-
پاسخ : انجام پرداخت های شما PayPal, CreditCard
من هم ایشون رو میشناسم البته دوستم نیست :دی [۲ سال پیش]
Admin Garena بود خودشم میدونه که زیاد تو Garena کسی ازش خوشش نمیاد [زیادی گیر بود :دی]
هم یکی از دوستهای بنده بود هنوزم بگی نگی هست :دی ۲-۳ سال هست میشناسمش
مهراد Q... بیا J بده حالا.
-
پول بنده ***یده شده و دوستانی که ایشون رو 100% تایید میکرد باید جواب بدند.
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
ایشون ***ی کردند
-
آدرش ایشون رو پیدا کردم
No. 6, 8. Do shahid ave., Shohada Sq.,, Arak, Markazi, IR
من که در حال پیگیری هستم
-
ایشون مبلغ خیلی زیادی به من هم باید برگشت بزنند ولی می گن در حال حاضر مشکل دارند واقعا مشکل هم دارند
من از ایشون 20 روز پیش خرید کریدم اوکی نشد قرار شد برگشت بزنه مبلغ زیادی هم هست
اینطوری که دوستان می گند نیست من به ایشون حدود 800 یورو پرداخت کردم خرید هم کرد ولی 170 یورو اوکی نشد صبر کنید چند روزی فکر کنم پول ها رو برگشت بزنه
واقعا سرعت عمل s.w.a.t خیلی بهتر هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
ایشون مبلغ خیلی زیادی به من هم باید برگشت بزنند ولی می گن در حال حاضر مشکل دارند واقعا مشکل هم دارند
من از ایشون 20 روز پیش خرید کریدم اوکی نشد قرار شد برگشت بزنه مبلغ زیادی هم هست
اینطوری که دوستان می گند نیست من به ایشون حدود 800 یورو پرداخت کردم خرید هم کرد ولی 170 یورو اوکی نشد صبر کنید چند روزی فکر کنم پول ها رو برگشت بزنه
[/B]
اگه ایشون از 20 روز پیش مشکل داشتن چرا 3-4 روز پیش وعده پرداخت دادن و نزدیک 100 تومان پول دوستمو بالا کشیدن.
آیا اگه ما صبر کنیم دیتا سنتری که فردا باید سرور اون تمدید بشه هم صبر میکنه ؟
مگه هر کسی مشکل مالی داره باید بیاد اینجا تاپیک بزنه پول مردمو بالا بکشه؟
عجب داستانی شده :62:
-
منم میتونم پرداخت کنم سود خوبی هم داره من ۱ usd رو میخرم حدود ۹۸۰ تا ۱۰۰۰ تومان اما به دردسرش نمیارزه واقعا، بهتر نبود میرفتید صرافی ؟
-
نقل قول:
No. 6, 8. Do shahid ave., Shohada Sq.,, Arak, Markazi, IR
باغ ملی میشینن ... :56:
کسی اسم ایشون رو میدونه ؟
-
چه جالب به من پی ام دادن بیام جوابگو باشم 8-}
1. چه جالب هست که یهو چند تا یوزر که همه پست ها زیر 30 40 هست شروع کردن به ... اگر مشکلی هست میتونید تاپیک بزنید با مدرک انتقاد کنید فکر نکنم این تاپیک جای مناسبی برای درخواست بن شدن امیر باشه
2.پسر خوب تو که اطلاع نداری سکوت کنی بهتر هست کسی نمیگه لالی ویزای مالزی کجا بود بفهمی کدوم کشور هست پشمت میریزه
3. من امیر رو تایید کردم و میکنم تا چند روز آینده هم قول داده مشکل رو حل کنه ...
پ.ن : این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرنا ...
در ضمن بعضی از دوستانی که تهمت زدن هم فکر کنم باید یه اخطاری چیزی بهشون داده بشه ...من خودمو به چند دلار نمیفروشم عزیز نیازی هم به این پولا ندارم :)
1oveless کی هستی ؟:دی
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
الان هم پیگیری کردم گفت اونایی که پول ریختن به hajiha_tan90[at]hotmail[dot]com ایمیل بزنن مشکل تا 2 3 روز دیگه حل میشه
-
پشمت میریزه ?
