-
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پس مورد شما برخورد جدیدی است و تا کنون این شکلی ندیدیم. :39::106:
روی سایر سرورهامون هم به همین شکل است و کل یک رنج مسدود نشده است ، به عنوان مثال سرور ویندوزی که فقط به عنوان ریموت استفاده میشده است و هیچ نوع قندشکنی روش فعالیت نمیکرده هم درگیر این مساله شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
روی سایر سرورهامون هم به همین شکل است و کل یک رنج مسدود نشده است ، به عنوان مثال سرور ویندوزی که فقط به عنوان ریموت استفاده میشده است و هیچ نوع قندشکنی روش فعالیت نمیکرده هم درگیر این مساله شده است.
دقیقا برا ما هم همین اتفاق افتاده کل یک رنج مسدود نشده است
-
بالاخره تکلیف چیه درست می شه یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
بالاخره تکلیف چیه درست می شه یا نه ؟
امکان اختلال از سمت زیرساخت میتونه باشه باید صبر کرد
-
تا جایی که بنده اطلاع دارم *****ینگ در سطح DNS اجرا میشه و هیچوقت در سطح ip نبوده است و البته کار استانداردی هم نیست ، بنظرم این مشکل یک اختلال هست و رفع میشه ، لاقل اگر تعمدی باشه بصورت موقت است و احتمالا در حال ازمایش سیستم جدیدی هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
تا جایی که بنده اطلاع دارم *****ینگ در سطح DNS اجرا میشه و هیچوقت در سطح ip نبوده است و البته کار استانداردی هم نیست ، بنظرم این مشکل یک اختلال هست و رفع میشه ، لاقل اگر تعمدی باشه بصورت موقت است و احتمالا در حال ازمایش سیستم جدیدی هستند.
قبلا شاید قبل از سال 90 *****ینگ در سطع DNS بوده
چیزی که الان هست ترکیبی از DNS Hijacking و لایه 5 و 7 میباشد (*****ینگ در TLS و content)
که بسیار کارآماد تر از لایه 3 و 4 میباشد
-
وقتی یه بی سواد وزیر باشه چی میخواید شما دیگه؟
-
با ISP مربوطه خودم تماس گرفتم این مورد رو پرسیدم گفتند این کار شبکه زیرساخت مربوط میشه از انجا که مسدود بشه بر تمامی سرویس دهنده های نت ISP ها اعمال میشه .
حالا دوستان همگی ایمیل و هم شماره شبکه زیرساخت در سایتشان هست همچنین در اینستا کسی وزیر را فالو داره اطلاع رسانی کنید این مشکل را بنده ایمیل زدم زنگ زدم کاری نیتونستم کنم شما ها هم انجام بدید بلکه به گوش وزارت مربوطه و وزیر برسه با امروز 3 روزه time oute هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
با ISP مربوطه خودم تماس گرفتم این مورد رو پرسیدم گفتند این کار شبکه زیرساخت مربوط میشه از انجا که مسدود بشه بر تمامی سرویس دهنده های نت ISP ها اعمال میشه .
حالا دوستان همگی ایمیل و هم شماره شبکه زیرساخت در سایتشان هست همچنین در اینستا کسی وزیر را فالو داره اطلاع رسانی کنید این مشکل را بنده ایمیل زدم زنگ زدم کاری نیتونستم کنم شما ها هم انجام بدید بلکه به گوش وزارت مربوطه و وزیر برسه با امروز 3 روزه time oute هستیم
سلام
اونها خودشون ***** کردن بعد شما می خوایین به گوششون برسونید؟
گرفتین مارو؟
رفع ***** نمی شید ای پی جدید بگیرید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
سلام
اونها خودشون ***** کردن بعد شما می خوایین به گوششون برسونید؟
گرفتین مارو؟
رفع ***** نمی شید ای پی جدید بگیرید!
هنوز مشخص نیست که *****ی در کار باشه ، بعضی ای پی ها در بعضی isp ها باز است ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
کاش من نصف شما خوش خیال بودم ، 50 سال بیشتر عمر می کردم،
مطالبی که می شنوید رو کنار هم بگذارید بعد خودتون قضاوت کنید،
تو ایرانیم داداش
صدای من رو میشنوی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
کاش من نصف شما خوش خیال بودم ، 50 سال بیشتر عمر می کردم،
مطالبی که می شنوید رو کنار هم بگذارید بعد خودتون قضاوت کنید،
تو ایرانیم داداش
صدای من رو میشنوی؟
بحث کردن در این مورد بی فایدست ، بهتره صبر کنیم ببینیم در روزهای اینده چه اتفاقی میفته.
