه مغرضانه در مورد بقیه نظر بدید
دقت کنید صرفا هاست دانلود توسط هاست دی ال میزبانی میشده که هک شدن خود اپلودبوی میزبانی نمیشه
یه zone-h هم برسی کنید میبینید که چند تا سایت توسط هاست دی ال میزبانی میشدن دیفیس شدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cluwix
دقت کنید صرفا هاست دانلود توسط هاست دی ال میزبانی میشده که هک شدن خود اپلودبوی میزبانی نمیشه
یه zone-h هم برسی کنید میبینید که چند تا سایت توسط هاست دی ال میزبانی میشدن دیفیس شدن
اتفاقا خود آپلودبوی در اون زمان روی سرورهای کانادا میزبانی میشد اما به نظر شما آپلودبوی هاست دانلود خریده بود یا سرور ؟ مثل این میمانه یکی سرور از هتزنر فروخته فردا بیایم بگیم آقا هتزنر و فروشنده سرور مقصر هستند اگه هک بشه
عرض کردم اینکه سرورها هک بشن مسئولیتش با کاربر هست نه با فروشنده سررور ...
شما هیچ موردی که سرورزهای هاست دی ال هک شده باشند و مثلا چند سایت روی اون سرور هک شده باشه نمیتونید پیدا کنید اما خوب مشتریان سرور را چرا تا دلتون بخواد تا حالا هک شدن
-
پس حقیقت داره واقعا دیتابیس طلا هاست دامپ شده؟
من برم پسوردامو عوض کنم:(
-
الان چند روزه پاسخ گو نیست طلاهاست، نه تلفن و نه تیکت، کسی میدونه مشکل چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golmoradi
الان چند روزه پاسخ گو نیست طلاهاست، نه تلفن و نه تیکت، کسی میدونه مشکل چیه ؟
چطوریه من دیروز زنگ زدم جواب دادن ؟چند بار بزنگ جواب میدن معمولا صبح
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiSele
پس حقیقت داره واقعا دیتابیس طلا هاست دامپ شده؟
من برم پسوردامو عوض کنم:(
داداش گفتن که مربوط به انجمن طلاهاسته نه هاست ها
-
-
من تا الان مشکلی با این شرکت نداشتم شرکت خوبیه مخصوصا دامنه ir رو از همه جا ارزون تر میده و پنلش هم خیلی خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tarf
من تا الان مشکلی با این شرکت نداشتم شرکت خوبیه مخصوصا دامنه ir رو از همه جا ارزون تر میده و پنلش هم خیلی خوبه
اره واقعا هم پنلش خوبه هم قیمتاش، کیفیتش سرویس هاش هم خوبه، فقظ نمیدونم چرا یهو اینجوری شد، اینمادش هم منقضی شده
-
سلام باز انگار دچار مشکل شدین ، سایت هام دونه دونه قطع شدن بی دلیل:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
stella123
سلام باز انگار دچار مشکل شدین ، سایت هام دونه دونه قطع شدن بی دلیل:(
هاست داشتین؟
-
دوستان عزیز سلام
متاسفانه اینطور که مشخص هست طلاهاست دوباره داره کابران محترم اش رو آزار میده!
خیلی از سایت های من قطع شدند
تعداد مشتریان من زیاد هستن و در اکانت های مختلف از این هاستینگ بی مسئولیت هاست خریداری کرده اند و نمی توان به سرعت آنها را منتقل کرد
من این بار از همه شون بکاپ گرفتم ولی افسوس که در این مدت کم وقت نمیشد این همه هاست رو جابجا کنم
دوستان عزیز اگر خبری دارند لطفا بگن. متاسفانه تلفن هاشون رو هم پاسخگو نیستند.
-
ارزون ترین ir رو فراسو میده .4800
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
ارزون ترین ir رو فراسو میده .4800
سلام
صبح بخیر
یعنی تو منطقه شما 4150 از 4800 بیشتر هست ؟
تو دهات ما که 4150 خیلی کمتر از 4800 هستش
-
با سلام
متاسفانه بازم هاست ها مشکل پیدا کرده .کاش حداقل یکی بود جواب تلفن یا تیکت بده حداقل دل آدم گرم میشه که دیدن و مهمه براشون تیکت ها اینجوری ادم حس بدی بهش دست میده :-