چه جالب
چه ادبیات جالبی داری شما
شما امیر رو تایید میکنی ؟
کی شمارو تایید میکنه ؟
جالبهههههههههههههههه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
1. چه جالب هست که یهو چند تا یوزر که همه پست ها زیر 30 40 هست شروع کردن به ... اگر مشکلی هست میتونید تاپیک بزنید با مدرک انتقاد کنید فکر نکنم این تاپیک جای مناسبی برای درخواست بن شدن امیر باشه
2.پسر خوب تو که اطلاع نداری سکوت کنی بهتر هست کسی نمیگه لالی ویزای مالزی کجا بود بفهمی کدوم کشور هست پشمت میریزه
3. من امیر رو تایید کردم و میکنم تا چند روز آینده هم قول داده مشکل رو حل کنه ...
پ.ن : این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرنا ...
در ضمن بعضی از دوستانی که تهمت زدن هم فکر کنم باید یه اخطاری چیزی بهشون داده بشه ...من خودمو به چند دلار نمیفروشم عزیز نیازی هم به این پولا ندارم :)
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
الان هم پیگیری کردم گفت اونایی که پول ریختن به hajiha_tan90[at]hotmail[dot]com ایمیل بزنن مشکل تا 2 3 روز دیگه حل میشه
مهرداد هستم مردک noob
Garena ID
Draconian که دادم به مهران
-
من فکر کنم ایشون به دلیل بالا رفتن قیمت ارز خرید انجام نمیدن! چون دلاری 1200 باید یه چیزی هم از جیب بدن با شرایط فعلی. خودشون دو صفحه قبل گفتن به علت مشکلات ایران با تاخیر انجام شد فکر میکنم همین باشه!
موفق باشد
-
دیشب هم گفتم این آقا قرار بود پول کسی رو برداره من خودم حدود 800 یورو برا ایشون واریز کردم!;)
می اومد این مبلغ برمی داشت که حدود زیادی از مبلغ رو خرید کردند فکر کنم اندازه همه این پول هایی هست که اینها می گن ;)
ایشون به من هم قول داده چند روز دیگه برگشت می زنه پس جای نگرانی نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دوست عزیز، شما که ایشون رو تایید کردید. بهتره کمی منطقی تر جواب بدید. بنده برای ایشون 96000 تومان واریز کردم. حداقل 10 تا ایمیل براشون فرستادم. ایشون از وقتی که پول رو گرفتن نه جواب ایمیل میدن. نه اینجا کامنتی میزارن. نه توی facebok جواب میدن نه یاهو. در حالی که آنلاین هستند و پست های بی مورد دیگه ای توی Facebook فرستادن.
تا الان 100000 هزار تومان بابت سرور به من ضرر زدن چون مجبور شدم برای اینکه اطلاعاتم نابود نشه سروری که روزی 30 بار هنگ میکنه و باید ریست بشه رو تمدید کنم.
آفر ویژه ای رو هم که بعد از یه هفته صحبت به زور گرفته بودم و ماهانه حداقل باعث میشد 50 هزار تومان به نفعم باشه به خاطر ایشون از دست دادم.
پول رو هم که گرفتن و جواب هیشکی رو نمیدن.
چه انتظاری دارید شما اونوقت؟ چجوری ایشون رو تایید کردید ؟ افرادی مثل ما روی اعتماد به حرف شما اومدیم این پول رو واریز کریدم.
این امیر آقا مگه خودشون زبون ندارن؟ اگه مشکلی واسش پیش اومده بیاد 2 کلمه تایپ کنه بگه فلان اتفاق افتاده . ملت که مسخره شما نیستن . کسی اینجا تهمت نزده. این آقا خودش باعث شده همه اینطوری راجع بهش قضاوت کنن که البته حرفشون کاملاً هم منطقیه و کاربرانی که بی مورد میان اینجور افرادی رو تایید میکنن هم باید بن بشن.