-
تاپیک رسید به 10 صفحه !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
میتوانید در صورت تمایل آیپی که مشکل دارید را (مثلا بفرمائید چه مشکلی ؟ پینگ ندارد ؟) بفرمائید تا از پهنای باند مرکز زیرساخت بررسی کنیم که اگر *****ینگ مانع شده است خدمت شما اعلام شود.
-
حق با شماست
لایسنس دایرکت ادمین لایف تایم امروز چه قیمت است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
میتوانید در صورت تمایل آیپی که مشکل دارید را (مثلا بفرمائید چه مشکلی ؟ پینگ ندارد ؟) بفرمائید تا از پهنای باند مرکز زیرساخت بررسی کنیم که اگر *****ینگ مانع شده است خدمت شما اعلام شود.
پ خ شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
درود تنها این اقا مشکل نداره خیلی ایپی ها بلاک شده در این 10 صفحه خیلی ها هم تاپیک را دیدن اما نگفتن ماله اونام مشکل داره ولی خبر دارم رنج ایپی های یکسری ها کسانی که شرکت در این تاپیک نکردن هم بلاک شده
شما اگر در زیرساخت هستید یا میتوانید باهاشون ارتباط برقرار کنید بهشون بگید دلیل این کار چی هست که چرخشی رندم در این چند روزه پینگ در ایران فقط ندارد مسدود میکنید و بگید حل میشوند کی یا غیره بعد اینجا اعلام کنید خیال همه راحت بشه .ممنون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
پ خ شد.
پیامی برای من نیامده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود تنها این اقا مشکل نداره خیلی ایپی ها بلاک شده در این 10 صفحه خیلی ها هم تاپیک را دیدن اما نگفتن ماله اونام مشکل داره ولی خبر دارم رنج ایپی های یکسری ها کسانی که شرکت در این تاپیک نکردن هم بلاک شده
شما اگر در زیرساخت هستید یا میتوانید باهاشون ارتباط برقرار کنید بهشون بگید دلیل این کار چی هست که چرخشی رندم در این چند روزه پینگ در ایران فقط ندارد مسدود میکنید و بگید حل میشوند کی یا غیره بعد اینجا اعلام کنید خیال همه راحت بشه .ممنون میشم
با سلام
زیاد نمیتوانیم پیگیری کنیم (مثلا باز کنند یا ...) چون پیگیری های سرویس های خود ما به شدت بالا است (امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید)
اما تا جایی که بتوانیم و خبر کسب کنیم خدمتتون اعلام میکنیم که علت چه چیزی است ...
پست ما نیز هدف کمک است.
حال سرویس کاربر da6276 را بررسی میکنیم و سوال میکنیم و نتیجه اعلام خواهد شد.
موفق باشید
-
دوستان امکان داره این بلاک کردن از این سمت نباشه و از طرف سرویس دهنده باشه
کسایی که مشکل دارن احتمالا همه از ovh سرویس ندارن ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhdanathema
دوستان امکان داره این بلاک کردن از این سمت نباشه و از طرف سرویس دهنده باشه
کسایی که مشکل دارن احتمالا همه از ovh سرویس ندارن ؟
خیر کلیه ای پی های خارج از کشور درگیر این مساله هستند و تنها روی ovh نیست.
-
درود،
بنده با OVH, XLHost, Hertzner تست کردم مشکل داریم، توی این هفته سه بار سرور رو منتقل کردم باز هم مشکل پیش اومد، از زیرساخت سوال کردم، گفتن احتمالا قندشکن دارین :|
گفت به help@tic.ir ایمیل بزنین و مشکلتون و آی پی سرور رو اعلام کنید. بنده میل زدم و منتظر پاسخ هستم.
-
دارن کار اینترنت مملکت رو یکسره میکنن.
رسما تبدیل به کره شمالی شدیم!
-
پس پیش بسوی نابودی .....
اگه اینطور بشه از هفته دیگه همه کسانی که سرو کار با اینترنت دارن باید بروند اسنپ و آژانس و از این چیزا :((:63:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viphyip
پس پیش بسوی نابودی .....
اگه اینطور بشه از هفته دیگه همه کسانی که سرو کار با اینترنت دارن باید بروند اسنپ و آژانس و از این چیزا :((:63:
اسنپ و آژانس هم یک ظرفیتی داره عزیز، همین الانم پر شده تو هر خیابون ۵۰ تا هست.
-
سلام .
ای پی آلمان ما هم تو شاتل به مشکل خورده .