-
من وقتی بهم توهین یا بی احترامی میشه عادت دارم جواب توهین رو با توهین بدم :)
اولا که دیر پرداخت کردن با ***یدن و بالا کشیدن پول خیلی فرق داره کسایی که از درک و شعور بالایی برخوردار باشن خیلی راحت این رو میفهمن و میان میگن پرداخت ما هنوز انجام نشده و تاخیر داره نه اینکه بگن فلانی *** اونایی هم که تاییدش کردن چند دلار پول گرفتند ازش
مشکل هم حل شده ایمیل بزنید :)
من ایشون رو تایید کردم که *** و کلاهبردار نیستن نه اینکه پرداخت رو زود انجام میدن اگرم اینجا دارم جواب شمارو میدم بخاطر امیر نیست بخاطر خودم هست که تاییدش کردم و اینجا هرکسی هرچی میخواد بهم میگه ... ایشون بخواد میاد جواب میده نخواد هم جواب نمیده این وسط ربطی به من پیدا نمیکنه
2 تا نکته رو تاکید میکنم
این مشکلات برای همه بوجود میاد ولی خیلی بده که رقبا از آب گلالود ماهی بگیرن ... خودتون هم میدونید که 1قرون سود هم واسه امیر نداره :)
این انجمن انگار اصلا مدیر نداره ... تا بهشون پیغام شخصی ندی تاپیک هارو نمیبینن ... الان تعدادی آدم با اکانتی که 1 ماه هم از ساخته شدنش نمیگذره اومدن یه تهمت هایی زدن که طبق قانون همین انجمن باید حداقل پست هاشون پاک شه و انتقاد و شکایت فقط در بخش مربوطه انجام بشه
-
این انجمن مدیر هم داره
مشکل اینجاست که این آقا خبری نمیدن از خودشون
شما وکیل ایشون هستید ؟
برام جالبه =))
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام و پوزش از همه دوستان،
اخیرا مشکلاتی پیش اومد و خرید ها به تاخیر افتاد از جمله اینکه ارز وحشتناک گران شد و البته هنوز قیمت همون 1200 می باشد.
ارتباط ما هم با ایران قطع شده بود که الان حل شد.
اینم شماره من:
0060129424756
هرکسی خرید داره دوباره کما سابق در خدمتیم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadiani
پول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shoma cheghadr az man talabkari ?
email bezan ok konam barat :)
-
آقاکشش نده
شما میگی خرید کردم و سرویس رو نمیدن ؟
جالبه
منکه چیزی از شما نگرفتم . یعنی نه پول رو پس میدی نه vps رو میتونی بگیری ؟
پول من رو پس بده
8 روز شده . شایدم بیشتر
خجالت داره به خدا
-
سلام
پول ما رو هم پس دادن از اون اول گفتم صبر کن مشکل داره ولی بعضی ها خودشون بد خراب کردند امیر جان دمت گرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
guerillamethod
سلام و پوزش از همه دوستان،
اخیرا مشکلاتی پیش اومد و خرید ها به تاخیر افتاد از جمله اینکه ارز وحشتناک گران شد و البته هنوز قیمت همون 1200 می باشد.
ارتباط ما هم با ایران قطع شده بود که الان حل شد.
اینم شماره من:
0060129424756
هرکسی خرید داره دوباره کما سابق در خدمتیم.
اقای امیر شما تو یاهو چرا جواب نمیدین ؟ !
-
آقا جواب بدید بد نیست ، چند تا pm دادم ولی ...
هنوز سرویس رو تحویل ندادند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadiani
آقا جواب بدید بد نیست ، چند تا pm دادم ولی ...
هنوز سرویس رو تحویل ندادند
مثل اینکه قهر کردند
چند روز که اومدن اصلا جواب PM هیچ آی دی رو نمیدن !
روی آی دی خودشون هم نوشتن away
-
سلام
من هم از طریق ایشون پرداخت رو انجام دادم
فوق العاده سریع :x
کمتر از 1 دقیقه =D>
از ایشون تشکر میکنم
خیلی خیلی ممنون
-
نقل قول:
مثل اینکه قهر کردند
چند روز که اومدن اصلا جواب PM هیچ آی دی رو نمیدن !
روی آی دی خودشون هم نوشتن away
آره اگه از این که pm میدیم ناراحته، حداقل مشخص کنه در چه ساعاتی از شبانه روز حال داره ،ما هم همون موقع کارمون را بش میگیم
-
از ایشون چیزی نگم بهتره
جدن که
-
دوستان خوب نیست الکی چیزی بگید
خوده من تو یاهوو با ایشون صحبت کردم و براحتی جواب بنده رو دادن
لطفا تهمت نزنید
-
اگه خوب نیست کسی الکی چیزی بگه . پس الکی چیزی نگید شما
شما میدونید یا من که یه vps 20 روز گرفتنش زمان برد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1000a
سلام
من هم از طریق ایشون پرداخت رو انجام دادم
فوق العاده سریع :x
کمتر از 1 دقیقه =D>
از ایشون تشکر میکنم
خیلی خیلی ممنون
وظیفه بود
-
سلام جناب guerillamethod
لطفا پاسخ ایمیل ها را بدید.
با سپاس
-
تورو خدا میبینی وضعمونو!
ما پی ام دادیم که برامون پی کن گفت که اگه اکسپرس باشه 5 ثانیه بعد از پرداخت شما ما پرداخت می کنیم! الان 24 ساعت گذشته و من فقط امروز رو تا غروب مهلت دارم این رسمشه خدا وکیلی؟پولم براشون واریز کردم!
توی یاهو هم که نمیاد خدا خیر داده
-
خدا خیرت بده که اومدی آقا
دمت گرم دایی پرداخت شد اما با تاخیر امیدوارم سلامتیشو بدست بیاره
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
@دلتاگستر
خودنمایی هم حدی داره پسر خوب برای چی الکی بحث راه میندازی !!!! یکی تاپیک زده که پرداخت انجام میده و شما اعتماد نمیکنی و نمیخری اونایی هم که اعتماد کردن میخرن و میان اینجا اعلام میکنند !!! دقیقا جناب shomixgroup همین کارو انجام دادن و هر دفه کسی ازش خرید میکرد میومد تو تاپیک اعلام میکرد
من امیر رو چند ساله میشناسم و 100% هم تاییدش میکنم اعتبارش خیلی بیشتر از شماست ! در ضمن بهتر هست رقابت سالم انجام بدید بجای این تخریب ها ! امیر الان جزو retailer های شرکت garena تو مالزی هست :) جهت اطلاع دوستانی که میدونن گارنا چیه : http://pay.garena.com/retailers/
به نظر دوستان این بچه چند سالش میشه که بازی میکنه و
Not Found
میده
اقای حاجی ها بیا جواب گو باش یک ماه خبری ازت نیست یا پول ما رو پس بده
-
پرداخت ها از سر گرفته شد.
$ 1350 و 1315 برای دوستان قدیمی .
در مورد شارژ هم بگم شما مثلا از ما $100 میخرین، کارمزدشو ما پرداخت می کنیم و 100$ برا شما کامل میاد.
-
شما زحمت بکشید اول یا اکانت پی پال بنده را درست کنید یا 150 هزار تومان بنده را پس بدهید - نه ایمیلی جواب میدهید نه تلفی نه چیزی خوبیت نداره پول بنده را عودت دهید لطفا
-
با سلام
امروز مبلغ 42 دلار برای بنده به صورت سند مانی انجام دادن
مبلغ را اول واریز کردن و سس هزینه را دریافت کردن
لازم به ذکر است هزینه کارمزد از سمت خودشان کسر شد و کاملا مبلغ 42$ به حساب بنده انتقال یافت
-
سلام،
برای سومین بار هست که ایشون پرداخت را برای من انجام می دهند و این بار هم مبلغ 67 دلار برای من خرید کردند. (بدون هیچگونه مشکلی)
سپاسگذارم.
-
امیر جان حرف نداره من ماهی 800 یورو کار می کنم !
درسته دیر می شه ولی تا الان نشده کار انجام نده
مرسی
-
برای پرداخت 15 یورو یه کم با تاخیر ولی انجام دادند.
-
نمی دونم شانس منه یا چیزه دیگه ای هست من با ایشون تونستم بعد از 3 روز حرف بزنم تایید کردن که پرداخت را حداکثر 24 ساعت بعد انجام میدن و با وجود ضرورت اعلام شده اصلا آنلاین هم نشدن
این که رجیستر هست و دیر یا زودش زیاد ضرر نداره اگر ساسپند بشه و پاسپورت یا گواهینامه بخواد و ایشون بخواد این همه لفتش بده که بدبخت میشیم