-
دوستانی که پیگیری کردن جوابی هم گزفتن
؟
-
یکی از ip های من فعال شد فقط تنها کاری که کردم سرور رو خاموش کردم الان روشن کردم درست شد این ip
206.222.10.19
البته روز قعطی این رنج رو برای *****ینگ فرستادم ولی الان چک میکنم فعال شده
این رو بگم من همون روش مشکل قعطی سرور رو خاموش کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
یکی از ip های من فعال شد فقط تنها کاری که کردم سرور رو خاموش کردم الان روشن کردم درست شد این ip
206.222.10.19
من اینکارو کردم اوکی شد، چند ساعت دیگه مجدد بسته شد.
بیشتر با https انگار مشکل دارن
-
سلام
ما با تیکت هایی با عنوان دان بودن سرور روبرو شدیم
پشتیبان سرور رو چک میکرد و میدید ران هست ولی مشتری سرویس نداد
دقیقا مشکل با ایرانه و دقیقا مشتریانی که *****شکن دارند آیپی سروراشون بسته میشه
البته من یه *****شکن برای خانوادم در ایران ساختم ولی بدون مشکل دارند استفاده میکنند
یه جورایی انگار از دستشون در رفته و آیپی ها بلاک شده
یا یهو فردا میبینین یه دکلی، هزار میلیاردی، چیزی ناپدید شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterking32
درود،
بنده با OVH, XLHost, Hertzner تست کردم مشکل داریم، توی این هفته سه بار سرور رو منتقل کردم باز هم مشکل پیش اومد، از زیرساخت سوال کردم، گفتن احتمالا قندشکن دارین :|
گفت به
help@tic.ir ایمیل بزنین و مشکلتون و آی پی سرور رو اعلام کنید. بنده میل زدم و منتظر پاسخ هستم.
اینم بازی جدید برای پیدا کردن آیپی سر.یس دهنده ها
-
یکی از ای پی های ما که هیچ نوع کاری نمیشد باهاش انجام داد الان پینگش برگشته ، فکر میکنم داره یه اتفاقاتی میفته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
سلام
ما با تیکت هایی با عنوان دان بودن سرور روبرو شدیم
پشتیبان سرور رو چک میکرد و میدید ران هست ولی مشتری سرویس نداد
دقیقا مشکل با ایرانه و دقیقا مشتریانی که *****شکن دارند آیپی سروراشون بسته میشه
البته من یه *****شکن برای خانوادم در ایران ساختم ولی بدون مشکل دارند استفاده میکنند
یه جورایی انگار از دستشون در رفته و آیپی ها بلاک شده
یا یهو فردا میبینین یه دکلی، هزار میلیاردی، چیزی ناپدید شد
- - - Updated - - -
اینم بازی جدید برای پیدا کردن آیپی سر.یس دهنده ها
ایمیل داده بودیم و دیگر بچه ها گفتند ایپی شما چی هست ؟
و برای چه کاری از این ایپی استفاده میکنید ؟
و نت شما کدام شرکته ؟
و چه شرکتی هستید اسم شرکت اینا ؟
این اطلاعات را میخواستند که شما نتیجه را گفتید هوشمندانه .
اما خیلی ایپی ها اصلا قند شکن نبودنم مسدود شدن معلوم نیست مشکل از سیستمشون هست یا چه کاری دارند میکنند البته چندین ماه پیش روی هلند و امریکا و انگلیس قطع شده بود اما بعد درست شد و بر روی بعضی نت ها بود .
ولی یکی گفت با خاموش روشن کردن سرور پینگ داد این چجور مسدودی که دوباره پینگ داد با خاموش کردن سرور !!! من بنظرم مشکلاتی دارند که اینجوری هست حتی وقتی مودم نت خاموش روشن میشه چند تا ایپی سرور پینگ میده بعد قطع میشه . عجیبه خیلی سابقه اینجوری نداشته ندیدم تاالا این چند سال این شکلی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ایمیل داده بودیم و دیگر بچه ها گفتند ایپی شما چی هست ؟
و برای چه کاری از این ایپی استفاده میکنید ؟
و نت شما کدام شرکته ؟
و چه شرکتی هستید اسم شرکت اینا ؟
این اطلاعات را میخواستند که شما نتیجه را گفتید هوشمندانه .
اما خیلی ایپی ها اصلا قند شکن نبودنم مسدود شدن معلوم نیست مشکل از سیستمشون هست یا چه کاری دارند میکنند البته چندین ماه پیش روی هلند و امریکا و انگلیس قطع شده بود اما بعد درست شد و بر روی بعضی نت ها بود .
ولی یکی گفت با خاموش روشن کردن سرور پینگ داد این چجور مسدودی که دوباره پینگ داد با خاموش کردن سرور !!! من بنظرم مشکلاتی دارند که اینجوری هست حتی وقتی مودم نت خاموش روشن میشه چند تا ایپی سرور پینگ میده بعد قطع میشه . عجیبه خیلی سابقه اینجوری نداشته ندیدم تاالا این چند سال این شکلی .
چی بگم والا توی اروپا قانونی تصویب شده به نام
datenschutz که حتی پلیس بدون اجازه شما حق استفاده از اطلاعات شمارو نداره
شما برید دکتر بعد برای استخدام هیچ کسی حق نداره پرونده پرشکی شمارو بگیره وگرنه شکایت میکنید بدبخت میشه
شما حق نداری توی پیامک یا ایمیل فامیلی کسی رو حتی بپرسید مگر خودش بگه
دنیا داره کدوم سمت میره و ایران کدومور
-
یکی از سرورای من پینگ داد الان از انگلیس
-
پینگ دادن مهم نیست شما ببنید پکت لاست دارید یا نه وگرنه پینگ که میده برای خیلی ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
بنده اایمیل کردم شما ها و همگی دوستان این مشکلات را دارند ایمیل کنند به همین ادرسی که دوستمون زدن
این مورد که قطعا درسته و پیشنهاد خوبی هست.
همیشه یاد گرفتیم که اولین کار اینه که مشکل رو مطرح کنیم تا حلش کنند شاید مدیر سرور خوابش برده باشه و ندونه ما چه مشکلی داریم:71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
یه ضرب المثل داریم که میگه بزک نمیر بهار میاد خربزه با خیار میاد ....دوستانی که بلاک شدن ای پی هاشون سریع سیر به فکر یک سرور دیگه باشند چون به هیچ عنوان ای پی ها از مسدودی در نمیاد ....سیستم هوشمند بسیار قوی راه اندازی کردن که به محض تشخیص دادن ای پی های خارجی به ایران بلاک میشن وسلام نامه تمام
این حرف شما رو قبول ندارم و دیدیم که بار ها و بار ها این مشکلات پیش اومدند و حل شدند بجز زمان هایی که پیگیری نکردیم و یا مشکلی داشتیم:39: (یعنی کار غیر قانونی کردیم و سرویس و یا آی پی ما رو مسدود کردند.
همین الآن یک روز یکی از آیپی های آلمان من مسدود بود و بعد مشکلش رفع شد.
البته این مورد برای همه سرویس دهنده های اینتر نت نبود و مثلا شما با رایتل مشکل داشتی ولی با اینترنت مخابرات میتونستی کانکت بشی.
-
منم این مشکل رو دارم و این مشکل ربطی به ***** شکن نداره
من همین الان یه سرور جدید سفارش دادم و نمیتونم بهش اس اس اچ بزنم - عمق فاجعه اینجاست که حتی سایت خود هتزنر هم باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
منم این مشکل رو دارم و این مشکل ربطی به ***** شکن نداره
من همین الان یه سرور جدید سفارش دادم و نمیتونم بهش اس اس اچ بزنم - عمق فاجعه اینجاست که حتی سایت خود هتزنر هم باز نمیشه
برای منم باز نشد!
نکنه مشکل از خودشون هست ؟
مینا-صیفی پیامت رو دیدم ولی قابلیت ارسال پیام خصوصی برام فعال نیس
:d
-
برای تست mtr رو نصب کنید و با استفاده از اون ارتباط با سرورتون رو چک کنید. هممون روی یک سری رنج از آیپی که با 10 شروع میشه و مربوط به زیرساخت هست پکت هامون دراپ میشه
-
سلام
طی سه روز حداقل 7 سرور از لوکیشنهای مختلف گزارش دادن بهمون با تغیر آی پی حل کردیم. و همینطور داره به این تعداد اضافه میشه !!
دوستانی که آی پی هاشون آزاد شده بعد از سه روز بوده درسته؟
اصولا بعد از سه روز فعال میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminkit1
سلام
طی سه روز حداقل 7 سرور از لوکیشنهای مختلف گزارش دادن بهمون با تغیر آی پی حل کردیم. و همینطور داره به این تعداد اضافه میشه !!
دوستانی که آی پی هاشون آزاد شده بعد از سه روز بوده درسته؟
اصولا بعد از سه روز فعال میشه
3 تا 7 و گاها 10 روز
تجربه ی 2 ماه ی من